NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tihy
Mikor beintették a sárgát és Norbi (az élen álló) elengedte a lekörözötteket, te már a rajt-cél vonal után elõzted meg és nem álltál vissza mögé, hanem visszavetted a kört. Ilyenkor figyelj a spottere.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

b-type
meodódott...kört adtam a felv. kocsinak 😞
még nem volt a pályán, amikor elmentem mellette. (thx Sanzik)
így már teljesen érthetõ.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Tihy
Toya, ment válasz

b-type
srácok, én is linkelek egy replay-t, és szeretném, ha vki elmagyarázná, hogy mi is ez.
replay a black flag-hez
úgyanis, lent a az F2-es panelomon is az elsõ poziciót adta a felvezetõ autó után, a duma is azt mondta, és a replay-ben is látszik fent.
..ez még hagyján, bár nem értettem Norbi mit keres elõttem, majd biztos elmondja, de ha nézitek a replay-t bal oldalról, akkor látszik hogy nem (!) elõztem meg a felvezetõ autót, simán elhaladok a célvonalon, és majd csak utána jön be a képbe, mégis blac flag-et kaptam versenybõl való kizárás esélyével, ha nem megyek be a boxba letölteni.
Kérem hogy aki régi motoros, és vágja a NR2003-at, az mondja el mi is történt itt, mert nem szeretnék csalódni a játékban.
Itt még volt esélyem megfogni a vonatot, de a boxutcás büntetés után már nem.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
nyomorult pedál. 😞

sajoati

Endure, in enduring grows strong...

sajoati
ez az, hogy az ember, ha bekalibrálja a gázt, hogy a 0-255 skálán 0-n legyen a fullgáz, akkor, ha meghülyül a momo, és a tövig nyomott pedálnál is csak 10-20 körüli értéket vesz be, akkor nincs mit tenni 😞

HaZso
Hát itt az ok, ami miatt elment mellettem mindenki közel a verseny felénél...

sajoati
kb. 25 perc múlva letölthetõ egy mini videó innen
daytona

majd megcsinálom rendesen, most tök fáradt voltam, szóval csak a tartalmat nézzétek. 😊 1. prektisz crash Code-dal 2. HaZso kiesésének története több szemszögbõl

petesilver
😊 jah! csak úgy emlékszem, régen meg kívül mentél ilyen pályákon többet. Eleinte szokatlan volt😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

sanzik
hat en mar annyiszor megszivatm az ssw-ket azert mert bealltam valaki moge,aztan hibazott egyet vagy kiderult,hogy serult az autoja es ezert mindig leszakadtam...
ezert most az volt a cel,hogy minnel jobban elorre keveredni es ha el tudok menni valahol el is megyek
petesilver
Mondjuk ha leszedted a festésem, az enyémet nem nehéz beazonosítani. A legszebb, és onnan tudod😊))))))))

petesilver
Fene essen beléd! Annyira figyelnem kellett, mert ha 1 mm hely volt, hogy belsõre beszúrj, már ott is voltál! 😊)) Hányszor mentem külsõ ívre miattad, bár sejtettem hogy kemény leszel! 😊

sajoati
igazából 2 és fél nagyobb hibám volt:

- az elsõ, amikor hirtelen pitteltem, h vonatunkkal együtt menjek ki: na akkor btypeot elkaptam
- a feledik tán a raketiirezés, de ezt még vissza kell néznem 😊
- a második, amikor ráragadtam a falra, és onnan lejõve Petenek nekivágódtam, majd az irányíthatatlan kocsi visszacsúszott a felsõ ívre, ahol is tönkrevágta HaZso autóját.

sajnos még azt se mondhatom, hogy kikerülhették volna a balesetet, egyszerûen túl gyorsan történt minden, számomra is. :-/

b-type
téged láttalak, nagy jó hogy rajta van a nicked a kocsi hátulján, vmi ilyesmit teszek én is, hogy még könyebben be lehessen azonosítani, akár a sárgánál, akár csak simán.
Rajtad kivûl még Pete-et, Met-et, Norbi-t tudtam könyen beazonosítani.

sanzik
Aki ismer az tudja,hogy nehezen szoktam felhuzni magam,de ilyen,hogy sarga alatt szetbasznak hatulrol,es utanna meg el is dicsekszik az illeto,hogy "nem ez az elso,hogy sarga alatt elbambulok..."
Igazan orulok neki,mert onnan vege lett a versenyemnek.
A tobbit meg nem irom le mert nem lenne szalonkepes es holnapra mar ugyse fog erdekelni az egesz...
Alexease
Annal a sarganal tenyleg volt egy kis kavaras, de a rajtig rendezodtek a sorok😊) A felvezetore figyelni kell, mert neha ugy alakul, hogy el kell engedni. En is volt amikor beszivtam:|

