NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
Szerintem attól lett rosszul.
Ti is biztos folyamatosan gyógyszert szedtek, vagy génmanipuláltka vagytok és már immunisak vagytok rá😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Uhh, remélem nem a Ferrari készítésétõl lettél rosszul, amúgy nagyon szép.

Met
Rosszul lettél? Mitõl? Biztos sok volt tegnap a parádé😄

petesilver
Met, Márki. Bocsi,hogy nem válaszoltam, de rosszul lettem, és csak most tértem magamhoz a gyógyszerektõl.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Met
Nekem éppen ott van az ideális ív ahova éppen kisodródok😄

Met
Ahha, akkor ha telecsikozom neki a pályát és a füvet szabadon hagyom neki akkor ott fog menni?😄

Norbi azért kapcsolja be, hogy még véletlenül se azon menjen 😊))

ibronk
Jah, hát nem ott ahova a program rajzolja többnyire, azért jó

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Met
Úgy értelmeztem Petya írását, hogy Õ nem használja és ezzel próbálja azt cáfolni, hogy csak az íven bír haladni, tehát ha nem látja akkor nem is tudja követni.
Úgy látszik rosszul fogalmaztam.
Arra próbáltam célozni, hogy egy jobb versenyzõ a segítség nélkül is tudja hol van az ideális ív.

ibronk
Csak ugy írtad mint ha azt sem lehetne.

Met
Tudom és használom is mint ahogy Te is.

ibronk
Khm. Az iv látása engedélyezett😛

petesilver
End:

Met
Nem az a lényeg, hogy használod e vagy nem. Annélkül is lehet az ívet követni, hogy látnád.
Az a baj, hogy ha melléd ér egy autó akkor azt Te nem veszed figyelembe, továbbra is követed az ívet attól függetlenül, hogy nekimész a másiknak vagy nem.
Azt már elérted, hogy ha meglátnak a tükörben akkor rögtön elengednek, de arra ne számítsál, hogy lefékeznek csak azért mert az íven akarsz menni.

Giovanni
Na leszedtem a 4.0-t és meg is crackeltem.
Köszi az infót és a segítséget!

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Giovanni
Kösz, most szedtem le a 3.0 verziót DC-rõl :-)

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

nem hasznûlok semmilyen segítséget
Jacek
www.soundforge.com onnan le a Vegas 4.0 demo
utanna www.astalavista.com ott keresel egy cracket es ott a full Vegas.

petesilver
Gio ICQ!

ibronk
Hm, mi a közös az összes esetben?
Mindig rá az ivre, tehát.......degecen lakok 😛

Giovanni
Köszi, errõl még nem is hallottam!

petesilver
Jacekot keresd meg, a Vegas Video mindent ver, amit õ használ!

Giovanni
Win movie maker, ugye viccelsz? :-)))

[HUN]PAStheLoD
ulead video studio
widows movie maker 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Giovanni
Jó reggelt! :-)
Tudnátok mondani nekem egy valóban jó videószerkesztõ progit, Premieren kívûl?

"...A végére a 6. helyen végeztem, ami tökéletes..." (Alexease)

Te nem 5. lettel veletlenul ?😄

Met
A Ferrári sose lesz jó minõségû

Met
Vettem a fáradtságot és végignéztem a replayt Petya mikor és kivel ütközött, csak az olyan eseteket írtam fel amiben szerintem Õ volt a hibás. Erõsen lagzott, szóval lehet, hogy nem mindent láttam.

60.kör Atyka belül íven, Petya kívül= simán rámegy az ívre, ezzel Atykát kilöki úgy látszik Petya csak az íven tud haladni
93.kör Atesz kívül íven Petya belül= simán ráhúzza Ateszra aki a faltól nem is tudott volna menekülni, megint csak az íven haladás volt a cél
111.kör Én elöl Petya mögöttem= kanyar bejáratnál fékezek Õ hátulról simán felöklel, de priviben megkérdezte, hogy vagyok
117.kör Shai belül Petya kívül íven= Shai bemegy mellé a fél autó már melette van amikor Petya ráhúzza csupán azért mert Õ az íven akar menni

Az én megítélésem szerint minden esetben jól lehetett látni a tükörbõl, hogy mellette van egy másik autó de a Spotter is biztos figyelmeztette.

