NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajoati
én az egyik voltam a sokak közül. (asszem két hsz erejéig)
másvalaki volt egyáltalán? 😊

mondjuk szerintem csak nem mutat jól a mezõnyben, de amúgy no problem.

Endure, in enduring grows strong...

CodeRed

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Tihy
Rajtszám alapján tájékozódok én is.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

sanzik
nekem pl. semmi bajom nem volt vele
en altalaban az f2-rol tajekozodok nem a festesekrol
Tihy
Tényleg sokakat zavart?

sajoati
üdv és gracc a 3. helyedhez! de azért az elején, miután leszakadtunk az élbolytól, gondolhattad volna, hogy vonatozni kéne, nem pedig harcolni egymással. 😊
(de tkp. mind1, mert a zöld alatti depózás (körhátrány) amúgy is hamar véget vetett reményeimnek.)

CodeRed
<#eljen>

DTap
Nagy Hello Mindenkinek!
A kényszer hallgatás után végre itt vagyok (T D).
<#wave><#wave><#wave>

CodeRed
Mivel sokmindenkit zavar Zso és az én kocsifestésem hasonlósága, így arra a döntésre jutottunk hogy bár maradunk a DoT festéseknél, 2 másik verzió lesz.Reményeim szerint ma már kikerülnek Zso és az én új 88mod, CUP, és CTS festéseink.

sanzik
lesz ma is egy kis GTR tesztfutam a szerveren
aki jonne az privi vagy icq vagy email es megadom az infokat!
Srácok, állítólag nem nem lehetett a játékban tennia az autóimat.
Ezért mellékelem újra a fájlokat.

Link: 72_TZoli_2005.cts.zip

Link: 72_TSanyi_2005.cup.zip

Remélem most már müxik! 😄

Már jó. Még gyors módosítottam egy utolsót, és töröltem addig az ftp szerverrõl, hogy a jó verzió legyen mindenkénél!

Alexease
Vagyis: Right Click/Save Target As.. 😊)))
Alexease
Right Click/Save As Target... 😊
Nem kóser a link amit megadtál<#vigyor2>
Grat!Jó lett a klipp és az a csajszi a motorháztetön<#taps>,HaZso féle tolatás nagyszerû!<#eljen>
Elkészült az új festésem.

http://web.axelero.hu/stap/NR2003ss004.jpg

És a link, amelyrõl letölthetõ: 72_TSanyi_2005.cup.car

petesilver
ha én láttam futam elõtt a replayt, akkor nekem nem kell letölteni? 😊)))

Mission Impossible 2010: PRO Class

CodeRed
THX az infót Toya!!! Szóval a csütörtöki gyakorlás INNEN elérhetõ...semmi extrára nem kell számítani, csak egy hirtelen összedobált videó...kedvcsinálónak készült,a pénteki futamhoz, de sajna technikai okok miatt nem került ki idõben a fórumra.De gondoltam már ne vesszen kárba......jó szórakozást hozzá!!

ranGer2
Régóta tudom h nem szabad neki hinni.. nah de ez már off és nekem amugyse szabad ide beirni mert idegesitõ és zavaró...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Ki gyõzött meg errõl? Ne higgy neki! <#ejnye1>

ranGer2
Nah elnézést az eddigi hozzászólásaimért és a szakbarbároskodásaimért is... tudomásomra jutott hogy semmi közöm a HNR esekhez és a NR2003 hoz se ezért zavaró ha én ide beírok.. ebbõl következik h nem fogok.

Üdv:R.Zsolt

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
vaaagy ott a topic ami pont erre lett nyitva....

Met
Most jut eszembe, akinek még nincs kész a festése itt találhat pár logot.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Mnemomic
petesilver
ja! én még az eredményt sem tudom😞

HaZso
Azért le a kalappal TD elõtt, az elsõ versenyén dobogós helyen végzett <#worship>

petesilver
Micsoda luxus kéremszépen! Még olyan tesja is van, aki már uncsi!!! 😊)))))

Alexease
Nem! Egy kulon konyvtarba (pl. Redline GTP 😉)
Leszedtem a GTP exe-t,hová kell feltenni az NR2003-ba?
A DINASZTIA megjött minden modot uralni akartok<#gun><#worship>?
Amint letelik a fórumba való regisztációjának 24 órás limitje, õ is aktív látogatója lesz a fórumnak.

Ja, öcsém TZ, uncsitesóm TD. Ahogy ígértem! <#nyes>

Code be kellene zippelni, mert abból a könyvtárból nem lehet média formátumokat letölteni.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Jacek
aki szornyulkodni akar kijott a nascarsimracing

sajoati
hú pedig, akkor én tök paráztam, hogy feketét kapok, kiütöttem egy versenyzõtársat, szóval az volt az elsõ hibám a versenyen (illetve talán még 1: azt hittem, h TD-vel a vonat elején jobban megyünk, mint velem, de picit tévesen mértem ezt fel 😊 )

amúgy TD=TS=TZ? vagyis a 3 rokon?

sajoati
k

gyere te is, 18-an voltunk tegnap, a 20 lenne kerek. 😊

meg esetleg csinálhatnál egy renderkét az autókámról, ha nem nagy kérés...
TGA file ford mustang nascar autom

b-type
jajuteszembe:
mikor belémjöttél a piben, emléxel? Hát az mintha meg se történt volna, tök vigyorogtam a meglepõdés után, egy teljes piruett, és ugyanazon a nyomvonalon mentem tovább, kicsit többet kalapáltak a srácok, de úgyis beszorult a kerékkulcs. 😄DDDDD
...még hogy 'majd a pályán ledolgozod...' 😄DDD
nagy jó volt, kár hogy a 30. kör környékén egyszerûen nem bírtam idegekkel a sok figyelést és megkoccoltam a falat, aztán pedig sehogy nem sikerült felérnem, pedig mögülem többeknek is (pl. Alexease is felért...irigyeltem is érte 😊)) )

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ranGer2
ic np

sajoati
nincs ftp-n. szvsz a macera azért jó, mert így nem szedsz le minden hülyeséget (na jó, azért becsúszik pár), és így kb. meg is nézed, amit leszedsz. kivéve a masszív downloaderek, azok csak töltenek, töltenek és nem fogy ki az elem.

