NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PuMy
Na mi lesz ma? Probaljuk ki vmelyik mod-ot ami majd keddenkent lesz.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

sajoati
az elsõ 2 miattam volt, totál elkerülhetõ, az elején örültem, hogy tudom tartani a mezõnnyel a lépést, ezért kicsit még ra akartam tenni egy lapátocskával a dologra, így az elnyújtott jobbosban, amit 90mph körül veszünk egyfolytában gázelvét-gázzal, szóval ott kisodródtam, mivel volt forgalom -> yellow flag is out...

a második alkalom is hasonló, elkerülhetõ helyzet volt (fõleg, ha a szervezõk tettek volna rázóköveket a pálya szélére, azt a hét meg a nyolcát 😊 ), aztán elhatároztam, ha annyira béna vagyok, h 3. sárgát csinálok, retirálok.
van ugyanis, hogy annyira fáradt az ember már a nap eseményeitõl is, hogy futam közben már nehezen tud koncentrálni. nem álltam messze a 3. sárgától btw, mert Juant is, Tihyt is meglöktem...

összességében nemtom, hány yello' volt, de visszanézve kicsit hülyén adta be a zászlókat, sárga után pl látszott, hogy nem akarózik neki ismét lefújni a rohanást 😊

Endure, in enduring grows strong...

b-type
ugyan sûrûn volt egy kicsit a sárga, de sztem is jó volt, lehetett kicsit pihenni, ami nekem pl. nagyon jól jött,..talán kicsit sok volt, de nem tudom ez mitõl függ, csak ütközésnél adja be?
mert volt pörgés sárga nélkül emléxem.
GTP-n valszeg kevesebb lesz, mivel jól fékezhetõ...bár majd kiderül.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
én is egyetértek az új szabálymódosításokkal, és a keddi CTS futamra visszagondolva szintén azon az állásponton vagyok, hogy a road pályákon (GTP, ferr330) is jó dolog a sárga zászló, nem kéne elhagyni...jó lenne ha mindenki nyilatkozna ez ügyben, esetleg lehetne egy szavazás...amúgy teljes mértékben elfogadom az új szabályokat.

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Srácok, ha esetleg este lenne valamilyen bajnokságon kívüli futam, légyszi írjátok be a fórumba. (Bár gonodolom ezt nagyon kérni sem kell ebben az esetben.) 😊

Csatlakozom az elõttem szólalóhoz! 😄

sajoati
Részlet a szabályzatból:
"A road pályákon nem lesz sárga zászló, de az oválokon ezek szerepet kapnak majd. "

naaa, legalább az egyik modban legyen mááár 😊

sajoati
ez jelenik meg. persze ha 1-2 matrica nem stimmel, azt nem venném észre 😊

b-type
kösz 😊
ez a kép jelenik meg?
van esély rá hogy elbaltáztam vmit....

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

sajoati
mégvalami: NR2k3-hoz nem csináltak olyan, "rendezõi" kamera-tweaket, mint amilyen a GP sorozatban volt? már régóta fáj ilyesmire a fogam, h a gép magától váltogassa a nézeteket, "közvetítsen".

(és still kéne Nascar Replay Analyzer v2.3

sajoati
én leszedtem 😊

btw hideg, esetleg hideg+cloudy idõben mit állítsak a Daytona RC setupomon? Lejjebb kell vennem a grillt, ha 70F-ben megsült a motor 10 kör alatt, vagy lehûl 50-60F-ben?
A váltó áttételt/diffit hosszabbítsam, az ok, de melyiket célszerûbb (mindegy?), guminyomást ne bántsam (tán 20 psin van)? Nem vagyok setup-guru, Pete leírásából élnék, ha lenne rá idõm és elszántságom, hogy beleássam magam.

szóval pár ötletet szívesen vennék!

b-type
Megszöszöltem Laguna Seca-ra a végleges CTS festésem (katt), aki lehúzza, annak megköszönöm, és legyen szíves ránézni, hogy egyezik-e az autó:
- ezzel a képpel
- és ezzel
Mégegyszer kösz.

Tihy
A "Chase" rendszer lényege, hogy a 26. futam után aki az élen állóhoz képest 400 ponton belül van, de legalább az elsõ 10 pontjait kiegészítik , úgy, hogy az elsõnek 5050, a másodiknak 5045 és így tovább 5 pontonként csökkentve az érintett versenyzõknek. Utána minden megy tovább rendesen, csak ezzel elérték, hogy az érintetteket a többiek már nem tudják beérni. De az a 10 (vagy x) versenyzõ között pedig kiélezõdik a bajnokságért vívott küzdelem. pl. így érték el, hogy a NEXTEL kupa sorsa csak Homesteadben dõlt el, méghozzá úgy, hogy szinte körrõl körre változott ki is lesz a bajnok.
Szóval valahogy így van a valóságban.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

DGray
Én nem nagyon ismerem, hogy pontosan mirõl szól a rájátszás, idõm se nagyon van nézelõdni. 😞

Miért jó az, ha ez itt be lesz vezetve?
CodeRed
Ez valami eszméletlen!!!! Hogy írhat valaki ilyen cikket alapvetõ ismeretek nélkül????Most morcos vagyok mert ebbõl is látszik hogy mindíg az olyanok hûlyítik a népet akik maguk is azok!!De persze MI nem hiszünk el semmiféle kampánydumát!!!

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Metwork
Elõbb azért a szabály változásokat is el kellene olvasni/fogadni

I will use google before asking stupid questions.

JuanG
igen azt néztem én is, detto...remélem megjavul majd...kösz

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Tihy
pl: masgrafx.com (bár most éppen valami bandwidth limitet irogat)

JuanG
nem tudjátok honnan tölthetnék le autómodelleket (cup, cts, stb...) a 3DSMax-hoz?

JuanG
Toya azt mondta hogy az elsõ igazi nascar futammal egyidõben...ez daytonában lesz feb. 20-án

Tihy
Aero88-ban ugye majd az 1.1-es patchel megyünk?

Panther
Mikor kezdõdik CUP-ból a következõ évad? (El kéne már kezdeni autót festeni....)

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Tihy
Jövõ szezonra már én is saját festéssel készülök:

PuMy
"Sokan bánkódtak, mikor az EA "kitúrta" a NASCAR-fészekbõl a Papyront,..." <#wow1>

PuMy
Elvileg 24 oraval a vegeredmeny kihirdetese utan, de altalaban szolni szoktam, mert ma'r nincs ide beirva a vegeredmeny. <#ravasz1>

ibronk
Ejj, de boldog vagyok, nem tudtam miért nem tudok aludni már napok óta. Hát most megvan, erre a hírre vártam hogy az EA minden évben elkeseríthessen bennünket szarabbnál szarabb nascarjaival. <#vigyor>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Giovanni
Ezt most olvastama neten:
Új év - új NASCAR készül

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

petesilver
Pumy, nyilatkozatot meddig lehet leadni?

Mission Impossible 2010: PRO Class

Carlos
Köszönöm!
Pont jó!!!
Respect, bro!

Þór vígi þessi rúnar

http://www.hendrickmotorsports.com/teams_schematics.asp?team=2

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Carlos
Kedves Fórumozók!

Szeretnélek megkérni, hogy ha tudtok, akkor írjatok olyan oldalakat, amikben egy NASCAR autó technikai adatai vannak (kerekek mérete, táva, beállítása, ilyesmik, lehetõleg mindenrõl).

A segítség sürgõs lenne!
Nagyon szépen köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

sajoati
sofõrcserés lesz. 2 ill. 3 fõs csapatok indulnak.

JuanG
most nézem lecsaptam a 28K -t szó nélkül 😄...

JuanG
6 óra? az durva lehet...be kéne állítanom a fotelt párnákkal a kormányhoz 😄DD

sajoati
a daytonarc 6 órás endurance rész, amin a HSW team (HaZso, Norbi, Prezsi (ABC sorrendben 😊 )), és a Racingfreekz (Chuck Curtis from júeszéj és jómagam) versenyzünk egyet, közvetíti a tévé is.
hogy melyik tévé? az NRTV 😊

mi volt karácsonykor?

Met
lehetne olyan mint tavaly karácsonykor a szünetben volt

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

JuanG
az se rossz...de CUP jobb lenne, daytona, michigan, california pl. ...

JuanG
mi lesz szombaton?

sajoati
lehetne vmi New Paint Presentation Day, aminek jegyében mindenki az új festésével jönne. CUP verseny. vagy double speed speedway 😊 (na jó, vicceltem, fenének van kedve 350mphval menni, el se tudom képzelni, milyen az)

sajoati
mondjuk gyakni mindig lehet rajta, mert a szerver onlány, és soxor vannak bent emberek, akikkel esetleg a race üzemmódban lehet race-elni

nincs vkinek vmi nagyon jó ötlete ezügyben? 😊

ibronk
Gyakni tök jó lenne, mert mi gyakunk egyébként is <#vigyor3>

sajoati
áá, ne már, azzal szívunk majd eleget szombaton...

ibronk
Vagy tptcc daytona roadon? 😊

JuanG
Srácok! pénteken nem lesz semmi? esetleg funrace daytonában????

JuanG
ja asszittem a tegnapit 😊))

JuanG
én 😊...sok-sok mákkal...

sajoati
tegnap nem volt, a bajnokság még nem dõlt el, de Toya az esélyes

ranGer2
kb 10-15 perc:

GL for Ciccio!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

DGray
Toya nyerte a CTS-t?
HaZso
Naja, viszont a '88 moddal csak oválon mennénk elvileg. Egyébként nekem is tetszik ez a CTS, különösen road-on, azt szeretem bennük, hogy olyan jó lassúak 😊