51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • sanzik
    tudom en is csodalkoztam rajta,de lehet azer volt mert nem kellett kulon kijonnom ,hanem mikor befaroltam a pitbe lecsereltek a gumikat es akkor egybol utanna ramszamoltak a 30 mp-et
  • Met
    Pedig
    Itt nincs büntetés

• sanzik
    azert en kaptam buntit...
    egyik kerekcserenel elneztem a kiallast es nagy sebessegel a fuvon szankozva landoltam a pitbe :)

akkor szamoltak ram 30 mp-et,mert allitolag veszelyesen kozlekedtem,pedig ura voltam a helyzetnek :D
  • Met
    trinsic.org / cerials.net / cracks.am /thebugs.ws

keress ezeken, vagy DC-z
  • Met
    Vedd meg az eredetit:)
    De rajta kellene lennie a crack filenak a cd-n, ha meg serialt kér akkor vagy az is a cd-n van vagy mindegy, hogy mit írsz be.
    Nem mintha értenék a kalóz játékokhoz csak sokat olvasom a fórumokat:)
  • Met
    Kerestelek.
    Lehet, hogy azért nem volt sok sárga mert nem voltál:)))
  • FREAK
    sajnálom, hogy nem indulhattam tegnap, de az asszony kedvéért elmentem egy buliba, meg a haverokkal sem találkoztam egy ideje.... elég szar érzés kihagyni egy futamot, de megpróbálom behozni a lemaradást....
  • FREAK
    Most olyan jó lenne elégedetten azt mondani, hogy "ugye én előre szóltam", de inkább szomorú vagyok most, hogy beigazolódott a jóslatom.

Kutyából nem lesz szalonna.
  • Met
    Elég fucsa volt, hogy egy sárga volt, legalábbais addig amíg bent voltam. És ami még furcsább, nem volt büntetés:)
    Lehet, hogy fejlődünk khm. egyesek kivételével.
  • petesilver
    Az az igazság, hogy a versenyen nem figyeltem annyira a hátam mögé, és mivel az autóm meg se érezte a dolgot, csak a replaynél láttam, hogy súlyos következménye volt. Bocsi mégegyszer, de ha megóvtad volna, azt is megértem.
  • V8Man
    Gondolkoztam, hogy megóvom az esetet, de rájöttem, hogy nem sok értelme van. (Lásd a Petya esetet lejjebb) Én sem vagyok az a vergődős típus. És PeteSilver bocsánatot is kért...
  • petesilver
    Visszanéztem a Replayt, mindenkinek köszönöm, aki elengedett! Toyától és V8Man-től/különösen tőle/ bocsánatot kérek!!!!
  • sanzik
    Petyatol ez a hozzaallas szamomra csak azt erositi meg,hogy tul fiatal es meg eleg furcsan gondolkozik neha,ami ugye nem rohato fel neki,mert ugyan en nem emlekezek vissza 14 evvel ezelottre de valoszinu en is mashogy latnek egy helyzetett tini fejjel mint most 2 gyerekes apakent.

Meg aztan lattunk mar itt sokkal idosebb versenyzoktol sokkal gyerekesebb reakciokat is. :)
  • petesilver
    Szerintem mérlegelnie kéne egy picit a dolgokat. Tényleg bazisok futam van még hátra. Egy versenyről lett csak eltiltva, és kettőn nem indult, tehát a bajnokság nem itt úszott el. És el sem úszott. Kezdtem örülni, hogy alakul a mezőny. Egyre kevesebb az óvás, egyre kevesebb a sárga zászló. Ne rontsuk már el vádaskodásokkal! Ha vitás a helyzet, meg kell óvni, és annyi. Ráadásul Petya te legalább bízhatsz a képességeidben, mert piszok gyors vagy, és már futamokat is nyertél, és még nagyon az elején vagyunk.Mivel hosszú a szezon, és hosszú az adott verseny is, kiegyensúlyozott jó teljesítménnyel is simán lehet nyerni. Rengeteg minden számodra kedvező dolog történhet a hátralevő 30 futamon önmagától is, de vádaskodó stílussal önmagadat ütöd el a nyeréstől. Nézd meg a helyezéseimet, nekem nem is lenne értelme indulnom, olyan uborka vagyok még hozzád képest is. De lassan belejövök ebbe a körbekörbe micsodába, és tetszik. Esélyem sincs a győzelemre, de tegnap pl. mire az utolsó rajthelyről felértem harmadiknak, már remegett a lábam az izgalomtól, és majd kiugrott a szívem a helyéből, hogy csak el ne rontsam. És bazijó élmény volt, még ha kiestem volna, akkor is. Tudom neked ez nem élmény, mert a győzelem motivál, de senki nem tart vissza ettől addíg, amíg megbecsülöd a versenyzőtársaid, és csak rajtad múlik a győzelem. Ott elől, ahol te versenyzel, azért ritka a baleset, ha jelen van a türelem. Mesélhetnék neked, néha mi megy hátul:))))
  • Toya
    Igazából az idegesített fel ennyire, hogy ötünket amolyan nagy manipulátoroknak állít be akiknek az a célja, hogy más versenyit elcsaljuk.

