51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Giovanni #12075
    Hát, inkább itt a neten crash, mint élőben!
  • sanzik
    latod milyen szerencses vagy?
    ha 5 percel hamarabb indulsz haza,mind ket balesetben szenvedo alany lehettel volna :)

de ne bankodj, az esti futamban ugysem uszod meg a crasht :D
  • Giovanni #12073
    Naskar=Nascar :-)
  • Giovanni #12072
    Szasztok! Visszatértem! Látom egészen vissza estem :-/ na de ezen ma változtatok ;-) /ha tudok/ Amúgy ma volt egy /két/ érdekes élményem. Az elsőről kapásból a Nascar jutott eszembe :-) Jöttem haza Horvátországból, állok Csáktornyánál az útkereszteződésben - kanyarodnék ki- és balról egy pörögve érkező, a kereszteződésen átsuhanó és a szemből érkező traktoroson landoló páciens jött. Na mondom ez tisztára olyan volt, mint nálunk egy rajt :-) Aztán 50km-el arrébb már itthon Zalalövő előtt a hajtűkanyarban előttem borúlt fel egy kamion. Megállás, manus kirángatása...mentő, rendőr, tűzoltó...Közben az is kiderűlt, hogy jobb, ha messzebb megyünk, mivel mérget szállított, az meg kifolyt.
    Ezek után már alig várom a ma esti Naskar futamot, jó lesz egy kis levezetés :-))
  • Met
    Az Insane-ben lehet száguldozni, de inkább arcade a játékélményt nézve, viszont az autó fizikáját nagyon eltalálták. Igazábol multiban lehet vele nagyot állatkodni:)
    A Screamer-ben nem lehet száguldozni, az egy szimulátor. Teljesen más hangulata van.
    Azért mert mind a kettőben terepjárók vannak nem szaban egy kategóriába sorolni őket.
  • Toya
    Valóban nem.
    A 3-ból kettő autós csak a fanatikusoknak való, a harmadik játékuk (Insane) pedig nekem nem nyerte meg a tetszésem.
    Egyidőben jelent meg kb. a Screamer 4x4-el és az valahogy szerintem jobban sikerült.
  • Met
    És az a baj, hogy ez már nem az első ilyen játékuk.
  • Toya
    Az nagyon LOL amikor feltünnek a kerekek nélküli ellenfelek.
    Komoly beégés ekkora hibákkal elküldeni egy programot sokszorosításra.
  • sanzik
    teljesen uj jatek,nezz at a masik topicba,ott mindent megtalalsz rola...

kulonben nagyon jo lenne,csak ugyanugy tele van bugokkal mint az elso resz es siralmas fps-t pumpal :(
  • ibronk
    Nascar Racing 2003 Season Patch Update
    From Steve Myers (Papy Developer): "An updated patch was submitted to QA yesterday (7/23) for testing. I have no idea when the patch will be released from QA."

Szal jó uton vannak
  • Met
    Tényleg a Redline az kiegészítő vagy egy teljesen új játék?
  • petesilver
    És az jó? Láttam megjelent.
  • sanzik
    biztos mindenki a Street Legal Redline-t nyomja :)

vagy LFS-t :D
  • petesilver
    Meg kell hagyni, magvas egy témát boncolgattunk tegnap :DDD
  • Met
    7UP
  • ShaiHulud
    -l :)
  • ShaiHulud
    Sullyedunk...UP UP
  • ibronk
    A serverre is, és akkor te nem tudsz jönni:P
  • Totya000
    Sajnos csak 2003-hoz talalok palyakat, 2002-hoz csak Kentucky-t talaltam.
    Tudtok segiteni nekem?
    Totya
  • Toya
    Ez az és akkor csak én tudok indulni a futamon és akkor megnyerem :D
  • ibronk
    Inkább rakja fel mindenki, és kész :D
  • Toya
    Most tájékoztatott PuMy, hogy kiszivárgott a NR2003 Patch egy változata.
    Nyomatékosan felhívom mindenki figyelmét, hogy egyenlőre ne rakja fel mert nem tud majd belépni a szerverre.

A patch amúgy is csak béta!!!
  • ShaiHulud
    neh megint UP...
  • Alexease
    up
  • Alexease
    Nem gond. A letolnit idezojelbe gondoltam, csak lemaradt. Amugy lattam, hogy "rossz" helyen voltam. Kulonben nem is ereztem hogy hozzam ertel, csak lattam, hogy hirtelen elhuzol jobbra. A visszajatszasban is - nalam - kb. fel meter volt a ket auto kozott.
  • Alexease
    http://simracingconnection.com/nascar/n4tracks.shtml#N2003
  • Met
    Nascar Racing 3 (SS) 990 Ft CDGalaxis

Tescós árakat nemtudom.
  • Totya000
    Sziasztok!

Keresek Nascar Racing 2002-höz pályákat, sehol sem talalom oket, pedig fontos lenne:
    Nashville
    Nazareth
    Pikes Peak
    Milwaukee
    Kentucky
    Gateway
    Indianapolis Raceway Park
    Memphis
    ...szoval a Busch szeria palyait keresem

koszi:Totya
  • V8Man
    Eszem ágában sem volt letolni... Csak benne voltál a holttérben és egyszerűen nem láttalak. A tükröt néztem, hogyan mozog a mögöttem jövő. Sorry.. :-(
    Majd pénteken jobban figyelek.
  • ShaiHulud
    bizony azt nagyon ellamaztam...sorry :(
  • Alexease
    - Az elso tomegbalesetert sorry. V8Man akart letolni a palyarol, de valahogy lepattant rolam, es mogottem tarolt;)
    - A masodikert is bocsi;) Ott Shai csusszant le elem, es mar nem tudtam kerulni - szokas szerint. A levegobol, fejjel lefele lattam, hogy mas is szarnyra kapott;(
  • Alexease
    En meg lemaradtam a startrol, epp akkor csengedtek:( De makom volt, hogy azonnal sarga lett, igy csak egy kort kaptam;)
  • ShaiHulud
    NR2002 lattam metroban :)
  • ShaiHulud
    en voltam a lama :((
  • Toya
    Az a baj, hogy a Nascarok elszoktak tünni az olcsóság előtt.
    Nézz szét, kapható most valahol a NR2002 vagy a N4?
  • sanzik
    kicsit sok volt a sarga az elejen
    en arra szamitottam,hogy itt viszonylag biztonsagosan tudunk menni.....
  • Met
    Ha 2-3000 Ft lesz akkor megveszem én is.
    De 10 rugót nem adok érte.

• Alexease
    A "sikkasztason" egyszeru nem befizetest kel erteni!!!
  • Alexease
    Nekem is van vagy 50 eredeti jatekom, de 4-et leszamitva mind "olcso" kategoria. Vagyis akkor vettem mar meg, amikor emberi ara volt (1-3000 HUF).
    Persze, a GPL, Insane, Screamer 4x4 tuti dobozos cucc;) Nascarbol is lesz, ha lesz penzem - nem kell szamlat sikkasztanom;/ - es max 4-6000 HUF lesz.
  • sanzik
    Nekem nem jogtiszta a nascar,de megfogom venni megigerem.
    A GPL-t is megvettem mikor 1990 FT-ba kerult:)

Ugyanis meguntam,hogy veszek egy gamet mikor megjelenik es fel-egy ev mulva a felebe kerul...
    Mar tobbszor jartam igy.
    Azokat is csak elvbol vettem meg mert magyarok csinaltak es nem azert mert nem volt jo a warez.