NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajoati
(viccen kívül: endurance amerikai csapattársam -- nekem kedvenc -- icq-lelépési magyarázáta: megyek megetetni a lovakat 😊 )

Endure, in enduring grows strong...

sajoati
eleve, aki idejön tudhatná, hogy itt nagybajszú, baseballsapkás déliek vannak, akik nem szívlelik a fiatal jenkiket, akiknek még egy tisztességes pickupjuk sincs, és vegast is még csak a tévében látták.
hej!

Met
És ezzel zárjuk is le a témát, a hsw-n vannak linkek és ott is vannak linkek, szal meg lehet találni mindent csak keresni kell

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
1. Ha valaki hozzád szól és azt nehezményezed mielõtt visszapo@%#$*zol legalább a userinfóját nézd meg, mióta regelt, hány éves, mennyi hozzászólása van és hány topicot nyitott, ez segit megállapítani, hogy van e értelme annak amit ír
2. Ha ezt beszólásnak veszed akkor mit csinálnál ha Jacek szólna be? Valószinûleg vérbosszút esküdnél😊

ForRedGlory
Akkor ne szólogasson be, hogy mit töltök és mit nem., Nehogy már õ döntse el, mi kell nekem, vagy a haveromnak aknek nincs internete, és megkért, hogy töltsem le.

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

petesilver
Valóban nem kéne erõltetned szerintem sem a nascart, sem ezt a fórumot. Magad által generált alapvetõ felhasználói bakikba futsz bele,a játékot már lightosan leszóltad, káromkodással válaszolsz egy kultúrált, és jogos orrakoppintásra, ránézésre kapkodsz a játékkal kapcsolatban összevissza. Fel lehet háborodni kultúráltan is amúgy.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Met
Vegyél vissza kicsit!

Cowek
Minimum 5 sárga versenyenként, 3 chatstop bünti :-)

http://www.f1-info.hu/

Papailaca
lenne érdeklõdés egy iroc mod gyakszerverre?

Let\'s get ready to Rumble!

sajoati
hát ott látom, hogy van egy csomó mod, fel lett sorolva, ezeket a HSW-rõl leszedheted, csak éppen akkora bazisok cucc halmok vannak, hogy lehetetlen rögtön mindent leszedni.

most pont egy graphics update-re kérdeztél rá, ami egy halott linken lenne elérhetõ...

erre max. annyit lehet mondtani, hogy nascar.net, régen: uspits.com, simracingworld.com, bhmotorsports.com, vagyis hogy keresned kell.

egyébként szerintem nem lett belédkötve, és még egy bocsit is kaptál.

ForRedGlory
Hol látod a segítséget?
1. Nem is vagyok ideges.
2. Ha valaki belémköt, akkor nem fogom hagyni.

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

sajoati
ez a hangnem nem idavaló. kaptál segítséget, most menj játszani a gémmel, és higgadj le.

Papailaca
<#vigyor2>

Let\'s get ready to Rumble!

ForRedGlory
Az ilyen majmoktól feláll a szõr a hátamon. Most miért kell beszólogatni? élvezed? Anyuci elvette a cumidat???

Alexease
Akkor bocsi hogy beszoltam...
Akkor meg ezeket is szedd le a NR2003 ala: CTS, AERO88, GNS, IRC, PTA, TPTCC, GTP, de van meg 150-200 palya, nehany ezer festes meg kismillio setup. De meg talalhatsz hozza uj hagokat is, es nehany giganyi replay-t...
ForRedGlory
Azt a kurva... Neghogy te dirigálj már, mit töltök és mit nem. Asszem normálisan kérdeztem, mit kell most magyarázni? Az meg sem fordul a fejedben, hogy nem nekem kell??????

Alexease
Most minden letezo autos jatekot es kiegeszitot begyujtesz?!?!?! Legalabb egyet hasznalj normalisan, vagy legalabb menj egy versenyt vagy valamit! Most leszedsz naponta 5 jatekot, kiegeszitest, beirkalsz mindenhova, semmi sem mukodik de aztan megoldodik... Bar semmi kozom hozza, azt tologatsz a kontrollereddel amit akarsz😊))
ForRedGlory
Eztet honnan tudnám letölteni? A link elvezet a superspeedway.net-re, de ott nem találom 😞((

Alexease
100-250 koroket, palya hosszatol fuggoen.
Cowek
Mennyél Bristolban 30 kört, ott aludj el :-)

http://www.f1-info.hu/

ForRedGlory
Hány körös versenyeket szoktatok menni?

