NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ok 😊 akkor kormany vetel elott alva, ugye momo racinget ajanlod ?😊)
Igen
mozso from hwsw forum ?😊
Hi!
Engem nem hiszem, hogy ismertek, atykaval versenyzem F12002-ben, viszont a szerver kerdes mar elegge le van zongorazva, csak egy gep kene.
8000+AFA / ho, duplex 100Mbit, gepet nekunk kell adni, remote admin lehetoseg + weboldal host a bajnoksagnak
F12002 megy remote adminnal, szerintem a Nascar is. Az a kerdes erdekel-e titeket egy megosztott (GT/F1/Nascar) szerver, valamint van-e folosleges HW cuccotok amibol epitkezhetnenk (GFX, HDD mar van).
Engem nem hiszem, hogy ismertek, atykaval versenyzem F12002-ben, viszont a szerver kerdes mar elegge le van zongorazva, csak egy gep kene.
8000+AFA / ho, duplex 100Mbit, gepet nekunk kell adni, remote admin lehetoseg + weboldal host a bajnoksagnak
F12002 megy remote adminnal, szerintem a Nascar is. Az a kerdes erdekel-e titeket egy megosztott (GT/F1/Nascar) szerver, valamint van-e folosleges HW cuccotok amibol epitkezhetnenk (GFX, HDD mar van).
81.182.41.19 - ide gyertek a verseny elõtt! 😊
Hú de neház lesz kivárni még ezt a 4 órát... vki indíthatna addig gaki servert!
Petya
Petya
hat ez is ertheto...nekem monjuk mind1, hogy melyik nap, csak tervezheto legyen. ebbol a szempontbol konnyebb helyzetben vagyok, ez teny.
najah csak Tibrenek az a gondja hogy keddenkent nem er ra es ha nemmegy EF en akkor FF en sem tud menni...
nincs a rendszernek semmi baja sztem...persze, jobban nezne ki, ha mindenki menne elofutamot, de en pl versenyezni szeretnek, es tok mindegy, hogy ef, ff, vagy pf, csak legyen ott meg kilenc megszallott, aki nem tor ossze az elso kanyarban...
ez nem kérdés, ezért van az egész rendszer
semmivel sem rangosabb a FF, mint ez EF (bár az elnevezés erre enged következtetni)
az EF-en nem csak bénák indulnak, hanem azok a profik is, akik nem értek rá elõzõleg indulni, vagy kiestek, vagy nem fértek bele a továbbjutó keretbe
semmivel sem rangosabb a FF, mint ez EF (bár az elnevezés erre enged következtetni)
az EF-en nem csak bénák indulnak, hanem azok a profik is, akik nem értek rá elõzõleg indulni, vagy kiestek, vagy nem fértek bele a továbbjutó keretbe
Riszpekk
de nem is az a cél, hanem az, hogy mindenki fusson legalább egyszer minden pályán
és ez teljesül is
és ez teljesül is
Riszpekk
hat jah mert most iszonyat nehez bejutni EF rol...😞
Ha meg tudnank szervezni, es mindenki ra is erne az adott idoben, kesobb meg lehetne oldani a ket EF-t. Mindkettobol 5-5 ember jut tovabb. Az izgalmasabb lenne😊))
szamomra ez lesz az elso olyan futam aminek van tetje is (a tovabbjutas),igy egy kicsit izgalmasabbnak tunik,eddig csak elvoltam,nem erdekelt hanyadik vagyok 😊
mas kerdes,hogy ha realisan nezem az eselyeket nem vagyok benne a kettobe aki tovabb jut 😊)
mas kerdes,hogy ha realisan nezem az eselyeket nem vagyok benne a kettobe aki tovabb jut 😊)
Az Elofutam iduloi:
Atis, GaborSzabo, Giovanni, HaZso, Marki, Petya, Tomek, Atyka, Basic, Sanzik - Alexease (Server)
Es ketten jutnak tovabb😊))
Atis, GaborSzabo, Giovanni, HaZso, Marki, Petya, Tomek, Atyka, Basic, Sanzik - Alexease (Server)
Es ketten jutnak tovabb😊))
szoval nem kell indulnod ha ez marad
szoval nem kell indulnod ha ez marad
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
segítsetek már, akkor nekem indulnom kell ma?? most nem vágom, hány induló van, és hányan jutottak be FF-re
Riszpekk
Ez nem csak attol fugg, hogy osszedobjuk-e vagy
sem. Eloszor is kell egy gep. Masodsorba hogy
milyenek a muszaki feltetelek meg az ilyen dolgok
amiket en se tudok pontosan. Ez mind egyszeruen
hangzik, de a kivitelezes nem olyan egyszeru.
