NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cowek
Bocsi Norbi ne vedd "kurogatásnak" de ha mindenki hülye a pályán, ne várj mást. Arról meg hogy nem löktél ki senkit, csak annyit hogy nézd vissza nyugodtan a tömegbalesetet hogyan sikerült megoldanod...
Én ennek ellenére azt vallom hogye ez benne van a versenyben, és nem kellene hezért háborognod, senki sem tökéletes.

http://www.f1-info.hu/

Jacek
reszemrol sem😊) csak azzal a sebessegel nem tom mit akartal ott ? ilyen kulombseggel max a sor vegere alhatsz be😊

ibronk
Már bocs, de ha te benyomod akár a kettes kanyarban kimész még simán elkezdelek elõzni az egyenes elején, mert ott még bõven van idõ, viszont ha már a 3-as kanyar elõtt lettünk volt, bizony nem mentem volna oda.
De azért megnézhetnétek majd, hogy mirõl is beszélek, mert én is csak azért beszélek mert megnéztem. Ott pályán annyit vettem le az egészbõl, hogy 80-al megyek be a boxba de még így is belémjönnek hátulról, akkor õk mennyivel jöhettek?
Visszanéztem futam után, az 4-es(!!!!!!!) kanyarból kijövet elõzgetik egymást, egymás seggében mennek, és ugy jönnek ki a boxba. Meg se néztem mit csináltak a hátsó egyenesbe, mert az egyszerüen már NEM SZÁMIT!

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Giovanni
Aham....de ha nem lassítok, nem elõzõl meg, és én nem tudok kimenni, csak a következõ körben.
De gyakorlatilag mindegy...Ezen nem veszünk össze.

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Alexease
Mar nekem sincs😊) Regebben volt egy-ketto, meg az elobb irt extreme eset, de lehet, hogy akkor meg tul agressziven kezeltem szerencsetlen autot😉))
PuMy
Nekem nincsennek ilyen "problemaim" (legalabbis eddig nem volt), neha elszall 1 sebessegfokozatom, de az is nagyon ritkan. A motorom meg csak akkor szokott megallni, ha beleallitom orral az autot a betonfalba, amugy soha.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Alexease
Ilyen rejtelyes auto elhalas, nekem is volt jomultkor, kozvetlenul a verseny elott, az bemelegitesen:
- megyek ki a pitbol, huzatom, valto elszall.😊 re
- kiertem a palyara, huzatom, leall a motor😉) re
- kiertem a palyara, huzatom, epp jon a negyes, es recseges😉)) re
- ismet ki, 2-3 kor, es motor megadja magat😉)))

Es ez egymas utani kiallasoknal😊 Az elojel jo volt, de a versenyen, meg atom biztos volt az auto😉)

Azota ha lehet kuplunggal valtok, "elomelegitem" a motort mielott neki allok uveghangra huzatni, megallasnal pedig "szoktatom" a kis fordulatra, hogy ne ugy alljon meg, hogy sok koros max fordulat utan egyszeruen csak ures, es alapjarat. Olya, mintha akkor, a megallasnal, hirtelen "beegne" vagy valami. Bar ezek csak futurisztikus elkepzelesek, de azota nem volt leallasom, motorelszallasom. De aztan, lehet hogy csak makom volt😉))))
Alexease
Akkor mar ertem miert volt ideges😞
ibronk
Így legalább felkeltem a figyelmet és ha mást nem is, egy kis cseszegetést kapok
De most aztán innentõl tényleg nem érkel az egész, hogy ki mit csinál, elkezdek gyakorolni újra a versenyekre, és nem kerülök ilyen helyezekbe, és ezzel megoldodik a problémája mindenkinek.

ibronk
Kidobta a desktopra a program a sárga alatt a trioválban, ott nem láttam hova lett csak megtörött neki a kocsija, ezért kiment megkalapáltatni, ott meg megállt neki a motor

ibronk
De egyébként nyugottan lehet kurogatni, én senkinek nem okoztam kellemetlen helyzetet, senkit nem löktem ki, és végig tudok menni a pályán a sárga vonal mellett, ugyhogy nem igazán érdekelsz.

Alexease
Toyaval mi tortent?! Az lattam hogy a 6. korben kieset/kilepett/leszakadt, de a beirasa nem volt valami meggyozo😞
ibronk
Ja kettesbõl kijövet elkezdtem elõzni, és az egyenes végére leelõztem, nem a 4esben álltam neki az egésznek. És akkor is csak azért mert én nem mentem ki még akkor.

Cowek
Én helikopterrõl néztem a versenyt:
Gio 5x írta ki, hogy megy a pitbe...és Norbi lazán elkezd elõzni belülrõl...na ennyit a figyelmességrõl...

DGray
Azzal semmi baj, hogy próbálod elmagyarázni...
Ami nekem nem tetszik, az a mód, AHOGY próbálod.

ibronk

petesilver
Szerintem igazad van, csak sajnálom, hogy felesleges a hozzászólásod. Úgyanúgy fogják csinálni legközelebb is, és még lehetne írni hosszan, hogy hogyan is lenne értelmesen versenyezni egy superspeedwayen, de felesleges. Csak a sértõdések, meg az indulatok szaporodnak. Bár lehet hogy nincs igazam, elvégre seggfej vagyok, tehát nem tudhatom. De hátha mégis.

Mission Impossible 2010: PRO Class

ibronk
Csak probálom nyomatékosan elmagyarázni hogy szerintem hogyan kellenne menni, hogy az ilyen értelmetlen baleseteket elkerülhessük már végre mint ami tegnap volt.

ibronk
Nem vagyok csalódott, nagyon is örülök hogy legalább célbaértem, és nem is érdekel hogy hányadik helyen, de akkor is bosszantó ahogy lement a verseny...

Majd icq-n szeretnék beszélni veled amugy!

DGray
Norbi, az rendben van, hogy ideges vagy, meg csalódott..
De ezt a kioktató hangnemet, meg a módot azért nem kellene használnod. Normálisan is lehet beszélni.
ibronk
Nem értitek, nem az a gond, hogy ki ment neki kinek, hanem ahogy haladtatok. Pistuka Met seggében mentél le a pályáról a pit felé, meg egymást elõzgettétek a 4-es kanyarban pitkiállás elõtt, hát annak mi a fene értelme van???????
Nem hiszem el hogy egy kis türelmet nem lehetett volna tanusítani elvenni a szaros gázt, libasorba rendezõdni aztan normális módon bemenni, a pitkiállás után ugyis összejöttünk volna megint, fel se fogom mi a tökömért elõzgettetek....
Egyébként már sorozatosan kefélek rá a pitkiállásokra azokon a ssw-eken ahol egyáltalán eljutok addig, ugyhogy legközelebb engem nem érdekel semmijen szabály be fogom nyomni hogy kimegyek, erre mindenki más is mögöttem/elõttem benyomja, én meg szépen megyek még egy kört, mert ez hihetetlen.

piSTUKA
küldöm a replay-em!

azon van kb egy meter közöttünk a T3-ban, de lehet, hogy szerveroldalon ott a magnes... sajnos ott nemigen tudtam volna mit csinalni, mert akkor erkeztem meg az en 4-es vonatommal 195 körül, viszont a sor a bemenetnel 175-re lassul (meg a feket is nyomtam). örültem, hogy elkerültelek. a boxkiallas tenyleg meredek volt, de hat a boxkiallasok mar csak ilyenek, mert ugye mindenki mashogy fekez.

amugymeg hagy satuzzam má, ha nekem jol esik... a good year sem reklamalt, hogy ronggya zuztam a gumikat...

mindenkinek jo versenyeket jövö heten!

piSTUKA
elmondom en hogy gondolom (visszaneztem):
igaz, hogy te jössz a sorral, de en azert nem engedek, hogy te kiess a draftbol. mivel nem vagy elöttem, oda kellett volna figyelned arra, hogy nem engedek, meg akkor is, ha hatranyosabb helyzetben vegyok. igy latom en, a birok meg majd döntenek. reszemröl nincs harag...

atyka
a kiallasnal nem az volt a gaz...elotte a harmasban felloktel, ettol jaceket a falra kentem...onann kezdve nem igazan tudtam osszekaparni a verdat, a pitbejaratnal meg attol paraztam, hogy nekemcsuszol, amikor satuztal. ezert engedtem tovabb es norbi volt a fekut vege. utolag latom, a fure mehettem volna, de valamiert az volt bennem, hogy arrafele meg met csuszik...szoval nem tudtam osszeszedni magam. norbi viszont ezen helyezest veszitett, ezert alltam felre a befutonal elole.

