NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
petya jo a stilusod, de sztem siman ramhuztal. nezd meg a replayt. belul jottem, gyorsabb voltam, tartottam az ivet. te meg odajottel...tenyleg, en sem tudom. 

Egy kis erdekesseg😉) Ceget kerestem, aki kontenert szallit, es talatam egy multi-ceget. Tevekenysegi korok:
Számítógép hálózatok tervezése, kivitelezése, mûfû forgalmazas, gumitegla forgalmazas, kontener szallitas, kontener forgalmazas, ingatlan forgalmazas, Látványfürdõ, Munkavédelmi felszerelések, eredményjelzõ berendezések, reklám- és tájékoztató képernyõk, fényújságok, Vision táplálékkiegészítõk stb.😉)))
Nem csodalkoznek, ha egy emberes Kft lenne;D
Számítógép hálózatok tervezése, kivitelezése, mûfû forgalmazas, gumitegla forgalmazas, kontener szallitas, kontener forgalmazas, ingatlan forgalmazas, Látványfürdõ, Munkavédelmi felszerelések, eredményjelzõ berendezések, reklám- és tájékoztató képernyõk, fényújságok, Vision táplálékkiegészítõk stb.😉)))
Nem csodalkoznek, ha egy emberes Kft lenne;D
atomállat!!!
AZ elõzõ versenyen V baszott ki, most Atyka... Az elõzõért semmi sem járt V8nak, kíváncsi vagyok mi lesz. PERSZE EZÉRT ÉN MEGKAPTAM A 30 KURVA PONTLEVONÁST, AMIT MÁIG NEM TUDOK MIÉRT KAPTAM!!!
KÍVÁNCSI VAGYOK MOST MI A FASZÉRT FOGOK PONTLEVONÁST KAPNI!!! SZerintem minden értékelés úgy lezdõdik, hogy Petyától alapból levonunk 30-40 pontot! PErsze õt bárki, bárhányszor kibazhatja!!!
Nem is tudom miért nem hagyom abba...
Petya
AZ elõzõ versenyen V baszott ki, most Atyka... Az elõzõért semmi sem járt V8nak, kíváncsi vagyok mi lesz. PERSZE EZÉRT ÉN MEGKAPTAM A 30 KURVA PONTLEVONÁST, AMIT MÁIG NEM TUDOK MIÉRT KAPTAM!!!
KÍVÁNCSI VAGYOK MOST MI A FASZÉRT FOGOK PONTLEVONÁST KAPNI!!! SZerintem minden értékelés úgy lezdõdik, hogy Petyától alapból levonunk 30-40 pontot! PErsze õt bárki, bárhányszor kibazhatja!!!
Nem is tudom miért nem hagyom abba...
Petya
ha ram gondolsz en tamogattam az atlagolast es most is mellette vagyok,de ezt en nem neveznem annak ,hogy 6 birobol kettonek figyelmen kivul hagyjuk a donteset
vagy akkor mindenkinek mas fogalma van az atlagolasrol
en nem vagyok egy matek zseni,csak jozan paraszti esszel gondolkozva nekem ott nem 14 pont az atlag.....
vagy akkor mindenkinek mas fogalma van az atlagolasrol
en nem vagyok egy matek zseni,csak jozan paraszti esszel gondolkozva nekem ott nem 14 pont az atlag.....
Ma sajnos nem tudok indulni, mert reggelig, "at kell epitenem" a lakast😊)
Mindenkinek jo, eredmenyes, es foleg balesetmentes, sarganelkuli versenyt kivanok!!
Mindenkinek jo, eredmenyes, es foleg balesetmentes, sarganelkuli versenyt kivanok!!

Azért baromi vicces, hogy most azok hülyézik Met-et az átlagolás megoldása miatt, akik a hét elején ezt a módszert javasolták.
Könyörgöm egyesek vegyenek legalább annyi fáradságot, hogy a 5 nappal ezelõtti saját véleményüket elolvassák!!!
Könyörgöm egyesek vegyenek legalább annyi fáradságot, hogy a 5 nappal ezelõtti saját véleményüket elolvassák!!!
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Momo Racing pedál javítás
Ezzel a megoldással az én pedálom is jól mûködött - egy ideig. A szigetelõszalagból nem jó az sem, ha sok van, az sem, ha kevés. A kenést se hagyd ki, mert akkor nem jár könnyen a pedál. Azóta betekertem szigetelõszalaggal a féket is, és pillanatragasztóval odaragasztottam a potit a mûanyagba. Ezt óvatosan csináld - Norbi is megjárta -, nehogy a potiba is kerüljön, mert akkor elromlik.
Ezzel a megoldással az én pedálom is jól mûködött - egy ideig. A szigetelõszalagból nem jó az sem, ha sok van, az sem, ha kevés. A kenést se hagyd ki, mert akkor nem jár könnyen a pedál. Azóta betekertem szigetelõszalaggal a féket is, és pillanatragasztóval odaragasztottam a potit a mûanyagba. Ezt óvatosan csináld - Norbi is megjárta -, nehogy a potiba is kerüljön, mert akkor elromlik.
az enyem csak nyekereg, meg csikorog de eddig hal`isten nincs gond vele...
? az uj momo?
Bakker, mentem 4 kört a pályán, és megint elszállt a gázpedál!!!!
Mission Impossible 2010: PRO Class

O.K. 
Esetleg talán ha megkérnénk a the player nevû játékost, hogy állítsa clear-re az idõt....

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
bizony😄...tegnap Pumy szerveren beszeltuk epp hogy csak nehogy cloudy legyen mert akkor elegge konnyen el lehet szallni...szal remenykedjunk hogy clear lesz es nem lesz yellow..
Bakker, mindenkinek ilyen jól megy a mai pálya??? Látom, ma én nyerek!!
a nullaval valo osztas az ami ertelmetlen 😊 a nullaval valo szorzas az jo az eredmenye valos szamok eseten 0 😄
Azt tanultam a suliban nagyonrégen, hogy a nullával való szorzás csak az a mûvelet, ami értelmetlen. Vagy nem?
atlagolas akkor lenne ha 6 -tal lenne osztva...ez igy nem stimmel...a 0 is egy szam szal bele kell szamolni azt is aki 0 t adott...mindig 6tal kell majd osztani ilyen egyszeru...a fasznak kell minden lofaszt tulbonyolitani, nem ertem....
nem szid teged senki,de ez igy akkor sem jo,mert a ket biro akik nem adtak pontbuntetest, azok dontese egyszeruen nincs figyelembe veve...
ez nem atlagolas szerintem
most tenyleg vagy 6-al kellett volna osztani,bar ez sem megoldas szerintem ilyen esetben, vagy ez mar nem csupan matematika es igy eleg bonyolult lesz egy atlagot venni
ez nem atlagolas szerintem
most tenyleg vagy 6-al kellett volna osztani,bar ez sem megoldas szerintem ilyen esetben, vagy ez mar nem csupan matematika es igy eleg bonyolult lesz egy atlagot venni
PS esetében két bíró nem nem ítélkezett, hanem két bíró 0 pontot adott, tartott jogosnak. Mint látszik nagy különbség. Ez abban az esetben érvényes, ha matematikai alapon számolunk.
Szegény Pete jobban járt volna, ha a maradék két bíró is ad neki 10 pont büntetést, akkor csak 13 pontot kapott volna. 

Átlagolás: összeadom a pontszámokat, elosztom annyival ahány biró adott pontot, tehát nem 6-al! PS esetében csak 5-el mert csak 5-en adtak pontot.
Fekete pont: csak akkor "adok" feketét ha legalább 4 biró adna.
Ezt a rendszert nem én találtam ki, szóval tessék mást szídni
Fekete pont: csak akkor "adok" feketét ha legalább 4 biró adna.
Ezt a rendszert nem én találtam ki, szóval tessék mást szídni

