NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ibronk

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Met
ne is

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

DGray
Meglep Sanzik, hogy mennyire megvisel a bíráskodás, én tényleg nem gondoltam volna, hogy ilyen problémát okoz.
Én úgy nézném az egészet, hogy a többiek bíztak meg ezzel a feladattal, bizalmat fektettek belém.
Szóval nem csinálsz Te senki ellen semmilyen támadást, hanem egyszerûen egy szükséges pozíciót töltesz be, egy feladatot látsz el.
Alexease
nekem volt egy tonna otletem, a biro nelkuli megoldasra, csak hat minden ember fuggo.
De a legjobb, ha az osszetort autok, a kovetkezo versenyen nem indulnak, mert a kocsi tropa, a pilota korhazba stb.😊) Igy lehet hogy csak neha 2-4 ember lenne a palyan, de a kovetkezonel, biztos jobban odafigyelnenek😉))))))))
Bar ez sem mukodne, mert megsertodes, *nyazas, kilepes a vege😉
Vagyis, amig nincs egy osszetartozo, egeszseges hozza alas mindenkitol, adddig barmilyen probalkozas is legyen, halalra van itelve egy ido utan;(((
ibronk
Legyen egy 10%-os verseny péntekenként 7 órakor, no sárga, no törés, no rules

Alexease
Ennyi erovel jatszhatunk Dirt Track Racing-et is😉) Sot, Crashday-t, ott meg raketavetot is lehet az autokra szerelni majd😉)))))))

Amugy Sanziknak igaza van, ha mindenki egyforman jateknak, szorakozasnak fogna fell, kello komolysggal, ami elsosorban a mas jateka iranti felelosegben mutatkozik meg, birokra sem lenne szukseg. De nem vagyunk egyformak, sem hozza allasban, sem mentalitasban. Ami nem gond, csak hat kellene egy kozeput is, valami normalis...
ibronk
Csak olyanról mondj véleményt légyszives amit legalább egyszer megtapasztaltál már, de akkor is csak akkor, ha már... nem fejezem be.

ibronk
Kapcsoljuk ki a sárgát, és akkor nem lesz egyse

Met
Na megszólat az isten

sanzik
Nekem kulonben tul nagy volt a lelki teher ami ezzel a munkaval jar. Nem ereztem igazan azt,hogy barkit is jogomban lenne hatranyos helyzetbe kenyszeriteni a szubjektiv velemenyem miatt.Altalaban en voltam az aki a legkevesebb bunteteseket adta.

Mivel nem egy olyan rendszer van,hogy egyertelmuen kivalasszam egy tablazatbol,hogy az adott eset hova tartozik es mennyi buntetest kell adni ra,igy sajat magamat oroltem csak,hogy vajon jol dontok vagy sem.
Persze egy ilyen rendszer sem tudna jol mukodni,mert nehez lenne beazonositani,hogy melyik eset hova keruljon.
Megjegyzem igy utolag nem erezem ugy,hogy valamikor is hatlmasat tevedtem volna az esetekkel kapcsolatban,de volt 1-2 eset amiket utolag megiscsak mashogy biraltam volna.
De ennyi balesetnel szerintem ez benne van a pakliban,hogy teved az ember.

En azt sajnalom a legjobban,hogy egyaltalan szukseg van egy ilyen biraskodasi rendszerre,meg pont levonasokra.
Ha enelkul tudnank eretten versenyezni sokkal nagyobb orom lenne mindenkinek.
De hat ameg 19 sarga van igy is, addig ez egy hiu abrand marad csak.

Talan egy gyokeres szemlelet valtas kellene ehez,hogy mindenki rajojjon,hogy jatszani jarunk ide meg szorakozni es nem kinyirni egymast !
sanzik
azt meg veletlenul tudtam meg en is ,hogy Silver mar reg nem biro es Jacek van helyette,de ha volt mas csere is arrol nem tudok,de mar nem is erdekel
sanzik
en eppen tegnap montam le....
ibronk
Már a 2. mondatod sem jó 😊

Mnemomic
Annyit tudok -ha minden igaz 😊- , hogy az egyik én vagyok.

Rajtam kívül még Toya, Sanzik, Hazso az aki biztosan de másik kettõ akkor most ki?

Mintha Jacek célzott volna rá, hogy õ is az lett..

ibronk
Hát mostanában elég sürün cserélõdnek

Mnemomic
Most akkor kik is a bírók? 😊 Mert én egyikrõl sem tudtam 😊

petesilver
A másikról én sem tudtam, csak magamról!! 😊))) Errõl meg Ti nem!!!! Mega LOL!

Mission Impossible 2010: PRO Class

DGray
Én cseszegetni még véletlenül sem akartam senkit.
Az ítéleteket is csak azért lenne jó látni, hogy tanulni lehessen belõlük, ahogy Te is írod.
Alexease
En nem nagyon akarok beleszolni, de lassan mar atesunk a lo tulso oldalara😞 Lassan mar mindenki biro, es a dolog nem a biraskodasrol, a "rendtartasrol", az iteletekkel valo pelda mutatasrol - hogy elkeruljuk a hasono esetekket cimszo - szol, hanem az egymas feletti "itelkezesrol", az egymas cseszegeteserol.
Aki nem tudja felfogni, hogy ez "csak" egy jatek, szorakozas, es a birok, es az iteletek ezek minnel jobb elosegiteset szolgaljak, az csak a sajat es mas szorakozasat rontja el.
ibronk
Az "jó" lenne, olyant nem lehet 😊

DGray
Én azt hittem, hogy ez a bírók közt ismert volt, hogy cserélõdtek a tagok.
Nekem Met mondta legutóbb, hogy kettõ új van.
Egyébként szerintem is az lenne a jó, hogy mindenki tudjon mindenrõl.
Roccso
Na a pozitiv hozáállás mi?😊)

ibronk
Na te csak a sárgacsinálásról hallgass, nagyon mélyen!

