NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Én most néztem meg de tök szar az irányítás, olyan mint a NFSHP2-ben, nincs ffb és nagyon szar.
Momo racing-em van.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
futam (nem akarom hogy az legyen mint tegnap).
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Olyasmi kénne mint phoenix is volt. Van egy jó pálya amelyikre emlékszem a N2002-bõl de nem tudom a nevét sajnos 😊 Na az jó lenne 😊))))
Toya Pumy hátha emlékeztek rá ott volt az amikor Toya belémjött hátulról sárgánál és én azt hittem hogy direkt -joggal- és visszaadtam neki 😊 Azon volt hogy sárgával ért véget a verseny. Remélem még emlékeztek rá hogy melyik pálya volt az.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Leszamitva, hogy nekem felul nem mukodott az aktualis effekt es egyebb kiiras, azert hasznalhato volt. Persze, kell hozza egy kis turelem😊) De az, a Nascar-osoknak az egyik fo erenyuk😊)
hany jelentkezo lenne?
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Riszpekk
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
egy digitalizáló kártya biztos belefér még a pc-be...meg egy szkázivinyó
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
az meg elvileg már mindegy neki, hogy a replay mennyivel megy
de megpróbálom 10-zel, a 20 fps még bõven jó lenne
Riszpekk
nincs valami olyan progi, ami valahogy videót renderel a replaybõl?
Riszpekk
Nem exportal, ahoz Fraps kell vagy valami hasonlo. Ez csak a kamerat cseszteti.
Tomor leiras: Program elindit, File/Open: Default.cmf. A Main reszben minden bekapcs, a potik 15-20%-on. A Default.cmf fulnel: gyorsbill. ami tetszik😊 Ott van 5 kep. A leg folso neve ROFF, dupla clikk, a nevnel beirni: Chase.
(Itt valoszinuleg, hozza lehetne rendelni a kamera nezetekhez dolgokat, de nem igazan mukodott, csak ez az egy. Lehet tesztelni😊)
Nascar gombbal, Nascar indit:-) Visszajatszas betoltese, Roof kamera kivalasztasa. Kivalasztott gyors bill. nyomkodasa. "Q" aktivalas.
Funkciok, gombok stb.:
Mouse: kamera mozgatas
L.Mouse Button: kamera le mozgatasa
R.Mouse Button: kamera fel mozgatasa
Home: alap kamera
W/E: kamera dontes
+/-: fokusz allitas
kurzor jobb/ball: kamera jobb/bal mozgatas
kurzor fel/le: kamera dontese le/fol
ctrl-pageup/ctrl-pagedown: efekt valsztas
ctrl-insert: efekt start
insert: efekt stop
Elvileg a kepernyo tetejen kiirna az aktualis dolgokat, de nalam csak villogott.
Nehany pelda file. (Ezzel szivtam a legtobbet, mert nem tudok a szerverre felmasolni avi-t, zip-pet, 1Mbyte-nal nagyobbat stb.😞( A vegen a FW maradt. Jobb gombbal toltsetek!
Nascar 01
Nascar 01
Nascar 01
Nascar 01
Nascar 01
Nahhh. Es most szeretnek latni, egy JACEK 2.0 mega-giga Nascar filmet😊)))))))))))))))))))