NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DTap
Semmi probléma-engem csak a további események bosszantottak (arról te nem tehetsz)Utolsó helyrõl való rajt- büntit kaptam ,ami nem lett volna hátrány a verseny azon szakaszában a 3 körrel szemben.
Csak a szerencsétlenségem-sztoriját akartam közzé tenni-(nem panasz ez senkire)

JuanG
megnéztem a replay-t, több szemszögbõl, én úgy látom, hogy azt hitted már elõttem vagy ezért be akartál jönni az alsó ívre, és a kocsid hátulja elkapta a kocsim orrát...én ott nem igazán tudtam mit csinálni, gondoltam maradsz a felsõ íven...viszont elõtte a rajtnál jól elbasztam, Pete elbambult én meg elfelejtettem hogy a célig nem lehet elõzni belsõ íven, ezért belassítottam, de már késõ volt, ekkor kaptam blackflag-et...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Bocsi ezért, egyszerûen kiment a fara a kocsinak, elnézést!

Juan G engem is megtoltál egyszer még az elején, nemtudom, hogy én voltam e a hibás, ha igen akkor bocs.

DTap
Már arra gondolok valami nyugodtabb hobby után kéne néznem-#106 (asszem Mr Ciccio) kikerüléste folytán becsúsztam a boxba ami bünti lett.Majd ahogy menni készültem kidobott "valami" a Win-be...Sokszori próbálkozásra sikerült visszajönnöm -3 körrel<#rinya>
Pedig úgyéreztem többre is képes lennék...Lehet hogy már túl öreg vagyok ehhez?<#falbav>

JuanG
Bocs Pete!!!

Én is nagyon meglepõdtem, nem számítottam ekkora sebességkülönbségre hirtelen, megtettema aztán mindent hogy elférjek, és egy pillanatig azt hittem sikerült is, aztán a visszapillantóban láttam hogy a falra mész (belülrõl szinte nem is érzékeltem a koccot)...mégegyszer bocsánat!

amúgy jó verseny lett volna, ha nem kapok feketét (nemtom miért kaptam) az egyik boxkiállásnál...onnantól kezdve körhátrányban voltam...

egyszer még sajoati-nak mentem neki, amikor nagy balhé volt, belülrõl nekem tiszta DOT feeling volt (füsthegyek), nem láttam semmit, aztán páff...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Sajnos valamilyen oknál fogva a kocsim annyira lelasult hogy inkább kiálltam nem zavarva a többieket. Még mentem nem volt problémám, sikeresen sikerült 1-2 balestet is kikerülni.
Valahogy nem jönnek össze ezek a CUP futamok. <#boxer>
Remélem a következõ verseny skeresebben zárul számomra.

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

sajoati
emellett megelõztél sárga alatt, amit legutóbb úgy beszéltük, h nem teszünk. (na nem mintha ez visszatekintve bármit is számítana, csak mondom.)

Endure, in enduring grows strong...

petesilver
Ez érdekes volt! Majdnem piros, de még sárga gumival közeledek lassan a 4-es kanyar felé. szerintem hagytam elég helyet JG-nek, de mégis megpöckölt egy kicsit, ami nem lett volna baj, de ettõl megcsúszott az autó, és élbõl feldurrant az elsõ két kerék. Az érdekes ezután jött!! Próbáljátok ki, elsõ kerekek nélkül bemenni a pitbe!! Elõször el se akart indulni de többszöri váltogatás után elindult, kettesben padlógázzal a falra tapadva 20 mph-val végig a pitben. aztán jön a köv probléma, így falra ragadva nem cserélnek semmit, mert nem férnek az autóhoz. Újabb játék a váltó-gáz kombóval, és lejön a falról az autó. eközben a mezõny kb kétszer körbemegy. Ki a pitbõl, és jön a következõ õrület. Ugye gumik nélkül a sárga alatt zárt pitbe mentem be úgy, hogy a célvonalon nem mentem át. A startig a spotter végig pofázott, folyamatosan cserélgette a bemondott rajtszámokat, mondatonként máshova kellett volna állnom. Aztán végre start, de annyira szar volt az autó, hogy közveszélyes volét vele közlekedni, úgyhogy kiléptem.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Jóhogy csináljál *.avi-t! Én szívesen megnézném.

