NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah nekem is feel V van😄 csak csereltem tapot benne..
Esetleg??? : Amúgy nem értem a kérdést ! Tudtommal sehol nem írják, hogy kötelezõ DirectX9-et telepíteni az új ATI kártyákhoz.
A CATALYST legutóbbi verziója is a 8.1-et kéri. DX9-et kihasználó program jelenleg nincs. Akkor miért baj, hogy a 8.1 van fenn ?
A CATALYST legutóbbi verziója is a 8.1-et kéri. DX9-et kihasználó program jelenleg nincs. Akkor miért baj, hogy a 8.1 van fenn ?
Mission Impossible 2010: PRO Class
huzd ujra az egesz rendszert mast nem tudok viszont en 3.6-os catalyst-al mar nem neztem a nascart hanem 3.5-el.
nezd mar meg majd Dungeon sieggel is pliz, mamrint ha megtudod..mert nalam ott is fagyott ugyanigy...reset gombosan ...ehh
Ezt írta iHi:
a smartguard kulonben mit csinal?
--------------------------------------------------------------------------------
smartgart.
AGP jellemzoket probalja konfiguralni automatan
a smartguard kulonben mit csinal?
--------------------------------------------------------------------------------
smartgart.
AGP jellemzoket probalja konfiguralni automatan
Nálam ez nem lehet gond elvileg. A legújabb BIOS javításban volt erre megoldás 9700Pro esetében szerintem akkor ezzel is jónak kellene lennie. De mondom más játékban nem fagy csak itt.
jah a tap sem segit szvsz😄 nekem chieftec 420w van...es fagy a szmeet...bar ezta smartgart ot meg eken probalni leszedni...van hozza uninstaller kulon...ati oldalan is.
ez a regi BX chipes lapokra vonatkozik😊)
Atesze ha jol tudom KT333-as vagy 266-os tokmindegy ezekben siman megy!
Nalam nem fagyott semmi , akinek eladtam AMD-s eloszor KT400-ban ment most Nforce2-el semmi problem
Atesze ha jol tudom KT333-as vagy 266-os tokmindegy ezekben siman megy!
Nalam nem fagyott semmi , akinek eladtam AMD-s eloszor KT400-ban ment most Nforce2-el semmi problem
Példa csak másik fórumból:
2003. július 28. 17:44
Hali!
Szoval vettem a minap egy Radeont 9500//128mb-ot, hogy lecsereljem a Matroxomat.
Asus p3b-f alaplapom van amely 2x agpt tamogat, 1024 ram van benne.
Szoval a fagyas a cd-n levo driverrel mar rogton a windows loginnal jelentkezik, az uj 3.6-os catalysttal meg megy ugy max 10-20 percet, de van hogy mar sokkal hamarabb megfagy. Ha jatekot inditok, az azonnal lefagy, amint atvalt 3d-be. (pl.Rallye-Trophy)
Eddig mindent megprobaltam mar, akkor is csinalja, ha csak egy vinyo van a kartyan kivul a gepbe, rendszert ujratelepitettem, tobb fajta windowst is.
Letezik kompatibilitasi problema ati radeon es bx-es csipes lapok kozt?
A bolt, ahol vettem - elmehet a sunyiba - nem adja vissza a lovet - , mert naluk ment a 3dmark fagyas nelkul tobb percig, persze komolyabb alaplapban. (sajat szememmel lattam) -> ergo a kartya jo.
A gepem szinten, mert a matrox most is vigan megy benne.
A tap a gepben acorp 300W minden feszultseg hibahataron belul van a 3.3V ami egyedul magasabb mint aminek lennie kene 3.46- de ennek szvsz nem kene gondnak lennie...
ebben segitsetek plizz..
kosz
iHi
ui.: ja azt is megprobaltam, hogy levettem az orajelet 276/270-rol 240/240-re. ennel lejjebb nem lehetett allitani. sot a fast write-ot is kikapcsoltam meg az agp-t is 0-ra allitottam 1x, bar ezeket nemigen akarta megjegyezni.
