NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
en spec a szimulaciot jobban szeretem. ha arcade versenyzesre vagynek, akkor nyomnam a cmr3-at, vagy valami mas fost. ne menjunk a falnak es kesz...
Pentekre is erkezett egy javaslat. Mivel eddig is Norbinak probaltunk segiteni, a nemzetkozi szerepleseben, es ahoz valogattunk palyakat, pentekre is egy ilyen lenne. Kis modositassal😉)
LeMans (Sarte) lenne a kovetkezo, de az koztudottan hibas😞 Sajnos a fal-utkozes rossz. De esetleg mehetnek rajta tores nelkul, igy egy kicsit fre a dolog, es talan tobben celba is ernek😊
Ellenvetes, egyeb otelettet ide a forumba keretik😊)
LeMans (Sarte) lenne a kovetkezo, de az koztudottan hibas😞 Sajnos a fal-utkozes rossz. De esetleg mehetnek rajta tores nelkul, igy egy kicsit fre a dolog, es talan tobben celba is ernek😊
Ellenvetes, egyeb otelettet ide a forumba keretik😊)
Mivel otlet eddig nem jott, igy dontottem😊
Holnap CTS Oval, Milwaukee PWF palya, custom setup.
Milwaukee
Sajnos, a legtobb uj palya hibas😞 Ugy nez ki, csak a PWF csinal mindenszinte jot. Szepek, jok, csak hat a sarga, feketeszaszlo, buntetesek, pitsebesseg stb.((
De ezen meg ugy sem mentunk, vagyis ujnak szamit😊)
Holnap CTS Oval, Milwaukee PWF palya, custom setup.
Milwaukee
Sajnos, a legtobb uj palya hibas😞 Ugy nez ki, csak a PWF csinal mindenszinte jot. Szepek, jok, csak hat a sarga, feketeszaszlo, buntetesek, pitsebesseg stb.((
De ezen meg ugy sem mentunk, vagyis ujnak szamit😊)
fizess nyugodtan, nem baj ha nem indulsz, legalább nem én leszek az utolsó😄DD
asszonyt meg elviszed vásárolni és visszaszokik, ja és keddre is szoktassad
WestEnd, minden második boltba beviszed vásárolni és abba is belemegy, hogy minden nap vezess😄
asszonyt meg elviszed vásárolni és visszaszokik, ja és keddre is szoktassad
WestEnd, minden második boltba beviszed vásárolni és abba is belemegy, hogy minden nap vezess😄
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
fizetek persze, de azt nem tudom, tudnék-e bajnokságban indulni, legalábbis rendszeresen
a kormányom még a régi, most túrtam elõ egy dobozból, a chello-t most mondom le, és externet adsl jön, amit még nem ismerek, plusz az asszony is elszokott a péntek esti motorbõgéstõl, szóval van pár technikai akadály 😊
a kormányom még a régi, most túrtam elõ egy dobozból, a chello-t most mondom le, és externet adsl jön, amit még nem ismerek, plusz az asszony is elszokott a péntek esti motorbõgéstõl, szóval van pár technikai akadály 😊
Riszpekk
Tobben is jelentkeztek kozben a bajnoksagba es/vagy teszt Trans-Am futamokra, hogy tesztelnenek. Elvileg van lehetoseg, megoldhato lenne, hogy a bajnoksag kezdete elott jojjenek olyanok, akik meg csak ismerkednenek, teztelnek, hogy utana be tudjanak lepni, rendszeresen jojjenek versenyezni.
Csak hat, mar tobbszor valaszoltam, kuldem mailt, ICQ de senki nem irt vissza, vagyis uj ember nincs😊))
Csak hat, mar tobbszor valaszoltam, kuldem mailt, ICQ de senki nem irt vissza, vagyis uj ember nincs😊))
TRANS-AM ROAD-COURSE
CarMen Park
Daytona RoadCourse
Donington
Trois Rivieres
Mosport
Silverstone
Kyalami
Portland
Magny Cours
Sebring
Hockeinheim
Laguna Seca
Mexico
Bathurs
Norisring
Olton Park
Road Atlanta
AF Delta
CarMen Park
Daytona RoadCourse
Donington
Trois Rivieres
Mosport
Silverstone
Kyalami
Portland
Magny Cours
Sebring
Hockeinheim
Laguna Seca
Mexico
Bathurs
Norisring
Olton Park
Road Atlanta
AF Delta
Eddig MagnyCour, Norisring, Road Atlanta es PortLand volt. Hogy min szoktunk, azt nem tudom😊))
De mindjart eloturok egy linket, ahol meg van a tervezett palya osszeallitas.
De mindjart eloturok egy linket, ahol meg van a tervezett palya osszeallitas.
Ez jo kerdes😊 Mar egy hete feltettem a kerdest, hogy ki hol szeretne tesztelni, de otlet nem jott😞(
Ha nem lesz mas otlet, akkor CTS es valamelyik uj palyan.
(Bosshog, Clarendon, Columbia, Gateway, Memphis, Nazareth, Rioval, Spartan).
