NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PuMy
Most hivott Mozso, hogy ma ma'r nem adjak ki neki a gepet (ma'r nincs bent az illetekes), hetfore csuszik a szolgaltato valtas. Szal ma me'g az elozo ip megy. El is inditottam a szervert.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Tihy
Remélem zökkenõmentesen sikerül a költözés.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Mnemomic
Köszönjük, hogy ilyen gyorsan intézkedtek!

PuMy
Tortent/tortenni fog egy kis valtozas a szerver eleteben ugymond. Biztosan tobben tudjak ma'r kozuletek is, hogy a Sysnet csodbe ment. Ez azt jelenti pontosabban, hogy me'g jovo het szerdaig van szerver hosting es utana vege. De. Mozso gyors kozbenjarasanal koszonhetoen ugyanabba az epuletbe talalt egy masik szolgaltatot ami ugyanolyan gyors (es elvileg kulfoldre me'g gyorsabb is) es olcsobb mint a jelenlegi volt. Ugy nez ki, hogy az atkoltoztetes a mai napon fog megtortenni, ma'r most folyamatban van Mozso-nak koszonhetoen. Elvileg 6 ora fele ma'r menni fog a szerver az uj helyen. Az IP cim termeszetesen meg fog valtozni es mivel nem tudom mindenkinek a pontos e-mail cimet igy majd icq-n fogom szetkuldeni mindenkinek amikor ma'r uzemel a szerver. Persze sose lehet tudni, de barmi kozbe johet, szal az is elofordulhat, hogy elmarad a mai futam. Pontosabbat csak kesobb tudok mondani. Ezen felul mas valtozas/valtoztatas nem lesz, szal marad minden ugy ahogy eddig volt.

Tihy
Richmondra van jobb setup, mint a VH?
Ezt próbálgattam és valószínûleg ezzel is megyek, csak úgy érdekességképpen kérdezem, hogy hány kapott körre számítsak

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

petesilver
Én meg csak szórakozom vele, de csak mint problémával kihívás szinten. Soha nem használtam, nem is fogom. Akár ismerem a telemetriát, akár nem, anélkül is látom hogy elhúztok elõlem.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Mnemomic
Szerintem pl nem ér annyit a program fõleg mivel ugyanez a GPL-hez ingyen van...

Panther
Nem szenvedünk, csak beszélgetünk. 😊

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Prezsi
Tíz dollár miatt szenvedtek - kb 2000 Ft - nem hiszem el.

Panther
Nem teljesen világos, mitõl van ez. ha egy program vizsgálni akarja a serialt és a hozzátartozó nevet, akkor kimegy a netre,a készítõk webhelyére, stb. De én például letiltottam, hogy ezt tegye. Akkor mi alapján törli a registry bejegyzést? Egyébként nálam ugyanaz van, mint nálad.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

petesilver
Teszteltem egy kicsit ezt a replay progit. Érdekes. Beírod a neved, és a serialt, és ahogy kell, megjelenik a Winregistryben. aztán ahogy csinálni akarsz valami extrát, el is tûnik onnan hirtelen. És nem találom, hogy mitõl csinálja ezt. Viszont, amikor kiírja, hogy nincs regisztrálva, akkor újra beírod a reget a progiba, és megy továb, a registryben újra megjelenik a bejegyzés. Érdekes.

Panther
Én is kipróbáltam, de egy újraindítás után visszaállítja magát. Esetleg, ha letiltanád, hogy a netre kimenjen, mondjuk a tûzfalban. 😊)) Még nem próbáltam, de majd most.

petesilver
Mintha azt írta volna, hogy a patchelés után írj tetszõleges nevet, és serialt regisztrációként. Megtetted?

Mnemomic
Mégse 😞

Beírja hogy regisztrálva de ahogy akarnék két visszajátszást összehasonlítani rögtön kiírja hogy regisztráljam a programot.

Mnemomic
Mûködik!

Köszi! 😊

petesilver
Azt nem tudom, mert nem próbáltam még, csak leszedtem. WWW.cracks.am és a crack 2004.04.11-i. Keresõbe írd be, hogy replay, és kidobja.

Cowek
Az meg a jelek szerint nem mûködik :-(

http://www.f1-info.hu/

petesilver
Sajnos nincs serialom, csak crack😞

Cowek
Innen le lehet tölteni a Replay Analyzert:
NR2003 Analyzer

A telemetria elég korrekt benne.
Van valakinek serial-ja hozzá?

ibronk
Van telemetria, csak kell hozzá Replay Analizer. Abban van egy gomb ahol meg tudod változtatni hogy mit mentsen le a nascar a replay fájlba. Alapbol nemsokmindent ment le a kocsiról, ha szépen bepipálgatsz mindenit, akkor nagyjából kétszer akkora lesz egy replay fájl, és akkor szintén Replay Analizerbe betölte tudod megnézegetni a dolgokat. Tud még olyant is hogy a 288Hz-en rögziti a telemetritát is, ahogy a fizikát számolja, de akkor a replay kb. 8x akkora lesz.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Cowek
1. Nyomj ESC-et a kalibrálás ablakban, nem fogja elfelejteni az elõzõt. Lényeg hogy ne okézz rá.

2. Azt nemtoom :-)

Panther
Két újabb dolog a játékkal kapcsolatban.
1. Amikor csak egy visszajátszást akarok megnézni, természetesen nem szerelem fel a kormányt. A játék viszont nem jegyzi meg a kormánybeállításokat, pontosabban mindig keresi a kormányt indításkor és feldobja a kalibrációs ablakot, amit még leokézhatok, de utána mindig meg kell adnom a kormányzás eszközét (megnyomok két gombot a jobbra és balra kanyarodáshoz), mert különben nem enged tovább.

Nem lehet ezt kiküszöbölni valahogy? mert így amikor felszerelem a kormányt, mindig újra kell kalibrálni.

2. Telemtria nincs a programban, vagy nem lehet valahogy elõcsalogatni?

ibronk

Metwork
Már tudom és szavaztam is.

I will use google before asking stupid questions.

Metwork
Mitörtént?

I will use google before asking stupid questions.

petesilver
Jacek [email protected] lógtam megfordulva azon a qrva korláton, és le se tudtam jönni!! 😊 Aztán vontatás közben 3.5 percig néztem, hogyan gangolnak el a többiek folyamatosan.

sorry fiuk 😄D en is osszefostam magam, mert kb 5 centire a monitortol kerestem a hibakat aztan pafff😄DD

sanzik
b@sszus,hany ilyet beszoptam mar es most megint !!!
ez nem volt szep !
sanzik
hat igen...
GSi eleve rossz helyrol rajtolt,mert 1el elorebb volt mint ahol lenni kellett volna es a pingje meg 300 volt valamiert...

kerjuk az ilyenekre odafigyelni
PuMy
Lehet menni a masik forumba szavazni, persze csak azok akik indultak a mai futamon (Norbi, Atesz, Prezsi, HaZso, Cowek, Sanzik, Jacek, Atyka, Pete, V8, GSi, Met).

Cowek
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Beszartam majdnem :-)))))))

atyka

Met
Na ez gyors volt.
GSi a füvön, vissza ront a pályára elém, kocc a falnak annyi.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Cowek
Ez az új Monza?????
Semmi kerékvetõ...
Am érete mindössze 4,5 mega 2003-as keltezésû fájlokkal...

Ami fent volt az 12,5 mega volt, és az van kint minden nascaros oldalon.
Még a CTS-t is azzal nyomtuk...

Cowek
Köszi!

Met
Úgy tudom, hogy valahol Olaszországban😊

Met

Cowek
Hol találom a pályát?

thx

PuMy

setup hol van monzahoz?

ibronk

PuMy
Na mostma'r jo, a regi monza volt fent, nem csereltem le a szerveren.

Szerintem nem kellene arcade színvonalra menni egy szimulátorban.

PuMy
Jaja, engem se enged be. Javitom.

petesilver
Pedig de! Személyesen jártam így egyik versenyen! Full lutri volt a pitelés, szerencse, hogy nem zúztam le senkit!

ibronk
Te Pumy ez nem jó, engem be se enged a pályával amit Prezsi belinkelt.
A régit elõtte ki kell törölni, remélem nem csak felülirtad, az nem jó ugy. Elõször én is ugy csináltam aztan nem tudtam bemenni Prezsi serverére, ugyan ezeket irta ki. Aztan kitöröltem az egészet, ujra kibonottam, és akkor lett jó.