NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Ezt próbálgattam és valószínûleg ezzel is megyek, csak úgy érdekességképpen kérdezem, hogy hány kapott körre számítsak

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Mission Impossible 2010: PRO Class
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Beírja hogy regisztrálva de ahogy akarnék két visszajátszást összehasonlítani rögtön kiírja hogy regisztráljam a programot.
NR2003 Analyzer
A telemetria elég korrekt benne.
Van valakinek serial-ja hozzá?
http://www.f1-info.hu/
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
2. Azt nemtoom :-)
1. Amikor csak egy visszajátszást akarok megnézni, természetesen nem szerelem fel a kormányt. A játék viszont nem jegyzi meg a kormánybeállításokat, pontosabban mindig keresi a kormányt indításkor és feldobja a kalibrációs ablakot, amit még leokézhatok, de utána mindig meg kell adnom a kormányzás eszközét (megnyomok két gombot a jobbra és balra kanyarodáshoz), mert különben nem enged tovább.
Nem lehet ezt kiküszöbölni valahogy? mert így amikor felszerelem a kormányt, mindig újra kell kalibrálni.
2. Telemtria nincs a programban, vagy nem lehet valahogy elõcsalogatni?
GSi eleve rossz helyrol rajtolt,mert 1el elorebb volt mint ahol lenni kellett volna es a pingje meg 300 volt valamiert...
kerjuk az ilyenekre odafigyelni

GSi a füvön, vissza ront a pályára elém, kocc a falnak annyi.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Semmi kerékvetõ...
Am érete mindössze 4,5 mega 2003-as keltezésû fájlokkal...
Ami fent volt az 12,5 mega volt, és az van kint minden nascaros oldalon.
Még a CTS-t is azzal nyomtuk...

A régit elõtte ki kell törölni, remélem nem csak felülirtad, az nem jó ugy. Elõször én is ugy csináltam aztan nem tudtam bemenni Prezsi serverére, ugyan ezeket irta ki. Aztan kitöröltem az egészet, ujra kibonottam, és akkor lett jó.
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"