A csalás szó ebben a formában nem hangzott el, de szinonimája igen.
  • Toya
    Amúgy ajánlom mindenkinek a figyelmébe a Bristoli futamot ahol az utolsó előtti körben akadtam össze a versenyben és a bajnokságban is vezető Norbival.
    Érdekes, de pár percet beszélgettünk és nem óvta meg az eseményt, pedig lett volna rá alapja mert komolyat rontottam.

Ezek az esetek benne vannak ebben a sportban.
  • ShaiHulud
    es raadasul az en replayemben egyaltalan nem egyertelmuen Atesz a hibas...Petya is benne volt rendesen...szal nem tudom mire ez a nagy arc...es a kieseset azt meg maganak koszonheti...nem kene ennyire nagy temperamentummal jatszani...lasd az elozo 2 tavozo klienst...ez szorakozas es nem letfontossagu valami...szal csak annyit mondok : Petya eddig azt hittem hogy vegre megvaltoztal...vegyel vissza magadbol plizz..tudom hogy nem tolt el orommel ami tortent de akkor is...
  • Toya
    Utána néztem és a következő után jött Petya eltiltása:

Teszt futam, amin már voltak büntetések és mindenki tudott róla, hogy már nem lehet büntetlenül kalózkodni:

"Az edzéseken is törekedni kell a biztonságos versenyzésre ennek megfelelően kell kikanyarodni a boxból és vezetni (5 pont).
    A CHAT STOP a kiesett versenyzőkre is vonatkozik ők is csak a szabvány üzeneteket használhatják vagy magánban üzenhetnek a megfelelő versenyzőnek (5 pont).
    A balesetnél szintén a rosszul megválasztott féktáv okozta az előtte haladó versenyző vesztét (10 pont)."

Daytona első futam:

"Jacek kilökésekor nagyon komolyat hibázott, mivel a megbeszéltek ellenére lerántotta a falhoz csapódó autót ami abszolút balesetveszélyes (-20 pont).
    Az Atesszal való ütközés szintén a figyelmetlenség eredménye, amivel a PC mögött haladó autóval ütközött
    (-15 pont).

A sárga zászló alatt okozott baleset miatt egy futamos eltiltás!"

Na ezek aztán teljesen egyenértékűek egy kilökéssel.
    Ez a nem látjuk a fától az erdőt tipikus esete.
  • Toya
    Leírom az elmúlt egy óra eseményeit.
    Petya habzó szájjal követeli tőlem Atesz eltiltását, annak ellenére hogy megmondtam még a döntésből is szeretnék kimaradni és azt szeretném ha a maradék három bíró döntene az esetben.

6 futam után (36 van összesen!) kijelenti, hogy az öt versenybíró tönkretette a bajnokságát, mert eltiltottuk a sárga alatti baleset okozásáért.
    Valamint határozottan követeli Atesz eltiltását (mert ha neki rossz, akkor legyen másnak is az), az már mellékes hogy jelenleg még csak döntés sincs...

Na ezt a mentalitást felejtse el mindenki gyorsan.
    Azért írtam ide le, mert kicsit idegesítőnek találtam hogy az általa kiharcolt eltiltásról a versenybírók tehetnek és nem ő.

Feltételezzétek már rólunk, hogy tudunk függetlenül dönteni és nem befolyásolnak bennünket külső tényezők.

