NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Laci, szerintem te azért kaptál seggbepuszit 😊 , mert a gyökketõvel haladó autó balesetet okozott.
Endure, in enduring grows strong...
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
na megnéztem a Las Vegas CUP-ot, és anélkül, hogy a versenybíróságra bármilyen hatást akarnék gyakorolni, saját autómból ezeket a baleseteket láttam. (módosítok: ezek a balesetek+amik sárgát váltottak ki, vannak ide leírva) a bûnös vs. a vétlen, ahol nem írtam fel, nem emlékszem, ott is volt balesés, csak nemtom már a körülményeket
1. kör: sajoati vs. Alex. elõbbi ront, korrigál, azonban a korrigálásra Alexnek kitérõ manõver kell, szkreccs a falon, pár pozícióvesztés, autó nem romlott el, no sárga)
7. kör: Gio vs. sanzik: ez tán beforgatás volt, már nem emléxem.
14. kör: Codered vs. Pete, sajoati; túlkormányzás, Pete belerohan, romlanak köridejei a késõbbiekben (itt még volt egy HaZso baki, ami miatt tán Codered nagyon lent akart menni, de az elég messze elöl történt)
34. kör: Prezsi vs. Juan, V8
/59. kör: Pumy engine failure/
65. kör: M (Mikuc? #309) "gyökkettõvel" ((c)-Pete) indul a külsõn
120. kör: V8 vs. Prezsi: Norbi megcsúszott, sárga lett, V8 pedig beleszaladt Prezsibe, akinek esélye sem volt, mert V8 odavillant a rossz netjével.
122. kör: Prezsi vs. Norbi: elõbbi ráhúzott utóbbira, aki be is forgatta.
/123. kör: az elõbbi utózöngéjeként egy fullosan "mindenkiártatlan" versenybaleset Cowek és Giovanni között/
130.(v.131.?)kör: sajoati vs. sanzik: rosszul kivitelezett elõzési kísérlet alsó ívrõl középsõre csúszás, sanzik megforog.
---
ja igen, és ötleteim mindig, mindenre vannak 😊
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
így az EA jogai nem csorbulnának, mi meg mondhatnánk, hogy "Szia dobozos!" 😊
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Ez a verzió kellene nekem is! 😊
- A bajnoki szerverek kedden es penteken indulnak delutan (itt jelezve van)
- A CodeRed gyakorlo szerver, ha O beirja (most is fut).
- Jo az egyeb e-mail cim is, de akkor a csekkre kell a korrekt elerhetoseget feltuntetni (IP vedelem).
Egyszeruen indulhatsz csak a gyakorlasokon: egyreszt CodeRed szokott inditani - ha tud - mindennap gyakorlo szervereket, masreszt, elindulsz a bajnoki futam gyakorlasan, idomeresen, bemelegitesen (2 ora) de a futamra nem lepszbe, vagy kilepsz a jatekbol. Ennyi😉
Olyan célból szeretném, elkérni, hogy jelentkezni szeretnék, de elõtte megakarom tudakolni, hogy, hogy lehet megoldani, hogy csak a gyakorló futamokon menjek eleinte. Na szóval a részleteket majd ICQn vagy akár MSNen...
Elkezdtem letölteni, de csak 156Mb. Gondolom hiányzik belõle egy csomó minden. 😞
Ezért kellene újra az elõzõ verzió.
A bajnoksag weboldalat a HSW host-olja, kozvetlen elerhetosege fent a banneren, vagy itt: Hungarian Nascar Racers
Az oldalon megtalalhatoak a friss hirek, a ket forum, az auto es egyeb letolhetosegek, a futamok, a jelnetkezesilap stb.
A versenyzok reszrol, biztonsagi es spam problemak miatt, le kellett venni az e-mail es az ICQ szamokat, ezert nincs😞
A letoltesek egyelore nem mukodnek, mert szerver terheles miatt at kellett allni jomultkor FTP-s login/password megoldasra, es most valami problema van vele;(
De itt a forumban, lehet barmirol erdeklodni, mindig lesz aki valaszoljon.
Valaki elérhetõvé tudná tenni a GTP elõzõ verzióját? <#miaz>#miaz>
Megvolt a 400Mb verzio, de megsemisült egy winyó-crash miatt. <#falbav>#falbav>
Elõre is köszönöm. <#worship>#worship>
Vagyis, jelentkezz gyugodtan😉 Amugy sem a "lassusagon, feltartason" van ilyenkor a hangsuly, hanem a szabalyok ismereten, a versenymoralon, a megfontolt, biztonsagos versenyzesen.
Tehát egyenlõre csak gyakorláson jelennék meg. Lehetséges? fizetni fizetnék persze a szerverért ugyanugy
Ahjogy mas mar irta: "The V1.1 is only the Dave Kaemmer Panic Version" 😊)
én csak du6-ra leszek. 😞
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
amúgy akkor kifejthetnéd, h mi az egymás ellen versenyezni? örülni annak, ha megelõzök vkit/elõtte végzek? ez nem fér bele az egymással versenyzésbe?
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured