NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy reklamugynokseg, de mondhatjuk reklamirodanak vagy grafikai studionak is😉))))))))))
Bocsi a kesesert, a studioban nem ment a RA, haza meg csak most ertem😉 Holnap megnezetem a PSR-rel mi a sz*r van bent.😛
Mission Impossible 2010: PRO Class
már most nevelem,hogy ne mindig ferrarival menjen,néha motorozzon i<#wink>#wink>s
Let\'s get ready to Rumble!
Mission Impossible 2010: PRO Class
Ezert van ennyi motoros baleset,mert mar szinte konnyebb barmilyen motorhoz jutni mint jogsihoz es minenki ugy van vele,hogy akkor legyen lagalabb 600-as gixer,aztan mikor meg odaveri magat akkor csak pislakol,hogy mi van.
Vegyen csak 250-est nyugodtan,tanuljon meg motorozni vele,szerezzen rutint, ha kell bukjon rajta lovet es ugy vegyen majd nagyobbat,de legalabb nem fog az elso heten meghalni.
Nekem 400-as van es arrol is tok jot repultem tegnap,hogy rohadjon meg.
Mondjuk nekem jogsim sincs ugy osztom az eszt, de ez most nem tartozik ide... <#zavart1>#zavart1>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
miniRiga... LOL! 😊 fenének kellett ilyen magasra nyúlnom 😞( egyedül az a tudat ad erõt, hogy valahogy egy kispolszkiban is elfértem.. még hátul is.
(mondjuk lyó volt, tudtam indexelni a térdemmel 😊 )
körülnézek 600-as fronton is, de attól nagyon tartok, ráhúzok, oszt elhagy a motor 😊)
Endure, in enduring grows strong...
Ha elõre akarsz menni a végtelenbe, és tovább, akkor 600-nál kezdõdik a szöges ágy kényelme, az alatt 180-190cm-nek nem terem semmi. és 6kilónál is csak túrakivitelben (ott vmivel barátibban vannak elhelyezve a lábtartók, és a kormánycsutkák, még így is egy 120 lóvas miniRiga, de itt kezdõdik.
900-1000ccm-nél vagyunk inkább képben.
Én túraendurót vennék a helyedben, de ha mégis üstököst akarsz, akkor sztem rugónál kezdõdik a sportos túramotor. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
szóval a kettõötvenes az aranyos, míg a gsxr egy ááállat <#smile>#smile>
Ha 250-re gondoltál, ahoz túl nagy ló vagy, úgy értem túl magas, nem tudod eléggé összehajtogatni magad, ha meg mégis, akkor meg ennyi erõvel ostorral is csapkodhatnád magad <#vigyor3>#vigyor3>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Amúgy vigyázz a motorral nagyon,mert gonosz egy állat, én most adtam el a Gsxr-emet 350 km-el, mert hajszál híja volt csak,hogy ottmaradjak vele, pedig amióta az eszemet tudom ,mindig volt motorom, és már 30-éves is vagyok-tehát már meggondolom 2× is,hogy mennyire húzom, de az én tapasztalatom az,hogy lehetetlen ellenállni a száguldozás csábításának. Most már, hogy van egy 4 éves fiam, még inkább visszaveszek, de be kellett látnom,hogy ehhez akaratgyenge vagyok. Ha ekkora erõ van alattad, nem fox lassan menni. Úgyhogy vigyázz!<#felkialtas>#felkialtas>
Amúgy fasza a Kawa<#eljen>#eljen>
Let\'s get ready to Rumble!
de még lehet az is sok lesz, mármint, ha eltanyálok, sokba lesz... azúj oldalidom 😊
de még lehet az is sok lesz, mármint, ha eltanyálok, sokba lesz az oldalidom 😊
ui. NEM Talma hétvégi gyõzelme motivált 😊))
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Miért kellene ismernem, õ sem ismer engem 😄
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
az a sok sárga...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Ja és tényleg szépek vagytok együtt!
Mar most az elejen elore elnezest kerek az esetleges csuszasokaert, de az "atvetel" majd egy kis idot vesz igenybe (1-3 nap), plusz szeretnek majd nehany kisebb-nagyobb valtoztatast eszkozolni az oldalon a hasznalhatosag erdekeben (kinezet, programozas, "adatbazis", hirszerkesztes - es ha osszejon akkor komolyabb verseny resz stb.)😉
Kuldeni mident ide, az otletekkel, valtoztatasi javaslatokkal, hibakkal stb. egyutt: alexease(kjukacz)hsw(potty)hu
Ettol a hettol Alexease visszaveszi a HNR oldal szerkeszteset, szal a holnapi futamtol kezdve neki kell kuldeni a nyilatkozatokat meg ilyenek. Az e-mail cimet majd ô megadja. :-P
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"