<#worship> az szep volt.

... azért Tampát még lenyomhatták volna! <#dumcsi>

Tihy
Hmmmm, tegnap már éjfél körül járt mire befejeztük a versenyt, de nem tudom volt-e valaki, aki bóbiskolt az utolsó körökben 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

egyszer legyen a nyakadba Norbi, rögtön felélénkülsz... <#csodalk>

ForRedGlory
Ez a játék rohadt álmosító, viszont király 😄DDDD
30 kört mentem vele, de majdnem elaludtam a végét 😄DD

Ez a megoldás tetszik! Thx. <#eljen>

Met
Tegnap (is) láttam, hogy egy lekörözött versenyzõ nem ment elõre direkt, valszeg, hogy ne okozzon galibát, ez akkor szép és jó ha nincsen mögötte senki, mint ahogy Pete is írta van, hogy valakinek "muszály" elõre menni.
Ha legközelebb valaki nem akar elõre menni az hajtson át a piten és rögtön a végére kerül úgy, hogy nem tartott fel senkit.

sajoati
OFF

eh, hát akkor tavaly... vagyis hogy a legutóbbi megtarott szezonban (végül is tavaly 😊 ) örülhettetek.
vmi iszonyat nagy volt a Game 6&7. amikor Näslund az utsó percben elõretört a Game7-en, és Cooke végül begyötörte a pakkot... ááá... aszittem feldöntöm a gépemet! 😊

nálam Flames / Iginla, a 39 meg csak kedvenc szam. 😉

HaZso
<#worship><#worship>
Pete, ha újra icq közelben vagy, üzenj rám!

petesilver
Lehet.

petesilver
Én barom meg erre pecielt írok speciel helyett! 😄DDDDDDDDDD

petesilver
Nekem peciel soha nem volt még olyan bajom, hogy a váltóm sozkkott volna valamit! Persze ha lefordítod, akkor az is lehet, hogy mégis😄DDDDDD

Alexease
Igen, izgi lett volna nekem is😉) Mondjuk, az is volt😉))) Sikerult vegig ugy taktikaznom (plusz szerecse😄), hogy a vegere eleg jol elol voltam. Ha nincs a vegen a ket sarga, meg ha nem is tudom megtartani a helyem, de legalabb versenyben buktam volna😊))) Igy egy kicsit bosszanto volt...
Alexease
Igen:/
Pedig altalaban nem sozkkott a valtom szetesni. Nagyon ritka, szinte soha. Most amikor szethulott, ereztem hogy elcsesztem a valtas, teljesen jogos volt;((( Kapkodtam, se kuplung, se nagyobb gazelvetel csak berantottam, es mar porgott is uresben😞(
CodeRed
Az uccsó körök nagyon izgalmasak voltak..

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

CodeRed
Te Alex!Azért nem semmi hogy mindketten ugyanazzal a problémával küzködtünk rajtoknál...(váltóprobléma)

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Valóban, az ilyen problámákra nem lenne jó az általam említett megoldás.

Igen, egy ugyanolyanra gondoltam, thx! <#worship>
A felbontása lehet akár 1280*1024 is?

b-type
off:
detto,...futás vissza <#vigyor3>
on:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Megsporoltam volna egy csomo gepelest, ha tudom hogy te is leirod😊))))))))
Alexease
<#zavart1>
Alexease
<#vigyor3>
petesilver
Megalol! valami ilyesmit írtam, csak közben MotoGP-t is nézek😊