[ 2003. július 28.: iHi szerkesztette a hozzászólást ]
Probald meg a SmartGart nelkul felrakni a drivert, vagyis ne a sajat setupjaval, hanem driver hozzaadasaval. Utana Control Panel mehet setuppal.
Locutus
Törzsvendég
Azonosító: 6491
2003. július 28. 18:39
Igen, letezik problema az új videokártyák és régi alaplapok között (nem ATI és BXek között).
Anno egy BX6rev2 egy 8500as radeont sem vitt el, ujraindult vele a gép, fagyott stb.
Csere egy ST6ra, és máris minden ok.
Szvsz a régi alaplapok nem képesek megfelelõ minõségû áramot biztositani nekik, hiába kompatibilis az AGP...
--------------------
iHi
Új vendég
Azonosító: 808
2003. július 28. 18:44
aha, kezdem sejteni, h. ez lesz a gond.
ilyenkor tapcsere se segithet? azert az nagy befektetes lenne, most hogy megcsapoltam a kasszamat a radeonnal...
--------------------
Ez a hozzászólás 100%-ban újrahasznosított elektronokból készült.
idézet:
Ezt írta iHi:
ilyenkor tapcsere se segithet? azert az nagy befektetes lenne, most hogy megcsapoltam a kasszamat a radeonnal...
Nem, itt maga az AGP sín nem tud elég pluszáramot adni.
2003. július 28. 17:44
Hali!
Szoval vettem a minap egy Radeont 9500//128mb-ot, hogy lecsereljem a Matroxomat.
Asus p3b-f alaplapom van amely 2x agpt tamogat, 1024 ram van benne.
Szoval a fagyas a cd-n levo driverrel mar rogton a windows loginnal jelentkezik, az uj 3.6-os catalysttal meg megy ugy max 10-20 percet, de van hogy mar sokkal hamarabb megfagy. Ha jatekot inditok, az azonnal lefagy, amint atvalt 3d-be. (pl.Rallye-Trophy)
Eddig mindent megprobaltam mar, akkor is csinalja, ha csak egy vinyo van a kartyan kivul a gepbe, rendszert ujratelepitettem, tobb fajta windowst is.
Letezik kompatibilitasi problema ati radeon es bx-es csipes lapok kozt?
A bolt, ahol vettem - elmehet a sunyiba - nem adja vissza a lovet - , mert naluk ment a 3dmark fagyas nelkul tobb percig, persze komolyabb alaplapban. (sajat szememmel lattam) -> ergo a kartya jo.
A gepem szinten, mert a matrox most is vigan megy benne.
A tap a gepben acorp 300W minden feszultseg hibahataron belul van a 3.3V ami egyedul magasabb mint aminek lennie kene 3.46- de ennek szvsz nem kene gondnak lennie...
ebben segitsetek plizz..
kosz
iHi
ui.: ja azt is megprobaltam, hogy levettem az orajelet 276/270-rol 240/240-re. ennel lejjebb nem lehetett allitani. sot a fast write-ot is kikapcsoltam meg az agp-t is 0-ra allitottam 1x, bar ezeket nemigen akarta megjegyezni.
[ 2003. július 28.: iHi szerkesztette a hozzászólást ]
Probald meg a SmartGart nelkul felrakni a drivert, vagyis ne a sajat setupjaval, hanem driver hozzaadasaval. Utana Control Panel mehet setuppal.
Locutus
Törzsvendég
Azonosító: 6491
2003. július 28. 18:39
Igen, letezik problema az új videokártyák és régi alaplapok között (nem ATI és BXek között).
Anno egy BX6rev2 egy 8500as radeont sem vitt el, ujraindult vele a gép, fagyott stb.
Csere egy ST6ra, és máris minden ok.
Szvsz a régi alaplapok nem képesek megfelelõ minõségû áramot biztositani nekik, hiába kompatibilis az AGP...
