NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tihy
Nem hiszem, hogy mérvadóak az olyan idõk, aminél volt draft és ha jól emlékszem a végén friss gumikkal és nem teli tankkal mentünk.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

petesilver
Uhh, és Ateszék még így is 29.0-ás köröket mentek. Ajjaj, nem lesz ez jó......

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Ehh. Nyáron is 81F volt a hõmérséklet a futamon, és most jöttem, most is annyi. Ejjj, ez nem jó hír😞

PuMy
Szerver elinditva.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

HaZso
Ok, köszi! ;-)

petesilver
Hazso mázlid van, garanciában a Samsung saját maga oldja meg a dolgot, a garópaíron rajta kell legyenek a címek.

HaZso
Ezt mindenkinek kötelezõ megnézni, a videót én is készítem <#smile>

petesilver
Majd emlékezzetek, hogy én mondtam, de nem lepõdnék meg, ha Gordon vinné el a pálmát!!!!

Alexease
<#wow1><#eljen>
Ha valaki fel tudna venni es tomoriteni AVI-ba, azt megkoszonnem😊)) Mar az is jo a rosszabb minoseg es csak a lenyeges dolgok vannak benne😉
CodeRed
Kiváncsi leszek!

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

petesilver
Ahh! Yesss! Ezt már nyár óta várom, amikor írták, hogy összehozták Sumit Gordonnal!!! Video izzít felvételre vastagon!!!

PuMy
Most szombaton 19.00-tol lesz a Race of Champions kozvetitese az Eurosport-on, ahol allitolag olyan nagy nevek (is) indulni fognak mint Michael Schumacher, Sebastian Loeb, Jeff Gordon, Jimmy Johnson, Tony Kanaan es Sebastien Bourdais.

Tihy
Csak úgy mellesleg, minek itt fékezni? Az csak lassít 😊

HaZso
Ok, 60 fölött lesz, megígérem ;-)

sajoati
az jó, csak nekem setupom nincs, plusz nem ismerem a pályát. (hmmm.. hol is az a sh4 dvd? 😉 )

Endure, in enduring grows strong...

PuMy
Szerver elinditva.

sajoati
majd elkérem, persze csak ha nem 56-os fékkel lesz 😊)

HaZso
Még nekem sincs, de holnapra összeütök valamit 😛

sajoati
Spartan Speedwayhez van vkinek setupja? fenének van kedve/ereje/ideje/stb. kikísérletezni egyet. 😞

CodeRed
Ez tényleg egy állat!

piSTUKA
sztem korrekt a hegyi video, nézzétek meg ezt az állatot:
http://video.racing.hu/files/1059/tschager_video.racing.hu.wmv

petesilver
Él a fórum! El sem hiszem!!!!<#nyes>

sajoati
mondjuk én jobban örülnék, ha a középsõ-hátsó régió is jelentkezne, persze az a fránya GTR, csak azt szeretik!
(na jó, azért múlt héten jól jött a HaZso-féle setup, mert a fékezéstõl eltekintve könnyebb volt vezetni, mint Áhimtrenszét 😊 , persze az elsõ féktávot be kellett lõni, de. (Igazából _jobb_ volt vezetni, nem könnyebb. 😊 ))

ibronk
Hazsó a forumon! El se hiszem! <#vigyor>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

HaZso
Így van!<#smile>

sajoati
akkor az már 4, mert akkor én is. naaa, emberek, jöjjön még pár csóka, velem lehet küzdeni a hátsó sorokban is, az elöl levõk meg úgyis kapnak egy klacsproblemet vagy ekszidöntöznek, és máris aranyért megy a hartz. 😊

Én ott leszek és HaZso is.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Tihy
Lehet leszünk 4-en is 😊

sajoati
hát akkor asszem kedd estére nekem marad a silent hill 4 meg az x-akták dvd-im.

