NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
NEM! <#idiota><#zavart2>
Amugy reklamugynokseg, de mondhatjuk reklamirodanak vagy grafikai studionak is😉))))))))))
Papailaca
Milyen stúdióban? Énekes vagy? ShyGuys?<#wink>

Let\'s get ready to Rumble!

Alexease
Szerver megy!!!

Bocsi a kesesert, a studioban nem ment a RA, haza meg csak most ertem😉 Holnap megnezetem a PSR-rel mi a sz*r van bent.😛
petesilver
Erre mondják az öreg rókák, hogy benzinnel megy, nem jogsival!! 😊)

Mission Impossible 2010: PRO Class

Papailaca
élni tudni kell<#vigyor2>
már most nevelem,hogy ne mindig ferrarival menjen,néha motorozzon i<#wink>s

Papailaca
<#eljen><#eljen><#eljen>

sanzik
jelenleg 70 vasagy nelkul,de mind1... <#beka2>
Met
ugy eshet le mint a falevél😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

petesilver
Vegyük hozzá, hogy Sanzik vaságyal együtt 50 kg!!! 😊))))

petesilver
És a budaringen felváltva kente motorral, meg Ferrarival!! Már most kitartó, többet ment, mint az apja!!! 😊))))<#eljen><#eljen>

sanzik
Friss jogsival ne akarjatok mar egy ilyen 600-as gepre ultetni a sracot.
Ezert van ennyi motoros baleset,mert mar szinte konnyebb barmilyen motorhoz jutni mint jogsihoz es minenki ugy van vele,hogy akkor legyen lagalabb 600-as gixer,aztan mikor meg odaveri magat akkor csak pislakol,hogy mi van.

Vegyen csak 250-est nyugodtan,tanuljon meg motorozni vele,szerezzen rutint, ha kell bukjon rajta lovet es ugy vegyen majd nagyobbat,de legalabb nem fog az elso heten meghalni.

Nekem 400-as van es arrol is tok jot repultem tegnap,hogy rohadjon meg.
Mondjuk nekem jogsim sincs ugy osztom az eszt, de ez most nem tartozik ide... <#zavart1>
a 250-es pici lesz neked és elég sok rosszat hallotam rola,de a 400-as már megfelelõ lehet,de ha rájössz a száguldás izére akkor egy hónap után már ez is gyenge lesz.<#whatever>
Met
asszem 2 héttel elõtte kell lefoglalni a pályát, szal. akkor mondjatok biztosat mert azzal nem vagyunk kisegítve ha itt igéri mindenki és ott derül ki, hogy ketten vagyunk 😊

Júli.3-án én is ott lennék. 181 cm 78 kg. Remélem megfelelek??<#vigyor2>

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

sajoati
erre most csak egy betût tudok válaszolni: ó ! (illetve dehogyis: köszike ezerrel!)

miniRiga... LOL! 😊 fenének kellett ilyen magasra nyúlnom 😞( egyedül az a tudat ad erõt, hogy valahogy egy kispolszkiban is elfértem.. még hátul is.
(mondjuk lyó volt, tudtam indexelni a térdemmel 😊 )

körülnézek 600-as fronton is, de attól nagyon tartok, ráhúzok, oszt elhagy a motor 😊)

Endure, in enduring grows strong...

b-type
6kiló. minimum. ...ha kicsit felegyenesedsz, és véletlenül belobbantod a pillangóidat a menetszéltõl, akkor kell erõ ami visz tovább..😊))
Ha elõre akarsz menni a végtelenbe, és tovább, akkor 600-nál kezdõdik a szöges ágy kényelme, az alatt 180-190cm-nek nem terem semmi. és 6kilónál is csak túrakivitelben (ott vmivel barátibban vannak elhelyezve a lábtartók, és a kormánycsutkák, még így is egy 120 lóvas miniRiga, de itt kezdõdik.
900-1000ccm-nél vagyunk inkább képben.
Én túraendurót vennék a helyedben, de ha mégis üstököst akarsz, akkor sztem rugónál kezdõdik a sportos túramotor. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

HaZso
Bõven <#worship>

DTap
A július 3.-án szeretnék én is mindenképp ottlenni (ha ezt már kihagytam) akkor számolhatsz velem is.176cm-85kg átmegy a mérlegelésen?<#vigyor2>

sajoati
akkor legyen 400-as? 😊

sajoati
ja, igen, 250-es. <#vigyor> elvégre csak békéscsabára akarok menni vele, nem a holdra 😊)

