NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi,tudom a bejelentés menetét csak beszélgetünk a történésekröl<#worship>
Azt nem tudom,hogy miért,de a versenyemnek vége volt,csak az ima maradt hogy tudjam tartani a 12. helyem<#rinya>
Alexease
Szerintem a forumba valo balesetek es azok egyeni elbiralasat nem nagyon kellene eroltetni, regebben sok problema volt belole.😛
Alexease
Ha balesetet akarsz bejelenteni, akkor azt a versenybirosagnak levelben teheted meg: Hazso, Atesz, Norbi, Toya. Sajoati-nak hiaba mondod😉))
sajoati
jó, akkor amire nem jött, arra itt vannak lenn az "óvások". küldjem el emailben, vagy jó így? (jellemzõ, hogy videócskát akartam faragni, de ha már ott voltam, kigyûjtöttem. persze videócska még sehol, de legalább itt van ez a sok baleset-riport; az elõrerohanásomat nem írtam be, de ha jól láttam, visszaengedtem mindenkit a(z amúgy kiválóan megfogott) re-rajt után)

Laci, szerintem te azért kaptál seggbepuszit 😊 , mert a gyökketõvel haladó autó balesetet okozott.

Endure, in enduring grows strong...

a 65. körben zöldzászló utáni koccanást ,még nézd át légyszi én is kaptam egy seggbe puszit!<#nemtudom>oda is lett a gép!
ibronk
Ennek a 4/5-ödével meg nem is fogunk foglalkozni, mert nem jött óvás 😛

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

sajoati
😊

na megnéztem a Las Vegas CUP-ot, és anélkül, hogy a versenybíróságra bármilyen hatást akarnék gyakorolni, saját autómból ezeket a baleseteket láttam. (módosítok: ezek a balesetek+amik sárgát váltottak ki, vannak ide leírva) a bûnös vs. a vétlen, ahol nem írtam fel, nem emlékszem, ott is volt balesés, csak nemtom már a körülményeket

1. kör: sajoati vs. Alex. elõbbi ront, korrigál, azonban a korrigálásra Alexnek kitérõ manõver kell, szkreccs a falon, pár pozícióvesztés, autó nem romlott el, no sárga)
7. kör: Gio vs. sanzik: ez tán beforgatás volt, már nem emléxem.
14. kör: Codered vs. Pete, sajoati; túlkormányzás, Pete belerohan, romlanak köridejei a késõbbiekben (itt még volt egy HaZso baki, ami miatt tán Codered nagyon lent akart menni, de az elég messze elöl történt)
34. kör: Prezsi vs. Juan, V8
/59. kör: Pumy engine failure/
65. kör: M (Mikuc? #309) "gyökkettõvel" ((c)-Pete) indul a külsõn
120. kör: V8 vs. Prezsi: Norbi megcsúszott, sárga lett, V8 pedig beleszaladt Prezsibe, akinek esélye sem volt, mert V8 odavillant a rossz netjével.
122. kör: Prezsi vs. Norbi: elõbbi ráhúzott utóbbira, aki be is forgatta.
/123. kör: az elõbbi utózöngéjeként egy fullosan "mindenkiártatlan" versenybaleset Cowek és Giovanni között/
130.(v.131.?)kör: sajoati vs. sanzik: rosszul kivitelezett elõzési kísérlet alsó ívrõl középsõre csúszás, sanzik megforog.
---

ja igen, és ötleteim mindig, mindenre vannak 😊

THX!Ez már végleges elfogadott setup?
ibronk

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Talán én mentem egyedül<#falbav>
Este nem tartunk gyakorlást Bristolban (IROC),vagy Atlanta(CUP)?
JuanG
oksa, köszi!...nem tudod mennyit mentek(tek)?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Egy igazi ötletgyár vagy!<#taps>
sajoati
ha már jogi csûrés-csavarás van, vmi budget áron forgalomba hozhatná a _First Racing_ az N2K3-at oly' módon, hogy _csak_ a GTP futna rajta. (term. az anno említett Adios, Pima, Reebak, Mike és hasonló mintára elnevezett autókkal. 😊 )

így az EA jogai nem csorbulnának, mi meg mondhatnánk, hogy "Szia dobozos!" 😊

negyed 4-töl nem megy!
JuanG
még megy a gyakszerver? én nem tudtam kapcsolódni :F...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Mivel csak eredeti NR2003 verzioval fut (egyelore😄), nem hinnem hogy ezt hasznaljuk, nem mindenkinek van meg;(
Sajnos ilyet nem használok. :-/
sajoati
kérdés, hogy akkor ezt a GTP v1.1-et használjuk? mert akkor vki írjon már egy faq-ot a fölpakolásáról, ui. nem lenne jó, ha a topic "nem indul a GTP"-vé fajulna.