sajoati
ja, és úgy tûnik, h az általam használt ív sokkal jobban ette a gumit, mint a mezõny többi tagja által szépen, nagy ívben megtett kanyarvétel. na mind1, ez van. retiráltam, mert a gázpedálom is elcseszõdött, most ráadásul elég durván, kb. 85%-ot mutat a zöld csík a replayben 100 helyett 😞

sajoati
hát nekem nem jött össze most semmi. se az idõmérõ, se a futam. a 40. kör környékén PLacival karamboloztunk, a spotter abban a pillanatban mondta, h "inside", amikor már szinte forogtam is.

az autóm szétment, aztán belementem egy naagy ütközésbe, amelyikben Met is iszonyat nagyot bukott.

csináljak belõle most gyorsan 1 avit? 😊

Na büntetésül hivatalosan eltiltom magamat a következõ meccstõl.😊 Természetesen már megnéztem a büntetés táblát szóval -30 pontom is lesz😊

Azért egy-két szép pillanata volt a mai versenynek...pl amikor Met-tel csatáztunk az elején, az nagyon jól esett a lelkemnek. Teljesen korrekten fedezte az íveket, én pedig nem találtam rést rajta. Aztán hibázott a 4. kanyar kijáratánál és csak akkor tudtam elmenni mellette. Szerintem elég jó kis csata volt.

Elnézést kell kérnem azoktól, akik a kicsúszásom miatt belém jöttek. Igazán sajnálom! Pedig direkt mentem rossz idõmérõt, hogy a végérõl rajtoljak és ne okozzak galibát.
Azonban TSanyival történt ütközésemen nem tudtam túltenni magam és ezért a sárga utáni 3. kanyarban valahogyan kipördültem. Valószínû, hogy megsérült a kocsi hátulja az elõzõ ütközésben vagy én nem tudom, de ilyen "antisebességnél", íven menve egyszerûen megpördültem. Ekkor okoztam kellemetlen perceket a többieknek, akik belémjöttek. Még1x elnézést!

Igen, kiestem, de más miatt estem ki, 2 valaki vagy több elöttem szarakodott, egymást lökdösték, és egyszercsak nagy füst és kirepültem. Ezután csináltam amit nem kellett volna, nem akartam az utra kimenni csak véletlenyébe kicsusztam odaáig oldalt akartam megállni. Sorry. De tudom a boxba kellett volna tovább menni. Pedig amúgy úgy érzem jól mentem addig😊. Próbáltam óvatos lenni, hogy ezt mért csináltam én sem tudom. 😞

Met
a kis házias😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Alexease
Hat basszus...😊 Nem szokott idegesiteni ha kiesek, de ez tragikus volt😊

Multkor mint jo HNR-es (😄) tepem a szamat az ujaknak, hogy lehet azonnal jonni gyakorolni az eles versenyekre, a gyak.szerverre, de elindulni csak sajatfelelosegre es tiszta lelkiismerettel, mert masik 15-20 emberert is "felelosseggel" tartozik a szorakozasuk, versenyuk miatt.

Erre most joember, kipordul a pit-be (talan kiut egy-ket embert), aztan a pitbol visszafele indulve, egy korrekt kifli-muvelettel, keresztul a fuvon, bemegy a palyara - persze megcsuszva😄 - es keresztbe all az eppen elhalado elmezony elott😉)) Persze, hogy en rongyolom telibe az oldalat😊))

Amugy 45. kor, ha okulni akar valaki😊)))

Na megyek, ha mar igy alakult, ki9mosom a fuggonyt is;PPPPPPPPP
Alexease EZER BOCSÁNAT! Nagyon hülye voltam. Elsõnek áldozat voltam de olyan ideg lettem és összekavarodtam hogy egy nagy baromságot csináltam. BOCS! Tudom most te szívtad meg. 😞 Bocsánat.

