NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
azzal ugye tisztaban vagy hogy egy regi ratyi jatekkal nem lesz kulombseg!
Nezd meg a DOOMIII alfat, 5X annyi FPS

arra figyelj hogy aTinal alapbol bevan kapcsolva 2x es antaialisasng meg anisotropic...tedd aplication preferencere ha 0ra akarod rakni ...probald meg ugy hatah ugy jobb lesZ😄

Mnemomic
Sajnos nem. Én is gondoltam erre hátha. De nem felraktam minden fullra és bizony belassult a játék az fps lement 15-re is.

petesilver
A Win reinstallt felejtsd el, nem az a probléma!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Jacek
biztos nem szamit😊))
Vissza fele megrazo elmeny!!!
Eladtam most a 9700PRO-t es vissza raktam a 8500-at ami nem LE hanem dobozos ATI es sirtam errol ennyit😊)
a TI 4200 meg 800 pontal csinal tobbet mint a 8500😊 3DMark2001SE-ben....

meg nekem is😄 mert ugytanez a problemam mint irtam... 😄

Mnemomic
nem tudom mi érdekes rajta. ti4200 alatt minden játékban tudtam hogy bizonyos körülmények között mennyi fps-t hozz. Namost ez semmit nem változott ugyanannyi.

Alexease
Azert nehogy Nvidia-ATI haboru legyen😉))
Inkabb mindenki turjon net-et es talaljunk valamit Atesznek!
Jacek
gondolod bekapcsolja teszt alatt az AA?😊

Mnemomic
minden friss kivéve a Xp. De mondom szerintem az hülyeség hogy rendszer ennyit számítana ha nem friss. Az nvidia driver teljesen le lett írtva.

Jacek
nem a karodon rohogtem hanem a erdekes irasodon😊.

petesilver
Azonban ha tévedek, akkor még lehet: A 4200 az adott felbontásban feszegette a program végsõ fps határait, ezért nem látsz különbséget. Ez esetben minden feature-t bekapcsolva szebb, de ugyanolyan gyors NR2003-at kapsz! A 3D MARK az összes feature-t végigzongorázva pontoz. Ha az ATI-ra mondjuk azért kapsz több pontot, mert 3x jobb az antialiasing benne, akkor ez azt jelenti, hogy az fps mindkét kártya esetén mondjuk 110, csakhogy ez a 4200-nál élsimítás nélkül, az ATI-nál meg 8X-os élsimítással. Ez a bazira nem mindegy. És ez nem is csak hertzen, meg memórián múlik, hanem a technológián, ami a kártyában van.

en nyomtam win reinstallt ugyanugy szar...alt+tab most nekem openglben sem megy.. 😞

Mnemomic
azért örülök hogy így szórakozol más kárán. Amúgy szerintem nem a win reinstall kell nehogy az ennyit számítson már...Legalább vmi gyorsulásnak kellene lennie de semmi csak 3dMark alatt.

Jacek
D3D alatt csak az a problem hogy nem ment az alt+tab

Mnemomic
512 RAM DDR.

Jacek
nem fagyott semmiben!

Mnemomic
nekem is.

Jacek
milyen 9700-pro es milyen alaplap meg ilyenek?

Mnemomic
direct3d alatt nem fagyott?

Nem dzsunka szerintem. Abit Kr7A-133 alaplap. Az azért nem olyan rossz szvsz igaz nem mai darab.

nekem azt csinalja d3d alatt hogy beulok kocsiba elindulok pitbol azt ra par masodpercre kiakad miden es csak reset gomb segit ...pedig XP alatt ez ritka...

Jacek
Ja jatekokban ugyan olyan mint a TI4200 lol kb ez a velemenyem😊))

Alexease
- Annyira nem ismerem az ATI-kat, valszeg amit en lattam az Pro volt. Igaz, nem is szeretem oket😉 Nem azert mert "ATI", hanem, eddig minden "generacio" valtasnal, teszteltem egy jobb fajtat (markas, dobozos stb.), de mindig volt valami gyikja;(( Bar elismerem, valamivel gyorsabb - az azonos arkategoriaban levo Nvidia-val. Persze nem Asus-szal, inkabb Abit-tel😉
- Akkor lesz "sokkal" gyorsabb, ha lesz alatta 8x AGP, es DDR ramok - sok. Es persze DX9b, friss driver, bios stb. De utana biztos megy, mint akit segberugtak😉))
de miert fagy ???

Jacek
hat nem tudom milyen dzsunka cuccba raktatok nekem nem fagyott a nascar!