Petya nem azért gyüjtöttem ezeket ki mert ellened vagyok, hanem azért, hogy jó lenne ha megértenéd, hogy ha melletted van egy vagy több autó akkor nincs ideális ív amit követni kell. Volt olyan, hogy 3 autó volt egymás mellett a kanyarban és elfértünk Te nem férsz el ha van ott még egy autó?

petesilver

petesilver
Remélem ez már a jó minõség lesz! :

Met
Vélemény: No Comment

petesilver
Norbi Ferrarija, ahogyan én csinálnám. Vélemények? Esetleg ha Norbit érdekli, brahiból megfestem ezt az alapot a festésével. A képek:

Alexease
En napi 100-150!! kapok. Tele a @#$%$#-m.
Outlook nyit, es 5 percig kattintgat a Nortonra, hogy igen, toroljed😉)
Giovanni

Met
Majd mindjárt kapsz, õõõ mi is a címed?

Giovanni
Na, én most csináltam vírus ellenõrzést és semmit nem talált. Még ilyen levelet sem kaptam...kop kop kop!

Met
Én már kaptam egy zsákkal, kezdem unni. Lemondom a mail accountomat 😄

Giovanni
Köszi, megnézem!

sanzik
en is kaptam az elobb....
Met

Met
kb 3000Ft/év

Tibre
És pontosan mennyibe kerül?

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Giovanni
hogy lehet leellenõrizni?

Met
Valaki akinek benn vagyok a mail listájában vírust küldözget nekem, ezt az új fajta férgeset.

Met
Be lehet lépni a bajnokságba csak eleve pont hátránnyal kezdesz. A szerver kedden és pénteken a miénk, 20.00-tól él. Fizetõs lesz.

Tibre
Re all!
Rég nem írtam ide,de meghibásodott a kormányom és nem tudtam játszani 😞.Most viszont talán összejött a pénz egy újra,és az érdekelne,hogy belehet még lépni a bajnokságba,és ha igen,kell fizetni a szerverért,lehet,hogy már régebben levolt írva,de lusta vagyok visszaolvasni pár ezer hozzászólást 😊.Vmint,hogy még mindig este 9-10-kor indulnak a versenyek?
Thx.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

HaZso
Közületek még ki megy ki holnap a Hungaroringre rajtam kívül? 😊

Mnemomic
Na elõször is. Ezt a hangnemet kevés embertõl tûröm el és te nem vagy köztük fõleg a korkülönbség miatt is.

Nem arról van szó hogy utolérsz-e a bajnokságban. Csak õszíntén szólva tele van a tököm veled hogy állandóan balesetett csinálsz a többiek félnek tõled és még te vagy felháborodva.

Hihetetlen hogy még mindig nem fogtad fel hogy itt a másikra is kellene figyelni.

Megmondom õszíntén remélem hogy minél hamarabb ki leszel zárva a bajnokságból és nem azért akarom mert félnék tõled a bajnokság szempontjából egyszerûen nem vagy idevaló.

sanzik
mindenkinek joga van ovni,ha te ugy erzed teged serelem ert te is megteheted....

ha Atesz nem keveredik ossze veled valoszinu,most visszavette volna a 3. helyet a bajnoksagban tolem,de legalabb is szorosabb lett volna a pontverseny

teljesen jogos,hogy elvarja,azt ,hogy aki elrontotta a futamat az viselje a kovetkezmenyeket
ezen nem kene kiakadnod
De mondjuk megkérdezhetnéd Alexot is. Egyébként Shai meg Atyka is kilökött, de nme haragszom rájuk, mivel versenybaleset volt...