PuMy
Es mi miert csak most tudjuk meg hogy 1 biroval kevesebb van? Vagy csak en maradtam le valahol? Jo lenne ha vki elmagyarazna a dolgokat es lehetoleg itt, hogy mindenki tudjon ma'r rola!

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

PuMy
Bar az utolso mondatodbol sejtem ki lehetett.

hat azt gondoltam hogy nem fenekig tejfel 😄 Tudom hogy nehez dolog es hogy szar dolog utana a masok (pl en) nem tetszeset visszaolvasni...de ez benne van a pakliban hisz mindnkinek lehet velemenye es joga is van kinyilvanitani szabadon 😊 egy a lenyeg en nem lennek biro😊 tobb okbol sem 😊

PuMy
Ki szolitott fel?!?!

petesilver
De nem is ez a lényeg. Csak leírtam, hogy bíráskodni sem fenékig tejfel, és azóta megváltozott pár dolog 😊)))))))))

petesilver
Nem, a bírok ennél jóval intelligensebbek.

az biztos hogy en szmelyesne senkit nem tettem felelosse..nem irtam senkinek emailt nem beszeltem senkivel icqn vagy egyebb magancsatornan ez ugyben...es nem is tehettem volna hosz nevtelenseg van szal nem is tudtam volna kinek irni...szal ezt nem ertem vagy uyg erted hogy a birok egymast kozt intezik el egymast ?😊

petesilver
Tudod mi a legnagyobb poén? Azért hagytam abba a bíráskodást, mert valaki felszólított, hogy ugyan hagyjam már abba, mert semmi értelme az ítéleteimnek, néha én küldöm be legkésõbb, és sokaknak nem tetszik. Nos ez a fórumból nem derült ki, de nyilván így van. Sõt ha röviden indokoltam, az sem volt jó. Ezek után mit látok? A nyilvános indoklás megszûnt, és az ítélkezés soha nem látott méreteket csúszik, és néhány ítéletet keményen támadtak az utóbbi idõben. Ezek után kiváncsi lennék, hány érintett bíró kapot privit+ e-mailt, hogy ugyan hagyja már abba a bíráskodást? Olvassátok gyorsan a hozzászólást, mert ez is törölve lesz szerintem.

DGray
Az elõbb írtam Metnek, hogy majd legyen szíves bevágni az összes bírói véleményt és a bírálatot egyenként is, és ne csak a végeredményt, tekintettel a szavazás erdeményére (12 igen : 7 nem).

Azt írta, hogy el kell keserítsen, mert a bírók többsége továbbra sem fog indoklást írni. 😞

Nekem úgy tûnik, hogy a versenyzõk egyértelmûen azt szeretnék, hogy világos legyen, ki-miért-hogy ítélkezett.

Én szeretném kérni a bírókat, hogy egy kétmondatos indoklást fûzzenek hozzá a döntésükhöz.

Elõre is köszi,
Dorian
petesilver
Szerintem várjuk ki, amíg a többi F1 autót is bemutatják. Lehet, ez lesz a legkevésbé meghökkentõ modell idén!

Met
Na bazz, még egy lfs-es
Legalább lesz jó sok sárga

DGray
Tényleg, most, hogy nincs gyakorló, lehet, egybõl menni bajnokin?
Roccso
Szevasztok! Régen jártam erre de egy páran azért ismernek az LFS bõl vagy még a bajnokság elõtt egy pár Nascar futamról😊 Ami a lényeg:elküldtem a jelentkezést a CTS be,és indulnék a holnapi futamon ha lehetséges.
Köszi

piSTUKA
mivel szelesen fogja a levegot, aztan összepreseli (felgyorsitja), es ugy kuldi le az auto ala, ezert valszeg jobban letapad az auto az uttestre. trükkös...

piSTUKA
elölröl telleg szigoru:
http://www.motorsport.com/photos/f1/2004/gen/f1-2004-gen-tm-0107.jpg

Alexease
Szerinhtem is jol nez ki😉
Kivancsi lennek egy ilyennek a szelcsatornas akciojara, ahol "latni" lehet a szelet is😉)) Azok az apro trukkok itt-ott, a furcsak de erdekes formak mit is hoznak ki latvanyra😊))
szerintem kibaszott jol nezki nem ertem miert nem tetszik Pistuka ?

Alexease
Hirtelen furcsa, de szerintem jo lesz😉 Valahogy meg tetszik is. Olyan "szigoru";D
piSTUKA
áh, ha elég sokáig nézi az ember, akkor még szépség is van benne...

Met
Töröljem?

ibronk
Félelmetes

piSTUKA
hat ilyen elcseszett format nagyon regen nem lattam, megvan az ev legrondabb (vagy legröhejesebb?) autoja (a többi nem lehet ettöl rondabb)!

bar az is igaz, hogy egyszer vlmi nagyfönök aszonta, hogy nem baj, ha egy auto ocsmany, csak sorra nyerje a versenyeket...

Mnemomic
Az 😊

piSTUKA
ez most komoly?

Mnemomic
Tudom hogy eléggé off, de ezt be kell raknom. A 2004-es Williams:

amugy nicnsi meg 😞 egyik sem mivel nem indultam meg csak 1 en de arrol is kileptem a felenel az emlekezetes esetek miatt😊

Met
Na visszatértem, be esett a gépbe egy 80gigás vinyó és újraraktam a wint.
Holnap felrakom a játékokat és indulhat az ereszd el a hajamat😊))