NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tufa16
meg. de mivel sehol nem tom leszedni a nascar racingot és mindenhol a thunder-t találom.... azért kérdeztem...

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Alexease
Esetleg a topic cimet megszoktad nezni mielott beirsz valamit?!?!?
Tufa16
ez most a Nascar Thunder 2003 amugy?

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

sanzik
most keszul, meg nem publikus csak belso hasznalatra van,de csak a kivaltsagosoknak 😊
sanzik
egyenletesen meg azert nem tudunk menni sarga alatt mert ilyenkor az egyik iszik a masik cigit keresi a harmadik meg vakarozik,valaki meg privizik eppen,ami ugye ertheto is
tehat senki nem tud 100%-ig a versenyre koncentralni
Tufa16
honnan van a magyarosítás?

restart

na enismindjaret megcsinalom amit Toya hogy nalam milyen sebessegek voltak rogton a zoldlampa kigyulladasanak pillanataban...eleg megdobbentoek😊 na gyorsan osszevagdalom

sanzik
ha valaki jobban lemarad es az utolso pillanatban akar felzarkozni,akkor az utanna jovok is nyilvan megindulnak ,hogy ne legyen res
ezert van ezen a kepen koztem es Petya kozott talan a legnagyobb luk,mert o akkor indult meg jobban en meg mentem volna utana,de ekkor mar zold is lett

ezert voltak a sebesseg kulonbsegek is
Alexease
A sebessegek - sajnos - olyanok amilyenek. Nincsenek egyenletes sebessegek, tavolsagok a sarga alatt. Elol probaljak tartani az eloirt sebesseget, tavolsagot (ott a PC), hatrabb meg vegyes. Valaki probal minnel kozelebb startolni az elotte levohoz, es valaki tart egy bizonyos tavlsagot a rafutas, a kigyorsitas vagy a biztonsag miatt.

Itt Shai-nal inkabb "elo-rafutas" volt😉 Meg a zold elott raengedte az autot Giovanni-ra, hogy lenduletbol tudjon startolni, de "nem jott" a zold, beerte, es hirtelen padlozott, es pont abban a pillanatban, amikor kitettek a zoldet, vagyis mindenki beletaposott a gazba.

Sebessegek startnal:
- az elso harom tartotta a tavolsagot, a sebesseget a zoldig.
- Shai azert lassu (44mph) mert epp akkor padlozott.
- Mogotte azert a gyorsabbak sebesssegek, mert mar a zold elott tavolodott Shai, probaltak felzarkozni. Es mivel a zold pillanataban volt a "legmesszebb", igy batran nyomott mindenki egy kover gazt (nem szamitva arra, hogy Shai akkor mar "all"😉)
sanzik
ilyen kulonsegek voltak a rajt elotti pillanatban az autok kozott
sanzik
hat ezaz hogy en padlot nyomtam de elottem nem...es ekkor jot a satu hogy ne okozzak bajt azzal hogy neki megyek..csak sajna igy meg nagyobb lett a baj...sorry de meg mindig nem erzem egyertelmuen csak magamat hiabasnak...a 4esbol kijovett jottunk Toyatol kiindulva kb 70nel aztan ahogy utolertuk Ateszt a rajt elott kozvetlen nagy lett a lassitas (gumimelegeitesek meg ilyesmik miatt) aztan ugye ember azt hitte hatrebb hogy akkor mar lehet tolni neki es nem fogunk lassulni kozvetlen rajt elott...de nem igy lett...amugy este enis elemezgettem meg jo darabig es nem Atesz volt aki a rajt elott "hirtelen"
lassult le... O csak a greenflagre reagalt egy felsecundummal rosszabban...legalabbis az en replayemben...mindjart felrakok egy teljsebb replayt ahol a gumimelegitesek is rajta vannak...lehet hogy ezeket sem kene engedni...bar en is mindig melegitem a gumikat...volt is belolle mar gond

sanzik
abbol meg,hogy nagyobb helyet hagysz az elotted levohoz kepest nem tudom mennyire sportszeru,lasd a valos eletben,hogy rajtolnak...

itt pedig en ugy vettem eszre,hogy elofordul,hogy valaki arra utazik,hogy direkt lemarad es igy nagyobb lenduletet tud venni
szerintem ez siman szabalytalan
sanzik
most ebbol a sebesseg kulonbsegekbol milyen kovetkeztetest lehet levonni??

