NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
Azthittem, hogy megtoltalak lag miatt, de így megnyugodtam😊

Ez nagyon szar volt.
Csúszkál mint az állat, beintik a sárgát, a pálya felénél vagyunk amikor mehetünk a pitbe, amikor meg kimegyünk akkor büntit kapunk. A zöldet meg a pálya felénél intik be.
Nem kellene ezt újrafutni úgy, hogy kitalálunk valamit erre a sárga alatti rohanásra?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

DGray
Ezt az elcseszett futamot...
Met kiáll, erre a kocsim nem képes a következõ körig elvánszorogni...
Giovanni
WOW....mentem kemény 2 kört, és ebben már benne volt a felvezetõ is. Eme rövid idõ alatt elreccsent a 3-as....aztán leszabtam a kormányt az asztalról, majd sikeresen megkeserítettem Met életét miközben az autochat gombokkal küzködtem.
Bocs Met, ha gondot okoztam Neked, csak elakartalak engedni, de rossz gombot nyomtam....sorry

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

A francba... Már nem engedett be a szerver. Errõl lemaradtam.
Mindegy, addig is tökáletesítem a Trans Am festésem...

Alexease
Mnemomic
Nem is az volt a gond mint írtam. Lehetett vele menni ha az ember nem pittelt 😊 A 2-es 3-as kanyart vette gyorsan de az nem volt gond. Az volt a gond hogy kevés kör volt sárga alatt.

Nem vonatkozik a pit speed limitre.
A PC sebességét és a speed limitet teljesen máshol kezeli a program az ini-ben, de hát az az igazi gond, hogy nem ilyenkor kellene ezen gondolkodni.
Az az igazság, hogy amikor teszteltük a pályákat PuMyval, akkor én nevetve tartottam a sebességet az elõzõ pályán is a PC-al és az AI-val.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
Huuu wazzzaeer😊) Most kaptam linket😊 Valamelyik TV-ben megy, valami star kereso musor, nagyon sulyos!😊 Beszartam a rohogestol😊 Nem hiszem el, hogy ilyet leadnak es meg nezi is valaki😊) Kotelezo darab, tokeletes peldaja, az onkritika teljes hianyanak😄DD
Starkereso vagy mi😊
Mnemomic
Fogalmam sincs.

Prezsi
Azt nem lehet növelni?

Mnemomic
Az a baj hogy tudtommal az vonatkozik a pitsebességre is. Szerintem nem az volt a gond, hogy gyorsan ment mert nem ment gyorsan csak néhány kanyart vett érdekesen, hanem a sárgák alatti körszám volt kevés.

Mnemomic
Team Hyperspeed oldalán van ez:

"In the wake of the March 11th train bombings in Spain, we have lost 1 of our own. Sherry Martin was a fellow Sim racer and a friend to many. She has lost her life in the cowardly attack on innocent people by terrorists."

DGray
Szerintem legyen lassabb a pace, de errõl már volt szó.
Prezsi
Félreértesz. Az ötleted jó, azt mondom legyen így. De mi lesz, ha mégsem így lesz? Nem gondolkodik mindenki egyformán. Ezért lenne jobb egyértelmû szabály erre, vagy módosítani az ini-t. A másik dolgot pedig majd este megbeszéljük ICQ-n, ha leszel. Portland miatt is adósod vagyok még.

Prezsi
Csak egy példa Atesz: Egy idõ után megtanultam, hogy illik elengedni a - legalább önhibájukon kívül - lekörözötteket sárgánál. Ennek ellenére többször nem engedtek el, én mégis próbáltam ezután is így tenni. Mi lett a vége? Lassítottam, az eleje megelõzött, hátrakerültem, többször ki is estem emiatt.

Mnemomic
Nem tudom mire gondolsz mikor nem voltam sportszerû.

Eddig a sárgát mindenki egy bizonyos szintig bevette a stratégiába. Hazso is pl elég jól ráfázott Longban a bug miatt mert hátra sorolta a gép így még az miatt is egy csomó hátrányt szerzett, pedig ha ez nincs szerintem más futam eredménye.

Nem csak miattam mondom mert én sokszor jól jöttem ki a dologból. De nem tudatosan használtam ki hanem még nagyjából mindig sikerült utolérni az elsõket, míg a mögöttem lévõknek nem.

De úgy látszik egyedül vagyok ezzel a véleményemmel. Azt tudom ha én leszek majd az élne sárga alatt én be fogom várni a többieket, mivel elvileg az is a sárga lényege. Ha meg más az miatt szerezz elõnyt mert ezt a bugot kihasználja hát lelke rajta én személy szerint nem örülnék egy ilyen helyezésnek.

Komolyan azt hittem majd helyeselés lesz a dologból de úgy látszik nem

Prezsi
1. Az elsõ sárga után kiderült a hiba. Többen ezután úgy döntöttek, hogy kockáztatnak és nem pitelnek többet. Az újabb sárga már eleve nekik jelentett hátrányt.
2. A sportszerûségrõl is sajnos szabályt kell hozni, ha erre igény van. Több futamon keresztül én is a sportszerûséget tartottam az egyik legfontosabb dolognak a futamokon, ennek az ellenkezõjérõl pont az élmenõk - közöttük te - gyõztek meg az egyik CTS futamon. Azóta máshogy látom. Csodálkozom, hogy miért éppen két futammal a bajnokság befejezése elõtt lett a sportszerûség hirtelen olyan fontos...

Ettõl függetlenül kipróbáltam a sárgát most versenyen, javítottam és pont beszorult az egyik kerékcsavar is - így épphogy sikerült utolérnem a pace cart pont a célegyenes elõtt.

Mnemomic
Nem gyorsan ment. Az volt a gond hogy csak egy kör volt sárga alatt nem 2.

A sárga zászlónak ez is az EGYIK lényege, hogy összegyûjti a mezõnyt, ha ez a valóságban lett volna nincs is zöld mert a rajtolónak elvileg meg kénne várnia míg felsorakozik a mezõny a rajthoz. Ez sajnos nincs a játékban benne.

Szerintem úgy sportszerû hogy megvárjuk a másikat ha nem mész ki az a Te bajod a sárgát ki igy ki úgy használja ki, de a lényege hogy a sárga bugja nem az elõny gyûjtésérõl szól. Ha már a sportszerûségrõl is szabályt kell hozni az már rég baj. Meg mondom amúgy valójában az újrarajtolás szabálya az hogy a sor felsorakozott akkor mehet a menet.

Prezsi
Ha nem megy ki, megnyeri

Met
Jó lenne ha szabály készülne belõle, kicsit furcsa volt, hogy sárga alatt is padlógázzal kell közlekedni és nem is láttam a pc-t😊

Prezsi
Ez vagy legyen szabály, vagy ne, mert a "jó lenne" nem egyértelmû. A múltkor sem nagyon értettem, amikor felszólítottál, hogy várjam be a pitelõket. Az elsõ kiállásnál direkt emiatt fullra tankoltam és kockáztattam hogy rossz gumikkal megpróbálok végigmenni. Ha így tettem volna, azzal magamra húzom a friss gumival érkezõket, akik amúgy is elõnyben voltak. A safety car sebessége az ini-ben úgy tudom állítható, ha itt is túl gyors, a versenybírók lecsökkenthetik és a probléma megszûnik.

Met
Volt egy kis összezördülés és elment, pár hónappal utána összefutottam vele, azt mondta lehet, hogy õsszel visszatért, de nincs itt, szóval ennyi😄

Igen a film az elég "érdekes" 😊

Mnemomic
Esetleg ha a mai pályám is olyan a Pace Car mint Long Beachben -szóval túl hamar lesz zöld megint- akkor jó lenne, hogy aki éppen vezeti a mezõnyt maradjon le tõle, hogy az esetleges pittelõket megvárja. A zöldet ugyis csak akkor intik be mikor a célegyenesbe fordul az elsõ az nem PC függõ.

Panther
Felnégyeltétek? 😊))

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

PuMy
Elinditottam a szervert.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

ibronk
Mode véres bosszú áldozata lett

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

ibronk
Az csalós idõ gondolom, azokra nem kell adni, ennyi.

Panther
Ebben teljesen igazad van, de sajnos én nem játszom online és a kérdésem arra vonatkozott, hogy melyek azok az eredmények, amiket alapul lehet venni. Fõként persze az utcai pályák érdekelnek. De megadtad a választ: a magyaroké természetesen.😊))

Egyébként a szerveren valszeg mi is indítani fogunk egy TPTCC, vagy Trans Am versenyt az ETCC mellett. Hogy aztán bajnokság lesz-e belõle, vagy sem, az még a jövõ zenéje.

Egyébként elkezdtem olvasni elölrõl ezt a fórumot szabadidõmben. Most tartok a 246.-ik lapnál. 😊)) Látom sok ember már nincs itt, akik a kezdeteknél még oszlopos tagok voltak. Mode-val mi lett például?

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Alexease
Szerintem fejesd el ez a legjobb idos dolgott, semmi ertelme, ugy sem errol szol a dolog. Aki csal csaljon, kit erdekel. A verseny szamit, az meg teljesen mas teszta😊 A Rankot csak tajekoztatasnak lehet nezegetni, ott is a Magyarokat, aztan jol van😉
Panther
Ja és felhoztam a topikot.

