NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ennyi erovel akkor ezt mondhatnad Alexnak is meg Prezsinek is hiszen egy 3 widhoz 3 ember kell..es abszolute nem fair hogy csak az egyik kap ezert buntetest...pont az aki kozepen van...es ha most ehez hozza vesszuk hogy a multkor atyka egy sokkal durvabb esetet meguszott buntetes nelkul...szal belatom tenyleg nagy szar a veresenybirosag...

petesilver
Azt hogy tõlem megijedt, az kamu. Baromság. Nevetséges. Be ne vedd már! Pont az arogáns Atyka, aki semmitõl se félve tolja végig a versenyt, pont õ ilyed meg!! Shai, be ne vedd már!!!!

Mission Impossible 2010: PRO Class

nah nalam ez volt

ne mond hogy prezsi nem huzott ram...

ibronk
Probáltad már milyen erõsen fog a fék?

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

ibronk
Én még Prezsit is beengedtem volna magam elé. Mit kötekednék 3wideban egy road pályán, ne vicceljé.

es nem rangattam jobbra balra hanem nem akartam alexnak nekibaszodni..de masik oldalrol meg ramhuzott prezsi...szal inkabb ne is szoljal bele mert nagyon felbaszod az agyamat.

Alexease
Most kivansag szerint, minden elbiralt esethez, irhatnek egy kis elbiralasi, megitelesi "tortenetet", szempontokat stb. Ugy valoszinuleg, mindenkinek egyertelmubb lenne a dontes, es logikus.

Ez nem azert nincs, mert titok, vagy jobb nem tudni, csak egyszeruen, sem kedvem, sem idom nincs, hogy ezeket leirjam.

Most az emberek vagy megbiznak a Birosagban, vagy nem. Ha megbiznak, akkor felesleges ilyenre idot aldozni, ha meg nem, akkor meg ugy is mindegy, mert oldalakon keresztul menne az "en igy lattam, te ugy lattad stb."
ibronk
Monnyuk azt nemtom én sem hogy a biroságnak mi az indoka, ezért a saját vélemenyem irtam le, és szerintem jogos a bünti.

ember nezd mar meg azt a kurva replayt helicopterbol is meg cockpitbol is...nem tudom te mit csinaltal volna, egy ilyen helyzetben..az tuti hogy nem fekeztel volna ahogy teged ismerlek...

Prezsi
ibronk
Shai, nem rángatni kell jobbra balra hanem ésszel menni a másik mögött és fékezni ha szarság van. Nem elrántani balra mikor ott mennek melletted.

ibronk
Én sem, és mégis...

Alexease
Bejelentesek.
Mivel en is versenyzek a palyan, csak abbol tudom, hogy baleset tortent, ha sarga van. Ilyenkor papir-ceruza, felir, es a verseny utan visszakeres, kivag, megnez stb.

Vagyis, ha egyebb baleset van, es valaki ugy erzi erdemes bejelenteni - nem azert, hogy cseszegessunk masokat - akkor azt be kell jelenteni. Erre van a HNR forumba a Buntetesek/Ovasok resz. Igy, ha folyamatosan, akar mas nap ejfelig erkeznek bejelentett esetek, azt mindharman lattjuk.

Az hogy valaki szol ICQ-n, Chat-en csak X-nek, vagy kuld levelet csak Y-nak, az nem a legjobb. Nekem is van jobb dolgom, mint reggelig trecseljuk, varjuk ki mikor szol valamiert. Foleg ha az ember masnap dolgozik, plusz ha mint most, 2 napig nem is lesz net kozelben.

Vagyis, nem vas szabaly meg kotekedes, ott a forum, oda kell irni. Szerintem egyszeru, atlathato.

Es egy bejelentett eset azert jo ha publikus, foleg ha van hozza egy rovid leiras is, mert a "bunos" es mindenki tanulhat az esetbol.
jo de az engem nem erdekel mert abban nem vagyok erintett.

ibronk
De amugy azzal van a legkisebb gond, sokkal nagyobb van két 14-essel.

na akkro nezd meg te is cockpitembol...ugyanaz az eset mint a multkor atyka aki lofaszt sem kapott.. O akkor PEtesilvertol ijeedt meg en meg most alexeasetol ezert rantottam balra...

ibronk
Na akkor nézd meg a replayt.

na most mondjuk azt nem ertem miert kaptam a prezsi esetert buntetest hisz ti szoritottatok be ket oldalrol...

Alexease
Elbiralt esetek, dontesek:
01 Atesz-Cowek, 14 Atyka-Atesz, 14 Pumy-V8, 17 Petya-Pumy, 17 Shai-Prezsi, 28 Gio-Szaby, (33 Shai-Toya), 43 Met-Cowek.

7 esetet biraltunk el, ebbol 3-at buntettunk. A tobbi eset versenybalesetnek minosult, vagy olyan kozos/kettos hibanak, ami mas versenyzot, versenyzoket kozvetlenul nem erintett.

Vagysi a Buntetesek:

01 Atesz: • -25 pont
17 Petya: • -30 pont
17 Shai: • -25 pont

A Shai-Toya eset biralas altt van, mert a bejelentes modjaval, mikentjevel nem mindenki ertett egyet (mindjart irom), es nem mindenki birta hajnalig a gyurodes😉
joh en mar eszrevettem hogy vannak kedvezmenyezettek...de engem nem erdekel...ez egy jatek es leszarom hogy ha valaki nem azt kapja amit kell...megszoktam mar hogy az elet ilyen...en elvezem legtobbszor a futamokat es ezert csinalom. Bar a velemenyemet en is ki szoktam fejteni..de ettol fuggetlenul elfogadom a donteseket.

Senki nem akar kilépni, de valóban jó lenne valami egységesebb elbírálási rendszer mert a mostani visszajátszásokban is komoly eltérések vannak a közel azonos esetek megitélésében.
Jelenleg úgy tûnik vannak akik szinte bármit megtehetnek bármikor, míg másokra a szabályzat vas szigora azonnal lesúlyt.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

ibronk
Ha tudnád az utobbi versenyek eseteit, döntéseit, és a mait, nem kell hozzá nagy tudomány hogy észrevegye az ember, itt valami nem müködik jól.

en mint mondtam senki kedveert nem fogok kilepni a bajnoksagbol szal ha kell akkor a versenybirosag+en fogunk korozni...😄

Vigyázz én magukat az eseteket nem ismerem, összesen a pontokat kapom meg.
Szóval ki ne jöjjön már az a dologból, hogy én vagyok az aki mindenrõl tud.
Én csak a pontokat kapom meg tõled emailben, ezt berakom a táblázatba és visszaküldöm neked (mint ahogy már meg is tettem).

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

hat szerintem maskor ha vegeztek rogotn felrakhatjatok...ennek csak "orulne" a nep.

Met
Én már javasoltam, hogy keressünk "külsõs" személyt vagy személyeket akik bíráskodnának.
Így, hogy közölünk bíráskodnak óhatatlan, hogy valaki az esetleges barátja ellen nem a megfelelõ szigorral döntsön, ez valahol érthetõ is.
Mivel nem ártana ha a kiválaszott tapasztalt versenyzõ ezért arra gondoltam, hogy elsõsorban az LFS, GPL vagy F1 ligából válallhatná el olyan valaki aki nem indul itt.
A dolog viszonylag egyszerûen zajlana, ha valakinek valami nyûgje van akkor elküldi a replayt az esetrõl és azt, hogy Õ mit gondol az esetrõl.

Vagy dologozzunk ki egy egységes büntetõ pont rendszert, pl. kilökés 20pont, sárga okozás 10pont, sárga alatt baleset okozás 30pont stb és elemezgetés nélkül történjen meg a levonás.

Vagy hagyjuk a francba az egész pontozgatást menjünk csak a versenyzés kedvéért következmények nélkül.

Ennek így semmi értelme sok éves barátságok szakadnak meg egy koccanás miatt.
Az lesz a vége, hogy a versenybíróság tagjai fognak körözgetni kedden meg pénteken.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

joh mondjuk nem tudom mirol van szo...en csak elvi szinten kozelitettem meg a kerdest...

Alexease
Az elbiralt esetekrol negyen tudunk egyelore, Hazso, Pumy, en (mint akik biraltak), es Toya, mert O csinalja az eredmeny tablakat, es ahogy megvagyunk, atkudjuk neki.

Eddig ugy volt, hogy amikor meg van minden az oldalhoz, es elkeszul, egyszerre kerul ki. De NEM titkos, ha ugy kivanja a nep, vagy erdekli, akkor a futam utan, amikor Toyanak elkuldjuk, beiirhatjuk ide is, nem tart semmeddig.

Multkor valaki kerte is, mert kivancsi volt, ahogy vegeztunk, ki is irtam ide a forumba. Tegnap senki nem kerte, igy gondoltam raer majd az oldalon.

Amugy is hajnal 3-kor vegeztunk, ugy hogy Hazso reggel 5-kor kellt.
ibronk
Nagyon ugytünik hogy ez már nem az esetek másképp látásáról szól Shai.

az hgoy jogos vagy sem az nem rank tartozik...elfogadtuk a versenybirosagot szal fogadjuk el a donteseiket is ketseg nelkul...mert igy anarchia lesz

epp ez az hogy eddig sem ismertem es nem is akarom ismerni..eleg ha a bunteteseket ismerem..es ez akkor vonatkozzek mindenkire aki nem a versenybirosag tagja...en meg bizok maximalisan a versenybirosagban...ha meg maskepp latnak egy esetet mint masok akkor ezvan el kell fogadni...

ibronk
A döntéseket is betehetnéd, hogy egyszerre el is lehessen dönteni hogy jogos, vagy sem..

Alexease
Eloszor az elbiralt vissza jatszasok, aztan a kaosz, kavaras kibogozasa😉
Watkins Glen elbiralt esetek
Miért Shai te ismered az eseteket amik el lettek bírálva Indianapolisban?
Nem kötözködni akarok, de jelenleg csak azt tudod meg ki lett megbüntetve.

ibronk
Nehéz visszafogni az indulatokat

jo de ez igy elegge lofasz...nem ertem hogy miert lathatnak egyesek bele abba ami csak a versenybirosagra tartozik...majd a kihirdetes utan amikor mindenki tudhatja mirol van szo akkor kene vitazni...illetve akkor sem kene...legalabbis eddig ugyhittem ez igy mukodik

ibronk
Azt nem, csak vitázni amint látod 😄

es befolyasolni...? vagy akkor mar ennyi erovel ki is lehetne hirdetni...

nhr=HNR

ibronk
Nem, a biroságnál lehet érdeklõdni.

hoho Alex: nhr oldalon van ez a dolog a futamok resznel:

WATKINS GLEN, 2003.11.14. Péntek 20:00
I-70 Speedway 0,490 miles

MICHIGEN, 2003.11.21. Péntek 20:00
Michigan International Speedway 2,000 miles

milyen dontesek hol merre vannak? mivan csak egy belso kor lathatja oket? vagy mi a rak?

ibronk
Na ne vitatkozzunk..

Pumy, megnéztem a mostani versenyek eseteit én is, és hát sajnos meg kell hogy mondjam, tényleg van egy két igazságtalan döntés. Szal lassan jó lenne figyelembe venni a _jogos_ kritikákat, és változtatni mert ha ez igy meg tovább rövidesen igen meg fog csappanni a bajnokság létszáma...

Tudom ha nem tetszik a jelenlegi rendszer elhúzhatok a picsába és lehetséges, hogy követem is Ateszt ezen az úton.

ibronk

Olvas vissza barátom vagy nézd meg a régi szabályokat.
Egyáltalán nem volt szükséges a fórumban való óvás, pontosan az anonimitás miatt.

PuMy
Jah, magamtol ugrottam bele a falba.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Met
az, megalol

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

PuMy
Mert letorne a kezed ha hnr forumba irnad be, mi?
Anno meg lett beszelve hogy ott kell ovni, akkor nem tudom mi a feneert baszakodsz allandoan.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

ibronk
lol