NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
nem egy õrült összeg gravírozni mivel garvírozó vagyok 😄DD

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

hehe, GRAVÍROZVA. <#wilting>

Nagyon jó ötlet, részemröl támogatom. Söt sztem az elsö 3 megérdemelne egy kupát, gavírozna. Nem lehet egy horribilis összeg.

Alexease
Igen, itt "kenyelmesen" lehetett haladni 3wide-ban, bar erosen "veszteseges" volt a kulso iv. Tobbszor teszteltem edzesen, hogy kivulrol probalok elozni, vagy legalabb melle kerulni valakinek kanyarban, hogy fix belsoivre kenyszeritsem igy lassitsam es talan mellette tudjak maradni esetleg elmenni, de annyira sodros volt, hogy naguon sokat lassult az auto. Persze nekem, mas lehet hogy kenyelmesen megcsinalja😉)
Tihy
Gondoltam rá én is, hogy lelassítok, de akkor a mögöttem lévõk is ránk torlódtak volna és ezt a helyzetet akkor és ott még veszélyesebbnek éreztem, mint egy kis 3wideot.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Alexease
Azert eleg komoly problemakat vetne fel ez a megoldas😊) De a Bajnok "nemfizetese" jelenleg is megoldhato, csak szavazas kerdese, ket ember dija nem egy komoly osszeg, evente egyszer ~20 versenyzore elosztva😉

Amugy mar sokat gondolkodtam rajta, hogy valahogy komolyabban kellene "dijazni" a bajnokokat. Bar lehet hogy tenyleg csak szorakozas, hobby, de azert aki ennyire "elol vegez" a Bajnoksagban, az azert leszamitva a tehetseget - 😄 - valszeg az atlagnal tobbet foglalkozik a versenyekkel (gyakorlas, teszt, felkeszules, setup, ido stb.) Egyszer volt egy "Oklevel" Norbinak, de azota csak a vegen egy BIG Gratula😊 Esetleg ez is egy szavazassal megoldhato, hogy megemeljuk a szerver dijat ~500 forinttal, es a szezon vegen a Bajnokok vagy az elso 3 helyezettek kapnak valami autoval, versenyzessel, motorsporttal kapcsolatos dolgot (konyv, album, szakkonyv, verseny-, versenyzo-, eletmu DVD stb.), esetleg egy-egy belepot valamilyen versenyre, rendezvenyre (F1, gyorsulas, kiallitas).
Tihy
Ahogyan Toya is írta ez csak egy fun futam itt nem büntetnek. De azért a pontosság kedvéért jegyezzük meg, nem Harvick hanem Vickers lökte meg Blisst az Open befutójánál. Meg különben is olyan szép volt ahogy, keresztben csúszott át a célvonalon 😊

Met
lehet nem lenne rossz ötlet fizetni és mondjuk a bajnokság nyertesének nem kellene fizetni a szerverért

Met
az a baj a garos cserével, hogy csak idõleges megoldás, mivel ez típushiba

Met
<#zavart1>

JuanG
nem tudom nem mentettem le a replay-t, csak emlékszem rá 😊...asszem pasztor volt még ott...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Prezsi
Juan mikor volt ez megnézem majd.

Az All Star Challenge-en nem büntetnek ha jól tudom. Az nem része a bajnoki sorozatnak.
Amúgy ott is szórják a büntetéseket szépen, de azt azért nem kérhetjük hogy pontlevonás helyett fizessetek be egy-egy eset után x forintot a kasszába 😄

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Ha nem ilyen szerencsétlenül történik, hogy nagy sebességkülönbség miatt hirtelen alakul ki, néhány pillanat alatt, mindjárt az 1-2. kanyarban a sûrûjében, akkor nem is lett volna valszeg semmi baj. Én nem hibáztatok senkit. Lassítanom kellett még a célvonal után, mert elõttem is fékeztek, így a mögöttem jövõk nylván sokkal gyorsabbak lettek. Csak mondjuk én nem elõztem senkit, engem próbáltatok mindenfelõl és sajnos összekoccant Pete autójának hátulja és az enyém jobb eleje egy pillanatra. Tényleg sajnálom...

