NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ranGer2
a videód alatt mi a szám címe és elõadója?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ibronk
Á, szerda reggel óra, mehetek kedd este veszprémbe <#duma>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Azért ez is kétélû dolog 😊
Mert ugye a közeledés sem a véletlen mûve, hiszen draftban baromi könnyû felautózni a másikra.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Kedden nem lesz éles verseny, de talán egy GTP futamot érdemes lenne futni.
Sok olyan játékos is itthon lesz talán, aki amúgy a keddenkénti futamokra nem tud bejönni mert suliba jár, dolgozik, stb...

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Hi!ha pöndörödik az aszfalt az azt jelenti lejtönek mész!<#awink>
Met
Persze, hogy nem érezted magadat lassabbnak mert volt mögötted 2
autó ami "tolt".
Nem érezni kell a gyorsaságot hanem figyelni a tükröt és az F2+space ablakot, ha rohamosan csökken az idõ közted és a mögötted levõk között vagy látod a tükörben, hogy közelitenek akkor lassú vagy. Attól még érezheted úgy, hogy mögötted felpöndörödik az aszfalt a gyorsaságodtól 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Lesz gyakszerve pl bristolra ma este?😊

Most láttam, hogy kedden nem lesz futam!! <#rinya>

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Cowek
Ott láthattam a pénzbüntetést is?
Jó kis alternatíva :-)

http://www.f1-info.hu/

ibronk
Be lehet pipálni hogy belerakja az analizer.
Egyébként pl. az ESCORS ligáiban van ilyen virtuális pénz, amibõl autót kell venni elsõre, aztán nevezési dij is van a futamokra, és végül lehet nyerni, de a törést is állni kell, mint az életben 😊

Cowek
DAMAGE COST SUMMARY
A sérülési költségek mindig is voltak, csak én találtam meg most a Replay Analyzer-ben?

Ebbõl is lehet jó kis statisztikát csinálni :-)
Ki a legköltségesebb versenyzõ :-)

Ma lesz gyakszerver valamilyen?😊 Pl GTP?

Hát én is felfedeztem magamat, én reptettem meg Mettet, amikor elkezdett szállingózni😊

Nagyon jó!!
Király a zene, jól van összevágva!!
És még magamat is felfedeztem!!

THX

<#taps>

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

b-type
Még egy jó pálya GTP alá (vagy bmire..), La Colina, sztem kifejezetten szép 4mph-s road pálya, kb. 22mb.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Papailaca
már van icq-m..

Let\'s get ready to Rumble!

Mnemomic
Na ezt hívják szopásnak 😊

Csak tudnám hogy most milyet vegyek a 9800 helyet. 120ezret nem akarok kiadni egy másikért ezt nem tudom mennyiért passzolhatnám el de sokat nem akarnék ráfizetni de a teljesítmény jó lenne ha maradna meg az is hogy ATI legyen.

A cucc jól van benne annyi hogy ez a csatoló hosszabb mint egy agps csatoló 😊 De amúgy a sín közötti rés stb minden stimmel szóval reménykedtem.

Alexease
A kartya interface sebessege duplaja az "elozonek"... Vagyis, sajnos venni kell egy masikat.
ibronk
Szentem ez azt jelenti hogy az elõzõ generációs cucc sávszélességének a duplját tudja.
Szal ez alapján nem hiszem müködne benne a AGP kártya, de egy képet tolhatnál róla mikor bennevan <#vigyor3>

PuMy
Nem, ez csak amolyan reklamduma, hogy a pci-e x16 duplaja az elozo generacioju grafikus feluleteknek, igy biztositja a legnagyobb jatek elmenyt.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Mnemomic
PCI-E x16 interface doubles the bandwidth of graphics interface of previous generation thus delivering the utmost gaming experience.

Ez a mondat az alaplap oldalán van. Lehet hogy akkor rosszul értelmeztem de azt hittem hogy ez azt jelenti hogy hajtja az agps kártyát is.

Papailaca
csao
szeretnék jelentkezni, de nincs icq-m,csak msn-em, ha lehet nem is akarom feltenni. Utalással küldhetem -e a pénzt?
Köszi.
ui. kezdõ vagyok, úgyhogy csak a gyakorló szerveren mennék egyenlõre, és minden segítséget szívesen veszek...

Let\'s get ready to Rumble!

PuMy
Hat szerintem nem megy agp-s kartya pci-e slotba. Videokartyat is cserelned kell.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

sajoati
szenksz!

Endure, in enduring grows strong...

ibronk

Mnemomic
Hi!