DGray
nem.
sajoati
láttok valami esélyt, hogy a nagy GTR õrületben kedden 3-nál többen legyünk CTS-en? :-/

PuMy
Szerver elinditva.

petesilver
Hát igen. De itt már a kamera nyitási szöge is játszik, lencse, meg a kép minõsége. Ide is igaz, hogy a pixelerdõ miatt láthatod gyorsabbnak, mert elnagyonlt. Nem beszélve, hogy tömörítéskor ugye framretileg elhagy köztes képeket, ami közvetítésben nem fordul elõ , csak nagyonkis arányban.

sajoati
(szvsz nem Einstein óta tudjuk, hogy, hanem sokkal régebb óta 😊 )

továbbra is jó lenne látni normális minõségben; nekem csak az a furcsa, hogy a CART-os versenyek nem tûntek ilyen pörgõsnek, pedig ott azért közel mennek a városi pályákon a falhoz (+a sok objektumhoz), és nem is "csak" F3000 Reynardok.
másodjára megnézve csak az említett idõintervallum történései tûntek gyanúsnak.

persze meglehetõsen paranoid vagyok, ezt tudom 😊

JuanG
bizony bizony...a GPL-ben a ManIsle TT pályán se semmi ahogy lehet döngetni, sztem ott érezni a sebességet 😄DD...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

petesilver
DE most õszintén. Ugye Einstein óta tudjuk, hogy minden relativitás kérdése. Nevadai sivatagban ha mész 200Mph val, fel se tûnik. Tágas oválpályán picit jobban, de még mindíg nem. Tágas oválpályán sima fehér fal szegélyel, lelátó nélkül még mindíg nem. Piszkos fallal, lelátóval, emberekkel már durva. Miért? Mert megváltozik az, amihez látványból viszonyítassz. Sok apró részlet suhan hirtelen a homogénhez képest. Utána jön az, hogy milyen közel vegy a talalyhoz, annak a változását milyen közelrõl érzékeled. akkor ezt add össze. És akkor jön egy földhöz közeli nyitott versenyautó alacsony kameranézettel, és olyan környezettel, ami közelrõl suhan el. Ráadásul ez valami kameranézetet bemutató montázs, nem hinném hogy valaki gyorsítana rajta. De akkor még mindíg ott a kép-hang analízis.

sajoati
konkrétan a 4:50-5:30 körüli dolgok gyanúsak, de 1. lehet a videó jobb minõségben többet elmondana magáról, 2. egy 1.2x-es gyorsítást pl. nem biztos, hogy olyan könnyû észrevenni

na jó8

sajoati
nemtom, en irl mentem 200+-szal, raadasul nem egy mercedesvolvo stb-vel, ahol nem tunik ez nagy sebessegnek, es valahogy nem scrollozot igy a taj. de azert megnezem meg1x. 😊 (illetve most megprobalom vegignezni, mert feltavon vigyoriroham miatt ki kellett kapcsolnom.)

jah
nascarban sem ereztem sosem hogy 200mph val szaguldoznek😊

petesilver
Ez a baj a mai szimulátorokkal! A valódi sebességérzet fastfowardnak tûnik!!! 😊

jah csak sajoati Te nezd meg jobban mert csak te irtad hogy "fastforward effekt" 😊

az biszony nem volt gyorsitva sracok nezzetek meg jobban...figyeljetek mar meg amikor valt kezzel, es kepzleejtek el ha gyorsitva van msot ez akkro milyen tetulassan valtana mar ha normalra visszavennek...ezt higyjetek el hogy 1:1 ben sebsseggel van lejatszva, ez igy szaguldozott szepen.

sajoati
ja, akkor Michael Knight is nyomott hasonlókat a Knight Riderben. Csak úgy tapadt az útra KITT 😊

JuanG
tényleg kira kis videó...de sztem nem volt gyorsítva 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

HaZso
<#vigyor>

CodeRed
Bazzzzz

Ez nagyon durva. F3000 Reynard rulz.

petesilver
Ez ott van a szeren!

Egyszer régen, egy messzi-messzi Galaxisban...
Két Jedi lovag beszélget:
Mondd Luke fiam, van erre felé Praktiker?
Erre csak Obi van Kenobi.

sajoati
de akkor is unszimpi, hogy felgyorsították.

CodeRed
Az vazze! <#violent><#vigyor3>