Ma néztem meg a múlt szombati All Star Challange-nek nevezett futamot. Ebben a ligában büntetést kapott volna Kevin Harvick, a Mike Bliss elleni akciójáért. Ott miért nem?

Tihy
keszte = kezdte 😊)

Tihy
Pedig úgy gondoltam veletek bevállalható ott a 3wide, egyikõtök sem most keszte és nem most láttátok elõször Michigant, de így utólag belátom talán nem kellet volna.

Én még valamikor április környékén írtam a fórumba, hogy egyik haverommal próbálkoznánk egy ECCI 6000 mintájára egy pedál elkészítésével, hogy a Momo Racing pedálját le lehessen cserélni. Eddig nem volt idõm foglalkozni a dologgal, de most már úgy tûnik hogy most már enegem is érint ez a pedálprobléma. Egyébként augusztusban lejár az 1 év garancia, úgyhogy csak azért kérdéses a garban való cseréltetés.

Hogy a futam elején mi volt....borzalom....egyszerûen nem értem, hogy lehetett ennyi sárga (ill. van róla fogalmam) egy ilyen viszonylag könnyûnek mondható pályán.

Természetesen a végzet engem is utolért, és taccsra is tette a motoromat, miután már az oldalát és a hátulját elintézték mások.

Nekem pedig a váratlanul nagy sebességgel ugyanott belsõ íven érkezõ Tihy-nek kellett helyet adnom... Belassultam egy kicsit, mert elõttem is fékeztek, ezért alakult ki ez a helyzet. Sajnálom, de én sem tudtam sok mindent tenni. Egy pillanat alatt kialakult egy 3 wide helyzet, amiben én voltam középen. Sajnos nem sikerült megoldani. Az én versenyem is tönkrevágták már jó párszor. Én nem akartam senkinek rosszat. De akkor majd a versenybíróság eldönti.

DTap
Én már tudom sajna 2.-án lesz egy hónapja,hogy beadtam-csak azt nem értem 21 munkanap alatt miért nem lehet egy cserét megoldani???

HaZso
Így van <#worship>
Pete, ha tudsz, gyere ICQ-ra pls!

Tihy
Nem akarok beleszólni, de talán egy jó tanácsot esetleg elfogadsz ilyen esetekre. Csak annyit kellet volna csinálnod, pl mikor az élboly utolér lehúzódsz a célegyenesben és leveszed egy kicsit a gázról a lábad, hogy mindannyiunk még az egyenesben el tudjon menni melletted. Vagy a másik megoldás, hogy lehúzódsz az apronra (persze olyan sebességgel, amivel ott is tudsz maradni)

petesilver
Mindenkinek ajánlom, hogy akinek csak pedál gondja van, el ne vigye garanciába, mert rohadt hosszú ideig is eltarthat!!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Papailaca
Ha ez így megy tovább, midenkinek oda kell adnom...<#wink>

Let\'s get ready to Rumble!

Sajnos szóba sem jöhet a bocsánat... asszem ide kell adnod az M5-t egy pár körre a Ringen... és utána berugunk... na akkor talán... <#taps><#wave>

Én az Aqua Computernél rendeltem a kormányom. Mit gondoltok, ott problémáznak egy garanciális cserén, vagy hajlandóak kicserélni?

Papailaca
A végén sajnos sikerült megfosztanom az Istvánt a yo helyezéstõl,sajna az autóm motorja kb 85-90%-os volt,de mindig a kocsi hátulját találták el valahogy ( az Alex a tanúm,hogy hány esetünk volt,és mind a közvetlen közelünkben, meg is értem,hogy feladta), de mivel a motor jó volt,nem akartam feladni,de a kocsi szinte irányíthatatlan volt,ezért próbáltam lassabban menni a kanyarokban.
De mivel új gumikkal is instabil volt,ezért el lehet képzelni,milyen lehetett szarokkal...
Sajna nem tudtam mit csinálni a lekörözéskor, mert elindult a kocsi felfelé,megpróbáltam megfogni,de csak azt értem el vele,hogy nem pörögtem ki, de sajnos az Istvánnak negyon le kellett lassítania, hogy elkerülje az ütközést a palánkkal,vagy velem.
Mégegyszer elnézésedet kérem,ha tudtam volna,hogy az utolsó körök egyikében ez lesz, bizos kiállok én is, de ez jó tapasztalat volt a jövõre nézve.
/#39 Sorry!