Jacek
nem kell neki 4X AGP hogy menjen!!
Az alap hogy ujra huzod a rendszert ez van😊)

A tied sima 9800 az kb egy 9700PRO kicsit kajakozitva!
Nekem maxon 100FPS korul ment!! AH 1600x1200-ban jatszik 9700-PRO.

Alexease
THX THX THX
Atesz: nekem is fagy ez a szemet radeon 9700 tel 😞( es egyszeruen nem jottem ra miert...szal most opengl alatt van... nekem is gebaszkodott igy a texturakkal de video menuben lejebb vettem egy ket dolgot es ugy jo 😄 pl az hogy asztfalt ne tukrozodjon eg ilyenek..hat gebasz egy dolog hogy pont a nascarral szarakszik ez a mocsok radeon...

petesilver
Az lesz a szûk keresztmetszet! A 4x AGP-t fullra kiszolgálta a 4200, annál jobban az ATI sem nagyon hasíthat ebben a lapban. Viszont 8X AGP esetén nincsen jelentõs javulás 4200-as kártyával, azonban az ATI ekkor a földbe döngöli! Mondjuk most 4 sávon áramlik az adatmennyiség egységnyi idõ alatt, tehát az ATI hiába tud kiszámolni 2X annyi texturát, ha maximálisan a 4 sávon ugyanannyi adatot képes eljuttatni a képernyõre, mint a 4200. Röviden ennyi.

Adok egyet én is egy grafikai update-et a pályához, igaz ez nem az én munkám viszont messze a legszínvonalasabb pályagrafika.

Silverstone Track Update - Marco The Painter - 3.3 MB

Csak ki kell csomagolni és be kell másolni a NR2003/Tracks/Silver könyvtárba!!!

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Mnemomic
Én nagykeráron+fél áfával kaptam meg. 63ezer volt így. Amúgy szerintem az a Pro lesz.

Alexease
Az melyik ATI 9800?? Most neztem arlistakba, meg osszehasonlito tablazatban, de olcson is csak 125000 HUF volt?!?!?!

Akkor elvileg 5x gyorsabbnak kellene lennie, mint a Ti4200-emnek?!? Vagy nem> 😉)))))
Mnemomic
Nehogy már húzni kelljen. Ennek már most alapból is vinnie kellene gyorsabban. Na majd holnap kiderül egyenlõre a fagyás izgat jobban.

Met
"Azt hiszem."
Ez jó😄

Hát nem túl sok.
Van valami progi amivel lehet húzni a kártyát. Kérdezd meg a Radeonos topicba.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Mnemomic
Na majd holnap reinstall aztán kiderül.

Mnemomic
Azt hiszem olyan 1.6-1.7 Ghz

Met
😊
Nekem ez a számozás nem mond semmit. Megaherceket mondjál

sanzik
Jaceknek volt 9700pro es nala hasitott a jatek maxon,nem tudok rola,hogy problemai lettek volna vele....
Mnemomic
2000+

Met
Milyen proci van alatta?

Mnemomic
Igen próbáltam. Nekem már a ti4200-ön is 1280x1024ben ment a játék. Azt hittem ezen már majd mindent maxra rakhatok de nem így van ugyanazz és fagy ráadásul 😞

De majd holnap reinstall aztán kiderül.

Met
Próbáltad feljebb venni a felbontást? Mert az újjabb karik 1024-es felbontás felett kapcsolnak rá.
Itt egy link, van összehasonlító táblázat a videókártyákhoz.

sanzik
hat joval tobb fps-t kell pumpalnia az atinak,a masik meg az,hogy nyugodtan ranyomhatod a FSAA-t,ami ugye ti4200-on eddig felejtos volt
Mnemomic
Tudom hogy lenyomja. Elvileg a ti4200-nél sokka gyorsabbnak kénne lennie játékok alatt is. De ez nem jön ki nekem. Lehet hogy az a gond hogy 4x-es az Agp? Kénne neki a 8x-os?

Met
A 3DMark az egy szintetikus tesztprogram, az nem úgy terheli a kártyát mint egy játék. Ha sebesség különbözetet akarsz mérni akkor pl. az Unreal2003 tesztjét futtasd
Amúgy lenyomja a ti4200-t, én most akarok venni a Gf3Ti200-am helyett egy radeon 9500Pro-t. Igaz a tv-zni is akarok vele.

Mnemomic
Igen a dx9b

Mnemomic
Majd megpróbálom. Az viszont érdekes hogy 3dMarkban sokkal jobb az fps mint a ti4200-vel a játékokban ez nem jött ki semmivel sem gyorsabb ez is érdekes..

Met
Ja DX9 fentvan?

Met
Nascar reinstall.

Mnemomic
A legújabb driver igen. Más játék alatt nem fagy de itt pár mp után igen.