NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
tényleg durva. Épített pálya ok, de itt kis hiba bukótér nélkül azt hello! Hegyimonaco vazze!

Mission Impossible 2010: PRO Class

sajoati
azért a fast forward "effektet" észrevetted benne, ugye?

Endure, in enduring grows strong...

CodeRed
Jézus Mária! Nagyon durva, fõleg ahol F3000 -ekkel mennek a szerpentinen....huhhhhhh...még nézni is iszonyú volt...

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

petesilver
Érezni akarod a sebességet? Kiváncsi vagy, hogyan lehet nagyon menni, többfle stílusban? Töltsd le, nézd meg! Kötelezõ! Utána szemezgess a rengeteg videóból az oldalról.
taste of the speed

sajoati
nekem a fekete zászlózás nem fekszik, de nagyon. oké, hogy ne szabálytalankodjunk, bánom is én, ha leveszi mondjuk a sebességemet. de hogy most kicentizzem a kitudjaholkezdõdik depó kezdetére a 45-öt, elég gáz. 😞

sanzik
viszont rajottem,hogy nekem nagyon hosszu ekkora versenytav...
az utolso fel ora mindig kinszenvedes (regen is az volt)
elunom magam,kenyelmetlen,ehes meg szomjas leszek es pisilni kell...
<#idiota><#zavart1>

Sokkal jobban elveznem ha mondjuk ket rovidebb futam lenne,kozben egy kis lelegzetvetelnyi szunettel,mondjuk mint ETCC-ben.
Tudom,hogy a nascar pont arrol is szol,hogy ki birja ezt a nagyfoku monotonitast tovabb,de hat en akkor se elvezem. Mondjuk ha van verseny vegig akkor meg talan jo,de egyedul borzalom.
-Szerintem-
sanzik
en meg nem megnyertem ?!?!!!<#idiota><#nyes>
mondjuk nem volt nehez,miutan kipotyogott szinte mindenki,csak en ugy jottem ma,hogy benezek egy kicsit gyakorolni erre futamgyozelem lett belolle....

aze jo volt,csak lestem nagyot mikor belerohantal a falba,sajnaltam...
gondolom akkor fagyott le<#szomoru1>
petesilver
Hah, akár nyerhettem is volna, ha nem fagyok le! Jó volt! Sanzik, köszi hogy élvezetessé tetted!!

A név Molnár Zsolt.
Erre utald majd, nekem is kell és megkérdeztem. Sajna sok banknál kevés a számlaszám 😞

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

petesilver
Csak gratulálni tudok, bassza meg! Most bejön a pálya, de nem hajlandó sehogy megtalálni a setupomat, amit anno csináltam!! Remek!

petesilver
Mi atúróért kell variálni a pályákkal? Ezen már mentünk anno, már vagy a harmadik pálya, ami fent van, mentünk rajta, de nem tudok felmenni a szerverre!!!

petesilver
Hja, azt elfelehtettem mondani, hogy valami nevet követelt befizetéskor. Mondtam fogalmam sincs kinek utalom, írja hogy hnr szerver. Asszongya az nem név. Akkor passz!

PuMy
Szerver elinditva.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

sajoati
ha bankos sztori.... bcsabai vagyok, Postabankos. ilyesmik történtek velem: lefoglalózta a fizetésemet egy san joséi valaki... 1 hónapig nem tudtam hozzáférni, utána panaszlevelemre kaptam egy bocsánatkérést. (merthogy nem én b@szt@m el a VISA kártyás hozzáférést)

aztán: most már Erste vagyok (átalakulás)... netbankot akartam, szerzõdés kész (a pénztárossal kötöttem, miután a Mammut-2-ben 1 db ügyintézõ volt), 1 hét múlva lehet aktiválni. (MIÉRT??) 1 hét letelt, aktiválnám: kéne a telebankos azonosító.
Hogy mi?? Ja, menjek vissza a Mammut-2-be, kössek rá szerzõdést. OK, vissza: közlik velem, hogy milyen sz@r, hogy mindjárt 6 óra, és ilyenkor jövök (miután fél órát vártam az ügyintézõre).
Majd utána, hogy a Maros utcai fiók a számlavezetõ fiókom (azt se tudom, hol van az említett utca). Most ott tartok, hogy 15-20 nap, amíg átállítanak elektronikus számlára, bemehetek a telebank azonosítóért, amivel felhívhatom x nap múlva a telebankot, és aktiválhatom a netbankot.
pfffff...

petesilver
Ugyanez Újpesten 2002 ben velem is megesett, annak ellenére elküldött sorszámért, hogy az elején mondtam, hogy csak kérdezni-érdeklõdni szeretnék!

sajoati
ugye gyüttök minél többen Norisringre? tök fun 😊 (HaZso szerint nem, pedig olyan jó kis fapados pálya, nem kell beleizzadni, csak van egy mocsok féktáv 😊 )

Metwork
Õk szám alapján kapnak jutalékot😄DDD

I will use google before asking stupid questions.

CodeRed
Ezek közül vigyél magaddal legközelebb

<#violent><#vigyor2><#vigyor2><#falbav><#integet2>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

b-type
rend a lelke mindennek...
pfff.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
LOL!!!!😊)))))
Az mind semmi.
UPC iroda - beesek kábeltévét és netet megrendelni.
3 eladó és én mint egyetlen vevõ.
Odaesek a kábel televízós ablakhoz, mire a csaj elzavart, hogy húzzak egy számot.