Ranger2: a prektisz kress, amikor az égbe szálltunk, szerintem tök jó, a másik is csak a látvány kedvéért lett betéve, az, hogy ilyen béna az egész, az azért van, mert ejszaka 1-kor csinaltam, rovid ido alatt, hullafaradtan.

Hellosztok!

A hét elején itt olvastam, hogy van valami F1 Racing World nevü oldal, ahol torrentekbõl letölthetõ egy rakat autósportos film. Ami érdekelne, az a múlt hétvégi nascar futam. Viszont a torrentes megoldást elég macerásnak tartom. Nem tölthetõ le valami ftp oldalról ez a movie?

CodeRed
Csináltam egy videot énis még a csütörtök esti gyakszerveres megmozdulásról V8 Zso és a többiekrõl csak nem tudom mkilinkelni..Toya ha esetleg kilinkelnéd nekem azt megköszönném...ott van a hsw-szerveren..THX

petesilver
Nem gáz, figyelem mindíg, pláne hogy Code csacsog a fülembe magyarul!!!! 😊)) Örültem neki, csak akárhogy elemeztem, nem jött ki nekem a kedvezõ eredmény😊) De azért volt olyan is, hogy pitben voltam, amikor kint karambol, beintették a sárgát, és lezárta a progi a pitet. Olyan büntit kaptam zárt pitbe való behajtásért, mint a huzat. Na akkor nem kicsit voltam mérges a progira!!! 😊)))

Tihy
pl úgy, ha a sárga beintésekor még lekörözött voltál, de a sárga alatt az élenálló elé kerültél (már ha értem mirõl beszéltél 😊).

Errõl jut eszembe már több versenyen voltak ilyen beszólások: "lekörözöttek belsõ sorba" ez nem mindig van ám így. Attól függ, a sárga beintése pillanatában az adott lekörözött a pályán hol helyezkedik el az élen állóhoz képest. pl ha a pitben vagy és akkor lesz sárga, de már nem tudsz visszajönni a pacecar elé vagy pl pitelés alatt az elsõ helyezettnél gyorsabban cserélsz kereket és elé jössz vissza (és még lehetne sorolni), a szabályok értelmében a külsõ sorból kell rajtolni az elsõ helyezettet megelõzõ pozíciókból.

Meg az sem igaz, hogy a lekörözöttek csak a második sárgás körben mehetnek be a pitbe, ez függ pl az autó sérülésétõl is.

Szóval csak ismételni tudom magam, a fenti két esetben is mindig figyelni kell a spotterre õ megmondja a frankót 😊

petesilver
Mondjuk én már valamit sejtek a nascarból, de a tegnapi esetet akkor sem értettem. Elsõk között mentem ki az élbolyból pitelni. Amikor visszajöttem, pont elment mellettem a kicsiny csapat, utánukeredtem, egy kör hátrány. aztán kb a fele bement a pitba, közben sárga lett. Namost én ugyan kint maradtam, pitelt a mázlista fele a sárga alatt, és amíg körözgettünk, a sárga alatt a rajtra az 1 kör hátrányból -kurvasok idõ lett, eltûnt a körhátrányom, és 9-ik helyezéssel az egész mezõny elejérõl rajtoltam. A mázliban bíztam, ami be is jött, rajt után nem engedtem el Norbit, és kb 2 kör múlva sárga is lett, így elsõ helyen kilencedikként áthaladva a célvonalon a sc a mögöttem lévõ mezõny elé sorolt be. A második részét értettem, és örültem. De hogyan lett egy kör hátrányból az elején azonos körbeni nagy hátrány?

Ebbe a hibába én is belefutottam! 😞

ranGer2
ps<#vigyor><#idiota><#vigyor>

ranGer2
LOÁL videó.. én ilyennel nem szivesen dicsekednék 😊))
azt tanácsolom h. "menj és lökd meg a felvezetõ autót" is legközelebb 😄DD

b-type
ja-ja, azon vagyok 😊 (bele kell rázódni)
nem tudtam, hogy a felv autót, már ahogy sárga van, már a célvonaltól nem szabad megelõzni, eddig aztem, ha kiért a pályára onnan nem szabad elmenni neki.
talán még szövegelt is az égi hang, hogy "engedd el", én meg talán még válaszoltam is, hogy '- bázze, kit engedjek el??'
tök azt hittem jó helyen vagyok. 😊)
Nem is gondoltam, hogy kört lehet adni a Sc-nak, gondoltam, kijön, begyûlünk mögé az elõzõ célvonalas rajtsorrendben, és kész.
Ez eszembe sem jutott (most már tudom). 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Tihy
mindig figyelj a spotterre 😊