Csak azt nem értettem, hogy miért kell egy lekörözött versenyzõnek ennyire harcolnia? Hiszen Ti is nagyon gyorsan pikk-pakk beértetek. Olyan szinten váltogatott TSanyi íveket, hogy ihajj 😞

Met
Miért kell egy 160 körös verseny 45. körében elkezdeni harcolni?
Amit TSanyi és Ciccio bemutatott az életveszélyes volt.

Egyenlõre hagyd így

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

ranGer2
Ladiez Start yor' engines! <#idiota>

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Met
nem megy?

Met
csak nem szereted mi?<#alien2>

Alexease
Akiknek kellenek meg CUP festesek a HNR oldalrol, meg MA szedje, mert IDEINGLENESEN atirtam a progit, igy kozvetlenul lehet tolteni. Csak a CUP-ot! Holnap visszarakom, mert igy "nem maradhat".
Giovanni
Értem én a viccet <#nevetes1><#buck>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

ibronk
<#eljen><#vigyor3>

Bocs mégegyszer, nagyon gonosz volt <#vigyor5>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Giovanni
Hát igen, így kicsit meguggrott a pulzusszámom <#vigyor2>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

ibronk
Ugy nem lett volna ennyire hatásos <#vigyor1>

Nálam annyi volt a GTP baja, hogy amikor elinditottam akkor elindult de rögtön vissza is dobott a winbe. Viszont a GTP könyvtárba amit a Nascar Season belül hozott létre van egy config fájl. Ott lehet beállitani a felbontást. Beállitottam a megfelelõ felbontást majd letesztelte és már el is indult.
Ki is próbáltam és müxik rendesen.

sanzik
ako valami vigyorgos szmajlit tegyel melle legkozelebb
<#ravasz1><#awink>
Giovanni

Giovanni
Jaaa...ok, köszi

ibronk
Bocs, csak vicceltem <#vigyor3><#vigyor5>

PuMy
Mert me'g a legfrissebb nem kerult fel.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Giovanni
??????? MIÉRT ???????

sanzik
<#wow1>
ibronk
Ki lettél zárva.

Giovanni
Most néztem a CUP bajnokság tabelláját, miért nem vagyok rajta? <#szomoru1>

Met
Nekem ment a netlimiter és amíg ment addig nem tudtam belépni a szerverre. De ezek szerint akor nálad nem ez a bibi.

A netlimiter egy adatforgalom monitorozó progi.

Már megtaláltam!!
<#vigyor2>

Nálam is ez a hiba jelentkezik.
Mi a megoldás??

THX

b-type
Tedd meg Met légyszi, hogy kicsit szájbarágosabban magyarázod el, nem vagyok egy mágus. 😊
F-secure2005 van.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Met
kapcsold ki a netlimitert

b-type
Ha valaki meg tudná mondani, hogy a szerverre lépve miért kattog vagy 5percig a menûbe lépegetés, azt nagyon megköszönném.
Valszeg tûzfal állítgatás kellene, de nincs ötletem.
Tehát a problémám, hogy rákatt mondjuk a 'vezet' gombra,..erre elkezd viszhangozni az egész, majd jó ifõ mulva megkapom a képet, a chatet meg telinyomja hibaüzenettel. 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

HaZso
Fut másolt alatt is, nekem is úgy megy.

PuMy
Szerver elinditva.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Sziasztok!!

Az amit Juan G felrakot GTP az másolt NR2003 alatt is müxik vagy csak eredetiben. Ezt azért kérdezem mert látom hogy lesznek GTP futamok is igy viszon ha csak eredetivel müxik akkor ezeken a versenyeken nem tudok majd indulni!! <#rinya>

THX