nem most kezdtuk ,nem is ez volt az elso rajtunk ebben a szezonban,szerintem maskor is vannak ilyen kulonbsegek rajtnal,csak most valaki besatuzot es dolt a sor

en mindig arra vigyazok,hogy az elottem levonek nem menjek neki,de ilyet nem lehet kivedeni,hogyha mikor padlot kell nyomni akkor satu fekkel megall elol valaki
Szerintem igazi oka a balesetnek, hogy Shai fékezett az indulás elõtt és mivel kettesben maradt a kocsi jóval lassabban gyorsult ki mint a mögötte érkezõ autók.
Egyszerûen ráfutottatok amiért lehet okolni õt is, de akár benneteket is akik a zöld jelzés elõtt már 80 felett mentetek.

Bár nem tisztem eldönteni az esetet, de tuti elkerülhetõ lett volna az incidens.
Norbi én ilyenkor kb.50 méter különbséget hagyok az elõttem haladóhoz képest (ha tudom, hogy lassabb), mert akkor van esélyem korrigálni bármi baj történik.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

ibronk
Hogyhogy elfértetek, nem igaz!

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

ibronk
Mondjuk Petya se egyszerû, 1-esben rajtolni???

ibronk
A sárga utolsó körében a 3-as 4-es kanyarban már ne szorakozzunk, most is volt valamikor egyszer hogy a hátsó egyenesben majdnem megálltunk aztan még el se kezdtem a 3-as kanyart amikor beszoltak hogy minnya zöld. Ez milyen már???

ibronk
Gondolom mindenki gumit melegített meg baszakodott stb. aztan ez lett a vége.

ibronk
Hát én sanzikhoz képest mentem, le akartam nyomni még az egyenesben, ez van. De balesetet még nem csináltam asszem pedig szoktam tolni ha hátul vagyok...

Nem voltam rest és megnéztem a balesetet több nézetbõl is, sõt csináltam egy képet is róla.
Mindezt azért mert meglepett, hogy azt mondtátok Atesz rosszul kapta el a rajtot.
Ez az a pillanat amikor kirakják a zöld zászlót, vagyis elvileg innentõl lehetne nyomni padlóig a gázt.
Érdemes megnézni, hogy a hátsó rész és az él között majdnem 20 mph a sebesség különbség.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Giovanni emlexel erre? :

Alexease
Nem a sarga zaszloval van a baj, az kell, vagy legalabb is szukseges rossz😉 Hanem a kapkodasbol, figyelmetlensegbol, felelotlensegbol stb. adodo balesetek, es a verseny teljes szettordelese.
Minden el lesz biralva, vagyis aki "csak" kicsuszik, azt nem buntetjuk.

Itt nem a buntetesen van/lesz a hangsuly, hanem azon, hogy tiszta versenyeket probaljunk teremteni, hogy ne tegyuk tonkre a masik 10-15 ember versenyet, szorakozasat.
(Most nem konkretan csak a mai verseny a problemas, hanem altalaban. neha rengeteg a "felesleges" sarga, ami tobb tucat uresjaratot eredmenyez. Senki sem szeret csak ugy korozgetni. Teljesen ertelmetlenne valik a Nascar verseny lenyege.)
uhh kovetkezo futam New Hampshire...nah ott tuti minden ovatossag ellenere is lesz sok sarga zaszlo 😞(

nah remeljuk jot fog ez tenni 😊

nekem is volt par huzosabb resz itt van ketto:

huh

Alexease
Es hirtelen, ki is dogoztunk😊

Minden rajtbaleset elbírálása és a bünösnek súlyos büntetés kiszabása a következõ futamtól.
Olyan büntetés ami komolyan befolyásolja a helyezését is.
Ez érvényes a sárga zászlót követõ két körben történõ minden ütközésre.

Versenybíróság, 2003.10.18.
Alexease
Valszeg, erre kidolgozunk valamit Ha mar a startot es az utana levo nehany kort "tisztan" tudjuk tartani, akkor mar sokat nyertunk.
Az én futamom három különleges esete.
Ez a három incidens legalább 10 évet vett el az életembõl - szigorúan cockpitbõl nézendõ :-)

Incidens 1
Incidens 2
Incidens 3

igen mert hatul nagyobb a bizonyitasi vagy...

De ezt miért kellene bevezetni?
Ha nézed az élmezõny egyetlen egy tagja nem a rajtnál akarja megnyerni a futamot.
Általában ezek a repülõ rajtok a hátsó részben divatosak.

Alexease
Lassan mar tenyleg szankciok lesznek, mert most is volt nem egyszer, hogy startnal elmentek melettem, es egy kor mulva mar sarga, es kint szantottak a susnyakosban.
Semmi ertelme. Mas aki normalisan versenyezne, 2 oran keresztul rakosra cigizi a tudejet a sok sarga miatt;DDDDD
PuMy
Nem hiszem hogy ez lenne a megoldas.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

😄 amugy meg be kene vezetni valamio szabalyt a rajtprocedurakra...pl hogy mindenki 0.3 secre kovesse egymast es azt tartsa is a greenflagig...meg hasonlok..

Alexease
Volt amikor igen sokat lattam😉))
Alexease
Alexease
Sajnos a komolyabb problemak, a startolasnal vannak. Szinte az osszes baleset, kozvetlenul a start utan volt valamelyik, meg "helyezkedos" korben. Vegig kozepen-hatul voltam, majd' lattam mindet.
Nem hinnem hogy normalis, es foleg biztonsagos lenduletbol indulni. Tobbszor volt, hogy meg az elso kanyar elott, mar 2-3 autot meg akartak elozni. Plusz, hogy mar az elso koron belul, megy az eroszakosabb elozgetes. Meg a verseny felenel, folyamatos, probalgatos, kockazatos elozgetes. Elottem volt ketszer is, hogy X igy poockolt ki min. 2 embert is. Feleslegesen.
Miert nem lehet egyutt maradni 3-4 koron keresztul, hogy mindenki felvegye a ritmust. Ezert szakad mindig szet a mezony, hogy mar a startnal izmozasok folynak. 2-3 embert beprobal, persze elengedik, vagy nem is lehetne tartani mert sodrodik, aki mogotte megy az is beprobalkozik, es mar kesz a kaosz. A mezony masodik fele, mar remenytelenul szetszakadt, aztan lehet mar megint "csak" autokazni, varni a kovetkezo sargat (foleg a Speedway-eken).
PuMy
De vegulis nekem mind1, mert akkor ma'r nem voltam futamba, szal nem akarok okoskodni vagy vmi. Majd dont a versenybirosag ha megovjak, ennyi.

PuMy
Najo, de az elotted levo autora se art figyelni neha, hogy mit csinal.

hat szerintem kozel sem egyertelmu...ugyebar a pace car mogott viszonylagosan stabil speeddel kene menni ezen a palyan ez kb 60 mph...aki elol megy ugyebar O diktalja a tempot...na most ebbe az esetben az volt hogy mikor kikanyarodott a pace car akkor vett vissza kb egy 10 essel Atesz ettol "razodott" ossze a mezony (lancreakcio szeruen) es meg erre tetezve hogy a zold lampa felvillanasanal ugymond "kesett" Atesz...na most ezzel nem azt mondom hogy Atesz lenne a hibas..hanem hogy kozel sem egyertelmu...mondjuk igy utolag konnyu okoskodni...de ott akkor abban a helyzetben igy tortent a dolog...en nem erzem magam hibasnak en jo utemben kaptam volna el a rajtot akarcsak a mogottem halado Petya is...

PuMy
Hat.... egyertelmuen a te hibad a "lancreakcio" szerintem.

na most megneztem azt a 118.kori restartot...hat nem tudom valojaban ki a hibas... 1. Atesz elol kicsit "elaludta" a rajtot es nem jo ritmusban kapta el...2.ugye innentol ez lancreakciot valt ki mert mindenki arra szamit hogy green flagnel lehet nyomni a kakaot..3.en mondhatni tul jol kaptam el a rajtot es igy belerohantam volna Gio-ba de ehelyett padlofeket nyomtam..innentol ujbol a lancreakcio..3. Petya is ugyanugy mint en arra szamitott hogy greennel padlogaz...de ugye amikorra hoza ert a dolog mar nem lehett nagyon mit tenni es megtortent a baj...innentol ujra a lancreakcio...

restart lap 118.

petesilver
Shai, ha jól nézem egyenlõre 1 pont-al vagy mögöttem a bajnokságban, nem hivatalosan! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver

Mission Impossible 2010: PRO Class

Giovanni
Jah tényleg!!! Kösszi :-)

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

fennt lesz hnr-en gondolom...

Giovanni
Ha valaki elmentette a replayt, küldje el nekem. Köszi!

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

ibronk
Jójó😊

PuMy
Ne kavarjatok ma'r allandoan.