Igen. Metnek hívják.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

A mai futam alatt 3x játszott meg a kormányom, hogy a gázpedál nem ment maxon, hibába nyomtam be teljesen. Ahogy néztem egy 60% jelentett a repleyben található gázcsík szerint. Ez arra volt jó, hogy 4.-ben 150 mérfölddel ment az autó. Így hamar kaptam egy kör hátrányt, majd ahogy a boxba álltam, hogy megnézzem a kormányt, sikerült még egyet összeszednem.
Ezúton köszi a veresenyben vezetõknek, hogy lehetõséget adtak a körhánytrány viszavételére! <#worship>
A pedált azzal lehetett helyrehozni, hogy ki kellett húzni az usb portból a csatlakozót, majd vissza. Csak ezt nem lehet csak lassú vagy álló autónál megjátszani, mert a kihúzás után 1-2 másodperc, még a kormány inicializációja megtörténik.
Egyébként úgy sejtem, hogy a sárgák alatt történhet valami a pedállal, de hogy mi okozza, az rejtély.
Gondolom ismerõs a jelenség páratoknál, van rá ellenszer?

petesilver
Versenybíróság: 35 kör V8 vs Pete megóvom. Nyilván nem számít, hogy restart elsõ kanyarja, meg hogy próbáltam helyet adni V8-nak, de kanyarodnom nekem is kell, és tönkrebaszta a versenyem, de hátha nem versenybalesetnek bíráljátok el.

Mission Impossible 2010: PRO Class

JuanG
bocs sajoati, de ott meg akartalak elõzni, és nem sikerült tartanom az ívet, igyekeztem minél jobban beengedni a kanyarba, mint ahogy te is...

Prezsi: volt egy eset, ha ott nem fékezek be kicsit amikor elémvágtál 1 kanyar elõtt (sztem feleslegesen), akkor mindketten bukunk...nem sokon múlott 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

sajoati
ezt én se értem különben, ezen a pályán _annyiféleképpen_ lehet bemenni a kanyarokba, meg kijönni is, szóval ez a sok sárga nemtom. ütközések vagy megcsúszások, vagy mi miatt, de egyszerûen nem értettem, hogy ezen a könnyû trekken mi ez a sok bénázás.

Endure, in enduring grows strong...

Alexease
Nahh, ezt feladtam😞(
40 kor 6 sarga:/ Meg az elejen lekoccoltam egy keresztbe allo autot, motor kampec, javitani nem lehet, lomha es lassu mint a dog:/

Pedig jo palya lenne. Kellokeppen draftos es "kanyaros" is egyben, lehetne rendesen "versenyezni". Ha jol lattam - mindig kozvetlen elottemn volt😉) - sok volt az "egyszeru megcsuszas". Bar tenyleg szivatos, de azert meglehetne "oldani", hogy ne legyen ilyen. En meg az edzesen tesztelgettem, milyen ha megcsuszik, elmaszik a hatulja, de teljesen jol erezni azonnal - persze kormanytol es beallitastol is fugg - es meg meg is lehet fogni, szinte "savon belul" es minimalis sebessegvesztessel. Bar azert versenyben mas...😊

De azert sajnalom, jo verseny lehetett volna.
DTap
Nem tudnak adni cserét mert nem forgalmaznak (amikor vettem akkor is úgy hozták vmi nagykerbõl ezt az 1-et)Gyakorlatilag alig használt volt a szezon elején kb 5-6 futamig nem volt gond vele majd rohamosan leromlott-már nem csak az volt a baja ,hogy gondolt egyet és max5-15-25%-ra befogott és úgy is maradt-hanem az is hogy alig értem hozzá és 100%-ra.Az a bosszantó,hogy nem volt benne 50 üzemóra sem pedig az áráért elvárható lenne ,hogy legalább egy darabig jó legyen.Én valószinüleg ezzel a darabbal kifogtam-ha sokat használtam volna biztos nem viszem vissza de igy ebben már nem bizom,ha szétszedem aztán más gond is lesz vele rajtam marad.Hozzanak csak egy újat csak birjam kivárni...

