NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Autobol "csak" 4 tipus van, de versenyen tobb is indulhat. A RACE resz beallitasainal (Computer Opponents - valami hasonlo;D) fe tudod tornaszni elvileg 42-re😉
- Ez egy MOD es foleg onlinera keszult, klasszikus bajnoksag lehetoseg nincs benne. Csak TEST es RACE.
- Es ahogy irtak mar elottem, erdemesebb talan az 1.0-as verziot levadaszni valahonnan, az egy kicsit bovebb, es "eredeti" autok vannak benne😉
Mission Impossible 2010: PRO Class
Endure, in enduring grows strong...
bajnokságot gözöm nincs, hogy lehet nyomni, azt jobb online, az AI elég kamikáze módra megy.
+1 tipp: ha a türelemmel hadilábon állsz, akkor ne nagyon indítsd el a GTP-t, mert igen nehéz vezetni.
I will use google before asking stupid questions.
A GTP 1.1-es verziójával szeretnék nyomulni, de van két problémám!
- csak 3 ellenfelem van, és nem is lehet többet beállítani, hogyan lehet plusz kocsikat betenni a játékba?
- hiányzik a fõmenübõl a bajnokság, csak test meg single race van, így hogy lehet bajnokságot nyomni??
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Nagyon jó volt a kocsi,jó volt a pálya, a szerelõk ezúttal(is) kiváló munkát végeztünk, a verseny amúgy nagyon kemény,embertpróbáló és szoros volt, fõleg miután az elsõ pitkiálláskor elmentünk kajálni a barátnõmmel a szomszédos étterembe, és nagyon kellett sietnünk-a desszertet már meg sem ettem-hogy visszaérjünk.
Azonban (micsoda véletlen) sikerült az elsõ helyre visszaérnem, onnantól már sima volt....
😊
Let\'s get ready to Rumble!
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
vegyük be a bajnokságba, már ha alkalmas lesz rá
I will use google before asking stupid questions.
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
Apropó, redõny szerelõ nincs köztetek?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
1. az üveg nehezen ségül,mondhatjuk,hogy örök darab
2. a szitázott logó+szöveg lehet színes ,és az edzés után zománccá keményül-ergo nem lehet leszedni róla
de még gondolkodom,és ha lesz egy kis idõm csinálok egy mintát is,bár azért egy szavazás nem ártana, de sztem 100% igen lesz az eredmény...
de homokfújni tudok,az sem rossz...
Azon felül ,hogy nagyon szép,szerintem egyedi is,és nem valami tucatárú,amit a boltban megvesz az ember,és garvíroztat magának rá egy elsõ helyet.
Persze biztosan drágább,de természetesen önköltségi áron megcsinálom,munkadíj nélkül.
"cserébe" ;-) egy Pozsgay-klasszik a mai F1 idõmérõ utánról
"A McLarenek nem rosszak abban, hogy meg tudnak szökni az ember elöl"
1. nemtudom, hogy befogni a gépbe
2. elég íves az oldala és nehéz gravírozni (útálom na😊
de mondjuk lehetne plexibõl és annak valami talpat
OFF
https://poker.intertops.com:444/www/signup.htm
vki megnézné, hogy látja itt az ellenõrzõ szám/karaktersorozat mellett a képet???
nemtom eldönteni, hogy nálunk van a hiba, vagy ott??
ON
kupába benne vagyok. meg ha csinál vki ma funrace-t, lehet abban is 😊
En szemelyszerint par ezer forintot raszannek, ha nem lenne ossznepi dontes, ha mar "szervezõ-féleség" vagyok😛