NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

huh szep lesz 200 kor baszki 😊) 300 merfold😊

ugyan jo az ide is.. 😊

irjal neki mailt hogy jojjon ICQ ra😊

REPLAYT MENTSETEK!!! mert kivancsi vagyok ra😊) es tegyetek elerhetove ha lehet !! meg ma !!😊))

Alexease
FONTOS!!!!!
Verseny ujra inditas csak ket esetben lehetseges:
- tomegbaleset eseten,
- valaki komoly hibajabol 1-2 versenyzo azonnal kiesik, vagy verseny keptelen lesz.

Ha valaki kicsuszik, es osszetori magat, az passz. Es ujra inditas, max az elso 10-20 korben!!
Alexease
Na inditok! Itt a lista "lazadni" meg lehet😊)))
Ati, Freak, Basic, GaborSzabo, X-Type, Marki, Petya, Atyka, Mozso, Sanzik - Alexease (server)
Instict
nekem valami rev 2-õt mondtak, mármint, hogy azt kell vennem. na átmegyek inkább a megfelelõ topicba, nem szemetelek itt nektek ilyen dolgokkal, de azért köszi!

Annak duplát kell fizetnie! 😊))
Pont az lenne a lenyeg, hogy az e-mailnel egy picit interaktivabb beszelgetes kellene....
epp azert nem kell nem ?😊 vagy aki indul ezen is azon is az duplan penget?😊

racer=racing 😊 miert irom mindig el?? 😊

Ezek egyben vannak, úgyhogy kell

jah enismost vettem momo racert...csak nem tudom melyiket😊 a dokumentaciot vedo csomagon ver 1.00 van irva , viszont az egyik papiron meg rev.C szal pasz melyik, de sajnos van egy olyan erzesem hogy REV.A-s 😞 szetkene szedni es megnezni a nyakon is...

ibronk
Aki jelentkezett az LFS-es serverre annak ugye már nem kell a nascarosra?

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Instict
csak képzavarba vagyok, lehet kicsit off-olom a topicot, de kinéztem 1 momo racing-et, de állítólag abból is 2 fajta van, amibõl a második kiadást kell megvennem. félek át ne verjenek, mert ezekhez nem értek😞

ott a mail cime 😊

Met
email-t próbálj

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
Én nem beszéllek rá semmire. Egyszerûen elvonszollak a boltba és megvetetem veled a kormányt😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Fiuk, PuMy-val hogyan lehetne on-line ertekezni? ICQ-n sohasem latom...a szerverrel kapcsolatban szeretnek megbeszelni vele 1-2 dolgot.
Instict
ok😄

JÁTSZÁL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

😊)))))))
Instict
nem vagyok, csak minden csatin amin vagyok, le secretelem😊

Instict
gyere te is, meg jöjjön aki akar irc-en a #supergamez csatira, és beszéljetek rá, hogy játszak ezzel a játékkal, mert incselkedek már 2 napja 1 kormánnyal a géphez😊

hmmz ... 😄

Giovanni
Óh, akkor lemaradtam :-)

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

visszajeleznék a mai versenyre. vágre jó a netem, valami gáz volt eddig. chello...
igen mester, igen ...

:o)))))
aze ebbe meg ne eld bele magad szerintem 😊) de azert jo lenne ha nem lenne.. 😊

Egyébként szerintem, ha mindenki mehetne egyszerre, akkor lehetne kedd + péntek is race, mert az 1 héten egy nekem kevés és akkor elvonási tüneteim lesznek!
oo szoval ircopvagy ? 😊

Jövõ héten már nem lesz EF 😊))
Instict
egy ircop csak secret csatikon van😄D

Én már írtam is! 😊
😊))
Giovanni
Jövõ héten kedden nekem kimarad az EF...így az FF is :-( De hát muszály sörözni menni a haverokkal :-P

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Alexease
" ket teljesen mas emberelkkel." ez jol hangzik 😊))

Alexease

aha
illetve Atis indul es ATI nem, nem ?😊 mer Atis = bekkeratis 😊

Alexease
Akkor elvileg Atis nem indul, es egy megy tovabb. Vagyis ugy is mondhatjuk, hogy 2 kulonallo futam van, ket teljesen mas emberelkkel.
Akkor a mai futam:
Ati, Freak, Basic, GaborSzabo, X-Type, Marki,
Petya, Atyka, Mozso, Sanzik - Alexease (server)
vagy 4 ?😊) ha mozso is zsolt😊

baszki 4 Attila van 😊 nem semmi 😊 bar 3 Zsolt is van ha jol tudom 😊

Alexease
De vazzer, mar megint elbenaztam😞(((
Pedig az elobb "beszeltem" vele ICQ-n😊)))) Onnan jutott eszembe. Csak osszekevrete, Atis-sal😞((
Igen, úgy van ahogy mondod Marki.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

ah szoval Mode kiszallt ? vagy csak most? ati meg olyba tunik valaki mas😊

ATI nem Csiszár Attila(F1hirek.hu-ról), tudod, aki még lóg egy sörrel 😄

Alexease
Vagy megsem... Az ATI az valaki mas?!?!?
Sorry ha megint el cseszek valamit😊))
Alexease
Atis ketszer van a listaban, es benne van Mode is, aki lemondta
Alexease
A mai verseny induloi. Ha valakit kihagytam, nem tud jonni, elcsesztem a listat stb. akkor szoljon. (Ha itt van😊)
Atis, Freak, Basic, GaborSzabo, X-Type, Marki, Petya, Atyka, Mozso, Sanzik - Alexease (server)
nah hoppa: 20 an vagyunk lowe`s nightra ! jelentkezett basic is es Freak meg "default" jelentkezik osszesre😊 szal akkor most csak 1 ember jut be ??? EF rol es akkor bekker atisnak sem kell mennie?