Penteken Trans-Am, es vagy Norbi valamelyik kovetkezo palyajan, vagy esetleg Bathurst, Laguna 😊
Ha nem lesz mas otlet, akkor CTS es valamelyik uj palyan.
(Bosshog, Clarendon, Columbia, Gateway, Memphis, Nazareth, Rioval, Spartan).
Penteken Trans-Am, es vagy Norbi valamelyik kovetkezo palyajan, vagy esetleg Bathurst, Laguna 😊
Hali
szoktatok tptcc futamokat rendezni? ha igen, beszállnék, most csinálom a zöld verdát 😊
szoktatok tptcc futamokat rendezni? ha igen, beszállnék, most csinálom a zöld verdát 😊
Riszpekk
örülök ennek a 3. helynek azt kész 😊
akkor ez lett volna a nyilatkozat,kerem a megfelelo helyre copyzni,koszonom 😛
akkor ez lett volna a nyilatkozat,kerem a megfelelo helyre copyzni,koszonom 😛
A legutolso cts futamrol gyakorlatilag semmire nem emkelszem olyan reg volt,hulyesegeket meg nem akarok irkalni,ugyhogy nyilatkozat elmarad,buntetest elfogadom erte.
(remelem nem a kov. szezonba vonjak le a pontot erte mert akkor megszivtam 😛 )
(remelem nem a kov. szezonba vonjak le a pontot erte mert akkor megszivtam 😛 )
Hat en reszemrol annyit fuznek hozza,hogy tamogatom Prezsi javaslatatit es meg is lepodtem,mikor olvastam,hogy milyen szabaly modositasokat talalt ki,ugyanis en ugy gondoltam,hogy ezek termeszetes dolgok es mindenki figyelembe veszi, meg az edzesen is.
Nem azt mondom,hogy nekem rengeteg problemam lett volna abbol,hogy kihajtottak elem,de elofordult es volt,hogy bosszantott is. De azert tuleltem 😊
(Legutoljara azt hiszem V8-at pasziroztam a fure egy ilyen kihajtasa utan,sorry erte.) De azt is nagyon jol lehet latni,hogy sokan figyelnek a kihajtasra es inkabb ez a jellemzo.
Nalam alapbol az f2+space kombinacio van kirakva a kepernyore es igyekszem is figyelembe venni azokat az informaciokat.
Foleg miota a kormanyon levo gombokra ki tudtam rakni az F billentyuk parancsait,azota nagyon boldog vagyok ! 😊
Nekem mindig is gondot okozott a bill. utan nyulkalni ezert is van,hogy ritkan koszonok meg dolgokat,de ezt mar mondtam maskor is,remelem nem veszi senki bunkosagnak 😛
Nem azt mondom,hogy nekem rengeteg problemam lett volna abbol,hogy kihajtottak elem,de elofordult es volt,hogy bosszantott is. De azert tuleltem 😊
(Legutoljara azt hiszem V8-at pasziroztam a fure egy ilyen kihajtasa utan,sorry erte.) De azt is nagyon jol lehet latni,hogy sokan figyelnek a kihajtasra es inkabb ez a jellemzo.
Nalam alapbol az f2+space kombinacio van kirakva a kepernyore es igyekszem is figyelembe venni azokat az informaciokat.
Foleg miota a kormanyon levo gombokra ki tudtam rakni az F billentyuk parancsait,azota nagyon boldog vagyok ! 😊
Nekem mindig is gondot okozott a bill. utan nyulkalni ezert is van,hogy ritkan koszonok meg dolgokat,de ezt mar mondtam maskor is,remelem nem veszi senki bunkosagnak 😛
Amugy érdekes hogy pont ez a pálya után van vita errõl, mikor ez pont olyan amikor teligázon is simán ki lehet jönni a külsõ ívre anélkül hogy egy olyan állatot is megzavarnátok aki odahuzza a pitkijárathoz a kocsiját 😄
Szóval csak meg kell találni a módját, aztan nincs gond.
Peace!
Szóval csak meg kell találni a módját, aztan nincs gond.
Peace!
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Szaz szonak is egy a vege: gyakorlason is illene tudni viselkedni. Mindig egy-egy enyhe mosollyal kommentalom, mikor latom hogy egyesek 200-al hajtanak ki a pit-bol a gyakorlason, es altalaban ezeket a neveket latom a futam vegen a html file-ban, hogy buntetest kaptak a futamon, mert atleptek a sebesseghatart a pitben, szal errol ennyit.
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Na akkor olvass vissza egy csöppet, ki hozta fel a tegnapi edzés témát. Tettem egy szabályjavaslatot nevek nélkül, erre te elsõre a tegnapi esettel jöttél, amit beszólásnak kereszteltél el. Én elhiszem, hogy ez neked ciki.
Ha meg lemész elõttem a fûre, honnan tudnám hogy az elengedés volt? Az ilyesmit kicsúszásnak nevezik általában. Ha meg elengednek, meg szoktam köszönni - neked is -, úgyhogy ne hazudozz itt össze-vissza!
Ha meg lemész elõttem a fûre, honnan tudnám hogy az elengedés volt? Az ilyesmit kicsúszásnak nevezik általában. Ha meg elengednek, meg szoktam köszönni - neked is -, úgyhogy ne hazudozz itt össze-vissza!
1. Használtam az F2+space-t.
2. Rád hagyom hogy itt a fórumon nyomod az edzésen történt Norbival való letisztázott ütközésem.
3. Engem ne önzõzzön az akit ha úgy engedek el a fûre lemegyek, soha egy köszönömöt nem tud benyomni.
4. Nem akarom megmutatni egyenlõre mennyire ügyes vagyok, mert nem nagyon van mit.
Részemrõl lezárva, megnyugtatlak: szidhatsz tovább, nem fogok válaszolni.
2. Rád hagyom hogy itt a fórumon nyomod az edzésen történt Norbival való letisztázott ütközésem.
3. Engem ne önzõzzön az akit ha úgy engedek el a fûre lemegyek, soha egy köszönömöt nem tud benyomni.
4. Nem akarom megmutatni egyenlõre mennyire ügyes vagyok, mert nem nagyon van mit.
Részemrõl lezárva, megnyugtatlak: szidhatsz tovább, nem fogok válaszolni.
http://www.f1-info.hu/
Cowek, nem szóltam be! Annyit írtam, hogy "F2+Space". Ebben az esetben igazad volt, mert Norbi kihúzódott balra. De azért nézd meg, milyen sebességgel jöttél kifelé. Ha Norbi nem megy le balra, simán kijössz szerintem. Ha egy ilyen eset lenne, azt mondom ok, de nálad ez sajnos rendszeres. 😞 Többször tapasztaltam, hogy pitbõl kijövet egyszerûen megelõzöl, vagy kikerülsz amikor állok a kijáratnál. Szerinted mi lehet ennek az oka?
És ennek semmi köze ahhoz, ki milyen gyors, egyszerûen csak egy kis odafigyelést kértem, nem is értem miért olyan nehéz ezt megérteni. Arra sincs semmi szükség, hogy a felvezetõ köreidben mutasd meg, milyen ügyes vagy. Ez szerintem egyszerûen önzés, a másokkal való nemtörõdömség jele.
Szóval csak annyit kérek mindenkitõl, aki úgy érzi ebben is javulhat, gondolkozzon el és figyeljünk oda egymásra a pályán a jövõben, amikor együtt vagyunk.
És ennek semmi köze ahhoz, ki milyen gyors, egyszerûen csak egy kis odafigyelést kértem, nem is értem miért olyan nehéz ezt megérteni. Arra sincs semmi szükség, hogy a felvezetõ köreidben mutasd meg, milyen ügyes vagy. Ez szerintem egyszerûen önzés, a másokkal való nemtörõdömség jele.
Szóval csak annyit kérek mindenkitõl, aki úgy érzi ebben is javulhat, gondolkozzon el és figyeljünk oda egymásra a pályán a jövõben, amikor együtt vagyunk.
Engem az szokott zavarni ha egy gyors oválon jönnek ki elém. Ki a pitbõl, egyenesen fel a pályára jó val azelõtt, hogy szólna a spotter, hogy kihajthat.
Olyankor tartom a megkezdett ívet és ha útban van vagy lehúzódik vagy nem😄DD
Olyankor tartom a megkezdett ívet és ha útban van vagy lehúzódik vagy nem😄DD
Minek kell beszólni edzésen egy ütközésbe, amikor ott sincs valaki...
Már majdnem el is felejtettem.
Már majdnem el is felejtettem.

Király. Még el se kezdõdött a második szezon de már veszekedés van.

Norbi jött le a vonal alá amikor kiakartam hajtani, és el is ismert hogy õ is hibázott...
Ehhez speciel semmi közöd, mi ezt megtudtuk beszélni Norbival.
Szerezzetek 20 veletek egyszinten lévõ játékost, és majd meglátjuk problémamentes lesz-e a derby és a melegítés.
Ehhez csak ennyit: utópia.
Ehhez speciel semmi közöd, mi ezt megtudtuk beszélni Norbival.
Szerezzetek 20 veletek egyszinten lévõ játékost, és majd meglátjuk problémamentes lesz-e a derby és a melegítés.
Ehhez csak ennyit: utópia.
Azért a rendszer, eszetlen módon való kihajtás szerintem túlzás, és én nem magam miatt ellenzem.
Tudom, elõfordul olyan, hogy pitbõl kijövet ütközünk, Veled Prezsi szerintem még egy rossz szériát is sikerült kifogni, mert többször sikerült összehozni.
Elém is jöttek már így ki, én annyira tragikusnak nem éreztem soha, egy bocs pedig elég szokott lenni.
Tudom, elõfordul olyan, hogy pitbõl kijövet ütközünk, Veled Prezsi szerintem még egy rossz szériát is sikerült kifogni, mert többször sikerült összehozni.
Elém is jöttek már így ki, én annyira tragikusnak nem éreztem soha, egy bocs pedig elég szokott lenni.
Köszi, akkor hamarosan küldöm a CUP autóval együtt. Neked mehet ?