NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tihy
Ha minden igaz, nem tûnik el teljesen a CTS, mert ha jól tudom, akkor a 88 mod is a CTS-en alapul.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Tihy
Tihyvel az történt, hogy felidegesítette magát és elege lett 😊

b-type
ja, nem tudtam, hogy mi van a pittel, ezért végig határ alatt mentem, az elsõnél meg is elõzött Norbi, ott röhögtem magamban, hogy nahát micsoda versenyszitu, én 32-vel döngetek, õ mondjuk 35-el, csak úgy zúgott 😊)))
De nagyon jó volt, megnéztem a replay-t, és a 21-22 kör környékén volt a top nálam, amikor HaZSo, és Norbi mentek, én meg húzattam magam, akkor volt pár '18-as kör, a legjobb '18.1
De a motor végig bírta,attól zizegtem verseny elõtt, hogy kinyírom.
Egyébként Pete-nek keményen le volt rongyolódva a végére a gépének a htásó része.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

sajoati
btype: én télleg úgy tudtam, hogy bugos a pit, a PTA futamon szívott is emiatt a mezõny.

Tihyvel mi lett btw, spin vagy problem??

Endure, in enduring grows strong...

JuanG
hát ez az 😊...kilöktek, elment egy seb.fokozat, kipördültem 1-2-szer, oszt mégis...mák volt no...mikor elsõ lettem, az utolsó kanyart 2-szer is elbasztam, lementem a fûre...azt hittem kész, Pete mindjárt elmegy...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

sajoati
télleg, téged 1x kilöktelek, hogy nyerhettél? 😄 (láttam az idõid alapján, hogy akkor föltüzelt az eset, de akkor már annyira-annyira korán fékeztem, hogy nem voltam képes magamat hibáztatni 😊 )

JuanG
ja, mindíg jöttek mint a meszes 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

sajoati
ahogy Tihy megjegyezte, korábban, van még 1 Laguna Seca! 😊 de teljesen egyetértek, ezek a jóindulatú truckok hiányozni fognak 😊

az mondjuk teccett, hogy majd' 1 körig tartani tudtam a Norbi+HaZso párost, igazából a célegyenesre való kigyorsítást elcsesztem, így elõbbi elporzott mellettem (egyszer a fûrõl is elõzött, de akkor vissza tudtam menni elé), utána HaZso is bevágott, fölszámolva rövid élmezõny-tagságomat 😊

PuMy

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

b-type
Ja, láttam hogy dumáltátok, hogy hibádzik egy sebesség.
Nem kell kösz 😊, mjd megnézem a teljest, ha fent lesz az oldalon.
Ezt a versenyt nézve kár hogy vége a CTS sorozatnak.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

HaZso
Hát ha jól emlékszem, az volt, hogy nekem már nem volt 2. fokozatom, így lassan jöttem ki a hosszú jobb kanyarból, Norbi elment és a fullgázos jobbost nem vette túl jól aztán vissza is engedett... de ha akarod, kivágom Neked a replay-t 😊

HaZso
<#worship>

b-type
"fullgázos sima jobb követ"- fullgázos sima BAL követ...

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Nem gondoltam volna, hogy a sárga zászló ennyire be jön majd...aztem megtöri nagyon a versenyt, de nem, nagyon jó, hogy volt, egyrészt a pihenés miatt, másrészt a pit taktika miatt, muha, mivel írtátok hogy bugos, ezért a teljes hosszában 30-35-el mentem, 😊 inkább bevállaltam a ügyeletes hülye szerepét 😊).
Na meg elfelejtettem átlõni a csapat rajtszámát, ezért aztán volt némi tolatás, mire beálltam.
replay sajnos nekem sincs, nem voltam rá esélyem se. 😊)
Megnézném, pl. láttam egy elõzést Norbi, és HaZso között, a fullgázos enyhén sodrós jobbosban, amit egy fullgázos sima jobb követ, az elég hálás lehetett, ez a szakasza, olyan a pályának, hogy ha jól jövök ki a béna elnyújtott szûkülõ jobbosból, akkor rá tudok menni az elõttem lévõre, de hogy betegyem mellé az autót abban a jobbosban,...

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

CodeRed

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

JuanG
így igaz, nem gondoltam volna, hogy nyerhetek, miután a 8-10 körben elment a 3. sebességfokozatom 😊))...húú mit kapott a motor, de bírta 😄DD...de b-type simán megnyerte volna (a végét tekintve persze 😊 )...

JuanG
az én voltam, nekem is csupa trutyi lett a szélvédõm 😄DD

sajoati
😊 pedig én úgy örültem, hogy más is látja a hattyúdalomat 😊)

(a replayt mindenesetre minél hamarabb várjuk a site-ra, mert én hülye fejjel az elhullásom után mentettem el)

de sokadszorra igazolódott be, hogy a kitartásnak megvan az eredménye!

petesilver
Amikor Sajoati elfüstölt majdnem kiléptem! Semmit nem láttam az olajtól, és még valaki meg is elõzött, miközben a pályát kerestem! nem voltam ideges, áááá!

