NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sikerült bealudnom a qual alatt, sajna nem enged be a játék! 😞

Alexease
Segitokeszek, de tenyleg dolgoznak😉)) Lehet hogy furcsa, de ha jol tudom, itt az atlageletkor 25 felett van😊)) de igy estefele mindig van valaki.

- Autobol "csak" 4 tipus van, de versenyen tobb is indulhat. A RACE resz beallitasainal (Computer Opponents - valami hasonlo;D) fe tudod tornaszni elvileg 42-re😉
- Ez egy MOD es foleg onlinera keszult, klasszikus bajnoksag lehetoseg nincs benne. Csak TEST es RACE.
- Es ahogy irtak mar elottem, erdemesebb talan az 1.0-as verziot levadaszni valahonnan, az egy kicsit bovebb, es "eredeti" autok vannak benne😉
petesilver
Pedig én aztán nagy nascarguru vagyok ám!!! 😄DDDDD

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
A másik, hogy a többség, mint pl én is, még az 1.0-ás GTP-vel nyomja, ami 300megás installal bír, több pályával, és az összes gyári menõvel+a készítõk verdáival teletûzdelve. Ergo én nem tudok segíteni, hiába akarom, mert meg sincsen a herélt 1.1-es változat.

PuMy
Szerver elinditva.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

sajoati
nekem a Transam nehezebbnek tûnt, bár GTP-n iszonyat szpídeket lehet dörgetni 😊) Spaban eau rouge talán még egyik progiban/modban se sikerült ilyen jóra 😊)

Endure, in enduring grows strong...

az 1.1-ben csak 4 autó van installálva, tölts le a netröl még egy párat, akkor nagyobb mezönyt is fogsz tudni választani.

bajnokságot gözöm nincs, hogy lehet nyomni, azt jobb online, az AI elég kamikáze módra megy.

+1 tipp: ha a türelemmel hadilábon állsz, akkor ne nagyon indítsd el a GTP-t, mert igen nehéz vezetni.

DE!

Metwork
esetleg az nem fordult meg a fejedben, hogy dolgozunk és nem érünk rá netezni?

I will use google before asking stupid questions.

Úgy látom itt nem túl segítõkészek a nagy nascar guruk!!

Segítségre szorulnék!

A GTP 1.1-es verziójával szeretnék nyomulni, de van két problémám!
- csak 3 ellenfelem van, és nem is lehet többet beállítani, hogyan lehet plusz kocsikat betenni a játékba?
- hiányzik a fõmenübõl a bajnokság, csak test meg single race van, így hogy lehet bajnokságot nyomni??

Tihy
Ha valakit érdekelne az x - t o r r e n t . n e t -rõl tölthetõ a Coca-Cola 600

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Azért ez most nem igazán takarná a valóságot 😄

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

HaZso
Neee, már elküldtem 😊)

Papailaca
Majd a Norbi helyett nyomom én:
Nagyon jó volt a kocsi,jó volt a pálya, a szerelõk ezúttal(is) kiváló munkát végeztünk, a verseny amúgy nagyon kemény,embertpróbáló és szoros volt, fõleg miután az elsõ pitkiálláskor elmentünk kajálni a barátnõmmel a szomszédos étterembe, és nagyon kellett sietnünk-a desszertet már meg sem ettem-hogy visszaérjünk.
Azonban (micsoda véletlen) sikerült az elsõ helyre visszaérnem, onnantól már sima volt....
😊

Let\'s get ready to Rumble!

<#nevetes1>

ibronk
Hazsot ezennel hivatalosan felveszem a notorius nem nyilatkozok táborába <#vigyor3>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

PuMy
Kellene Norbi Michigan-i es HaZso Michigan-i es Road America-i nyilatkozata.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Met
Hazárd megye lordjai, Lee Tábornok?😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

sajoati
nekem errõl a Megint dühbe jövünk c. film jutott eszembe, abban volt hasonló külsejû autókkal vívott roncsderbi 😊)

Metwork
jól néz ki😊
vegyük be a bajnokságba, már ha alkalmas lesz rá

I will use google before asking stupid questions.

ChevyG
ez veszett jo lenne!!!
Tihy
Készülget egy GN1970 mod: képek

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Met
én kémeket szoktam küldeni😊

Apropó, redõny szerelõ nincs köztetek?

petesilver
Több okból is jó a weblap. Láthatod, mennyi hely van, ahova be tud rongyolni a bömössel dühében, és kiderül, nem jön zavarba, ha csukott ablakon hajítja ki az utcára a kormányt, a'La Code! 😊

Papailaca
<#wink>

petesilver
😊 valahogy képbe kell kerülni, kivel versenyez az ember😊 ez az eccerû módja. 😊

Met
Az olyan hüjeség, hogy megnézzem a személyes adatait<#idiota>

petesilver
Van neki, én már meg is néztem vagy három hete bebeee!!!!😊

Met
Van weblapod, hogy mivel/mikkel foglalkozol?