Most cserélném le a rendszert 64 bitesre. Gigabyte K8NF 9 alaplapot vettem meg egy procit hozzá. Megtartottam a 9800as kártyámat. Ha jól tudom a PCI Express 16x os slotba lehet tenni AGPs kártyát is. Amúgy ezen már nincs is AGP port. Nagy nehezen sikerült beleraknom ugyanis a kártya nem akart bemenni a helyére mikor az alaplap a helyén volt így egy picit alakítani kellett a házon 😊

A gond az hogy nem hajtja meg a kártyát az alaplap. Természetesen rá van kötve a tápegységre minden 😊

Szóval van vkinek vmi ötlete hogy mi lehet a gond? Meg ugye jól tudom hogy ez meghajtja az AGPs kártyát is?

sajoati
valaki pls egy végeredményt tegnapról... (honlapon még Las Vegas sincs fent, nem bírom kivárni 😊 )

sajoati
passz, esetleg k-lite codec packet tedd fel..

petesilver
Nos, szerintem az elkövetkezõ futamokon az újabbak inkább biztonsági, lassabb vezetést nyomjanak. Úgy tudják szokni az autót, a forgalmat, a szitukat. Legyen a legfõbb szempont a célbaérés. A futamok létszáma mostmár remek, ha mindenki befejezné, akkor tényleg jó versenyek lennének, akkor már közrejátszik a kinek hogy kopik a gumi, mikor-mennyit pitel, és az nagyon cool lenne. Nem beszélve arról hogy ezáltal az elsõ pitelésektõl kezdve folyamatosan, mindenhol lenne-forgalom, esemény. Mindenkinek jobb élmény lenne így egy verseny, akárhanyadik helyen végez. Pár ilyen verseny alatt lehet lassabb, biztonságosabb tempóban is fejlõdni, a biztonság marad, a sebesség meg tapasztalattal nõ magától.

Mission Impossible 2010: PRO Class

ibronk
Nálam nincs hangja <#confused>

Teljesen igazad van. Amíg nem tudjuk az autónkat normálisan íven tartani, addig nem kellene felvállalni bizonyos szitukat.
Igyekszem majd ezt szem elõtt tartani, bár úgy gondolom, hogy akit kellett, azt igyekeztem tegnap (is) elengedni.

Nagyon jó! <#taps><#taps><#circling>

ranGer2
baaah! zene kiváló! 😄D

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

sajoati
Atlanta kresseim 40 mb

ezt a videót bénáztam össze tegnap 1óra akörül 😊

petesilver
JG amúgy a szitu érdekes volt. A pöcc szinte érzékelhetetlen volt, csak ennyi oldalirányú csúszás kellett a két elsõ guminak a kidurranáshoz. Kis csúszást éreztem az autón, és azonnal füstölt a két elsõ kerék. Ez van, be kellett volna mennem már friss gumikért, akkor nem lett volna gond, és ha jól emlékszem te pár körrel elõtte jöttél ki a pitbõl friss gumikon.

petesilver
Szerintem a legfontosabb, hogy mindíg tisztában legyünk a képességünkel, az autókezelésünkel, és ennek megfelelõen bonyolódjunk csatába, vagy éles szituba. Tudom hogy ez verseny, de ne ragaszkodjunk olyan pozicióhoz, amit nem bírunk megtartani. Ennek átlátása idõvel kialakul. Két példa. Tegnap remek csatát vívtam az elején a kb 9-10 helyért Sanzikkal egy ideig. Olyan három kört mehettünk úgy, hogy három körön keresztül Sanzikot nem is láttam, mert végig mellettem volt külsõ, vagy belsõ íven. Régen simán kiütöttem volna bárkit ilyen helyzetben, de idõvel megtanultam íven tartani az autót, és figyelni a másikra. aztán három kör alatt meggyõzõdtem arról, hogy jó a csatázás, de elmenni nem tudok, eszi a gumit, szal behúzódtam Sanzik mögé, és maradtam nyugton, hosszú még a verseny. Másik. Egy restartnál harmadik helyrõl indultam. Ez nem az én helyem, a újra a célvonalhoz érkezve be is álltam a nyolcadik helyre, és páholyból néztem Sanzikék remek csatáit elõl. Ha nem engedem el õket, talán két körig tudtam volna harcolni velük, ami a gumit tuti megette volna, és ki is ütöttem volna valamelyiket.

Szóval amit régen Alex írt sokszor az a legfontosabb: meg kell tanulni az autót kezelni menden íven, minden körülmény között. Aki nem Norbi szintû tehetség, az eleinte ezt nem tudja megoldani akkora sebesség mellett, mint Hazsoék, de nem is kell. A sebességnövekedés azután jön, amikor már biztos az autókezelés, és magabiztosabban megy bele az ember a kanyarokba, szitukba. Szerintem a mostani futamok rengeteg sorryja is abból van, hogy ugyan figyelsz a másikra, de ez mit sem ér ha bemész egy íven, és nem maradsz ott, hanem le-val felcsúszik róla az ember a másiknak ütközve.