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Igy van, Pete büntetése így nem jó.
10+10+10+25+0+0 átlaga 9 pont. A 14 pont úgy jön ki, hogy csak 4-el osztjuk, mert négy bíró adott büntetést. De ha ez lett volna a döntés - 10+10+10+25+5+5 -, ami elvileg szigorúbb, akkor Pete csak 11 pont büntetést kapott volna?
Szerintem nem átlagolni kellene, hanem a legtöbb döntés nyerne, ebben az esetben Pumy és Pete is 10 pontot kapott volna. (Ha azonos számú bíró ad 10 ill. 15 pontot, akkor a magasabb büntetési tétel nyer.) Vagy a két szélsõ értéket eldobjuk és csak a maradékot átlagoljuk, ha már így akarjuk.
10+10+10+25+0+0 átlaga 9 pont. A 14 pont úgy jön ki, hogy csak 4-el osztjuk, mert négy bíró adott büntetést. De ha ez lett volna a döntés - 10+10+10+25+5+5 -, ami elvileg szigorúbb, akkor Pete csak 11 pont büntetést kapott volna?
Szerintem nem átlagolni kellene, hanem a legtöbb döntés nyerne, ebben az esetben Pumy és Pete is 10 pontot kapott volna. (Ha azonos számú bíró ad 10 ill. 15 pontot, akkor a magasabb büntetési tétel nyer.) Vagy a két szélsõ értéket eldobjuk és csak a maradékot átlagoljuk, ha már így akarjuk.
hat nem tudom ez mar elegge elvan baszarintva szerintem...megertem Atesz aggodasat is...mindegy en versenyzek tovabb es megprobalom elkerulni azt hogy a versenybirosagnak itelkeznie kelljen felettem...velemenyt inkabb nem is irok mert ugysem erek vele semmit...
igen
ez azert jo mert mindenki adott pontlevonast tehat 6-al kellett osztani,viszont nem volt meg a tobbseg a feketehez egyik esetben sem,ezert az nem is kerult kiosztasra
ez azert jo mert mindenki adott pontlevonast tehat 6-al kellett osztani,viszont nem volt meg a tobbseg a feketehez egyik esetben sem,ezert az nem is kerult kiosztasra
de ugyis lehetett okoskodni,hogy 6bol 4-en mindenkeppen pontlevonast javasoltak tehat a tobbseg akarata kell hogy ervenyesuljon,de akkor sem ertem,hogy a masik ket biro itelete ,hogy kerul bele az atlagba ??!?
kozben rajottem...
az 55 csak 4-el lett elosztva mert 4en adtak a pontbuntetest
igy jott ki 13.17 vagyis 14
de akkor hol a maradek ket biro dontese (hogy nem adtak pontbuntetest) az atlagban???
az 55 csak 4-el lett elosztva mert 4en adtak a pontbuntetest
igy jott ki 13.17 vagyis 14
de akkor hol a maradek ket biro dontese (hogy nem adtak pontbuntetest) az atlagban???
Pumy jó:
20+10+15+25+10+10 = 90
90/6 = 15
és hárman ítéltek fekete pontot is.
20+10+15+25+10+10 = 90
90/6 = 15
és hárman ítéltek fekete pontot is.
10+10+10+25+0+0 = 55
55/6 = 9.166666666666667
Ez a matek része, ha átlagolunk.
6-ból csak kettõ adott feketét, tehát a fekete eltûnik. Hacsak nem morfolt át 4 pontra.
55/6 = 9.166666666666667
Ez a matek része, ha átlagolunk.
6-ból csak kettõ adott feketét, tehát a fekete eltûnik. Hacsak nem morfolt át 4 pontra.
Na pl az a 25 pontos levonás nem sértésként de az viszont tényleg túlzó azt hiszem ebben megegyezhetünk. Nem tudom de ha belement volna Atykaba akkor az a bíró következõ futamtól való eltiltást javasolt volna vagy mi?
Mindenki megcsúszhat elfékezheti magát. Itt ez történt, szerencsétlenségére pont voltak elõtte de sikeresen elkerülte. Atykanak az ijjeddtségen kívül meg max a kocsi emblémájának horpadásán kívül nem lett más baja.
SZERINTEM ezért túlzó ez, de egyáltalán bármilyen pontlevonás. Ha pl a következõ 3 futamon csinálna ilyet akkor már járhatna pontlevonás de egy hiba miatt amibõl rajta kívül másnak nem lett baja...
Mondom ez mind SZERINTEM el kell fogadni a többség döntését el is fogadom csak egy picit lehetnénk rugalmasabbak is szerintem. Az sem jó ha mindenkinek a büntetés gondolata jár a fejében verseny közben ha próbál vmi manõvert-ami amúgy persze nem meggondolatlan manõver!, csak egy idõ után majd már egy sima elõzéstõl is félünk majd. Ez nem jó szvsz.
Mindenki megcsúszhat elfékezheti magát. Itt ez történt, szerencsétlenségére pont voltak elõtte de sikeresen elkerülte. Atykanak az ijjeddtségen kívül meg max a kocsi emblémájának horpadásán kívül nem lett más baja.
