51527
-
prien21 #51407 Üdv mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni. Szeretnék kipróbálni valami modot a játékhoz (2010-es v 2011-es autókkal:) viszont nem találom a cot modot sehol. Aszthiszem ez kell, hogy tudjak letölteni kocsikat. Ha valaki tudja hol keressem az segíthetne...
Multizni szokott valaki? Ha már belerázódtam nem lenne rossz móka...:) -
#51406 -
#51405 Ez egy aranybanya.:) -
#51404 Annak a palyanak a mappajaba kell bemasolni amelyikhez tartozik. Bevallom mar kb 5 eve nincs fenn a jatek, szoval eleg halvanyak az emlekeim.:) -
horthy #51403 Ezeket az autobeállitás setup-okat be kell másolni a Nascar 2003 könytárába ?
Nem vagyok egy számitogép zseni hová kell pontosan ? -
ta1990 #51402 még egy kérdés nincs véletlenül 2003 hoz 2008-09 vagy 10 es autók kiegészítés vagy valami ilyesmi mód !! -
ta1990 #51401 értem köszi a választ -
#51400 Tudtommal nem mivel az igaziban is kicsit balra húz (könnyítve ezzel az úton tartást). -
ta1990 #51399 Helló!
Azt szeretném kérdezni hogy meg lehet e valahogy akadályozni hogy a Nascar 2003 ban , egyenesekben ne húzzon magától balra, mert mivel billentyűvel játszok kicsit zavaró?? -
#51398 köszi, most még melóban vagyok de este lehuzzom :-) -
Debilon #51397 ami a magyarításban van/volt sound mappák, azokat innen lehúzhatod:
nr2k3 hun -
Debilon #51396 magyaríásból miben vannak a hangok? csak a sound mappa kell? -
#51395 Lehet hogy a magyarításban van, nem tudom annak idején a HNR oldalon fent volt. Jó lenne, mert meg akarjuk csinálni rFactorra! -
72TSanyi #51394 Gábor, ha a Mint a villám filmből kiszedett hangokkal készült magyarosításra gondolsz, akkor megvan. Én úgy emléxem, hogy annak a szerzője Szabó Gábor (CodeRed) volt, aki - ahogy láttam - a ligátokban versenyez manapság. Ha kell, én is fel tudom tölteni valahova. -
Debilon #51393 ha az kellene ami a magyarításban van, akkor nekem megvan valószínűleg :) -
#51392 Valakinek nincs meg a magyar spotter? -
#51391 Itt vannak setupok. Annak idejen en ezeket tartottam a legjobbnak.:) -
#51390 Nincs sajnos! Rfactorra vannak modok, de meg sem közelíti ezt a színvonalt.
Jó meg minden, VSR.hu rendez vele bajnokságot, de nekem pl nem igazán tetszik.
De azért menj fel a VSR honlapjára és keresgélj, a Fórum részen találsz letöltési linkeket, ha tetszik utána akár indulhatsz a bajnokságban is..
Oldalt ahol beállítások vannak most nem tudok neked mondani sajnos.. -
horthy #51389 Én még csak most kezdtem el játszani a Nascar 2003-al tud-e valaki olyan oldalt ahol vannak ( legjobb ) kocsibeállitások a pályákhoz ?
A Nascar 2003-nál egyébként van-e ujjabb ( szebb grafikájú ) és hasonloan élethű Nascar szimulátor ? -
72TSanyi #51388 Szerintem erre nincs mód, bár eddig nem volt szükség a pontrendszer módosítására sem. Nesze neked új szabályok...... -
geeb82 #51387 Sziasztok!
Segítene nekem valaki abban, hogy tudom átírni a pontozást az nr2003(papyrus 2007 update) játékban? -
#51386 -
#51385 Hamarosan kezdődik ;-)
Február 19. :D
-
#51384 Arról nem is beszélve, hogy ellenben más populárisabb szériákkal, mint az F1 stb., Nascar ligákból nincs túl sok Magyarországon, sőt... AI ellen versenyezni meg mégse olyan. :P -
#51383 Szerintem menni fog, ha az nr2003 ment akkor ez is. :) Első körben úgy vettem észre, hogy nincs olyan "nehéz" az rfactor-os nascar mod mint az nr2003 mert például Las Vegas-ban nem igazán sikerült megforgatnom az autót, bár ennek ellent mond, hogy most Bristol következik és ott azért már nem egyszer sikerült ez a manőver.
Amúgy ha nem akarsz feljönni a szerverre akkor ajánlom, hogy az alap setup pack-ot is szedd le a mod-hoz, mert anélkül irányíthatatlan lesz. Itt megtalálod! -
#51382 Tisztelet a kivételnek!