Cowek
Hát mesélhetnék :-)Teleírtuk a fórumot egymás szidásával, és eldöntöttük hogy abbahagyjuk örökre ha ez így megy <#nyes>.
Na ehhez képest...

Megjegyzem... túl vagyunk a 30000. hozzászóláson <#zavart1><#vigyor2><#zavart1><#worship><#worship><#worship><#taps>

Azt elismerem, hogy az ütközésünk elõtt nem voltam a helyzet magaslatán az autóm irányátását tekintve. (Megindult az autóm kifele, és csak sodródtam kifele. Így vágtam eléd a külsõ ívre.) Na de a baleset pillanatakor te is valami hasonló szituba lehettél, mert te is a fal fele indulál meg, mikor összeértünk.

Egyéként hányszor is váltottam ívet az említett körben? Nézd már meg, hogy aki nem vállalt fel épp egy csatát, hogy az milyen íveket használt. A helyzet az, hogy én akkor nem éreztem lassabbnak magamat, és ebbõl kifolyólag nem is autóztam olyan íveken, ami lassított volna.

Arra, hogy figyeljünk jobban mindketten, egyetértek. Még nem volt olyan versenyem, ahol nem bakiztam. Ebben biztos vagyok. De igyexem leküzdeni ezt a betegséget! <#vigyor3>

b-type
Bocsesz hogy távollétemmel büntettem az aszfaltcsíkot...,..tényleg ez aszfaltborítás (ekkora sebesség oldalerõk, hõfok..)?
Azt hiszem a problémát megoldottam, de mivel helyi hálós a kábelnetem, nem lazulhatok a tûzfalammal, mert nyakamba kapom az összelõfizetõ által nagy nehezen összegyûjtött összvírusálományt. (össz) 😊
Majd kiderül egy tesztszerveren, vagy legközelebb hamarabb megyek szerverre.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Akkor talán ajánlanám figyelmedbe, hogy egy íveket tartó versenyzõ mögött (Met) hogyan is lehet haladni...nézd vissza az 5. körtõl a 2x körig való csatámat Met-tel! És nézd meg azt is, hogy hányszor váltottál ívet 1 körön belül, valamint azt is számításba vetted, hogy ott a 3-4. kanyarban mekkorát váltottál? Még szerencse, hogy nem trafáltalak el a balesetünk elõtt 6 mp-el.

Nem is várom el, hogy feladd a versenyt a 45. körben, de azt igen, hogy úgy haladj, mint egy 2. lekörözésre "váró" versenyzõ, hiszen Te akkor már körhátrányban voltál velünk szemben....ehhez képest....

Nos, mindegy, fátylat rá és legközelebb figyeljünk jobban mindketten!

sajoati
elõtte pár versenyen mentem, júliusban

Ati, te tavaly november óta nyomod ezt a ligát? Vagy már korábban kezdted volna?

Egyéként bocs, ha valakinek komoly érvágás lettem volna a mai versenyen. Bár ezt a 45. köri incidenst leszámítva nem hinném, hogy egyéb zarvart okoztam volna. Bocs Met, hogy sorozatban 2x esel ki olyan balesetnél, aminek én is résztvevõje voltam! :-(

sajoati
így van, én még szoktam nagyokat esni, de volt ez rosszabb is 😊

amúgy renderelem a kis kressvideómat, még fél óra és kész, utána upload, ami kb. 10 pörc.

btw Toya, mi lett a vége a futamnak?

DTap
Jóéjszakát Mindenkinek!

Kössz, Toya. Csak már kezdtem azt hinni, hogy ezt az esetet az egy-az-egyben az én nyakamba akarják varrni! <#buck>

Kérdezzétek meg SajoAtit, Pete-et vagy éppen Coweket, hogy kezdték és milyen eséseket produkáltak...Az idõ nekik dolgozott 😊

Teljesen mindegy. Legyetek türelmesek egymással szemben, mert mind a ketten még csak most kezdtétek.
Idõvel majd belejöttök és olyan szépen autóztok majd egymás mellett az íveken mint a huzat.

Néha csak ámulok, hogy mekkorát fejlõdtek a versenyzõk, veletek sem lesz ez másképp de ehhez biztosan meg kell ismernetek egymás stílusát és ehhez bizony idõre van szükség.

Te mirõl beszélsz? Nézted a replay-t? Azt ne várd, hogy a 45. körben feladjam a versenyt. Te legalább annyire instabilan mentél a balesetünknél, mint én. Szóval én azt mondom fifty-fifty. De szívesen meghallgatnám a versenybírók véleményét is.

Igaz mert én teljesen ugy láttam hogy már elötted vagyok. Akkor ezért is bocs😞 Áááááá... De most én is megnézem mert én nem hiszem hogy meglöktelek😞