NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
Van ilyen is, ezt múlthéten csináltam HazsoHavernak😊
Tudjátok:"Hazso haver, és az ember nem ront ajtóstul egy haver házába"😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Változó, de mivel az a logo már megvan, így csak az autód mellé kell rakni, és kész hamar. Olyan jó pont, mint amilyen codenak lett csinálva?

Na jó, akkor csak annyit akarok ezzel mondani, hogy a NNC futamok felvételeit szándékomban áll letölteni egész évben, azokat biztosan kérhetitek tõlem is, ha kell valakinek.

sajoati
hát nekem nincs túl sok, szerintem HaZso, Tihy pl. nagyságrendekkel több anyaggal rendelkezik.

meg az az igazság, hogy most idõm se lenne megnézni õket, pont a hosszuk miatt.

Endure, in enduring grows strong...

Pete, mennyi idõ alatt lehet összehozni egy olyan hátteret, mint amit tegnap kiraktál a fórumba? (A #76-os autóra gondolok aminek a hátterében egy 3D-s HNR-es logó van.) Mert ha nem sok idõ, akkor megkérhetnélek, hogy az autóm festésével csinálnál még egyet?

Arra gondoltam, hogy akár cserélgethetnénk is letöltött cuccokat. Így rövidebb idõ alatt mindegyikünknek meg lehetne minden nascaros cucc, ami érekelhet bennünket.

petesilver
Hja, mostmár értem! Ciccio írt a büntetésrõl, én meg ts-éknek válaszoltam! Sorry! akkor Ciccio olvassa el amit írtam😊

Ja, de nem, nem vagyunk testvérek. Ezért nem világos nekem, hogy kinek is szólt ez a feddés. Mert nem tenne jót az ömbizalmamnak, ha engem b@szogatnának olyanért, amit véleményem szerint nem is követtem el.

De õ szólt, csak a "testvéreknek" szóló megszólítás bekevert engem. Konkrétabb is lehetett volna! 😄

Dinivel beszéltem ma reggel, és gondoltuk szavazást kellene tartani az ügyben, hogy a lekörözött versenyzõk belsõ sorban való felsorakozása honnan is kezdõdhessen. Ez múltkor már téma volt itt a fórumon, de nem ártana mindenki számára tisztázni a kérdést.
Szóval jó e az a mezõnynek, ha a lekörözött versenyzõk a versenyben vezetõ mellett sorakozik fel, vagy szerencsésebb lenne, ha csak az utolsó nem körhátrányban lévõ versenyzõvel lenne egy vonalban. Így talán kevesebb gondot okozhat egy lekörözött versenyzõ a mezõnyben. Mit gondoltok?

sajoati
Ciccio és TS testvérek? <#idiota> vagy mivan? nem 31316 szólt a büntetésekrõl?

sajoati
ez viccesen hangzik, de egyszer volt fent egy link egy oldalra, ahonnan betömörítve letölthetõ az internet. (a statikus tartalmak.)

ha van hozzá ölég vinyód... 😊

ja, én is szoktam szedni, csak otthon lassú (384/64 --> sz@r a ratiom), itt meg cselló-ó-ó, és törpiek is töltenek az albiban, szóval 30 giga... az szûk.

KÖszi Pumy a gyors reagálást. Csütörtökön Toyával való értekezés után sikerült találnom 3 spyworm-ot is, amik közül egyik nevében benne volt a Downloader szó is. Így ettõl reméltem a játék közben fellépõ pingproblémáim megoldódását. Sajna nem úgy lett. Mikor ki kellett lépnem 700-at jelzett a játék. MOst új win-t telepítettem, reménykedem kedden hátha.....
Ja igen, a replay-re azért volt szükségem, hogy ki mikor mit láthatott belõlem. Thx.

Csak kérdés, hogy ezt a rutin megszerzését kibírják e idegileg a többiek😊

petesilver
Hagyjuk, azt hittem egyértelmû. Ide írtad, hogy nem lehetne szigorúbb a balesetek büntetése? Erre írtam, hogy ezen a baleset-büntetés combón már átrágtuk magunkat az évek során/by liga/. Ennyi. Ezen felül konkrétan semmire, és senkire nem gondoltam, általánosságban írtam.

Én november óta játszom ebben a ligában, és véleményem szerint minden versenyzõn meglátszik, hogy mennyit húzott már le a bajnokásban. Nagyban rutin kérdése a sikeresség.