Alexease
Es azert a minden-iven-autozasnak" is vannak elonyei😊) Tegnap mivel nem volt kettesem, igy ujrainditasoknal kenytelen voltam felhuzodni, hogy belul eltudjanak menni kanyarban amikor gyorsabban odaernek. Persze, ezzel buktam is par helyet, de azert volt olyan is, hogy tartottam magam kulson es visszaeloztem, de olyan is, hogy sikerult kulsoiven 1-2 kor alatt tartva magam, korbeautozni valakit😊)) Persze, ehez az is kellett, hogy aki belul volt, ne hasznalja ki a teljes palyaszellesseget...😉))))
petesilver
Ez ennél bonyolultabb. Mondjuk hogy nagyonjó vagyok egy pályán/csak a feltételezés erejéig/, de blackflag miatt 1 kör hátrányban vagyok, a célegyenes nem valami hosszú, hamar jön az elsõ kanyar. sárga alatt piteltem, viszont a sérült, vagy lassabb többkörhátrányos versenyzõk nem. Nekem célom lenne a legelejére kerülni rögtön, hogy ha jön pl mégegy sárga, visszavegyem a kört azonnal. Ilyenkor eleve gáz, hogy elõttem vannak a belsõ sorba, pláne ha még hátulról is akarna a belsõsor indulni. Ezt lehet fûszerezni, hogy elõttem 3 pilóta van, az elsõ kettõ sérült, a harmadik hasonló helyzetben van, mint én. Ilyenkor rajtnál belsõ sorból ketten elõznénk ugye élbõl, és belsõ ívre kéne keveredni:2wide. A külsõ sorban kialakulhat versenyhelyzet, jó esetben max 2wide. Tipikus tölcsér efektus.

Szóval nem mindíg akar minden belsõsoros hátulról indulni szerintem, mert belsõ soron belül is szokott lenni poziciókeveredés.

Alexease
Nem hinnem hogy jo es/vagy korrekt megoldas lenne hatra sorolni a lekorozotteket...

Koztudottan azert vannak elol, hogy lehetoseguk legyen vissza venni a korhatrany. Erre van is eselyuk, mivel "sok" a sarga, es a ligaban egyezmenyesen a sarga beintese utan mar "nincs verseny", vagyis ha ugy adodik a belsoivre visszahuzodva "elore tudnanak menni" a celvonalig.

Korhatranyt kapni "normalis" korulmenyek kozott is lehet😊 Egyszeruen versenyben, versenyben pit-eleskor s utana/kozben sarga, ha kiutik az embert stb.😉 Sokkal korrektebb ha "fent tartjuk" a versenyt, de persze ehez az is kell, hogy mindenki normalisan tudjon autozni barmilyen iven, es ezt megfontoltan, higgadtan, turelmesen tegye😉))

Egy pelda (bar benne van az elozoben tomoren😄): Te sem orulnel pl., ha szinte vegig nyomsz egy versenyt elol, jol tartod magad, nincs semmi gond, jo a versenyed. De mondjuk kenytelenvagy versenykozben kimenni a pit-ben (ritkasag de elofordul😄DD) es ez versenyben egy rovidebb palyan azonnal korhatranyt jelent. Ha ezutan kozvetlenul jon egy sarga, akkor a tobbiek kenyelmesen sarga alatt pit-elnek, neked meg megmarad a korhatranyod, amirol abszolut nem tehetsz, mert lehet hogy valaki egyszeruen csak kicsuszott. Ha ilyenkor egyszeruen hatrasorolnank mint "veszelyes elem", nem hinnem hogy boldog lennel😊))))

Vagyis, sokkal jobb lenne ha javulna az atlagos autokezeles es a versenyhez valo hozzaallas😉 Sokkal tobbet nyernenk vele (balesetek, sargak, korhatranyok stb.)

Persze, az elozokhoz hozzatartozik, hogy a korhatranyban elolmaradashoz kell egy kis onkritika is, mert azert csuszkalva, gorcsosen beragadni az elsok kozott csak hogy visszavegyunk egy kort, nem biztos hogy jo megoldas😉))))
sajoati
mondjuk mielõtt tegnap meglöktem Papailacát, a fékezési pontnál 122 mph-val ment, az elõttünk haladó Juan 148 mph-val.
ezzel csak azt akarom mondani, hogy a tempóban elengedést is gyakorolni kell! 😊 (nekem is ofkorz)

Tihy
Szerintem ez nem igazán kérdés, tök mindegy hova sorakozik fel a belsõ sor, mindenhonnan megoldható, hogy galiba és jelentõs feltartás nélkül zajlódjon le a restart, csak a lekörözötteknek nem kell ész nélkül nyomni a rajtnál és tartani a belsõ ívet, TARTANI A BELSÕ ÍVET és minden rendben lesz. Meg különben is ez egy NASCAR bajnokságot szimuláló izé 😊, szóval amennyire lehet tartani kellene magunkat az eredeti szabályokhoz.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

petesilver
Mondjuk ez tervbe van véve, hogy meg lesz csinálva rendesen, mint egy igazi pit. azóta meg pláne, hogy Hazsonak nem jön be a fehér háttér.