Jacek
igy ahogy mondod nekem az tetszett amikor be kanyarba folrepul a kulso ivere utanna ugy rantja le mert jovok hogy a szar is belem fagyott😊)) nev nelkul😊

Jacek
sorry de azert nezd vissza😊 en jovok a sorral mint az allat meletted 3 autonyi hely nagy sebesseg kulombseg jottanyit sem mozdulsz semerre!

aztan a boxkiallasodnal ugye en is megszivtam

CodeRed

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

igen amugy kiraly verseny volt...voltak izgalmas pillanatok foleg a vegen 😊 amikor doriannal egyszer egyms mellett mentunk es valahogy vonzodott egymashoz a ket kocsi es osszeertunk..hat ott megijjedtem egy pillanatra😊 szal voltak szep momentuomk...amit a mocsok fagyas teljesen szetbombazott szamomra legalabbis😞

Jacek a photoshop biblet megtalaltad mar azota?😊 privit is irtam de ugye nem olvasol illetve nem valaszolsz az olyasmire😊

piSTUKA
gyönyörü verseny volt!
megneztem, en hozzad sem ertem a pitkiallasnal, atykat is csak azert stuccoltam, mert a veled valo utkozeskor szinte total megallt.

ibronk
Egyébként szerintem nagyon csúnya verseny volt. Mindenki össze vissza, ész nélkül. Rossz volt nézni mikor lekerültem az élboj végére ahogy mentetek. Össze-vissza kacsázás, igen készen volt... És akkor pitkiállást az 55.-ben még nem is emlitettem...
Bocs de sajnos nem tudom magamban tartani😊

PuMy

ok😊 koszi

PuMy
Lesz, mindig van.

remelem replay lesz majd hnr oldalon mert en fagyas oka miatt nem tudtam menteni 😞...nah kezdek lenyugodni...megyek es neverwinterezem egyet...csak nehogy aaz is felidegeljen😊 a vegen infarktust kapok vagy agyverzest

jaa az volt😊 2szer jartam pitben 😊

piSTUKA
ja, mazli, bar en meg az elejen szivtam, mikor jacek megpörditett es defektet kaptam, aztan a restartnal lemaradtam az elboytol, mert nem volt draftom. klassz taktikai csata volt!

Norbi toled meg bocs hogy veszelyes helyzetet ideztem elo a sarga zaszlonal...tudod melyikrol beszelek...sorry...

Met...neked is gratula...ugyes huzas volt az amikor -1 lappal beallsz a vonat ele 5 mph val lassabban...haat nem magadnak koszonheted hogy nem mentem neked...ha meg most azzal jonnel hogy en is bealltam eled...azt most felejtsd el villam gyorsan...akkor kaptam boostot Markitol...es neked ugyis ki kellett menned pitbe...viszont nekem meg jol el***tad mert a kocsim is megserult szal eselyem nem volt doriant megelozni...most a fagyast mellozuk...az csak egy plusz nagyszeru dolgo ami ezen a versenyen oromomre szolgalt!

atyka
norbi 55. kor vege...

DGray
Amikor eltüntél mögöttem, már sejtettem... 😞(
Neked Gratulalok ! jo voltal! mazlid is volt, ha nicsni dorian akkor mogem josz vissza es visoznt ha te nem vagy doriannak akkor meg o sem eloz meg😊 bar a kocsog gepem ugyis kifagyott szal midnegy 😞 alenyeg hogy gyoztel udv a klubban$ gratula😊

OCSEM !! A kocsog gepem utolso 4 korben a 3. heleyn allva elottem 0.1 secre Doriannal...LEFAGYOTT!!! bazoi nagy kek kepernyo hang kiakad...haaat regen voltam ilyen merges mint most....200 a pulzusom legalabbb.. egyszeruen nem hiszem el...

piSTUKA
szepen összedolgoztunk, a gyözelem reszben a te segitsegeddel sikerült! 😊 köszi megegyszer! 😊

DGray
Jó voltál!
piSTUKA

Sorry az eltünés miatt, nem tehetek róla 😞
Dögöljek meg ha még 1x betöltöm ezt a retkes játékot.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
Nem. Detto osszes Magyar multi ceg.
Cowek
Szerintem dettó matáv...

a MOL kapja be a faszomat...ha szabad ilyen vuglaritassal elnem...egy koszos ocsmany ceg az...az irrealis benzinaraival egyutt