szóval a kettõötvenes az aranyos, míg a gsxr egy ááállat <#smile>

b-type
ZZR 2501????<#confused>..2500ccm??..az biztos nem lehet brutálállat..<#zavart1>
Ha 250-re gondoltál, ahoz túl nagy ló vagy, úgy értem túl magas, nem tudod eléggé összehajtogatni magad, ha meg mégis, akkor meg ennyi erõvel ostorral is csapkodhatnád magad <#vigyor3>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Papailaca
a 2501-az nem Lada?<#circling>
Amúgy vigyázz a motorral nagyon,mert gonosz egy állat, én most adtam el a Gsxr-emet 350 km-el, mert hajszál híja volt csak,hogy ottmaradjak vele, pedig amióta az eszemet tudom ,mindig volt motorom, és már 30-éves is vagyok-tehát már meggondolom 2× is,hogy mennyire húzom, de az én tapasztalatom az,hogy lehetetlen ellenállni a száguldozás csábításának. Most már, hogy van egy 4 éves fiam, még inkább visszaveszek, de be kellett látnom,hogy ehhez akaratgyenge vagyok. Ha ekkora erõ van alattad, nem fox lassan menni. Úgyhogy vigyázz!<#felkialtas>
Amúgy fasza a Kawa<#eljen>

sajoati
ööö. még nem 😊 egy 2501-es kawasaki zzr-t akarnók, mert az nem olyan brutálállat, hogy otthagyjon, ha húzok egy nagyot rajta.

de még lehet az is sok lesz, mármint, ha eltanyálok, sokba lesz... azúj oldalidom 😊

sajoati
ööö. még nem 😊 egy 2501-es kawasaki zzr-t akarnók, mert az nem olyan brutálállat, hogy otthagyjon, ha húzok egy nagyot rajta.

de még lehet az is sok lesz, mármint, ha eltanyálok, sokba lesz az oldalidom 😊

ui. NEM Talma hétvégi gyõzelme motivált 😊))

JuanG
és motorod már van hozzá?? 😄D

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

sajoati
ilyen megfogalmazásban nekem is jó a júli 3. igaz, hogy nem ismerem a budaringet, gokartozni se gokartoztam sokat, viszont lehet, hogy addigra meglesz a motorosjogsim 😊

HaZso
<#eljen>

JuanG
3-án én is jönnék, ha nem jön közbe semmi váratlan 😄

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Én nem engedlek oda az biztos<#boxer><#action>
mindent elkövetek és már neki álltam fogyokurázni 187cm 90kg,hogy a klaszikus "számitógépes" testalkatú versenyzökkel felvegyem a versenyt<#nyes>
Mnemomic
Hát én megpróbálom legalábbis.

HaZso
Akkor vehetjük úgy, hogy mindketten jöttök? <#wink>

Mnemomic
Ok majd egy közös fotó erejéig felállhatsz mellém 😊

Félre értetük egymást<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>én az eredményhirdetés közben szeretnék ott állni!
Mnemomic
Majd esetleg az eredményhirdetés után felállhatsz oda ha megengedik <#vigyor3>

Hi!Gratula a képekhez<#awink>,remélem 3.-án én is ott lehetek és szivesen lennék a dobogó legfelsöfokán<#taps>
HaZso
Rendben, elõtte össze kell számolni sztem, hányan leszünk, stbstb... aztán mehet a foglalás ;-)

Papailaca
Nekem yo a júli 3. Sztem jelezze aki jön,és foglaljuk le

Errõl egy klasszikus mondás jut eszembe.
Miért kellene ismernem, õ sem ismer engem 😄

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Met
húzós lesz ez a hét, holnap Coca Cola, pénteken Daytona
az a sok sárga...

DTap
ja igaz akor még sima Fast volt...

DTap
Ugyértettem hogy a Day és Night közt van-e különbség?Ezekszerint van.(csak a szuperkormány miatt kéne-de a holnap tökéletes)Köszi!

Tihy
Szerintem akkor még nem volt.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

ibronk
Daytonán még nem volt asszem, meg most sincs még. Holnapra megcsinálom. Bocsi.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

DTap
Most pénteken Daytonán ugyanaz a FAST2 lesz mint évelején?Sajnos azt sem találom vkinek megvan esetleg?
Ja és tényleg szépek vagytok együtt!

Alexease
Az EFFECTS konyvtarba.
Alexease
<#eljen><#worship><#wave>
Mar most az elejen elore elnezest kerek az esetleges csuszasokaert, de az "atvetel" majd egy kis idot vesz igenybe (1-3 nap), plusz szeretnek majd nehany kisebb-nagyobb valtoztatast eszkozolni az oldalon a hasznalhatosag erdekeben (kinezet, programozas, "adatbazis", hirszerkesztes - es ha osszejon akkor komolyabb verseny resz stb.)😉

Kuldeni mident ide, az otletekkel, valtoztatasi javaslatokkal, hibakkal stb. egyutt: alexease(kjukacz)hsw(potty)hu
PuMy
Szolgalati kozlemeny!
Ettol a hettol Alexease visszaveszi a HNR oldal szerkeszteset, szal a holnapi futamtol kezdve neki kell kuldeni a nyilatkozatokat meg ilyenek. Az e-mail cimet majd ô megadja. :-P

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Met
<#duhos2>

Amúgy szépek vagytok! <#eplus2>