Tisztában vagyok vele, hogy nagyon nehéz emelt fővel elviselni a kudarcot, de legyünk már ennyire profik.
    Most én is szidjam HaZso-t aki miatt kiestem vagy szitkozódjak a mai 5.hely miatt?
    Ez csak játék és továbbra sem tétre vagy vérre megy.
  • petesilver
    Bocsi, de gyorsabb voltam, és gondoltam elmegyek gond nélkül. Aztán láttam, hogy te nem így gondolod, és a legjobb megoldás az lett volna, hogy alul maradok. De az meg a gumiknak nem tetszett, meg a meglepődéstől, hogy még mellettem vagy, későn is lassítottam. Asszem küldtem is sorryt, visszaengedtelek előre, és mentem is a pitbe. Akkor jött rám rendesen Atesz :))
  • HaZso
    Köszi! :)
  • Toya
    Engem azért egyszer jól beszarattál ;-)
  • petesilver
    Oh, köszönöm! Én a végéig vártam, hogy valaki ott elől tuti, hogy vagy kiáll, vagy elfogy a benzinje. Hát nem:)) Ennek is nagyon örülök, az utolsó helyről rajtoltam, és nem sokon múlt, de sajna a végén is piszok gyors voltál:)))
  • Mnemomic
    én azon csodákoztam hogy pitkiállás után eléd kerültem. Mondom még megyek egy kört és akkor kialakul az állás. Még mindig mögöttem írt. Mondom még egy kör. Még mindig mögöttem ír. Na akkor kezdtem elhinni hogy tényleg eléd kerültem. Amúgy nagyon szépen mentél!
  • Mnemomic
    :)
  • petesilver
    Atesz, utólag vérzik a szívem, hogy sárga után elengedtelek. Hagyni kellett volna, hogy kűzdj, és akkor sokkal idegesebb lettem volna a befutónál, mert még láttalak is volna magam előtt :)))))))))))))))
  • ibronk
    Persze, presze...
    Tényleg jó kis futam volt, volt néhány félős eset...
    Grat mégeccer!
  • sanzik
    en is koszonom azoknak akik elengedtek ugy,hogy korhatranyban voltam de eppen jobb gumikkal mentem
  • HaZso
    ...nemcsak a győzelem miatt ;-)
  • HaZso
    Gratulálok a célbaérkezetteknek és köszönöm mindenkinek, aki elengedett (a futam közben nem mindig volt rá időm) ;-)
    Nagyon jó csatákat vívtunk Norbival, nagy élmény volt számomra ez a futam!
  • Mnemomic
    Azt hogy direkt volt kikérem magamnak ha mégegyszer ilyen feltételezésel jössz akkor tényleg direkt lesz a dolog.

Amúgy megnéztem az esetett és az igaz hogy később kanyarodtam egy picit de te meg úgy rámrántottad a kormányt hogy öröm nézni. Szerintem teljesen saját magadnak köszönheted a dolgott mert mindenáron magad mögött akartál tartani pedig ott már melletted voltam rendesen sőt előtted is valamennyivel.

A másik hogy te azért lettél eltiltva mert az sárga alatt történt és a szabályban benne van hogy ha sárga alatt okozol balesetett az eltiltással jár. Szóval olvasd el a szabályzatott mielőtt hülyeségeket beszélsz.
  • ShaiHulud
    http://web.axelero.hu/mortel1/Texas_bajnoki.html
  • PuMy
    Alex ICQ, please.
  • Alexease
    thx
  • Petya777
    bejelentettem
  • Alexease
    Sorry, rosszul emlekeztem mi miatt volt. Jelentsd be, aztan majd kiderul mitortent.
  • Petya777
    nanana!!! "hanem a rendszeres figyelmetlenseg es baleset okozas miatt. "

Ez alatt mit értessz? Az a baleset miatt volt és nehogymá engem eltiltanak őt meg nem...!!! Ugyan úgy jártunk, csak nem sárga alatt.

Egyébként ez az egész eltilltás mizéria nevetséges, engem sem kellet volna ezért eltiltani... :(((((((((((((
  • Alexease
    Nyugi, en is kint vagyok. Engem is a 3. helyrol pasziroztak ki;(

Eltiltas nem egy balesetert volt, hanem a rendszeres figyelmetlenseg es baleset okozas miatt. De meghozta a hatasat, mert azota latvanyosan jobban mesz;-)

Amugy jelentsd be, es majd "kitargyaljuk" :) Csinalom a forumot, pill...
  • Petya777
    Ateszt, ah nem tiltjátok el egy versenyre nincs igazság. Úgy nekem ment, hogy nem tudom szándékos volt e, de ha meg nem, akkor iszonyatosan nagy lámaság. Emiatt teljesen tacsra ment a futamon és elvárom, hogy a versenybíróság úgy döntsön, mint az én esetemben, hisz nekem emiatt teljesen tönkrement a fuatmon, ahogy ott is Ateszé. Ennyi.
  • Toya
    Akkor eddig ma szerencsés napod volt.
    Nem ám még a versenyt is megnyered ráadásnak :-)