PuMy
Phoenix CUP futam
Tegnap ma'r 300Mb-os volt a replay buffer (azelott 200), remelem igy ma'r megint benne lesz a gyakorlas/idomero stb.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Nekem sikerült eddig torrentbõl lekapnom az összes idei Nascar futamot, amit a Fox Sport felvétele. Korrekt mindegyik mert vagy 4 órás mindegyik. Benne van a verseny elõtti 1 óra, ahol elemezgetnek, visszatekintés az elõzõ futamra, meg a szokásos interjúk. Ha valakinek kell valami, szóljon, hátha közösen összefoghatunk, és letölthetjük, az egész internetet! <#nyes>

A gyakorlás megvan és nem is megyek bele olyan helyzetbe, sõt nem is merek belemenni, túl óvatosan megyek, de még így is vannak olyan helyzetek amit nem lehet elkerülni, na és azokat szoktam el cseszni.
Mellesleg, ha már tényleg nem tudok mit csinálni és bénázok, szerintem megfelelõ megoldás a lelépés.

sajoati
Asszem Coweknek még nem válaszoltam: a 6 órás 1.1 GTP-s Sebring tök ingyenes, csak nevezni kell, és ajánlott a 3 fõs csapat, ketten azért húzós ennyit... hát.. lehúzni 😊

Hát azt várom Pete-tõl, hogy mondjon már legalább valami rajtszámot, körszámot, mert nem egyértelmû, hogy kire/mire gondol. A testvérek szóból ez akár én is lehetek, mert ugye van úgy hogy öcsém játszik helyettem. (Igaz, nem a CUP-ban)
A lelépésrõl meg az az én és szerintem mindenki véleménye, hogy nem az a megoldás. Arról van szó, hogy olyan szituba, amibe nem biztos az ember, nem menjen bele vakmerõen. Már kezd számomra is nyomasztó lenni, hogy az elsõ körökben kötelezõen sárga zászlónak kell lenni. Nem egy kör alatt kellene döntésre vinni a dologokat, de páran mégis így gondolják.
Én csak Hazso-t tudom idézni: "Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni!"

sajoati
bár ahogy elnézem, Mayfield a NASCAR történetének eddigi legsikeresebb 19-ese 😊

sajoati
igen, Vancouver Canucks 😊 a #19 Markus Näslund száma, aki a csapatkapitánykedvencpléjer(ek között van), a #44 tavalyról az Todd Bertuzzi.

Meg amúgy is tetszik a 19-es szám kiállása, fenébe is, azóta Mayfieldnek is szurkolok emiatt, ha CUP futamot tudok torrenteni magamnak. 😊

(Meg Ocskay is 19-es btw, de õ asszem Joe Sakic miatt.)

Ha jólsejtem egyik én lehetek😊 Még gyakorolnom kell, de amint ezzel nagyon nagy bajt okozok, esküszöm lelépek😛

Pete, itt mire és kikre is gondolsz konkrétan? Még mindig nem vagyok képbe vele... Thx.

TasMan te vagy a 31-es, ugye? Bocs, hogy sárga alatt beléd koccantam. Mi lett veled akkor?

Csak én voltam a hibás, éreztem, hogy ma még sok balesetet fogok csinálni, picit rosszul is voltam és mikor leakartam lassítani, megcsúsztam és eléd kicsúsztam. Sorry, rögtön gyorsan kiléptem, mert nem akartam senki versenyét elrontani, remélem a tiédet se rontottam el nagyon.😞

petesilver
thx

Prezsi nálam is sárga. Meg Pete és Pápai Laci festése nem jelenik meg. <#wilting>

jégkorong <#worship>

petesilver
Sajoati a kedvenc csapatod, ami a kocsidon is van, milyen sportot nyomat?

ForRedGlory
Hála. <#eljen><#worship>

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

TasManXT

psn: TasManHUN

ForRedGlory
Honnan tudnám leszedni a GTP modot, mert a redline oldalán nem lehet, csak az 1.1-et.

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Met
én meg úgy tudom, hogy a piros régi és a sárga az új😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

sajoati
különben egyszer csinálok már egy színösszegzést, mert elég zöld a mezõny 😊 (#74,#66,#76,#81...)

bár lehet van old festés nálam, mert pl. Prezsi sárga, és úgy tudom, pirosnak kék lennie.

Met
Egész jó race volt, asszem 2 embert sikerült megpöckölni, sorry
meg (talán)Mormotát, azt hittem, hogy kihúzodik/sodródik külsõ ívre, kicsit ráléptem, hogy eltudjak mellette menni erre már fordul be az orra, bang😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Pumy, kérhetnék egy linket a szerver oldali replay-hez a tegnapi versenyrõl? Thx.

Alexease
<#vigyor3><#eljen><#worship>
HaZso
<#eljen>

CodeRed

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

CodeRed

Mello Yellow 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

sajoati
hát ahogy néztem ma Yellow Mellow-ék megjárták a poklot, legalábbis a legváltozatosabb helyeken tûntek fel 😊

petesilver
Részben, másrészt meg hajnalban kezdtem szórakozni a 3D-s HNR logoval, aztán már nem bírtam elaludni, szal tegnap reggel óta nem aludtam, úgysem tudtam volna koncentrálni.

CodeRed
<#worship><#worship><#worship><#worship> Jöhet a mail!!!! <#eljen><#eljen>...amúgy tényleg...miért nem voltál futamon?Nem akartad magad felidegesíteni? 😄

sajoati
jöttél volna inkább futamra ;-)

petesilver
Ez meg futam helyett kis sebességérzetbluros móka volt belõle😊

petesilver
köszi. amúgy végül ps-ben megdolgoztam ilyenre:

Valami Road to Hell, vagy Race to Hell akarna lenni😊

ForRedGlory
Legalább rajta lenne egy kéz, mint pl.... ;DDD