NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ez 2 honapos info, azota nem tudom mi van.

Szép volt Norbi ! Így tovább !
Mission Impossible 2010: PRO Class
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Még Norisringen tapasztaltam hogy versenyen egy-két versenyzõ körözése elég problémás mintha szívességet tenne, hogy elenged, vagy csak egyszerûen nem nézett a visszapillantóba és mikor már azt hittem mehetek hirtelen bevágott elém-a hájtûkanyaroknál fõleg. Tudomásul kell venni, hogy ez nem ovál ráadásul sárga sincs ugye TransAm versenyen, úgyhogy a körözést le kell nyelni és kénne engedni. Ezek persze még kialakulnak de alapvetõ jelzéseket-a körözni kívánó kihúzódik az illetõ mellé jelezvén hogy menne-észre kénne már venni. Meg a visszapillantót sem ártana néhány embernek használni.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Ezzel azt érnénk el hogy szólóban edzene mindenki, és nem ismernénk ki a veszélyes helyeket gyakorláson...
Amilyen következménye van egy gyakorlás alatti balesetnek, olyan szinten kell büntetni. Szerintem ilyen nincs.
Itt senkinek sem célja problémát okoznia, de az normális ha valakik nincsenek azonos sebességen edzésen a többiekkel.
Én nem szeretnék szólóban edzeni, hogy elkerüljem a büntetést...
Sõt ha mégegyszer beszólsz mert mással ütközök egyáltalán nem szeretnék edzeni...
http://www.f1-info.hu/
-Handles a little better, but still not realistic physics or even a feels close to a real car.
-Not a realistic cockpit view. No mirror, dash etc.
-Sounds are better but don't sound like their real life counterpart.
-All in all a console race "GAME" ported to the PC just like last time"
Ennyit errol😞(((
---
Az indokolt fékezési pillanat nem azt jelenti, hogy a lassabb is akkor köteles fékezni, ahol a másik szokott. Ezért a hátsó autóé a felelõsség elsõsorban. De néha elõfordul, hogy amiatt van belemenés, mert az elöl haladó három kör után megváltoztatja a fékezési pontját. Mivel viszonylag nehéz bizonyítani és csak kirívó esetekben, de elõfordulhat, ezért kéne nyitva hagyni ezt a lehetõséget.
Kiadtak a Nemet Gamestar-nak a TRD2 demojat😊 Most teszteli az ember, es nyomatja az infokat😊)) Orult a belsonezetnek, vagyis remelem valami normalisabb csoka😊))
"22:30: I am DLing the demo and should be done in a few minutes. We will not "distribute" this demo as it is a magazine cover demo. I will post my impressions and screenshots in a while. Do not ask me for link.
22:38: Installing. This demo dates back to February 24th.
22:50: Dog peed in my bed (Arghhh!). I can't grab screenshots from the demo. Good thing is, there is a cockpit view 😊
22:53: What ya get? Vintage Classis series/Brands Hatch Indy track/Jaguar E-type series II (1968), DTM series/Hockenheimring/AMG Mercedes CLK and V8 Supercars/Phillip Island/Holden Commodore VY V8 Supercar.
23:01: Got FRAPS to take screenshots. Off to take about 50 of them."
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Ha valaki nyugisan akar gyakorolni, akkor menjen offline, nem?
Mi az indokolt fékezési pillanat? Lehet, hogy a gyors versenyzõ akár 10 méterekkel is késõbb fékez, mint egy lassabb! Most, hogy állapítod meg a szándékos hamarabb fékezést?
Gyakorlások
Mivel az ováloktól eltérõen road pályákon nincs gyorsítósáv így nincs lehetõség pályán kívül a versenytempó felvételére, ezért tilos a pitbõl kijönni, ha a pályán 5 másodpercen belül lévõ versenyzõ érkezik.
Gyakorlások alatt a pitbõl kijövetel elõtt kötelezõ az F2+Space használata.
Ha a versenyzõt a felvezetõ köre alatt utolérik, köteles lassítani illetve az ideális ívrõl lehúzódni.
A gyakorlásokról nem készül replay, ezért a bejelentést tenni szándékozónak kell gondoskodnia a vitatott eset
visszajátszásáról. Büntetés esetén a vétkes versenyzõ következõ futamon az utolsó rajthelyrõl indulhat.
Futam
Mivel nem lesz sárga zászló, az esetleges kicsúszások, kilökések következményei nagyban befolyásolhatják a verseny végeredményét, ezért a következõ irányelveket figyelembe kell venni:
1. Kicsúszás
Ha valaki elveszti az uralmát a jármûve felett, a kicsúszást követõ pillanatokban mind a kicsúszónak, mind a mögötte érkezõ versenyzõknek fokozott óvatossággal kell közlekednie a balesetek elkerülése érdekében. Ha a kicsúszó versenyzõ elhagyja a pályát vagy keresztbe áll de a pályán marad, fogadja el a tényt, hogy hibázott és ne próbálja meg a lehetõ leghamarabb folytatni a versenyt. Csak akkor próbálkozhat meg a verseny folytatásával, ha megbizonyosodott róla, hogy a többiek veszélyeztetése nélkül meg tudja tenni. Azonban a kicsúszást észlelõ versenyzõknek is figyelnie kell és törekedni a baleset elkerülésére. Ha a kicsúszó figyelmetlen visszatéréssel próbálkozik, a vétlen károsult sérülésétõl függetlenül III. kategóriás büntetést kap. Azonban, ha a követõ versenyzõ részérõl nem történik kísérlet az ütközés elkerülésére - folytatja a versenytempót és/vagy tartja az ideális ívet -, õ is számíthat büntetésre, amely az eset súlyosságától és következményeitõl függõen lehet I-II-III-as kategória.
2. Lekörözés
A lekörözött versenyzõk kötelesek akár lassítással ill. az ideális ívrõl történõ letéréssel elengedni a mögéjük érkezõ versenyzõket az utolérés pillanatától számított egy körön belül. Amennyiben bejelentés érkezik szándékos feltartásról és azt a versenybíróság jogosnak találja, III. kategóriás büntetés kerül kiszabásra.
3. Elõzés
Ha két autó egymás mellett érkezik a kanyar bejáratához, mindkét versenyzõ köteles azon az íven maradni és ott befejezni a kanyart, ahol megkezdte. Ha baleset történik, az ívrõl letérõ lesz büntetve, I-II-III-as kategória szerint az eset következményeitõl függõen.
4. Kilökés
Ha két autó közvetlenül egymás mögött érkezik egy kanyar bejáratához, általában a hátul lévõ versenyzõtõl elvárt a biztonságos féktáv használata. Azonban, ha kétséget kizáróan bizonyítható, hogy az elöl lévõ versenyzõ az indokoltnál korábban fékezett, õ is büntethetõ (I-II-III).
I. kategória: A vétlen versenyzõ autója nem sérült
II.: A vétlen versenyzõ autója külsõ sérüléseket szenvedett, vagy sérült motorja (köridõk jelentõsen visszaesnek)
III. A vétlen versenyzõ kiesett vagy "figyelmetlen visszatérés kicsúszás után" ill. "szándékos feltartás lekörözéskor" esete áll fenn.
Lap 26: 1m07.269s (132.721)
Lap 27: 1m09.531s (128.403)
Lap 28: 1m07.591s (132.089)
Lap 29: 1m07.537s (132.194)
Lap 30: 1m07.983s (131.327)
Lap 31: 1m07.675s (131.925)
Lap 32: 1m07.794s (131.693)
Lap 33: 1m07.630s (132.013)
Lap 34: 1m07.548s (132.173)
Lap 35: 1m07.636s (132.001)
Lap 36: 1m09.041s (129.315)
Lap 37: 1m07.607s (132.058)

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Ha nem megyek át belsõre akkor úgy találom el, hogy a fal fogja meg mivel õ is éppen akkor szedegette össze a kocsiját.
Különben hasonlóan vélekedek az esetrõl mint Prezsi az eset után közvetlenül.
Ez egy bevállalós hárman egyszere egy kanyarban volt, ahol senki nem engedett. Kényes szitu volt, mert mindenki csak találgatta a másik pozícióját.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Azthiszem, hogy nem is hallottam a Toyával történt ütközést.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Met, megijedtél? Kíváncsi lennék!
Én elhiszem, hogy nem láttad, hogy Toya legbelül van, és tényleg fura, ahogy berobban oda mellétek, bár szerintem egyszerûen csak gázt adott.
Én nem ítéltem az esetben, mert szerintem Metnek kellett volna látnia, hogy az ütközés után két gyors versenyzõ közé beszorulva semmi értelme megpróbálni tartani a pozíciót. Csak egymás mögött voltunk a bajnokságban, és unfair lett volna, ha most itt lehúzom õt.
Lehet, hogy azt hitte Toya, hogy õ lökött ki, de ahogy én néztem a visszajátszást, Met kanyarodik túlságosan rá.
Amúgy szerintem, szinte teljesen esélytelen volt, hogy azt a kanyart hárman sikerüljön bevenni.
El kéne gondolkodni, ha néhány bíró így áll hozzá az elõzési kísérletekhez, akkor senki nem fog elõzni sehol a büntetésektõl tartva, mert hátha jön hátulról még egy harmadik is, akinek "helyet kell hagyni". Izgalmas futamok lesznek. De beírhatjuk majd a szabályokba, hogy "tilos a nyomulás a futamok elején, elõzni kizárólag az utolsó öt körben szabad."
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Ahogy nekem lejön az egész, az az, hogy mind a hárman nyomultatok, és senki sem engedett, pedig még csak 14. kör volt.
"Prezsinek sokkal több helyet kellett volna hagyni, hisz hárman mentek bele a kanyarba" - Miért kellett volna több helyet hagynom? Lekörözött voltam? El kellett volna engednem talán Toyát? Ugye nem. Met-tel csináltam valamit? Ugye nem.
Na viszlát Atlantában...
Ez a kép a MOD-bol van?
Leszedtem a játékot felraktam a mod-ot de nem ilyen lett, illetve nem nagyon látok változást