Magyar valóság 2004.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Met
hát tuti nem jutalékos rendszerben dolgoznak

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

petesilver
Én majdnem nem fizettem be, úgy felment bennem a pumpa az OTP-nél. Mindíg is rühelltem ezt a céget, és ma is bizonyítottak. Senki sem egy kapkodós idegbeteg ott! Annyit vártam, mintha tele lett volna, pedig voltunk vagy öten. Rohadjon meg az a cég, ahol van! De kivártam, és befizettem!!

atyka
en meg nem jutottam el odaig, h befizessem...mostmar ne is fizessek, mert a keson fizetok ugysem jatszhatnak?

PuMy én sem fizettem még be, de egyeztettem Mozsóval hogy egy másik összeggel együtt utalom majd át a pénzt.

sajoati
ok, este megkereslek, most még munkahelyen internetpartizánkodom 😊
(Pumy, ha olvasod: befizettem ma egyenesen a számlára a szerverbérletrészletemet.)

HaZso
Keress meg ICQ-n!

sajoati
nagy fun ez a norisring, de azért valaki megdobhatna egy top kör replayével, mert a változatosság kedvéért itt sem vagyok élbolygyanús 😊

(51 sec cc. 1 ó után vs a top 46.7-es csákóéval szemben 😞 )

amúgy tök jól nem lehet megelõzni itt a lassabb másikat, ha az nem hibázik 😊

sajoati
Norisringre ki gyün? Megint 5 ember lesz? 😞 Pumy: hétfõn fizetek be, egyenest a számlára, OTP-ben, tehát ne írjatok le! 😊))

ibronk
Meg kicsi pulsz sebesség, mert lejebb nyomódik a kaszni hátulja igy kisebb lesz légellenállása. 😉 Oszt már tudtok is minden titkot 😊

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

ibronk
Súly hátra = túlkormányzottság

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Tihy
Nem állítottam semmit, de a daytonai setuppal mentem.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Mnemomic
Én a grill-t állítottam egyedül visszavettem 5%-al. Mondjuk hátra jó lett volna még súly mert a 1-2-es kanyarban sokszor majdnem kiment a kocsi hátulja ha nagyon lennt mentem.

DGray
A fórum amúgy is nagyon ül, még egy téma: setup.

Tegnap VH-val mentem, szinte semmit sem állítottam. Amit észrevettem, hogy kis súly hátrafelé még jobb volt, meg állítottam az áttételen, de azt igazából nem tudtam kipróbálni.

60PSI minden gumin. De emlékszem, hogy Norbi egyszer mondta, hogy õ nem ilyen nyomással megy.

Ti miket állítottatok?
DGray
Gyakorlatilag a keddi CTS futam értelmét vesztette, mert alig van induló. Szerintem nem sok értelme van így tovább csinálni.

Volt egyszer egy IROC fun race, ami igazi jó volt. Én azt gondoltam, hogy lehetne valami hasonlót csinálni, hátha többen lennénk, hátha jobban sikerülne, esetleg azok is jönnének, akik amúgy nem nagyon indulnak mostanában. Tegnap Degán is sokan megjelentek.

Ti mit gondoltok?
Prezsi
Miért, ha fixed setup lesz, nem lesznek koccok? <#vigyor0>

Met
Elöl a szokásos koccanás, messzirõl látom, lassítok, kikerülöm, fasza, TZ megy elõttem megcsúszik, annyi.
Igazából erre számítottam.
Hát, ennyi volt, majd ha esetleg megint fix setup lesz visszajövök, ennek így semmi értelmét nem látom.

petesilver
Durva. Kár. Gondolom benne lettem volna, lehet jól jártam az alvással.

Met
Ja, elsõ kanyar, crash, game over.

petesilver
Uhh, én elaludtam a framcba, gondoltam ledõlök verseny elõtt, hogy jól menjen.Most keltem. Mi vcolt Met, szokásos?

Met
jó race volt, köszi

sajoati
NAGYON fontos! számlaszám-adatokat kérnék nikknevem at frímél.hu-ra, mert most otthoni géprõl netezek, és fizetnék befele :-//

PuMy
Szerver elinditva.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Metwork
én megyek

I will use google before asking stupid questions.

sajoati
ja, azt elfelejtettem hozzátenni, hogy lévén senki nem tudta, hogy mi az, hogy smurf (hát ilyen kis kék emberkék, piros sapkával - azt hittük, hogy piros a sipkájuk 😊 ), ezért is volt gázos a dolog.
😊)

sajoati
hát, mi ilyen menõ csávók voltunk, hogy már elsõben is Smurf örs akartunk lenni, csak nem engedték, így lettünk Mókus örs 😊

petesilver
Aztamindenit!! Jól látom, hogy ma TALLADEGA!!! lesz? Emberek, mindenki jöjjön!!! Met, Shai, Jacek!!! hahó!!

Giovanni
Én Futrinka utcán nõttem fel, meg Rumcájszon 😊

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

sajoati
nagy hiba, mer' alapmû 😊