Met
DC++?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Igen...
Ez a verzió kellene nekem is! 😊
Met
hát ja, amikor én szedtem le 370 mega volt

Oks 😊

Alexease
Azt is megtalalod itt az oldalon belinkelve😉 De most ugy sem tudod hasznalni, mert csak a HNR tagsaggal egyutt mukodik.
CodeRed szerverének címét esetleg elkérhetem?😊

Megtörtént a jelentkezés😊

Alexease
- 3000 Ft/ev
- A bajnoki szerverek kedden es penteken indulnak delutan (itt jelezve van)
- A CodeRed gyakorlo szerver, ha O beirja (most is fut).
- Jo az egyeb e-mail cim is, de akkor a csekkre kell a korrekt elerhetoseget feltuntetni (IP vedelem).
Nincs szolgáltatótól kapott mailom 😊 Vagyis már rég nem vágom a kodot stbt. 😄 Remélem hotmailos is jo lesz😊

Ja és a szerverdíj mennyi? mert nem igazán találtam.

És mikor indul szerver ide belesz írva? úgyértem a gyak. szerverek.

Alexease
Ehez nem nagyon kell ICQ😉
Egyszeruen indulhatsz csak a gyakorlasokon: egyreszt CodeRed szokott inditani - ha tud - mindennap gyakorlo szervereket, masreszt, elindulsz a bajnoki futam gyakorlasan, idomeresen, bemelegitesen (2 ora) de a futamra nem lepszbe, vagy kilepsz a jatekbol. Ennyi😉
Akkor ez úton valamelyik admintól, bírótól vagy nagy rangú embertõl kérni szeretnék egy ICQ számot😊 Privátüzentként kérem szépen írja meg, ha ki nem akarja rakni. Köszönöm elõre is.
Olyan célból szeretném, elkérni, hogy jelentkezni szeretnék, de elõtte megakarom tudakolni, hogy, hogy lehet megoldani, hogy csak a gyakorló futamokon menjek eleinte. Na szóval a részleteket majd ICQn vagy akár MSNen...

De igen.
Elkezdtem letölteni, de csak 156Mb. Gondolom hiányzik belõle egy csomó minden. 😞
Ezért kellene újra az elõzõ verzió.
Alexease
Akkor ezt most neked, az ujaknak es altalanosan😊)

A bajnoksag weboldalat a HSW host-olja, kozvetlen elerhetosege fent a banneren, vagy itt: Hungarian Nascar Racers

Az oldalon megtalalhatoak a friss hirek, a ket forum, az auto es egyeb letolhetosegek, a futamok, a jelnetkezesilap stb.

A versenyzok reszrol, biztonsagi es spam problemak miatt, le kellett venni az e-mail es az ICQ szamokat, ezert nincs😞
A letoltesek egyelore nem mukodnek, mert szerver terheles miatt at kellett allni jomultkor FTP-s login/password megoldasra, es most valami problema van vele;(

De itt a forumban, lehet barmirol erdeklodni, mindig lesz aki valaszoljon.
Met
lentebb van egy link az már nem él?

Alexease
Nem gond, mar valaszoltam is😉
Írtam privát üzenetet, remélem nem baj😊 Pls válaszolj rá😄

Üdv Mindenkinek.

Valaki elérhetõvé tudná tenni a GTP elõzõ verzióját? <#miaz>
Megvolt a 400Mb verzio, de megsemisült egy winyó-crash miatt. <#falbav>
Elõre is köszönöm. <#worship>
Alexease
Bar nem en, vagy nem egyedul dontok, de szerintem semmi akadalya. Regebben, eredetileg is ugy volt, hogy az uj emberek csak gyakorlason vehettek volna reszt😉
Vagyis, jelentkezz gyugodtan😉 Amugy sem a "lassusagon, feltartason" van ilyenkor a hangsuly, hanem a szabalyok ismereten, a versenymoralon, a megfontolt, biztonsagos versenyzesen.
Hellosztok, belehet nevezni úgy, hogy nem indulok versenyeken csak a gyakorláson, mert még nagyon feltartanám a sort, stb...
Tehát egyenlõre csak gyakorláson jelennék meg. Lehetséges? fizetni fizetnék persze a szerverért ugyanugy

Alexease
Azert vannak/lesznek vele problemak😞 Ugy nez ki csak friss NR2003 installal megy rendesen, es csak eredeti verzioval (nem muxik a NoCD.exe sem!) Az elozo verziobol erdemes lementeni az autokat, festeseket, grafikakat, mert azt visszarakva kompatibilis, es ismet megmaradnak a kedvenc markak es a jogsertes is😉))

Ahjogy mas mar irta: "The V1.1 is only the Dave Kaemmer Panic Version" 😊)
Alexease
"**Note** You must have a valid and installed copy of Nascar 2003 by Papyrus to be able to run GTP."
Alexease
b-type
örrgghh...pont most pattanok motorra, megyek õsökhöz.
én csak du6-ra leszek. 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

CodeRed
Szerver megy.. BAR mod PWF Silverstone Clear 70F

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

sajoati
bocs, Atlanta-CUP, most látom

sajoati
én is most keltem; akkor IROC lesz? festéseink?

amúgy akkor kifejthetnéd, h mi az egymás ellen versenyezni? örülni annak, ha megelõzök vkit/elõtte végzek? ez nem fér bele az egymással versenyzésbe?

CodeRed
Amúgy meg Jóreggelt mindenkinek! 😄 Most nyitogatom a csipáimat <#pias>

CodeRed
Amint tudom indítom a szervert...