NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a szerencsétlenségem-sztoriját akartam közzé tenni-(nem panasz ez senkire)
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Pedig úgyéreztem többre is képes lennék...Lehet hogy már túl öreg vagyok ehhez?<#falbav>#falbav>
Én is nagyon meglepõdtem, nem számítottam ekkora sebességkülönbségre hirtelen, megtettema aztán mindent hogy elférjek, és egy pillanatig azt hittem sikerült is, aztán a visszapillantóban láttam hogy a falra mész (belülrõl szinte nem is érzékeltem a koccot)...mégegyszer bocsánat!
amúgy jó verseny lett volna, ha nem kapok feketét (nemtom miért kaptam) az egyik boxkiállásnál...onnantól kezdve körhátrányban voltam...
egyszer még sajoati-nak mentem neki, amikor nagy balhé volt, belülrõl nekem tiszta DOT feeling volt (füsthegyek), nem láttam semmit, aztán páff...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Valahogy nem jönnek össze ezek a CUP futamok. <#boxer>#boxer>
Remélem a következõ verseny skeresebben zárul számomra.
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Endure, in enduring grows strong...
Mission Impossible 2010: PRO Class
az autóm szétment, aztán belementem egy naagy ütközésbe, amelyikben Met is iszonyat nagyot bukott.
csináljak belõle most gyorsan 1 avit? 😊
Azonban TSanyival történt ütközésemen nem tudtam túltenni magam és ezért a sárga utáni 3. kanyarban valahogyan kipördültem. Valószínû, hogy megsérült a kocsi hátulja az elõzõ ütközésben vagy én nem tudom, de ilyen "antisebességnél", íven menve egyszerûen megpördültem. Ekkor okoztam kellemetlen perceket a többieknek, akik belémjöttek. Még1x elnézést!
Multkor mint jo HNR-es (😄) tepem a szamat az ujaknak, hogy lehet azonnal jonni gyakorolni az eles versenyekre, a gyak.szerverre, de elindulni csak sajatfelelosegre es tiszta lelkiismerettel, mert masik 15-20 emberert is "felelosseggel" tartozik a szorakozasuk, versenyuk miatt.
Erre most joember, kipordul a pit-be (talan kiut egy-ket embert), aztan a pitbol visszafele indulve, egy korrekt kifli-muvelettel, keresztul a fuvon, bemegy a palyara - persze megcsuszva😄 - es keresztbe all az eppen elhalado elmezony elott😉)) Persze, hogy en rongyolom telibe az oldalat😊))
Amugy 45. kor, ha okulni akar valaki😊)))
Na megyek, ha mar igy alakult, ki9mosom a fuggonyt is;PPPPPPPPP
Amit TSanyi és Ciccio bemutatott az életveszélyes volt.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Bocs mégegyszer, nagyon gonosz volt <#vigyor5>#vigyor5>
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Ki is próbáltam és müxik rendesen.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
A netlimiter egy adatforgalom monitorozó progi.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
<#vigyor2>#vigyor2>
Mi a megoldás??
THX
F-secure2005 van.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Valszeg tûzfal állítgatás kellene, de nincs ötletem.
Tehát a problémám, hogy rákatt mondjuk a 'vezet' gombra,..erre elkezd viszhangozni az egész, majd jó ifõ mulva megkapom a képet, a chatet meg telinyomja hibaüzenettel. 😞
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az amit Juan G felrakot GTP az másolt NR2003 alatt is müxik vagy csak eredetiben. Ezt azért kérdezem mert látom hogy lesznek GTP futamok is igy viszon ha csak eredetivel müxik akkor ezeken a versenyeken nem tudok majd indulni!! <#rinya>#rinya>
THX