NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én ennek ellenére azt vallom hogye ez benne van a versenyben, és nem kellene hezért háborognod, senki sem tökéletes.
http://www.f1-info.hu/
De azért megnézhetnétek majd, hogy mirõl is beszélek, mert én is csak azért beszélek mert megnéztem. Ott pályán annyit vettem le az egészbõl, hogy 80-al megyek be a boxba de még így is belémjönnek hátulról, akkor õk mennyivel jöhettek?
Visszanéztem futam után, az 4-es(!!!!!!!) kanyarból kijövet elõzgetik egymást, egymás seggében mennek, és ugy jönnek ki a boxba. Meg se néztem mit csináltak a hátsó egyenesbe, mert az egyszerüen már NEM SZÁMIT!
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
De gyakorlatilag mindegy...Ezen nem veszünk össze.
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
- megyek ki a pitbol, huzatom, valto elszall.😊 re
- kiertem a palyara, huzatom, leall a motor😉) re
- kiertem a palyara, huzatom, epp jon a negyes, es recseges😉)) re
- ismet ki, 2-3 kor, es motor megadja magat😉)))
Es ez egymas utani kiallasoknal😊 Az elojel jo volt, de a versenyen, meg atom biztos volt az auto😉)
Azota ha lehet kuplunggal valtok, "elomelegitem" a motort mielott neki allok uveghangra huzatni, megallasnal pedig "szoktatom" a kis fordulatra, hogy ne ugy alljon meg, hogy sok koros max fordulat utan egyszeruen csak ures, es alapjarat. Olya, mintha akkor, a megallasnal, hirtelen "beegne" vagy valami. Bar ezek csak futurisztikus elkepzelesek, de azota nem volt leallasom, motorelszallasom. De aztan, lehet hogy csak makom volt😉))))
De most aztán innentõl tényleg nem érkel az egész, hogy ki mit csinál, elkezdek gyakorolni újra a versenyekre, és nem kerülök ilyen helyezekbe, és ezzel megoldodik a problémája mindenkinek.

Gio 5x írta ki, hogy megy a pitbe...és Norbi lazán elkezd elõzni belülrõl...na ennyit a figyelmességrõl...
http://www.f1-info.hu/
Ami nekem nem tetszik, az a mód, AHOGY próbálod.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Majd icq-n szeretnék beszélni veled amugy!
De ezt a kioktató hangnemet, meg a módot azért nem kellene használnod. Normálisan is lehet beszélni.
Nem hiszem el hogy egy kis türelmet nem lehetett volna tanusítani elvenni a szaros gázt, libasorba rendezõdni aztan normális módon bemenni, a pitkiállás után ugyis összejöttünk volna megint, fel se fogom mi a tökömért elõzgettetek....
Egyébként már sorozatosan kefélek rá a pitkiállásokra azokon a ssw-eken ahol egyáltalán eljutok addig, ugyhogy legközelebb engem nem érdekel semmijen szabály be fogom nyomni hogy kimegyek, erre mindenki más is mögöttem/elõttem benyomja, én meg szépen megyek még egy kört, mert ez hihetetlen.
azon van kb egy meter közöttünk a T3-ban, de lehet, hogy szerveroldalon ott a magnes...
sajnos ott nemigen tudtam volna mit csinalni, mert akkor erkeztem meg az en 4-es vonatommal 195 körül, viszont a sor a bemenetnel 175-re lassul (meg a feket is nyomtam). örültem, hogy elkerültelek. a boxkiallas tenyleg meredek volt, de hat a boxkiallasok mar csak ilyenek, mert ugye mindenki mashogy fekez. 
amugymeg hagy satuzzam má, ha nekem jol esik... a good year sem reklamalt, hogy ronggya zuztam a gumikat...
mindenkinek jo versenyeket jövö heten!

igaz, hogy te jössz a sorral, de en azert nem engedek, hogy te kiess a draftbol. mivel nem vagy elöttem, oda kellett volna figyelned arra, hogy nem engedek, meg akkor is, ha hatranyosabb helyzetben vegyok. igy latom en, a birok meg majd döntenek. reszemröl nincs harag...

aztan a boxkiallasodnal ugye en is megszivtam
megneztem, en hozzad sem ertem a pitkiallasnal, atykat is csak azert stuccoltam, mert a veled valo utkozeskor szinte total megallt.

Bocs de sajnos nem tudom magamban tartani😊
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Dögöljek meg ha még 1x betöltöm ezt a retkes játékot.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu