51527
-
#12075 Hát, inkább itt a neten crash, mint élőben! -
#12074 latod milyen szerencses vagy?
ha 5 percel hamarabb indulsz haza,mind ket balesetben szenvedo alany lehettel volna :)
de ne bankodj, az esti futamban ugysem uszod meg a crasht :D -
#12073 Naskar=Nascar :-) -
#12072 Szasztok! Visszatértem! Látom egészen vissza estem :-/ na de ezen ma változtatok ;-) /ha tudok/ Amúgy ma volt egy /két/ érdekes élményem. Az elsőről kapásból a Nascar jutott eszembe :-) Jöttem haza Horvátországból, állok Csáktornyánál az útkereszteződésben - kanyarodnék ki- és balról egy pörögve érkező, a kereszteződésen átsuhanó és a szemből érkező traktoroson landoló páciens jött. Na mondom ez tisztára olyan volt, mint nálunk egy rajt :-) Aztán 50km-el arrébb már itthon Zalalövő előtt a hajtűkanyarban előttem borúlt fel egy kamion. Megállás, manus kirángatása...mentő, rendőr, tűzoltó...Közben az is kiderűlt, hogy jobb, ha messzebb megyünk, mivel mérget szállított, az meg kifolyt.
Ezek után már alig várom a ma esti Naskar futamot, jó lesz egy kis levezetés :-)) -
#12071 Az Insane-ben lehet száguldozni, de inkább arcade a játékélményt nézve, viszont az autó fizikáját nagyon eltalálták. Igazábol multiban lehet vele nagyot állatkodni:)
A Screamer-ben nem lehet száguldozni, az egy szimulátor. Teljesen más hangulata van.
Azért mert mind a kettőben terepjárók vannak nem szaban egy kategóriába sorolni őket. -
Toya #12070 Valóban nem.
A 3-ból kettő autós csak a fanatikusoknak való, a harmadik játékuk (Insane) pedig nekem nem nyerte meg a tetszésem.
Egyidőben jelent meg kb. a Screamer 4x4-el és az valahogy szerintem jobban sikerült. -
#12069 És az a baj, hogy ez már nem az első ilyen játékuk. -
Toya #12068 Az nagyon LOL amikor feltünnek a kerekek nélküli ellenfelek.
Komoly beégés ekkora hibákkal elküldeni egy programot sokszorosításra. -
#12067 teljesen uj jatek,nezz at a masik topicba,ott mindent megtalalsz rola...
kulonben nagyon jo lenne,csak ugyanugy tele van bugokkal mint az elso resz es siralmas fps-t pumpal :( -
#12066 Nascar Racing 2003 Season Patch Update
From Steve Myers (Papy Developer): "An updated patch was submitted to QA yesterday (7/23) for testing. I have no idea when the patch will be released from QA."
Szal jó uton vannak -
#12065 Tényleg a Redline az kiegészítő vagy egy teljesen új játék? -
#12064 És az jó? Láttam megjelent. -
#12063 biztos mindenki a Street Legal Redline-t nyomja :)
vagy LFS-t :D -
#12062 Meg kell hagyni, magvas egy témát boncolgattunk tegnap :DDD -
#12061 7UP -
ShaiHulud #12060 -l :) -
ShaiHulud #12059 Sullyedunk...UP UP -
#12058 A serverre is, és akkor te nem tudsz jönni:P -
Totya000 #12057 Sajnos csak 2003-hoz talalok palyakat, 2002-hoz csak Kentucky-t talaltam.
Tudtok segiteni nekem?
Totya -
Toya #12056 Ez az és akkor csak én tudok indulni a futamon és akkor megnyerem :D -
#12055 Inkább rakja fel mindenki, és kész :D -
Toya #12054 Most tájékoztatott PuMy, hogy kiszivárgott a NR2003 Patch egy változata.
Nyomatékosan felhívom mindenki figyelmét, hogy egyenlőre ne rakja fel mert nem tud majd belépni a szerverre.
A patch amúgy is csak béta!!! -
ShaiHulud #12053 neh megint UP...
-
#12052 up -
#12051 Nem gond. A letolnit idezojelbe gondoltam, csak lemaradt. Amugy lattam, hogy "rossz" helyen voltam. Kulonben nem is ereztem hogy hozzam ertel, csak lattam, hogy hirtelen elhuzol jobbra. A visszajatszasban is - nalam - kb. fel meter volt a ket auto kozott. -
#12050 http://simracingconnection.com/nascar/n4tracks.shtml#N2003 -
#12049 Nascar Racing 3 (SS) 990 Ft CDGalaxis
Tescós árakat nemtudom. -
Totya000 #12048 Sziasztok!
Keresek Nascar Racing 2002-höz pályákat, sehol sem talalom oket, pedig fontos lenne:
Nashville
Nazareth
Pikes Peak
Milwaukee
Kentucky
Gateway
Indianapolis Raceway Park
Memphis
...szoval a Busch szeria palyait keresem
koszi:Totya -
V8Man #12047 Eszem ágában sem volt letolni... Csak benne voltál a holttérben és egyszerűen nem láttalak. A tükröt néztem, hogyan mozog a mögöttem jövő. Sorry.. :-(
Majd pénteken jobban figyelek. -
ShaiHulud #12046 bizony azt nagyon ellamaztam...sorry :( -
#12045 - Az elso tomegbalesetert sorry. V8Man akart letolni a palyarol, de valahogy lepattant rolam, es mogottem tarolt;)
- A masodikert is bocsi;) Ott Shai csusszant le elem, es mar nem tudtam kerulni - szokas szerint. A levegobol, fejjel lefele lattam, hogy mas is szarnyra kapott;( -
#12044 En meg lemaradtam a startrol, epp akkor csengedtek:( De makom volt, hogy azonnal sarga lett, igy csak egy kort kaptam;) -
ShaiHulud #12043 NR2002 lattam metroban :) -
ShaiHulud #12042 en voltam a lama :(( -
Toya #12041 Az a baj, hogy a Nascarok elszoktak tünni az olcsóság előtt.
Nézz szét, kapható most valahol a NR2002 vagy a N4? -
#12040 kicsit sok volt a sarga az elejen
en arra szamitottam,hogy itt viszonylag biztonsagosan tudunk menni..... -
#12039 Ha 2-3000 Ft lesz akkor megveszem én is.
De 10 rugót nem adok érte.
-
#12038 A "sikkasztason" egyszeru nem befizetest kel erteni!!! -
#12037 Nekem is van vagy 50 eredeti jatekom, de 4-et leszamitva mind "olcso" kategoria. Vagyis akkor vettem mar meg, amikor emberi ara volt (1-3000 HUF).
Persze, a GPL, Insane, Screamer 4x4 tuti dobozos cucc;) Nascarbol is lesz, ha lesz penzem - nem kell szamlat sikkasztanom;/ - es max 4-6000 HUF lesz. -
#12036 Nekem nem jogtiszta a nascar,de megfogom venni megigerem.
A GPL-t is megvettem mikor 1990 FT-ba kerult:)
Ugyanis meguntam,hogy veszek egy gamet mikor megjelenik es fel-egy ev mulva a felebe kerul...
Mar tobbszor jartam igy.
Azokat is csak elvbol vettem meg mert magyarok csinaltak es nem azert mert nem volt jo a warez.