NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metwork
Igen, de amit újra kell futni abban nem indulhatsz

I will use google before asking stupid questions.

Metwork
Igen, de amit újra kell futni abban nem indulhatsz

I will use google before asking stupid questions.

Prezsi
mákostészta 😊

Jelentem ma sikeresen hazaértem és ahogy HaZso-val történt SMS váltásból tudom csak egy futamot sikerült kihagynom 😛

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

HaZso

petesilver

Mission Impossible 2010: PRO Class

Prezsi
Áh, péntek este LFS-eztem próbaképp, +4 sec. Szóval minél kevesebb kanyar, annál jobb. 😊

Ez az OWR mod tényleg egy az egyben Trans Am fizikát használ és a nagyobb tapadás csak az ini-k állításának köszönhetõ?

Azért több autóképet már ne tegyetek be, fáj a szívem. 😊

Mnemomic

petesilver
Ezt a dumát nem nézem be! A magatok fajta ott elõl egy egészséges balkézzel csak, +4 db billentyûvel is dobogón végezne bárhol!!!!

Prezsi
😊 Szerencse, hogy nem most jön mondjuk Laguna.

petesilver
Hja. Fogtam az összes fentlévõ pályát és átmásoltam egy könyvtárba. Ezután Windowscommanderrel csoportos átnevezés parancsal átneveztem õket OWR_pályanév, és utána átírtam az iniket. Pepecs munka, de legalább tudok menni az összes pályán egyszeri turkálással.
A pálya mellé letölthetõ egy viwer fájl is. A carviwer progihoz van. Csinálni kell egy owr könyvtárat, abba kicsomagolni a fájlokat, majd a carviewer megnyitása után open direct X Mesh, és ott megadni az owr könyvtárban szereplõ car.X fájlt, és van owr autó a carviwerben.

3DMaxhoz: Kell egy Deep Exploration progi. Azzal megnyit az owr könyvtár, azon belül a car.X fájl. Ezután batch convesion parancsal átkonvertálni 3ds, vagy Max fájlba az autót, és máris mehet a maxrender. Elõtte azért rá kell dobni az egészre egy meshsmoothot, különben randa szögletes az egész. Hazso autója már max render. Érdekesség, hogy maxos meshsmooth után a kocsi eleje kap egy kis extra mélyedést, amitõl szerintem jobban néz ki. Ezt a Bud feliratnál lehet látni. Játékban asszem nincs.

Tihy
Meg ha real is érdekel : The Racing Grove vagy SBR

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

petesilver
Itt viszont találsz egy életrevalót: Nascarnet

petesilver
Vagy csinálsz. az se rossz megoldás, csak lassú.

Csabesz6
kosz

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

go ide

Csabesz6
Honnan lehet ehhez a nascarhoz kiegészítõket(matricák,felni,festések)letölteni?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Giovanni

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Met
Esetleg jöhetnél autómata váltóval.
És rendezhetnél olyan vagány BMW-s "balkézzel fogjuk a kormányt és nagyon állat vagyok" vezetést😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
A kerékcserét néztétek?😊

petesilver
Kipróbáltam tesztnek, milyen festeni. Háát, macerás nagyon!! Végül ilyen lett:

Alexease
Azert van kulonbseg😉 Vannak uj hangok - bar kicsit gagyik - meg kicsit mashogy megy az auto, foleg jobban tapad😊) De mondjuk olyan sokat nem (tudtam) teszteltem😊)
petesilver
Belenéztetek jobban? Csupán csak egy grafikai kasztni a TA-ra, vagy azért van különbség vezetésben?

Mnemomic
Hát igen 😊 Bár szerintem ebbõl a motorból MOD-olás szintjén nem is lehet csinálni normális open wheel szériát. Ahhoz már mélyebben bele kellene nyúlni és gondolom õk ezt nem tudták vagy nem teheték meg

A GTP jó lesz ahhoz jó ez a motor.

Alexease
Eleg Betas ez az OWR😊) Bar azert nem rossz. Sokkal jobban bele kellene nyulniuk hogy "jobb" legyen.

Ebbol a szempontbol a GTP tuti hogy minosegi lesz, de az meg lasan keszul (erthetoen;DD).
Giovanni
Monzában egész jó 😊

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Met

petesilver
-Road pálya kellett volna ehez a játékhoz, b@zdmeg!
-Nem tudom. Hányan lesznek a futamon?
-Ketten, vagy hárman. De lehet hogy többen!
-Road pálya kellett volna ehez A JÁTÉKHOZ, B@azdmeg!

😊)) Ponyvaregény után szabadon! 😊)

ibronk
Tegnap kiprobáltam én is californiában dehát ez igen unalmas, tiszta teligázos. Road pálya kéne hozzá.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

ibronk
Ezért is szar ez az idõmérõ rendszer, mert ilyen taktikázást tesz lehetõvé. De aki meg nem csinálja az meg is érdemli hogy elázzon 😛

Cowek
Undorító amit a Forma-1-ben mûvelnek... Lelassítanak hogy jobb sorrendben idulhassanak.
Persze ez csak az én véleményem.

http://www.f1-info.hu/

Mnemomic
A pálya tulajdonságainál kellene de nem kell mert maga a MOD is feltesz néhány pályát már módosítva azok bõven elegek egy ideig 😊

Met
Miért kell az ini-ben turkálni?

petesilver
Ha kipróbálás után bejön, engem le se lehet majd robbantani róla!!!!!!

Mnemomic
Nem rossz ez a MOD bár vannak korlátai sajnos az engine miatt. Az AI autók itt is feljebb vannak a talajtól mint ahogy kénne, és csak az egyik visszapillantó mûködik. Ja valamiért a magyar hangok sincsenek benne-a CTA, PTA mod alá nem kellett felrakni külön itt úgy látszik fel kénne rakni.

Amúgy az autók jó gyorsak 😊 Ja felrak külön pályákat is amiknél gondolom már mások a track.ini értékei. Remélem nem csak engem érdekel a dolog szerintem ha másnak is bejön lehetne ezekkel is menni 😊

petesilver
Hát, annak aki ilyen úri sportot ûz, csak jobbulást tudok kívánni!

HaZso
Jobbulást kívánok én is, mielõbb épülj fel!

Prezsi
thx all, Monzára kitalálok vmit azért 😊

sanzik
latod, ezert jok a virtualis jatekok,ott ilyen ritkan fordul elo...
azert jobbulast !
Mnemomic
Váó!

Mondjuk az nem tetszik hogy turkálni kell a track.ini-kben.

Mnemomic
pff...jobbulást!

Minden kezdet nehéz 😊

Alexease
Jobbulast!!!
Giovanni
Jobbulást!

Met
Akkor utóljára is?😄

Prezsi
Ja és ma voltam elõször ilyenen.

Prezsi
Hát ilyen nincs. Mennyire vártam már ezt, erre ma este fallabdázás közben ráestem a jobb vállamra, visszatették, de most három hét gipsz.

PuMy
Megjelent az Open Wheel Racing (OWR) MOD!

OWR MOD High Res 1024 X 1024
Hivatalos weboldal

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

ibronk

ibronk
Na megint nem volt net most tudtam feljönni bassza, asszem ma megint szép futamom lesz...

petesilver
Hja, és még egy dolog. Mostanság igazi nagyágyúkkal gyakorolok a futamokra, akik az én setupomat is ki szokták próbálni, és az én setupommal rámvernek 2 másodpercet pályánként mindíg. Szal telemetria ide, telemetria oda, vezetni kéne tudnom csak.