NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
EXTRA OFF 😊)
Mivel mostanaban korulottem mindenki fotozik mint a gep, gondoltam en is egy kicsit tesztelgetek😊 Mivel a "lehetosegeim" korlatozottak, igy elobanyasztam az ~50 eves Orosz SZMENA 8-at, es kaptam igyert egy tekercs Fuji 200-as filmet😊))))) Elmeletben tudom ki-kivel van, de gyakorlatban, tapasztalat az nulla😊)

Vagyis, kellene valami gyakorlati tampont, hogy mielott vegig tesztelem a beallitasokat, legyen valami normalis alap beallitas ami elvileg jonak mondhato😊))
Magyrul: 200-as filmre, atlagos, fenyes, napos idoben, melyik rekeszhez, melyik zarido az amelyik (uszkve) jo lehet? 😊 Vagy pl., 5,6-os rekeszhez, melyik zarido lenne jo: 15-250?😉 THX!
ON
De különben ez egy érdekes kérdés.
Prezsi ha az megnyugtat a legközelebbi koccanásnál megpróbálhatok lassulni körönként 1-2 mp-et mint ahogy megtehettem volna itt is.
Akkor nyugodt lenne a lelkiismereted, mert valóban jogosnak tünne a súlyosabb büntetés, csak az szerintem unfair lenne.

Ez pont olyan mint a tegnapi eset, ahol a 3.körtõl kezdve lassabb voltam és aki ott volt tudta mennyire sérült a kocsim.
Kb. 70 kört mentem így és szedtem össze 25 mp hátrányt, nem voltam versenyképes, majd egy restartnál megfutottam a bestet és szerencsével behoztam harmadiknak a kocsit.
Most ezen az alapon ugye bármi ami velem történt az I-es kategóriába esne, pedig a kocsim csak 183-al ment...

Annyi az én hibám az eseteddel kapcsolatban, hogy nem adtam idõket a baleseteknél.
Ezért elnézést kérek a bíróktól.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Nem, azt mondtam megfutottam az eset után a bestemet azon a versenyen.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Cowek
Látom jó hogy benéztem :-)
Vizeletmintát add le Norbi

http://www.f1-info.hu/

DGray
Szerintem ez a hegyi kecskézés azért kicsit sok, mind1.

e) Az autó orrának bedugása és ezzel az elõl haladó kiforgatása, abban az esetben ha a szenvedõ fél autója komolyabb sérüléseket szenved (szemmel is jól látható) és a köridõk jelentõsen visszaesnek, vagy esetleg a verseny feladására is kényszerül a baleset pillanatában

Én elmondom, hogy ítéltkeztem:

-többször megnéztem, mert igazából egy nehéz eset, hogy ki is a hibás. Téged Prezsi, azért hoztalak ki "bûnösnek", mert SZERINTEM bementél Toya mellé egy késõbbi fékezéssel, már látszott az ütközés, és én úgy látom, hogy elkerülhetted volna, ha még jobbra húzol, vagy legalább meg lehetett volna próbálni. Mivel Te indítottad az akciót az elõzéssel, te vagy az okozó

-ezután szóltam Toyának, hogy Te vagy a hibás, beszéljük meg a visszaesést. Azt mondta, hogy 1:15öt megy ezen a pályán, a JÓL LÁTHATÓ sérüléssel csak 1:16ot tudott.

-gondolom egyeztetett a többi bíróval is, és kialakult a végeredmény.

Amúgy tévedhetnek (vagy akár más véleményen lehetnek) a bírók, mint Te, de szerintem ilyen minõsítést azért tényleg nem kellett volna.
Prezsi
II. kategória (Súlyos balesetek):
a) Rajtbalesetek

b) Sárga zászló alatt történt ütközések és balesetek.

c) Az ívrõl való lecsúszás vagy a felsõ ívrõl történõ zárás esetén alkalmazandó abban az esetben ha a szenvedõ fél autója komolyabb sérüléseket szenved (szemmel is jól látható) és a köridõk jelentõsen visszaesnek, vagy esetleg a verseny feladására is kényszerül a baleset pillanatában.

d) Ráfutásos balesetek, abban az esetben ha a szenvedõ fél autója komolyabb sérüléseket szenved (szemmel is jól látható) és a köridõk jelentõsen visszaesnek, vagy esetleg a verseny feladására is kényszerül a baleset pillanatában

e) Az autó orrának bedugása és ezzel az elõl haladó kiforgatása, abban az esetben ha a szenvedõ fél autója komolyabb sérüléseket szenved (szemmel is jól látható) és a köridõk jelentõsen visszaesnek, vagy esetleg a verseny feladására is kényszerül a baleset pillanatában

f) A falról való lepattanások, abban az esetben ha a szenvedõ fél autója komolyabb sérüléseket szenved (szemmel is jól látható) és a köridok jelentõsen visszaesnek, vagy esetleg a verseny feladására is kényszerül a baleset pillanatában

g) Kiszorítások road pályákon a kavicságyba, fûre vagy a korlátba, abban az esetben ha a szenvedõ fél autója komolyabb sérüléseket szenved (szemmel is jól látható) és a köridõk jelentosen visszaesnek, vagy esetleg a verseny feladására is kényszerül a baleset pillanatában

Kérném azt a két mélyen tisztelt versenybírót, hogy ugyan jelöljék már meg, szerintük Infineon-ban melyik pont alapján adtak II-est. Lehetõleg semmi duma, csak egy számot kérek köszönöm.

"HNR balesetek elbírálásánál alkalmazandó irányelvek

- Az egyértelmû eseteknél minden bírónak kötelessége az eseteket a megfelelõ kategóriába sorolni mindenféle mérlegelés nélkül." - ez is egy olyah helyrõl van, ami érdekes lehet 😛

Enyhén bassza a csõrömet, hogy az ítélet kihirdetése óta napok teltek el, és nulla reakció érkezett a bírók részérõl nyilvánvaló tévedésükrõl. Ez két dolgot jelenthet:

1. A bírók nem ismerik a szabályokat és magasról szarnak rá, ha rossz ítéletet hoznak.
2. Sunnyogás megy a háttérben.

Hangsúlyozom, nem önös érdek vezérel azzal, hogy ennyire erõlködöm az eset miatt, de azt hiszem mindenkinek joga van tudni, hogy vannak olyan emberek a bírói testületben, akiknek annyi fogalma van a HNR szabályzatról, mint egy hegyi kecskének.

???

ibronk
Te aszond inkább mi az, azon elõbb tulleszünk 😛

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Bár már mondtam akkor is, részemrõl nem gond 😊

HaZso
Elnézést kérek Mettõl, PeteSilvertõl, Doriantól, Toyától, Atykától és a többiektõl a 3. körben történt esemény miatt. Éreztem, hogy csúszkál az autó de nem tudtam hova menekülni a pályán, csak próbáltam a külsõ ívre menni. Azt hiszem, a gond az volt, hogy 91-en felejtettem a linearity-t.

DGray
Ja...

Done, a harmadik körben 😞
PuMy
Done.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Met
Restart please

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

PuMy
Szerver elinditva.

Mnemomic
Hát az nem Daytonaban fog kiderülni..

arty
daytonán mi számit jó idõnek? ugyértem, jó körnek 😉
mondjuk egy alap setuppal?

kivácsi vagyok, mennyit számit, h uj kormányom van 😉

Forza.

Tihy
És ha te löksz ki valakit?

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

JuanG
nem tudjátok, a nascar2003-ban az autókat át lehet "szerkeszteni" mondjuk 4 kerék meghajtásura???

...most épp nincs feltelepítve a játék ezért nem tudok belenézni...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Met
Este Daytona, ha valaki kilök annak letépem a lökhárítóját. Az lesz a legjobb ha fél méteres távolságot tartotok

JuanG
kösz skacok 😄....

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

PuMy
Jaja, ez a BAR Supercars Mod es me'g keszul.

Alexease
Meg keszul.
PuMy
Game Racer Pro - $500 (~100.000Ft)

JuanG
Csumma!

ezt a modot nem ismeri valaki? Megjelent vagy még készül?

Alexease
Latam az utobi idoben 1-2 videot az S2-rol, eleg meggyozo volt. Mar olyan "jatekosabb" volt, sokkal jobbnak tuno hangokkal, korektebb grafikaval.
ibronk
Vagyis inkább itt

ibronk
Akit esetleg érdekel itt egy jó kis LFS S2 video, egy kis ovál versenyzéssel is 😊 Lesz bent király triovál 😊

ibronk

atyka
ja, bocsanatot kivanok! en nem estem senkinek... 😊

atyka
igen, de az azert volt, mert probalgattam, meddig birja a valtom, ha R-be kapcsolok menet kozben...szet is szakadt, de megis sikerult megtartanom a poziciomat! 😄

DGray
És akkor hozzá kell tenni, hogy az utolsó körben még Toya volt legelõl, de úgy látszott nem bírta a feszültséget, így HaZso néhány kanyarral a vége elõtt visszaelõzte, és megérdemelten seperte be a gyõzelmet!!!

Atyka a hátsó egyenesben megforgott elõttem a vége elõtt, alig tudtam kikerülni!

😊
atyka
oldoklo kuzdelem, oriasi parharcok jellemeztek a tegnapi futamot. mi sem bizonyitja ezt jobban, mint hogy a kockas zaszlo alatt kevesebb, mint egy masodperc alatt haladt at a teljes mezony! (na jo, negyen voltunk es en kaptam egy kort...)

PuMy
Atyka es Hant Zsolti esett egymasnak. En akkor inkabb kileptem, mert ma'r a felvezeto kor is halal unalmas volt, nemhogy akkor me'g par sarga kor.

Met
Nem láttam/látom értelmét annak, hogy szenvedjek, esélyem nincs akkor meg minek?

DGray
Egyébként Te miért léptél le?
Met
Úgy látszik mély nyomokat hagyott a múltkori OWR a társaságban
Csak nem PuMy intézte?

DGray
Elsõ kanyar után sárga.
Met
Akkor nem maradtam le semmirõl😊
Hogy ment a rajtolás?😄

DGray
Amilyen a tegnapi verseny volt, annyi a visszhangja is. 😊
PuMy
Szerver elinditva.

PuMy

Met
Ok Pumy, beírhatod Õt is, legfeljebb kiverem belõle a lét

Alexease
Szerintem 3 rugo nem sok egy evre, aztan neha josz-neha nem😊)) De hamarosan jon az LFS S2 is, ha jol lattam eleg jo lesz😛P
hat en meg vacilalok...neha lenne kedvem menni neha nem😊

Met
Cowek? Hant Klán? Shai? V8?
Pumy?

Csabesz6
Köszi

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

PuMy
Eddig a kovetkezo emberektol kaptam visszajelzest, mely szerint tovabb akarnak jatszani a szerveren, ezen belul pedig a HNR ligaban (is), az oktober 1.-jen lejaro elofizetes utan:
Dorian, Atesz, Met, Sanzik, Tihy, Norbi, Prezsi, HaZso, Atyka, Toya, Pete Silver, Alexease, Pistuka es Giovanni.

Tihy
Meg ugye a HSW-n is egy csomó oldal bevan linkelve 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Ha ilyesmi kell akkor a Nascarnet-en érdemes szétnézned.

Csabesz6
Légyszi#26228(roster=pilóta igazolások,autófestések)

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"