Panther
Norbi: rendben, elhiszem, hogy 1:04-et lehet menni Watkinsban borús idõben 40F mellett. De például Bristolban az amcsik 11 mp-t mennek. 😞(( Azon a short ovalon szerintem ez lehetetlen, hacsak nem arcade módban. 137 kör megtétele után sikerült 15.9xx-et mennem. 😊)A többi nemzetnél is megnéztem Bristolt és mindenütt reálisak voltak az eredmények, kivéve az amerikaiaknál. Az viszont jó, hogy Coca-Colán 37mp alatt végigér valaki, mert akkor el kell érnie a 450kmh-t, ami ugye....

ibronk
Az ffrlben ez a pontozás megy.

ibronk
A fast five, ahogy én értem az hogy a felvezetõ kör alatt a fõbiró vagy ki, bejelent egy kör-t a verseny elsõ felén belül (tehát 50 körös futam estén 25. vagy korábbi kör lehet), és aki ebben a körben 5 másodpercen belül lesz az elsõ helyezetthez azt díjazzák, de hogy mivel az nincs bent 😛

Prezsi
Elcsatangoltam a Trans-Am hivatalos honlapra és ezt találtam:

Drivers' Points: Drivers' Championship points are awarded on a per-race basis as follows: 1st, 30 pts; 2nd, 27; 3rd, 25; 4th, 23; 5th, 21; 6th, 20; 7th, 19; 8th, 18; 9th, 17; 10th, 16; 11th, 15; 12th, 14; 13th, 13; 14th, 12; 15th, 11; 16th, 10; 17th, 9; 18th, 8; 19th, 7; 20th, 6; 21st, 5; 22nd, 4; 23rd, 3; 24th, 2; 25th, 1.

One point is awarded to all drivers finishing 25th and lower, providing the driver started the event and completed at least one lap.

In addition to the above point system, drivers will be awarded one point for qualifying in the top-three positions and one additional point will be awarded to the fastest qualifier. One point is also awarded to any driver who leads a lap during the race, and one point goes to the driver leading the most laps. In the case of a tie, the driver with the highest finishing position is awarded the point.

A new program awards any driver who is within five seconds of the leader of the race at the conclusion of the "Fast Five" lap, which is announced during the parade lap by the Chief Steward. The "Fast Five" lap will occur during the first half of the race.

Mit szóltok, mi lenne, ha mi is a valós sorozat pontozását használnánk majd? A Points Calculator-ral ez megoldható? Ezt az utolsó "Fast Five" részt viszont nem nagyon értem.

DGray
A Szövetség egy jó szar film, igaz? 😞
Nem onnan vettem, abban ilyen híres könyvszereplõk bukkanak fel, ilyen Dorian Gray is.
Ez egy régi történet, még 14 éves koromból 😊
Nem, csak találtam a neten.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

petesilver
Határozottan ügyes! Toya ezt már Te csináltad? 😊))

Mission Impossible 2010: PRO Class

Cowek

http://www.f1-info.hu/

Tessék akkor még egy kép ráadásnak 😊

Furcsa kérdés. Dorian te honnan vetted a neved ? A Szövetség címû filmbõl ? Most láttam, és igencsak meglepõdtem, de a barátnõm is mikor felkiáltottam ,hogy én Õt ismerem 😊)

Cowek
A JPS autó Senna óta a kedvencem :-)
Gyönyörû :-)

ibronk
Azok a nevek amik mögött meg van jelölve az idõjárás hogy mondjuk clear 70, azokra lehet adni. Meg megnézed lentebb a Portland eredménynél a neveket, azok közül is találsz egypár embert, szerintem õk nem csalnak.
Amugy Glenben az az 1.04 R. Raines-tõl szerintem nem csalós idõ amugy, csak ilyen cloudy 40ben futotta. Ezért van neki egy másik nick, ami mögött ott az idõjárás, hogy az legyen a mérvadó. A másik meg csak azért van hogy õ ilyent is tud 😛

Panther
Most néztem meg a http://www.schuerkamp.de/zope/nrank oldalt, ahol ugye többek között fenn vannak a Nascar Racing 2003 kör-eredmények. Szerintetek ezt mennyire lehet komolyan venni? Még az európaiak hagyján, de az amerikaiak között egyszerûen képtelen eredmények vannak.

Tudom, tudom, nem a körrekord a fontos. Nekem, mint road pályán versenyzõnek (ETCC, DTM) viszont az is. Ott van Watkins Glen például: 1:09.288-at mentem ott, de a legjonn amerikai 1:04-et. Láttam Norbi eredményét, az is "csak" 1:08.140. Hogy lehet ott 4-5mp-t még hozni? A csaláson kívül?

Vagy egy nem túl nehéz pálya: Coca-Cola. Kipróbáltam, 250mph-t is elértem ott, de ez is csak 44.9-re volt elég. Az amerikaiaknál az egyik gyerek eredménye 37mp (!!) Számoljuk már ki, hogy 250mph mennyi is kilométerben. Még drafttal sem lehet ilyen idõt menni szerintem, de cáfoljatok meg, ha nem így van, hiszen azért kérdezem.

Talán úgy kellene ezt csinálni, mint az f1rst-n van, ahol az online köröket méri a program és tölti fel és ellenõrzi a segítségeket is.

Mnemomic
hát csak gondoltam jól néznek ki 😊

petesilver
Atesz, rendertárlat? 😊))

Mission Impossible 2010: PRO Class

Srácok valaki kereste a múltkor a Jimmie Johnson Spotter Pack-et.
Ha még kell az illetõnek akkor keressen meg mert megtaláltam.

Mnemomic

Mnemomic

Cowek
81.183.37.19
Toronto CTS szerver
gyakorlásra