NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugy tunik vannak akikel szemben szuksegesek az ovasok ,ahoz,hogy maradjon bennuk egy kis onfegyelem ahelyet,hogy felelotlen stilusukkal masok jatekat teszik tonkre.
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
nem hagytam helyet mert nem akartam ,hogy elmenj,de ennek ellenere siman megeloztel egy kanyarral kesobb es nem akadalyoztalak mikor tiszta elozesi helyzetben voltal
az,hogy 5 meterrel mogottem kikukucskalsz az egyenesben,az hol erdekel enegem ?

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Van bent két szép csuszás, egy durva baleset a practierõl, és a qualify köröm

ellenben en minden korben valoszinu elobb fekeztem es kesobb kezdtem a kigyorsitast mint mondjuk te
ez nem blokkolas ,nekem ez volt a versenytempom ennyit tudtam,ha gyorsabb vagy ahogy a pelda is mutatja meg tudsz elozni,de lehuzodni nem fogok senki elol meg abban a tudatban sem,hogy joval gyorsabb van mogottem
ha mindenkit elengedek a biztonsag kedveert aki kicsit is gyorsabb nem lettem volna a 4.
szoval lehet mogottem akarki isten kiraly ,elozzon meg ha gyorsabb,ameg tudom ugyis zarom elotte az iveket,ha meg melletem van nem fogom rahuzni de nem fogok megremulni attol sem hogy nyomja-e tovabb
mellesleg errol ugyan nincs statisztika,de erzesem szerint nem sok baleset fuzodik a nevemhez.....😊
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Jól sikerült 😄

Az elsõ bekezdést neked írtam. De nem azért mert bármi történt volna, hanem csak mert irtad hogy lehet, ha sportszerü. De én ugyemlékszem hogy régebben megbeszéltük itt közösen, hogy a verseny közepén nem szivatjuk egymást, mert csak baleset lesz a vége, ugye pont azért mert nem az 50. körben dõl el a futam, hanem a legvégén.
A második rész ment Sanziknak ahogy a ragozás és a név leirása is mutatja 😛
Az idõmérõ elõtti 15 perces bemelegítésen B.ZS 1:26.346-al a 16. idõt futotta.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Forma 1-ben az álmos ovis :-))
Én kétszer is mögéd kerültem Sanzik aztán meg is kaptam a blokkot a célegyenesben, de aztán 2esbõl kijövet meg mindkétszer megelõztelek, pont mert a blokkolás miatt szar ivre keveredtél, szal nemtom megérte-e.
lassu voltam magamhoz kepest egy kicsit es a palyat sem ereztem egesz verseny alatt ugy ahogy kene

Ilyenkor ha nem problémázik akkor nem kell neki szólni😄DD
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Egyik restartnal radfutotam es megpockoltelek kicsit,akkor ugyan nem mondtam,de most utolag elnezest kerek,remelem nem lett belolle hatranyod.
Tegnap is amikor elengedtem úgy vágott be elém, hogy fékeznem kellett, hogy ne lökjön meg.
Szerintem nem való ide az egésze mezõny retteg tõle mindenki azon van nehogy az õ közelében legyen. Szerintem ez így nem megoldás.