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
volt egyszer valaki balról jött norbi meg jobbról. De az se volt pite, amikor valaki megelõzött, rögtön utána bement Tihy elé, és a farvizén bebújtam én is. Meg volt még pár jó küzdelem! 😊

b-type
Ami esemény volt az veled volt fõképp, kösz érte. 😊

b-type
hát de nem? 😄D
..ehh, jó volt a gumim, jó volt a motor, nem volt semmi gáz, be tudtam volna hozni a sárkányt, nem robbantam le mint vártam, erre bammmm, nesze 😊))
De nem baj, jó volt, nagyon nem harcoltam, fõleg az elején csirkéztem, de nem akartam neccet.

sajoati
ja (ha még lenne szerkeszt gombom...), és persze grats Petenek, aki a végén nagyon a limiten ment, hogy meglegyen a gyõzelem, de nem sikerült neki, így runner up-ként végezte.

(nekem megfõtt a motorom, bár még csak 220-on állt a water, de volt, h frontálisan koccantam a korlátnak, lehet, hogy ez is közrejátszott a Header problemben 😞 )

sajoati
gratula Juannak a gyõzelemhez, btype-nak az erkölcsi gyõzelemhez, meg mindenkinek, aki még nyerhetett volna, de hát btype volt hozzá a legközelebb 😊

az elsõ 2 sárga az én lelkemen szárad, azért sorry, de utána jó volt menni, sajnos meglöktem 1-2 versenyzõtársamat, mert olyan rohadt rövid volt a féktávom, hogy pl. az elsõ kanyarra hiába fékeztem a szokásosnál sokkal-sokkal késõbb (350m körül), belementem Tihybe.

Amúgy PTA-n (és a verseny elején) egy rémálom volt ez a pálya, de a végére mégis megszerettem!

petesilver
hát amennyire gyûlöltem ezt a pályát, annyira jó volt a verseny! volt elég sok emlékezetes pillanat, és nagyon együtt volt a mezõny!

JuanG
sajnálom 😞(((...rádjár aza bizonyos...

b-type
Ááhhh...ilyen nincs! 😊)))
gebedjen meg, nem bírt volna még ki 3 kört...pfff.
leszekadt a netem.
megyek ölök.
Egyébként köszönöm mindenkinek a versenyt, élmény volt menni. 😊

Tihy
á az kevés, kell hólánc is 😊

Tihy
amelyik itt van : http://nascarracers.hsw.hu/addons/tracks.php

Met
téligumit vigyetek

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

JuanG
gyerekek! melyik elkhart pályán megyünk? nekem kidobja, hogy nem egyezik a geometria...

TasManXT
Juan G: köszi szépen

psn: TasManHUN

HaZso
Köszi szépen mindenkinek! <#worship>
Hát ha így folytatom, nem lesz jó vége <#vigyor>

b-type
Boldog szülnap HaZSo. 😊
..és ha még van idõ, akkor itt a sárkányom:
b-type CTS gép

Én is csatlakozom az elõttem szólalókhoz!
Boldog szülinapot, Hazso!
Számíthatunk rá, hogy a mai nap alkalmából bemutatsz valami Drunken Driving stílusú vezetést? <#nyes>

sanzik
Boldog szulinapot kivanok en is Hazsonak !
PuMy
Szerver elinditva.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

sajoati
NR Replay Analyser v 2.3-ad nincs véletlenül? vagy valakinek!!

Pete gyere, én is arrafelé mozgok ideileg, koccanunk 1-et majd! 😊

és persze BoSzü HaZso! 😉

HaZso
Köszi szépen! <#smile>

Tihy
Boldog szülinapot HaZso!

JuanG

JuanG
Isten éltessen HaZso!!! 😄

Metwork
Boldog Születésnapot!

I will use google before asking stupid questions.

sajoati
szerintem azért vagyunk lassabbak elsõsorban az élmenõknél, mert a lassú kanyarok közepén nem átlendülünk, hanem belassítunk rá, valahogy átmegyünk a közepén, aztán kigyorsítás.

legalábbis CTS-nél tuti 😊 amúgy meg a trailbrakinget nem használjuk (elég) jól

HaZso
<#vigyor> Na gyere csak icq-ra, ha tudsz!

TasManXT
üdv megint, #27917-re senki sem tud választ?

psn: TasManHUN

petesilver
Még annyi lesz, hogy meglátogatom, és megnézem élõben hogyan csinálja. Ha akkor sem okulok, akkor nem erõlködöm tovább, az tuti! Amúgy is kiváncsi vagyok, hogyan mutat egy ekkora nagy ló a kormány mögött!!! 😊

petesilver
mondjuk én vastagon gondolkodom azon, hogy semmi értelme az egésznek.nekem tegnap is megvolt a hazsosetup, és 2:18:2-nél az istennek nem tudtam jobbat menni úgy, hogy még a hazsoreplay is megvolt, tehát mindent láttam amit kell, és minden megvolt ami kell egy jó idõhöz. Este már azért hagytam abba, mert már õrjöngtem, hogy többet vagyok pályán kívül egy körön belül, mint a pályán, ahogy kísérleteztem.és ugyanazzal a setupal 4 másodpecet kapok körönként hazsotól! szal nagyon reménytelen a helyzet!!! 2 másodpercet lenyelnék, de ez a 4 másodperc nagyon sok!

sajoati
<#vigyor5>

HaZso
Na azért az nem igaz, hogy nem olvasom a fórumot! <#wink>
Egyébként a setupom itt van <#smile>