--------------------
iHi
Új vendég
Azonosító: 808
2003. július 28. 18:44
--------------------
Ez a hozzászólás 100%-ban újrahasznosított elektronokból készült.
idézet:
Ezt írta iHi:
Nem, itt maga az AGP sín nem tud elég pluszáramot adni.
Mármint fagyást vagy vmi?
Láttom hogy az Agp frekit állítja be stb. de mind olyan amit alaplap biosaban is meg lehet.
Láttom hogy az Agp frekit állítja be stb. de mind olyan amit alaplap biosaban is meg lehet.
en nem szedtem le soha csak softmodot hasznaltam azzal 9800-as volt, de a fastwrite-t is javasoljak na nekem az ki volt love
bizony latni lehet...en amikor lecsereltem gef2 t meg az athlon 1.2 alatt radeon 9700 re akkor is erzodott. nbah mondjuk az csak gef2 volt😄
Van vmi SmarGrat vagy mi. Azt le lehet szedni. Sok helyen olvastam hogy javasolták. Az okozhat ilyen gondot?
Atesz en amikor megvettem nekem sem volt egetvero!! TI4400-em volt 4600-ra huzva, es csak most miutan vissza raktam egy ilyen kartyad jottem ra hogy huha😄
meg ehez hozza tartozik hogy egy 2000+ XP szenne hajt egy TI4200 az ati meg erosen CPU limitalt vele😊)
Mértem. Általában ugyanazt a helyzetett hozom létre stb most nehéz lenne elmagyarázni. De semmit változás nincs.
bar lehet abit nf7-s kellett volna 😄
jaja asus a7n8x deluxe
Atesznak Via-s alaplapja van ha ahoz nincs fonn a hyperion akkor szanalmas az AGP teljesitmeny..
Neket a Bartonhoz gondolom Nforce2 van.
Neket a Bartonhoz gondolom Nforce2 van.
bar nekem nem vias chipset van
az mi a rak ?
jah en is azert kerdem mertr nekem van...es most arrol is megy..es amig sb live rol ment addig asszem nem volt gond d3d ben sem...na majd kiproszalom hogy visszarakom...csak most kellet a masik gepbe a hangkartya😊 lan party 😄
nem nem service pack sima xp
meg egy otlet...Atesz milyen hangkartya ? esetleg integralt?
Hát ez a konfig egészétõl függ, nem csak a kártyától. Viszont Shai konfigja azért mellbevágó!
mar hogy ne lett volna😄 azelott 20-25 FPS sel ment a moka 😄 gef2 gts proval es athlon 1.2 thunderbird 256 ddr
hat sok helyen siman 3X gyorsabb😊
Csak nem kell csodat varni DX8-as jatekokban, ezek a kartyak HL2\Max-Pain2\DOOMIII\Stalker-hez vannak.
Ott azzal jatszol TI4200 meg majd szenvedsz.
Csak nem kell csodat varni DX8-as jatekokban, ezek a kartyak HL2\Max-Pain2\DOOMIII\Stalker-hez vannak.
Ott azzal jatszol TI4200 meg majd szenvedsz.
Az csak egy kiragadott példa volt, nem biztos, de ne merüljünk el ebben, van erre vga topic. Ezen a példán keresztül próbáltam érzékeltetni, hogy miért is nincs változás.
hat nekem most ugye 85 hz en megy a monitor....es vsync On on van es neha eleri a 85 FPSt 😄vagyis meg menne foljebb..es sima 9700 + hozza athlon 2500+ barton 512 ddr
Sebessegrol folosleges vitazni.
"Ez az" ATI elvileg zsir uj, es haromszor annyiba kerul mint egy Ti4200-es. Az a minimum hogy gyorsabb legyen. (Persze haromszor azert nem;-)
"Ez az" ATI elvileg zsir uj, es haromszor annyiba kerul mint egy Ti4200-es. Az a minimum hogy gyorsabb legyen. (Persze haromszor azert nem;-)