NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nem tudom, szerintem CAlifornáiban, meg már nagyon jó ideje a tétraceken elég normálisan versenyzek, most volt egy kis zûröm Atesszal, de ezt nagyon neéz lett volna védeni. Egyébként addig - kérdezd meg mondjuk Markit vagy Atykát - teljesen normálisan mentem.
sanzik
Petya,inkabb azon kellene filoznod miert van az,hogy egy paran rettegnek mikor meglatnak teged a tukorben ?!?!

Ugy tunik vannak akikel szemben szuksegesek az ovasok ,ahoz,hogy maradjon bennuk egy kis onfegyelem ahelyet,hogy felelotlen stilusukkal masok jatekat teszik tonkre.
Komolyan mondom, nevetséges vagy. Senki sem óv meg senkit, csak te engem. Engem is kilöktek kétszer is, mégsem óvok senkit, és egyébként nem vol tott sok hely, és nekem sokkal jobban szarrá ment a kocsim. Szánalmas vagy, ezzel semmit sem segítessz magadon mert úgysem érnélek utól a bajnokságban.
Giovanni
Jó kis rípléjek :-))

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

sanzik
az szandekos volt termeszetesen
nem hagytam helyet mert nem akartam ,hogy elmenj,de ennek ellenere siman megeloztel egy kanyarral kesobb es nem akadalyoztalak mikor tiszta elozesi helyzetben voltal

az,hogy 5 meterrel mogottem kikukucskalsz az egyenesben,az hol erdekel enegem ?
ibronk
Nem, azt hogy mikor kinéztem mögüled a célegyenesben, letértél az ivedrõl, hogy elém menj. De semmi gáz nincsen, simán belefért, csak valahogy elõkerült a szó aztán...érted😊

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

ibronk
Itt vagy egy kis replay pack, annak akit esetleg érdekel.
Van bent két szép csuszás, egy durva baleset a practierõl, és a qualify köröm

sanzik
ha a blokkolast arra erted,hogy befekeztem hirtelen,az nem hiszem,hogy szandekos volt reszemrol
ellenben en minden korben valoszinu elobb fekeztem es kesobb kezdtem a kigyorsitast mint mondjuk te
ez nem blokkolas ,nekem ez volt a versenytempom ennyit tudtam,ha gyorsabb vagy ahogy a pelda is mutatja meg tudsz elozni,de lehuzodni nem fogok senki elol meg abban a tudatban sem,hogy joval gyorsabb van mogottem
ha mindenkit elengedek a biztonsag kedveert aki kicsit is gyorsabb nem lettem volna a 4.
szoval lehet mogottem akarki isten kiraly ,elozzon meg ha gyorsabb,ameg tudom ugyis zarom elotte az iveket,ha meg melletem van nem fogom rahuzni de nem fogok megremulni attol sem hogy nyomja-e tovabb

mellesleg errol ugyan nincs statisztika,de erzesem szerint nem sok baleset fuzodik a nevemhez.....😊
Giovanni
Jah emléxem, talán 99-ben volt

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

ibronk
Köszi! Kicsit arra Schumi-Hakkinen esetre emlékeztet eccer régen spaban a hosszu egyenes végén 😊
Jól sikerült 😄

Giovanni
Amúgy ott szerettem volna lehúzódni, de a külsõ ívre nem tudtam menni...Gondoltam akkor megyek a belsõre, erre jössz Te lentrõl. Õszintén szólva hirtelen nem tudtam hol is vagyok :-)))

Giovanni
Inkább ide rakom, így biztosabb

letölt

ibronk
Ez lesz az. Megtennéd hogy kivágod ezt a részt, és elkülöd nekem? 😊

Giovanni
Erre gondolsz? :-)

ibronk
Gio az hányadik körben volt amikor egy restart után a hátsó egyenesben Ateszt engedted el kivül, én meg belül elmentem?

Mnemomic
Ja ok azért voltam bizonytalan mert nekem lett címezve 😊

Met
Csak vicceltem 😄D
Sanzik se vette komolyan

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ibronk
Dehogyis, szósincs róla.
Az elsõ bekezdést neked írtam. De nem azért mert bármi történt volna, hanem csak mert irtad hogy lehet, ha sportszerü. De én ugyemlékszem hogy régebben megbeszéltük itt közösen, hogy a verseny közepén nem szivatjuk egymást, mert csak baleset lesz a vége, ugye pont azért mert nem az 50. körben dõl el a futam, hanem a legvégén.
A második rész ment Sanziknak ahogy a ragozás és a név leirása is mutatja 😛

Alexease
Csak ne zuzzon ossze senkit😊 Bar, biztos mondtak neki, eleg ha csak korbe-korbe mesz;D
Mnemomic
Ja amúgy jó volt nézni Zsoltit azért más így nézni az F1-et 😊 Igaz hogy világklasszis talán soha nem lesz belõle de azért jó érzés 😊

Mnemomic
Na most ezt vagy Sanziknak írtad vagy nekem nem tudom..

Mnemomic
Nem tudom mirõl beszélsz de biztos nem voltam sportszerûtlen ha arra akarsz kilyukadni.