A VSR Simbin szekciójában csak eredeti gameval lehet nyomulni:D
Race-on vagy Race07 ...
(igaz azért mert másképp nem megy:DD) -
#51381 Sajnos, ha az iRacing valoban nyereseges, akkor az sem az eladasok, elofizetesek miatt;) Allitolag 18-20 millio dollarbol raktak ossze, plusz az utobbi ket evben beletolt fejlesztesi munka (azert az is van boven, mar csak kiutazni a palyakhoz, ott lenni 3-6 napot es scannelgetni sem olcso, foleg ha Ausztralia vagy Japan:P).
Ha a mostani full letszammal szamolok, visszamenoleg a ket evre, a mindenkinek 2*1 ev elofizetessel, osszes megvasarolt tartalommal, meg akkor sem jott vissza a befektetett penznek a felel sem:D
Es mint tudjuk, az iR elofizetoknek talan a negyede ha valos, mert eleg sokan csak az akcios, 1-3 honapos elofizeteseket hasznaljak ki, aztan ujra regisztralgatnak mindig mas nevvel:D Valakinek boven jo a Rookie sorozat is:)
De az iR-rel hosszutavra, komolyan terveztek, valszeg nem fognak ehenhalni:) -
#51380 Ezert is irtam, hogy sajnos "letszamcsokkento hozzaallas" a warez ellenesseg;) Ez van.
Igen, az NR2003-t is toltak warezben, de ott elsosorban az volt a gond, amire nepszeru lett, mar nem lehett kapni;) Sokan tobb ev utan, kulfoldrol vettek, 5-10-sevel lett hozatva;) A vegefele mar kint, tobb sza dollaert adtak egy-egy eredti dobozos peldanyt belole;) Hogy mennyien vettek meg annyiaert, azt nem tudom;D -
72TSanyi #51379 Köszi az infót. Letöltöm, és megnézem hogy megy a dolog. -
#51378 Hát most mit lehet csinálni? sajnos a rFactor játékosok többsége inkább a világ bolti verziót szerezte be, nekem eredeti, és azt is támogatom, hogy amivel játszunk igen is vegyünk meg! de most ha átállítanám a servert hogy csak eredeti exevel lehessen feljönni, erősen megcsappanna a létszám. De legalább nálunk nincs kilinketve a crack nem úgy mint más ligáknál...
Amúgy anno a HRN-ben is lehetett menni világbolti NR2003-mal, az nem volt ciki? :D
Mindegy remélem a rF2 ilyen szentpontból normálisan lesz megírva, és nem lehet majd warez változattal onlineban nyomulni. Az iRacingen meg is látszik, hogy nem lehet kijátszani a rendszert, jó élnek belőle, van pénz fejleszteni a játékot. ISInél el kéne kezdeni gondolkodni, én támogatom ez iR hozzáállást, fizess, hogy játssz! -
#51377 Tudom, hogy erosen letszamcsokkento hozzaallas, de nem ciki, nyiltan warez cuccal bajnoksagot szervezni!:) -
#51376 Bár a kérdést nem nekem tetted fel de válaszolok, mivel én vagyok ott az egyik szervező ;-)
a rFactor "világ bolti" verzióval is megy. A letöltések a fórumban megtalálhatóak, sőt elég csak azokat letölteni, valamint legyen meg az a bizonyos exe fájl is :-) Ha van még kérdés, itt vagy a VSR fórumba tedd fel nyugodtan, és remélem mielőbb találkozunk a pályán ;-) -
72TSanyi #51375 Pumy, ez a bajnokság cFactor licenszel játsszható, vagy elég a letölthető játék a szükséges kiegészítőkkel. A bajnoksában használt mod-ot honnan töltötted le? -
#51374 Mozgó képben :D
-
#51373 asszem most már nem halogathatom a vsr telepítését:) -
Egy kis reklám :P A las vegasi verseny befutója, a füvön az első 3 helyezett, a 4-es kanyarba 3 wide-oztak, aztán ez lett a vége. Én az 5. helyen mentem, így 2. lettem (#9-es autóval megyek ott). Jó kis első verseny volt nekem :) -
#51371 Feljössz a szerverre és lemented ;-) vagy körözöl a szerveren :-) Szívesen látunk -
#51370 Szia!
A setupot le lehet töltetni amivel a bajnokságba mentek? Ki szeretném próbálni, mert már eléggé hiányzik a nascar versenyzés. -
#51369 Ha már szóba került ;-) VSR NASCAR:
Vagy még iRacing :D csak pénz és idő kérdése :D -
#51368 Hát igen!:D
Pedig talán még msn-en is megvagy:D