Papailaca
még vmi: nem muszály homokolni a mintát,mert az szte elég snassz-bár olcsó, hanem lehetne szitázni is, és utána leedzetném az üveget- ennek 2 elõnye van:
1. az üveg nehezen ségül,mondhatjuk,hogy örök darab
2. a szitázott logó+szöveg lehet színes ,és az edzés után zománccá keményül-ergo nem lehet leszedni róla
de még gondolkodom,és ha lesz egy kis idõm csinálok egy mintát is,bár azért egy szavazás nem ártana, de sztem 100% igen lesz az eredmény...

sanzik
hat csinalj egy szavazast...
en tamogatom az otletet <#eljen>
Papailaca
sztem nagyon yo ötlet,én biztos igennel szavaznék,még annak ellenére is,hogy bizos nem kerül hozzám egyik sem😊

Papailaca
homokfúvást az csinálok én is,garvírozást úgy kell csináltatnom,és az drágább..
de homokfújni tudok,az sem rossz...

Alexease
Koszi, de eddig meg csak otlet szintu volt az egesz, ehez meg ossznepi szavazas kell meg egyeb megbeszeles😊) Aztan lehet hogy elvetik es meglincselnek hogy ilyeneken gondolkodom😊))
Met
üveget nemtudok, max. homokfúvatni

Papailaca
Mit szólnátok ahhoz,ha üvegbõl lennének a kupák,mint egy-két teniszversenyen,én tudnék csinálni egy-két félét,amit a Met tudna gravírozni,vagy én tudnék gravíroztatni.
Azon felül ,hogy nagyon szép,szerintem egyedi is,és nem valami tucatárú,amit a boltban megvesz az ember,és garvíroztat magának rá egy elsõ helyet.
Persze biztosan drágább,de természetesen önköltségi áron megcsinálom,munkadíj nélkül.

petesilver
Én a replayt megnézve nem láttam vészesnek a helyzetet. Mehetett volna a 3wide, ha V8 nem illetõdik meg, és nem felejt el kanyarodni. Késõn kezdett kanyarodni, és nem felfele kellett volna mozogni, hanem ott középen elkezdeni a kanyart. Ha már hárman íven vagyunk, ha kell, tudtam volna szélesíteni neki az ívet, de így esélyem nem volt rá. Délután ai-val gyakorolva sokkal durvább, szûkebb 3wideokat nyomattam mindhárom íven gyakorlásként.

sajoati
thx!

"cserébe" ;-) egy Pozsgay-klasszik a mai F1 idõmérõ utánról

"A McLarenek nem rosszak abban, hogy meg tudnak szökni az ember elöl"

Met
amúgy valami olyasmit képzeltem, hogy plexibe gravírozni és a talapzatba rakni led-et ami aztán szépen megvilágítja a gravírt

Alexease
<#ravasz1><#idiota><#bee1><#vigyor3><#beka2><#integet2>
Met
bolond vagy😊 azt, hogy gravírozó vagyok úgy értettem, hogy terelgetem a gravírozógépet mit csináljon, nem kalapácsal meg vésõvel bûvészkedek😊

Alexease
befogni a gepbe?! Minek😊) Artwork: grafitozas-tamponozas-festes, aztan olbe kapni es kezigravirral vegig muveszkedni a korvonalakat es az "arnyekokat"😊)))))))))))
Met
hát, a kupa oldalát kihagyom,
1. nemtudom, hogy befogni a gépbe
2. elég íves az oldala és nehéz gravírozni (útálom na😊
de mondjuk lehetne plexibõl és annak valami talpat

nekem sem jön be

sajoati

OFF
https://poker.intertops.com:444/www/signup.htm

vki megnézné, hogy látja itt az ellenõrzõ szám/karaktersorozat mellett a képet???

nemtom eldönteni, hogy nálunk van a hiba, vagy ott??

ON
kupába benne vagyok. meg ha csinál vki ma funrace-t, lehet abban is 😊

Alexease
En inkabb a kupa oldalara gondoltam a gravirt, kicsit nagyobban, HNR logo, NEXTEL/MIXED CUP felirat, BAJNOK vagy I., II., III. HELYEZETT felirat stb. A komplett logokat, emblemakat megtervezem, azzal nincs gond, csak erdekelne mennyi lenne a dolog😊
Ez együtt is kb 6 ezer. Sztem otthon még szebbek is vannak, ólcsóbban.

Met
A kupa talpára egy kis tábla fillérekbe kerül (ha nem ingyen<#kacsint>), van egy csomó kupa fajta, kicsi, nagy, díszesebb, nemdíszesebb .

Alexease
Ez jol hangzik! Tudnal esetleg csinalni egy egyszerubb koltseg vetest 2 vagy 6 kupara (egyforma vagy kulonbozoek a 3 helyezetnek), es kupankent egy-egy gravirozasra? Kivancsi vagyok mennyibe lenne, aztan majd max tovabbgondoljuk😊)
En szemelyszerint par ezer forintot raszannek, ha nem lenne ossznepi dontes, ha mar "szervezõ-féleség" vagyok😛