Giovanni
Az RTL klub közvetíti a F1-et, és nem tudnak semmit, holott kinn vannak a pályán is... Elég ciki!
Az idõmérõ elõtti 15 perces bemelegítésen B.ZS 1:26.346-al a 16. idõt futotta.

petesilver
A héten magam alatt voltam egyéb okokból, és a pályát sem megtanulni nem tudtam, se ráérezni. Aztán a versenyre jöttem rá a hibára, kijavítottam, de a versenyen már nem mertem nyomni, mert nem teszteltem az ötletet. Atezs repülését én páholyból néztem, naggyon szép volt, és nagyon sajnáltam is! Petyáról annyit, hogy karambolozott, elmentem mellette, célvonal, utána sárga alatt elhúzva mellettem megelõz külsõ íven, és kirakta a megyek a pitbe feliratot, nekem meg a spotter mondta, hogy elõzzem meg. Uramatyám, de zavarba voltam!! Kívülrõl nem tudtam elmenni, belülrõl meg féltem, hogy ledarál ahogy kiáll a pitbe, és majd neki lesz elege belõlem, hogy miért elõzöm, mikor írta, hogy kiáll! Eh! Dorian mellett lassítottam, elmentem lehúzódva, aztán meglepetésemre csak eltalált. Úgyhogy nem én pöcköltem meg, az tuti! Hát ez van! A 100-ik kör után, amikor már sûrûbb volt az egész, élvezet volt nézni hátulról a versenyt, meg a helyezkedéseket! Sanziknak üzenem, hogy most Dejavu volt rendesen! Mint amikor elkezdtem a bajnokságot: óvatosan hátul, mindenkit engedve versenyezni, és garantált, hogy nem fejezem be! Úgyhogy marad a sikeresebb felállás: megyek mint atom, és kûzdjön mindenki olyan keményen a megelõzésemmel, amilyen keményen szerintem csak Code tud kûzdeni a pozícióért!!!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Giovanni
Aham, már láttam a mûholdason. Baromi szerencséjük volt a fotósoknak!

Firman crash

Ez tényleg nagyon-nagyon durva

Giovanni
Most miért nem örültök neki? :-))
Forma 1-ben az álmos ovis :-))

Inkább Petya 😊))

LOL

Giovanni
Off: Baumgartner indul vasárnap a Forma1-en!

ibronk
Ja, de asszem régebben megyeztünk hogy a verseny közepén nem blokkolgatunk meg mittomén mert csak baj lesz belõle

Én kétszer is mögéd kerültem Sanzik aztán meg is kaptam a blokkot a célegyenesben, de aztán 2esbõl kijövet meg mindkétszer megelõztelek, pont mert a blokkolás miatt szar ivre keveredtél, szal nemtom megérte-e.

Mnemomic
igen sajnos 😊 Engem nem a 3. hely érdekel(t) de amilyen peches vagyok mostanában annak is örülök ha végigérek..

Mnemomic
ilyenért szerintem nem kell elnézést kérni még jó hogy véded a poziciódat. Amíg vki sportszerûen teszi nem lehet gond.

sanzik
ha esetleg en loklek ki veglegesen senki nem mossa le rolam,hogy nem direkt volt, mivel eleg szorosan vagyunk egymashoz a bajnoksagban 😊
sanzik
amugy elnezest mindenkitol aki ugy erezte,hogy gyorsabb es feltartom,de akivel koron belul voltam azokat csak ugy tudtam tartani,hogy zartam eleg hamar az iveket,bar ez sem sikerult mindig...

lassu voltam magamhoz kepest egy kicsit es a palyat sem ereztem egesz verseny alatt ugy ahogy kene
Mnemomic
aha ok nem gond ilyen elõfordul.

Jacek
FF kormanyok topicban egy srac MOMO Forcot hirdet 35 ropiert ha valakit erdekel😊

sanzik
131. kor volt asszem,biztos,hogy te voltal en akkor a koccanastol kisodrottam es vissza is estem vagy 3-4 helyet,de ahogy neztem most a replayt a te autodon nem utott nagyot,vagy lag is lehettet azert nem erezted
ott meg mindketten koronbelul voltunk es en is azert harcoltam hogy ne kapjak kort mert norbiek mar ott jottek mogottunk..nezd meg replayt es ott nyomjal S betut.

86.korben kozel nem votlam lekorozott..ezt biza benezted ocsem...150 ven valahanyadik korben kaptam eghy kort...

Mnemomic
Mert én olyan vagyok igaz?

Met
Na most megnézi a replayt és majd jól megóv téged is😊))
Ilyenkor ha nem problémázik akkor nem kell neki szólni😄DD

Mnemomic
Nem is emlékszem rá biztos velem volt?

sanzik
Atesz!
Egyik restartnal radfutotam es megpockoltelek kicsit,akkor ugyan nem mondtam,de most utolag elnezest kerek,remelem nem lett belolle hatranyod.
Mnemomic
Igen de egyszerûen felnyomott a falra mintha ott sem lettem volna. Hihetetlen mennyire nem képes kontrollálni magát. Ha engem enyit szídtak volna és ennyi balesetett okozok már rég kiléptem volna a bajnokságból.

Met
Veled akadt össze úgy hogy felrepültetek?, csak a tükörben láttam és örültem, hogy nem vagyok ott😊

Mnemomic
Nekem meg tönkretette a versenyemet pont mikor téged köröztünk. Pedig szerintem dobogós lehettem volna mert jól mentem.

Met
Az igaz, hogy amikor megjelenik a tükörben nagyon hamar elengedem😄
Tegnap is amikor elengedtem úgy vágott be elém, hogy fékeznem kellett, hogy ne lökjön meg.

Mnemomic
inkább egy kizárás a bajnokságból szerintem mert egyértelmû hogy semmit nem tanult még mindig belemegy olyan manõverekbe amiket nem tud végrehajtani.

Szerintem nem való ide az egésze mezõny retteg tõle mindenki azon van nehogy az õ közelében legyen. Szerintem ez így nem megoldás.

ÁjjLe BoBBi
gyenge! én tartom azért még mindig a csúcsot! 😊)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'