Szoval nyugi van.
sem. Eloszor is kell egy gep. Masodsorba hogy
milyenek a muszaki feltetelek meg az ilyen dolgok
amiket en se tudok pontosan. Ez mind egyszeruen
hangzik, de a kivitelezes nem olyan egyszeru.
Szoval nyugi van.
Jaj elrontottam, az elõzõ ez akart lenni:

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
nem dobjuk ossze? ...vagy mar van valami folyamatban? ...bocs, de en csak nemreg csoppentem ide, nem tudom, hol tart ez a szerver-kerdes.
Erre a mai futamra én is kiváncsi vagyok egy picit örülök, hogy nem kell rajta indulnom nem irigylem egyikõtöket se bár ha ügyesek lesztek akkor nagyon nagy versenyt csináltok majd biztos vagyok benne 😊
Valszeg igen, amig nem lesz olyan szerver ahol
egyszerre tud majd mindenki indulni.
egyszerre tud majd mindenki indulni.
Kivancsian varom a mai EF-et, eleg jo kis mezony
jott ossze. :-) Szerencse, hogy nekem nem kell
indulnom, mert szvsz senkinek sem lesz konnyu
dolga ha szeretne bekerulni az FF-re.
jott ossze. :-) Szerencse, hogy nekem nem kell
indulnom, mert szvsz senkinek sem lesz konnyu
dolga ha szeretne bekerulni az FF-re.
Foleg a phoenixi palyan nem art ovatosnak lenni, mivel a pit kijarat utan nem sokkal kanyar is jon. F2+space, es ha latod hogy valaki jon akkor inkabb engedd el. Megelozni raersz kesobb is, foleg ha a friss gumik miatt ugyis gyorsabb vagy.
na ezis igaz...Akkor emberek Racen keretik ovatosan kijonni a pitbol es korrektul besorolni 😊
Az igaz, hogy a program mindent "buntet", csak ha elotte tobben osszetornek, azon mar nem segit😞((
Ez practicen fordult elo nem?😊 mert elesben mar komoly buntetesek jarnak azert ha elobb MERGE elsz be a palyara.
Igen, gondolkoztam azon, hogy csak at kene furni az asztalt, ha mar sablont is adtak a kormanyhoz...
sziasztok...miert van az, hogy multiban az autok sokkal fakobbak, fenytelenek? nalatok is ilyen?
Nekem Dodge-on van Pontiac festés😊
Akkor lehetne elhagyni a pitbõl kijövet a chatet, ha mindenki ott menne be a pályára ahol lehet. Láttam olyat, hogy kijövet a pitbõl rögtön a kanyarban felmászott a pályára😊
Akkor lehetne elhagyni a pitbõl kijövet a chatet, ha mindenki ott menne be a pályára ahol lehet. Láttam olyat, hogy kijövet a pitbõl rögtön a kanyarban felmászott a pályára😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ehh szegeny Alex egyfolytaban Drivers/cars reszleget frissiti 😊
Alex: freemailesre ment az atszamozott verda...majd rakd ki kerlek. koszi.
Ford Rulz 😊
Atykának én is amerikai autóra húztam rá a festést, igaz nem az alap kocsira hanem egy Dodge Charger-re :-)
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu