NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
Ha a javaslatod alapján életbe lép ez a szabály akkor reggelre nem lesz az autódon Toyota embléma

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Tufa16
tökre izgat ez a game. kurva jókat irtok róla! de tényleg! én most leszedtem a nascar thunder-t, feltettem de le is szedtem. nagyon szar. szerintetek milyen game-t érdemes leszedni ami autós vagy kamionos?

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Alexease
A sargakkal nincs gond, csak akkor, ha feleslegesen, turelmetlensegbol, kapkodasbol, nem figyelesbol stb. miatt van, szettordeli a futamot, es tobben a roncstelepen vegzik.

Ha valaki megcsuszik a verseny kozepen, esetleg kiut egy embert, az pech. De ha valaki a start utan, kamikaze modon ront a belso ivre 2-3 ember melle, es felcsuszik kiutve 2-3 embert, na az mar gaz. A sarga zaszlo nem szerencses, de valahol "hozzatartozik" a Nascar-hoz, a versenyhez, a taktikahoz.
Met
Shai, amikor "kilöktelek" az lag miatt volt, egyrészt én nem éreztem/halottam belõle semmit másrészt után jött mögöttem valaki (még nem tanultam meg az új festéseket) messze volt de mégis hallottam azt a hangot mintha összeérne a 2 autó.

Met
Én 2x csúsztam meg saját magamtól, 1x PeteSilver lökött ki, többre nem emlékszek😊

sanzik
en arra lennek kivancsi,hogy egy ilyen versenyen ki hany sargat okoz,mert a szerint kellene buntetni...

ha 16-an vagyunk akkor elmeletileg lehetne 16 sarga es mondjuk mindenki csak egyszer baszta el,de ennek kicsi a valoszinusege 😊

en is hibaztam egyet tegnap amibol sarga lett...
viszont valakinek tobbet kellett mert kb annyi sarga volt ahanyan indultunk es nem hiszem ,hogy ez ugy jott ki,hogy mindenki csak egyet rontott veletlenul
Met
Pumy, mit dobtál el?
86 74 Dropping Debris Pit for repairs

ibronk
Okok

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Norbi: Én nem rajtoltam soha 1esben, mindig kettesben szoktam, nem tudom, hogy lehetett akkor egyesbern. Azért ennyire nagy fasz nem vagyok.
ibronk
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Tufa16
van akinek teccik van akinek nem. nekem ps2õn bejött. pc-n nem tom milyen! sok szerencsét!

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

hat colin az jo szar foleg a 3 😄 szoval akkor ha jol mondod akkor ez meg rosszabb😄 na mindegy azert lehet szanok ra 10 percet hogy megnezzem😄

Tufa16
ja! :-) akkor lemaradtam. konzolon jó game! realisztikus és pörgös... de nem egy colin...

hat mar kint van warezban pcre😄

Tufa16
aszem csak konzolra jelenik meg de nem biztos...

off: errol a V-rally 3 rol hallott valaki valamit ? erdemes leszedni?

en amondo vagyok hogy ez egy roppant balszerencses kimenetelu rajtbaleset volt ahol nem mondhato ki senki konkretan hibasnak mert nem csak egy emberen mulott...es mar kozrejatszhatott gondolom az hogy a verseny vege fele volt es eleg sok sarga zaszlos periodus elozte meg ezt az esetet.

na pont ezt

ibronk
Mondjuk Gio is 48-al megy.

ibronk
Most mit kell nézni?

na meg egy kis erdekesseg...kozvetlen a Shai-Gio kocc elott:

az egesz tizedmasodperceken mulott...csak azt szeretnem bizonyitani hogy nem egyertelmu hogy ki a hibas...nem szeretnem elvinni en egyedul a bunbak cimet...

Tufa16
alex. tudtomal rohadtul nincs közöd ahoz hogy mit csinálok.
abszolut nem kavartam vagy ha az kavarásnak számít hogy segítséget kértem tõled akkor egy kicsit gondolkozz el az egészen! Nem tudom hogy a street legalnál mér nem szóltál be és itt mér kell basztatni. és mi az hogy üresen küldtem. Ha ennyire átakarsz küldeni az nfs-hez akkor menj te. Ezeket nem azért irtam hogy vitatkozzak csak vedd magad észre. azért mert te hamarabb kezdtél el jáccani egy játékal és többet tudsz róla azért még nem vagy isten.

ibronk
Ó az a 90 perc szarra se elég.
Mikor server inditáskor bemegyek és x ugy kezdi hogy "na lássuk milyen is ez a pálya" vagy valami hasonló. És nem éppen a legskillesebbek közül való volt, akkor nagyon nagyon kevés.

A megoldás az hogy akinek szüksége van rá az egymaga gyakorol még délután vagy akármikor, legalább 200 kört letol, abból 20at csak alsó vonalon, 20at csak felül. És akkor 8 órakor nyugottan oda lehet menni, és eltölteni a 90 percet hotlapolással, de még jobb ha tol még egy 100-ast.

Alexease
Figyelj Tufa! Ha jol emlekszem, Te nem reg regisztraltal, mar egy masik autos-topicban is erdeklodtel-problemaztal-kavartal, es a meglevo 66 hozzaszolasodbol, talan 2-3 volt "elfogadhato" szinvonalu es ertelmu, es az is csak azert, mert uresen kuldted el.
Szerintem pihentess, es keresd fel az NFS topicot.
PuMy
Szerintem a baleset okozokat sokkal-sokkal kemenyebben kene buntetni. Pl. harom baleset okozas utan egy futamrol eltitani. Valahogy vissza kell szoritani a sargak szamat, mert ez a tegnapi futam is minden volt csak versenyzes nem. Olyan volt mintha most mentunk volna eloszor. A masik dolog, hogy jo lenne ma'r megtanulni felso meg also iven autozni. Az a 90 perces gyakorlas nem azert lett kitalalva, hogy azzal probalkozzunk hogy ki tud menni a leggyorsabb kort meg ilyenek, mert ugyse az szamit. Egy kor erejeig mindenki tud gyors lenni. Hanem inkabb arra kene kihasznalni ezt az idot, hogy megfigyeljuk az autonk viselkedeset a megvaltozott korulmenyek kozott (pl, erossen kopott gumival also es felso iven autozni, torott autoval bevenni a kanyart stb.). En nem tudom hogy mi lenne a megoldas, hogy vegre tiszta versenyeket tudjunk futni, es hogy ne az dontson el vegre egy futamot, hogy ki loknek ki es kit nem. Ez igy nem versenyzes, hanem roncsderbi!

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

ibronk
Na szerinted vajon lehet valakivel játszani végülis most épp alig 5 ember hadakozik ezen

ibronk
Ösztönös pilóta vagy látom

jaja😄D de halsiten az csak keddi futamon volt😄D ott jatszottunk a kuplungolassal😄

Tufa16
igen? akkor elkezdem keresgélni... thx

szerintem felejtsd el 😄 amugy igen jo...nem is jateknak nevezem en...egy igazi verbeli szimulator...Thunder seriat magasrol ubereli minden teren...

ibronk
De akkor se kell satuzni Alex...
Akármi történik elõttem és jönnek mögöttem sem satuzok be mert ugyis tudom hogy még Schumacher is belémjönne mert egyszerüen nem lehet lereagálni..
Kicsit nekimentél Gionak és jovan nem kell besatuzni, én is nekimentem már számtalan embernek a sárga alatt egy picit de a csatt után már gázt nyomok hogy ne jöjjenek nekem... Shai a féket hogy kiesebb legyen a baj 😊

FREAK
Nem tudom emlékszik-e valaki arra a bizonyos Bristoli rajtomra, amikor megtévesztésbõl rükibe dobtam zöldnél 😊

Riszpekk

sanzik
legalabbis engem ez tevesztett meg...

Tufa16
amugy jó game a nascar racing? lehet vkivel multiba jáccani? beállnék utolsó versenyzõnek. na?

😄D

epp ezaz hogy en vegigi kozvetlen giovanni mogott mentem, Toya volt aki rogton a rajt elott a 4esbol kijovett zarkozott ra Ateszra...

Alexease
Es meg ha kell, gumifustot is nyom, esetleg beszital az auto, a mogotte levok megtevesztesere. Racetechnics😉))
mert abban a tized masodpercben a satufek mellett dontott a tudatalattim...es nem szamitottam arra hogy befognak ragadni...engem is meglepett az egesz...nezd meg elotte mindig faszan elrajtoltam...

FREAK
Petya vérprofi, nem basztatni! 😊 1-ben JOBBAN HÚZ! 😊

Riszpekk

Alexease
Ebben a pillanatban "futottal ra" Giovanni-ra, es nyomtal egy padlofeket. Mogotted azrt gyorsabbak, mert mar a zold elott elore "gurultal", es probaltak felzarkozni.

Nem mondom, hogy egetni valo hiba, csak azt, hogy mega-pech😉 Ha 2-3 tizeddel kesobb kezded raengedni az autot Giovanni-ra, akkor epp a zold kirakasanal mar mehettel volna. Igy pech, beerted, epp abban a pilanatban amikor zold lett😉
ibronk
Ha nem satuzol, akkor õ eldobta volna ugyis, szal mindegy az egész

Pénteken délutánonként indítsátok el a servert, aztan lehetne gyakorolni egyeneletesen menni, meg rajolni, és hasolnókat.

ibronk
Petya 1-esben, nemigaz 😄

ibronk
Amugy nem értem miért nem kerülted jobbról Giovannit ha Te olyan gyorsan reagálsz a zöldre... Sanzik képén látszik hogy a sor a pálya közepén ment, tehát volt bõven hely felül, ott meg lehet elõzni ha beragadt a sor.

na most ebbol vonja le midneki megfelelo kovetkeztetest...

Alexease
Es el tudod kepzelni, hogy itt senkinek nincs meg a NR2003, csak a NT2004, es azt hasznaljuk, de azert nyitottunk egy NR2003 topicot, hogy azert az erzes meglegyen??
hopp nem mereteztem at sorry 😞

ibronk
Ehh, mikor mész a városban csucsforgalomban, és sárga lesz elõtted a lámba akkor is besatuzol? Ez ugyan az volt.

ibronk
Ja de te se azérthagyod, ugye mikor Ponocoban a 10. helyrõl az elsõ kanyarban már a 3. voltál...