HaZso
Hát én jó, hogy nem vittem vissza, igaz, már nem tudom, hogy garanciális-e, de hála MET-nek<#worship><#worship><#worship>, tökéletesen mûködik, végre nem kell attól félnem, mikor fog be a fék, vagy mikor nincs full gáz, szóval egyáltalán nem érdemes visszavinni!

Met
miért nem kérsz/adnak egy cserekészüléket?

Papailaca
Nem tud véletlenül vaki egy kormányt adni a Dénesnek, sajna nekem nincs,már elvitték a másikat..
Biztos van vkinek egy szakadék,amivel indulhatna..
Segítsünk már.
Kormányodaadósversenyenindulós.Szerintem.

PuMy
Szerver elinditva.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

DTap
Most jöttem az üzletbõl ahol anno a kormányt vettem.Persze ma is semmi megint jöhet egy hét várakozás(ezzel már átlépem az egy hónapot,hogy elintézzenek egy garanciális problémát).Pedig mára már nagyon reménykedtem benne.Kész vagyok teljesen.Maradok szemlélõ-Jó versenyt Srácok!

JuanG
ez nekem is nagy szívfájdalmam 😞((...a GITS2-õt épp hogy leszedtem még...

Bucser
Csak ismételni tudom magamat a 33208-as hozzászólásban... A kedvenc anime FTP-met néhány magyarországon CD fromában el sem érhetõ Mp3 miatt zárták be.. szóval😊 A legkisebb indok is elég nekik, hogy ugorjanak egy tracker serverre...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Met
Nem értem, ha valaki leszed egy versenyt attól még inkább kimegy egy igazi versenyre mert kedve támad hozzá. Ez nem olyan, hogy leszednek egy filmet és aztán nem veszik meg eredetiben és a moziban se nézik meg.

Tihy
Azért nem adják fel ilyen könnyen:

EnzoF1 (F1RW admin):

"Úgy tûnik, meg kell alkotnunk a Törvényt, hogy elejét vegyük a hiperlinkeléseknek..... soha nem gondoltam volna, hogy lesznek olyan hülyék, akik miatt ehhez kell folyamodnunk....

Nem vagyok ügyvéd, és nem is ismerem az összes törvényt.....

De azt tudom, hogy ilyen könnyen nem fognak tõlünk megszabadulni...... visszatérünk!"

Roccso
Bazeee<#falbav> ezt nem hiszem el...már éppen kezdett alakulni a ratiom<#mf1>
Én leginkább DTM-et szedtem,mert ugye angolul élvezhetõbb volt de ha vmirõl lecsusztam a TV-ben csak felugrottam letölteni a qrva életbe...

Bucser
Az igazi gond az, hogy I-maxos dvd-ket és ripeket is le lehetett szedni és szerzõi jog alá tartozó cuccokat... Nem hinném, hogy pont a versenyekre lettek volna figyelmesek. Valamint rengeteg autósmsor ripje is megtalálható volt az F1RW-n..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DTap
Maximum a szezonösszefoglalók jogosak (azok megvásárolhatóak-anno Bécsben láttam VHS-en megfizethetetlen áron) de futamokról nem tudok az a röhej pont a rajongók ellen lépnek fel ezzel mert nemhinném ,hogy az átlagemberek nagy számban töltenék a régi versenyeket.És sajnos a FIA fellépése miatt elapadnak az amerikai források is amihez meg közük sincs.A TV-rõl felvett 20 éves VHS-felvételekkel (melyek nekünk nagy kincsek),hogy mi a bajuk nem értem...véleményem azonos.

Alexease
Neha szerintem tulzasba viszik ezt a warez- es filecserelo ellenes "fellepeseket":/ Kit es miert zavar, hogy ha le lehet tolteni egy mar regen lefutott versenyt?!?! Sosem ismetelnek komplett futamot TV-ben, vagy ezeket kint boltban is meglehet venni VHS-en vagy DVD-n?!?! Bar ennel lehet hogy osszetettebb a dolog, de azert bekaphatjak...😊
DTap
Reménykedjünk...(néha az utolsó 1-2 Nascar verseny és F1 futam megtalálható Torrentkeresõkben-de semmi egyéb...)