SZERINTEM ezért túlzó ez, de egyáltalán bármilyen pontlevonás. Ha pl a következõ 3 futamon csinálna ilyet akkor már járhatna pontlevonás de egy hiba miatt amibõl rajta kívül másnak nem lett baja...
Mondom ez mind SZERINTEM el kell fogadni a többség döntését el is fogadom csak egy picit lehetnénk rugalmasabbak is szerintem. Az sem jó ha mindenkinek a büntetés gondolata jár a fejében verseny közben ha próbál vmi manõvert-ami amúgy persze nem meggondolatlan manõver!, csak egy idõ után majd már egy sima elõzéstõl is félünk majd. Ez nem jó szvsz.
Igen tudom nem azt mondom hogy nem kell. Ezért írom hogy Szerintem...
Csak azért írom mert szerintem van egy-két igen túlzó ítélet ezzel kapcsolatban, jó lenne ezen változtatni szvsz.
Csak azért írom mert szerintem van egy-két igen túlzó ítélet ezzel kapcsolatban, jó lenne ezen változtatni szvsz.
bar egy valamit nem igazan vagok...
3 biro adott egyenkent 10 pontlevonas
1 biro adott 25 pontlevonast meg egy feketet
1 biro csak egy feketet adott
1 nem adott semmit
ebbol,hogy jon ki a 14 pontlevonas?
3 biro adott egyenkent 10 pontlevonas
1 biro adott 25 pontlevonast meg egy feketet
1 biro csak egy feketet adott
1 nem adott semmit
ebbol,hogy jon ki a 14 pontlevonas?
szerinted nem er 14 pontlevonast ez az eset,de a tobbseg szerint meg igen,mivel mindegyik iteletet figyelembe kell venni....
Igen de éppen azt mondom hogy Szerintem ez az átlagolás éppen ezért nem volt jó mert ez miatt PS kapott 14 pont levonást pedig szerintem ez a manõver messze nem volt olyan súlyos.
Mindenki elfékezte már magát, legalább nem rongyolt bele Atyka-ba hátulról..
Mindenki elfékezte már magát, legalább nem rongyolt bele Atyka-ba hátulról..
szerintem ez teljesen korrekt igy megbeszeles nelkul is...
4 biro pontlevonast adott 1 csak feketet es egy nem adott erte semmilyen buntetest
ebbol ez jott ki es pontosan ezt szerettuk volna elerni,hogy ne arrol szoljon az itelkezes,hogy ki tudja jobban meggyozni a masikat az igazarol,hanem tobb velemeny ossze legyen gyurva es megszulessen egy atlag
4 biro pontlevonast adott 1 csak feketet es egy nem adott erte semmilyen buntetest
ebbol ez jott ki es pontosan ezt szerettuk volna elerni,hogy ne arrol szoljon az itelkezes,hogy ki tudja jobban meggyozni a masikat az igazarol,hanem tobb velemeny ossze legyen gyurva es megszulessen egy atlag
Nem igazán mondanám annka fõleg PS esetében aki leginkább saját magával szúrt ki. Atyka szépen továbbment mégcsak meg se csúszott.
PS ott elfékezte magát és nem akart belerongyolni Atyka-ba hátulról. Én így láttom. AZtán megcsúszott és Atyka egy picit hozzáért mert elé csúszott. Ennyi volt. Ezért nem kénne pontlevonást ítélni szerintem.
Elõször csodálkoztam is ezen mit kell megítélni. Ráfoghatjuk a veszélyes vezetést de ezért pontlevonás? Max figyelmeztetés szvsz.
Azért írom ezeket le mert szerintem ezt meg kénne beszélni és nem csak a bíróknak egymás között, hogy mindenki legyen tisztában a dolgokkal. Az ítéleten ez már nem változtatt de a jõvõre nézve talán jótékony lehet.
PS ott elfékezte magát és nem akart belerongyolni Atyka-ba hátulról. Én így láttom. AZtán megcsúszott és Atyka egy picit hozzáért mert elé csúszott. Ennyi volt. Ezért nem kénne pontlevonást ítélni szerintem.
Elõször csodálkoztam is ezen mit kell megítélni. Ráfoghatjuk a veszélyes vezetést de ezért pontlevonás? Max figyelmeztetés szvsz.
Azért írom ezeket le mert szerintem ezt meg kénne beszélni és nem csak a bíróknak egymás között, hogy mindenki legyen tisztában a dolgokkal. Az ítéleten ez már nem változtatt de a jõvõre nézve talán jótékony lehet.
igen,de latod volt olyan eset ahol mindket veglet szerepelt az iteletek kozott es igy szuletett meg az arany kozeput 😊
Érdekes büntetések születtek. Tudom pont egy bírónak nem kellene vélemény írnia ezért csak annyit írok nehogy átessünk a ló túlsó oldalára...
Komolyan mondom már szinte félek elõzni vagy csatába bonyolódni vkivel..
Komolyan mondom már szinte félek elõzni vagy csatába bonyolódni vkivel..

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu