NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I will use google before asking stupid questions.

I will use google before asking stupid questions.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Ez az OWR mod tényleg egy az egyben Trans Am fizikát használ és a nagyobb tapadás csak az ini-k állításának köszönhetõ?
Azért több autóképet már ne tegyetek be, fáj a szívem. 😊
Mission Impossible 2010: PRO Class
A pálya mellé letölthetõ egy viwer fájl is. A carviwer progihoz van. Csinálni kell egy owr könyvtárat, abba kicsomagolni a fájlokat, majd a carviewer megnyitása után open direct X Mesh, és ott megadni az owr könyvtárban szereplõ car.X fájlt, és van owr autó a carviwerben.
3DMaxhoz: Kell egy Deep Exploration progi. Azzal megnyit az owr könyvtár, azon belül a car.X fájl. Ezután batch convesion parancsal átkonvertálni 3ds, vagy Max fájlba az autót, és máris mehet a maxrender. Elõtte azért rá kell dobni az egészre egy meshsmoothot, különben randa szögletes az egész. Hazso autója már max render. Érdekesség, hogy maxos meshsmooth után a kocsi eleje kap egy kis extra mélyedést, amitõl szerintem jobban néz ki. Ezt a Bud feliratnál lehet látni. Játékban asszem nincs.
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
És rendezhetnél olyan vagány BMW-s "balkézzel fogjuk a kormányt és nagyon állat vagyok" vezetést😄
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

A GTP jó lesz ahhoz jó ez a motor.
Ebbol a szempontbol a GTP tuti hogy minosegi lesz, de az meg lasan keszul (erthetoen;DD).
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
-Nem tudom. Hányan lesznek a futamon?
-Ketten, vagy hárman. De lehet hogy többen!
-Road pálya kellett volna ehez A JÁTÉKHOZ, B@azdmeg!
😊)) Ponyvaregény után szabadon! 😊)
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Persze ez csak az én véleményem.
http://www.f1-info.hu/
Amúgy az autók jó gyorsak 😊 Ja felrak külön pályákat is amiknél gondolom már mások a track.ini értékei. Remélem nem csak engem érdekel a dolog szerintem ha másnak is bejön lehetne ezekkel is menni 😊

Mennyire vártam már ezt, erre ma este fallabdázás közben ráestem a jobb vállamra, visszatették, de most három hét gipsz. 
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"