Az uzemanyagot jol kicentiztem, vilagito lampaval ertem be a vegen😊)
b-type
Nah, köszi a versenyt mindenkinek, az eleje valami állat volt, amíg egy nagy vonat volt, persze utána is, de nagyon nagy.
Viszont érdekes keveredés volt a sárgáknál.
Norbi: volt egy sárga ami alatt, így-úgy lerallyztál a fûre is, meg kevertél-kavartál a felv. autóval, ott voltam mögötted, ott neked mi a rákot mondott, hova álljál be?
Mert nekem a felvezetõ autó mögé-t, és lent a sorrend szerint is ott volt a helyem, neked mi volt?
Csak mert beálltál elém, és elmentél elõttem amikor elengedtek sárgáról, téged ezek szerint nem büntettek meg, de én kaptam egy boxos feketét, azért mert hogy megelõztem a felv. autót...és ezt bõszen nem értem, mert ha én megelõztem, akkor te mit csináltál?
...
egyébként nagy jóság volt, igyekeztem célbaérni, és ha nem kell kiálnom 5körrel a vége elõtt tankolni, akkor még jobb lett volna 😄DD

Alexease
Kint megint 60$ (!!!). Amikor visszavontak, itt-ott 5-10$-ert lehetett beszerezni. De rajottek, hogy "ertek"😊)
Alexease
Ha a sarga alatti "raketiir"-re gondolsz, akkor abbol en is kaptam😊)) De szerencsere megusztam, alig lassult az auto, betudtam vinni rendesen.
Nem nagyon árulják már sehol sajna 😞

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

sajoati
bocs mindenkitõl, akinek nekimentem, igazából az elsõ sárga baromi rosszkor kapott el, már boxoztam, élmezõny nem, kapásból elúsztak a remények, aztán amit igazán sajnálok, hogy a falra kentem az autómat, és persze oda is ragadtam, ahogy "letéptem" magamat, kisebb tömegbalesetet okoztam, amibe HaZso futama került, meg még valakié, majd megnézem a replayt.

ranGer2
😊)))

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

grebber
Mennyibe kerül most ez a game? 😊

Next PC upgrade: 2022

ranGer2
<#nyes><#nyes> NEVEKET!!! 😊)

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

petesilver
Felhívnám pár versenyzõ figyelmét, hogy nem kötelezõ annyira azon a kurva alsó íven autózni, hogy még a széles egyenesben is képes legyen apron alól elõzni!! Annyi lehetõség van egy ilyen pályán szabályosan is elõzni, hogy csak na!

ranGer2
😊

petesilver
Nem sajna. Pedig az elsõ kerékcseréig álomverseny volt!

CodeRed
Sajna nem mert kiléptem mikor visszamentem...5 kör hátrányt szedtem addigra össze mire újraindult a gépem...viszotn akkor nagyon szépen együtt volt az egész mezõny.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

ranGer2
Nem tudsz valamit az jelenlegi állásról? 😊

ranGer2
én másnak drukkolok...

CodeRed
Oh...köszönöm!Hát most drukkolok HaZso-ért..remélem egy szép nagy serleggel tér "haza" <#vigyor3>

ranGer2
sajnálom.. kár érted... 😛 nah majd a következõ versenyen..

CodeRed
******* meg!!!!Hát nem lefagyott ez a rohadt s**r!!! Még sosem fagyott le..erre most lefagy...Ilyen nincs!!!Most kicsit morcos vagyok...remélem azért jó verseny lesz. Hajrá mindenki!!!

petesilver
Tényleg jó, bár ha jól emlékszem, volt ez jobb is😊

Tihy
Most belekukkantottam a tegnapi Gatorade Duels-be és teljesen elkapott a Daytona láz 😊

b-type
húazannya, nem gyenge Ferkány. (Ferrari+sárkány)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Prezsi
Az én festésem nem változott, akinek nincs meg: letöltés

sajoati
meg. ugyanez az autó volt meg nekem is, szvsz kérdezzünk meg másokat, nekik nem egy narancsszínû iszonyat jelenik-e meg a bmw-d helyett.

Fitu..: ez egy nagyszerû játék, nevét lásd a topikban, menj, nézz körül kicsit a neten, milyen modjai vannak stb, végy egy FF-es kormányt, képezd ki magad, és szeretettel várunk a ligába, ha eljutsz idáig, akkor az alább kissé cinikusnak tûnõ remek kollégák is mosolyogva üdvözölnek majd, és az elsõ dobogós helyezésedkor megmutatják a titkos kézfogásunkat! 😉

fitutufi
hát ja 😛

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

megkaptad az mailt?
Alexease
Ha nem koveted, akkor minek irkalsz be?!😊 Amugy igen, koszi, tudjuk - mivel "ezzel" foglalkozunk😊 - hogy uj es megjelent, csak hat nem sok koze van "ehez" a jatekhoz, es egy kicsit "mas" is mint ez😊)) Raadasul az sem valami felemelo, ha valaki egy warez site-rol tudja meg, hogy van egy uj jatek (foleg, ha akkor hallott rola eloszor)😊))
köszi,már le is szedtem<#eljen>
Alexease
Azt hiszem az enyem mar volt bent, de ha nem akkor itt az en autom is: Alexease Cup
Met
igen új játék, lehet tovább haladni

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

sajoati
fölösleges, hiszen tudjuk, hogy MINDIG KÍÍVÜLLRÕL ELÕZ! 😄

fitutufi
hát az , nem igazán követem a racingeket inkább fps-eket
de kérek egy kis felvilágosítást 😄

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Tihy
na mármeg észnél vagyok 😊

az elsö lökháritora ird fel a számodat hogy tudjuk te jössz mögötünk<#vigyor2>
Met
azt nézik, hogy hol billegtetik nekik a bilétát😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae