NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ibronk
Nyilván nem. Pete-tel is az én hibám volt, Mettel is. De azért mióta ittvagyok ilyen vádaskodást még nem láttam, az is biztos.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Alexease
Jaj jaj, le kell loni a szervert, jo hogy eszembe jutott😉)
Alexease
Nem a balesettel van a gond, hanem a hangnemmel;( Tudtommal senki nem okoz szandekosan balesetet, igy nem erdemes a forumba azonnal vadaskodni. Bejelented a Versenybirosag majd eldonti. Es ami meg nagyon nem kell, az ilyen hozzaszolasok: "... Legközelebb nekem is útban leszel!!!".

Nem veled van a gond, ez nem szemelyes. Ha baleset van, mindig erdemes parszor visszanezni, es foleg annak cockpitjabol, akit "hirtelen hibasnak" talasz (de erdemes meg a korben autozok fulkejebol, tukrebol is megnezni es persze helikopterrol). Ha mas autojabol is megeled a baleseted, tuti maskep fogsz itt a forumba nyilakozni, megnyilvanulni.
Akkor ennek szivböl örülök!!Akkor ezek szerint csak nekem ment fel egy kicsit a pumpám az olvasottakon!!

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

petesilver
Ez jó taktika, csak nem Daytonán! 😊)))

Mission Impossible 2010: PRO Class

Szerver replayt majd mentse valaki és rakja fel a szokott helyre!!!

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

ibronk
Hagytál, szó se róla, az én hibám volt, de azért ez egy kicsit sok így ebben a formában ezekért, nem?

petesilver
Mázli. Akkor nem tudom hogy keveredtél nekem, szerintem egy autónyi helyet hagytam neked annak ellenére, hogy a kanyar közepétõl semmit nem láttam belõled. Utána csak azt, hogy jössz nekem jobbról. De ez nem is lényeg annyira, cup versenyen azt csinálsz amit akarsz. DE ha ilyen versenyre bejössz lehetnél türelmesebb is, sem nyerni, sem veszíteni valód nincs velünkel ellentétben, ha egy picit türelmesebben mész.

ibronk
Ez meg már egyenesen szánalmas, de sajnálom ha te így gondolod, eszembe nem jutott volna ilyesmit írni.

Ugylátom itt most az fog lejönni, hogy ÉN kis tanuló" aki itt versenyzik 4 hónapja mondhat bármit mert ugyse neki lesz igaza. De ha én csinálom ezt veled gondolom mindenki leorditaná a fejemet a sárga földig!!!
Nekem egy pont is számit!! Meg gondolom másnak is!! Hiszen ezért jövünk versenyezni hétröl-hétre.És mi is szeretnénk versenyezni akár az utolsó helyért is és nem azt szeretnénk hogy xy körben kilöknek mert valaki úgygondolja hogy neki lehet mindent és mi meg ezt nyeljük le!! Mert ugye versenybalesetek vannak de az hogy a boxba felnyársalnak amikor már álok be, azt nem hinném hogy egyszerü versenybaleset!

ibronk
Hozzá se értem a falhoz.

Alexease
Edzeni kell, jo idot menni qual-on es jol elmenekulni az elejevel😊))))
petesilver
Ez is egy szempont. De ennél jóval egyszerûbb a talán nem kellett volna nekem jönni, és akkor fel sem merül a meg kell állni leseggeleés helyett manõver😊)) Aúgy téged egyik oldalról fogott a fal, másik oldalról én, majd engem bepörgettél. Fordított esetben nekem sem lett volna esélyem leseggelni semmit😊

Pénteken Daytona követekezik! <#nyes>

Ja igen, PápaiLaci! Üdv a dobogón! <#taps>

ibronk
Nem zúzni mentem oda, és egyáltalán nem volt szándékom senkinek sem ártani. Csak ugyan úgy mentem ahogy mindenki más is, és teljesen véletlenül, tényleg milimétereken muló balesetek részesei voltam. De többet nem jövök, ne izgulj.

Alexease
Pedig direkt beirtam, hogy ha mar az elejen elkezdenek kigyozni, helyet cserelgetni abbol csak leszakadas lesz es megszivatjak a mogottuk levo osszes versenyzot is. Draftos palyan sokszor bosszanto kozeprol, hatulrol indulni, mert szetszaggatjak a mezonyt, csak nezek ki a fejembol, es hiaba is draftolunk 2-3-an ha elottunk kigyoznak meg vetesforgot jatszanak😉
<#taps><#taps><#taps><#taps>

petesilver
Az egyszer biztos!!! amikor elõrébb voltak, akkor is! 😊

ibronk
Nem, vele a pályán értem össze egyszer, amibõl kifolyólag nekem nem lett semmi bajom, mert nem gurultam hátrafele fél kilómétert 150-el és seggeltem le a falat, mint Õ. Talán meg kellett volna állni, aztán nincs semmi.

Valóban, abban a kanyarban akkor tényleg nem voltam olyan stabil. Mozgalmasra sikerült a dolog akkor. Pár másodperccel azelõtt még 3-an autókáztunk egymás mellett. Aztán (ha jól emléxem) PLaci engedett, hagyta a belsõ ívet, de én már nem vettem elég szûken azt a kanyart! Sorry mégegyszer!

petesilver
Felõlem megsértõdhetsz ha akarsz, de én nem haragból írtam. Egyszerûen ezt nem illik. Én 14 futamból 14-en indultam, míg te kettõn. Negyedik helyen vagyok, küzdök hogy ne érjenek utól, nem poén dobogós helyezés helyett az utolsó helyért harcolni törött verdával, mert nem vagy hajlandó kivárni a biztonságos elõzést. Tihy is elmehetett mellettem, nem vagyok az a foggal körömmel ragaszkodik a helyetéséért. Belõled semmit sem láttam, annyit éreztem, hogy a falról nekem pattansz. Neked mondjam, hogy ha bejössz mögém draftba, egyenes végén simán megelõzöl tisztán? Ha bárki ezt csinálja, aki ott van minden futamon, egy szót se szólok. És ekkor sem szóltam. De miután mettel is ütköztél, és ahogy olvasom még mikuccal is, nyilvánvaló volt, hogy a törött verdáddal nem nyerhetsz, a pontverseny nyilván nem érdekel, mert nem is tudsz indulni. Szóval azért kérdeztem, hogy nem lépnél-e ki, akárhányszoros bajnok vagy. Hobbiból bejönni zúzni oda, ahol mások pontokért küzdenek, egyszerûen szerintem nem illik. Nézd más szemszögbõl: hozzám hasonló embereknek, akik egy futamot sem nyertek, a kevés pont is számít.

Cowek
Én a 6. helyen kaptam egyet MET-tõl véletlenül már korábban. Volt idõm felülni a helikopterre :-) Láttam sok mindent, de ami a legjobban tetszett, hogy hátrébb a "kihaénnem" típusú emberek mindent megtettek a leszakadásért :-)

http://www.f1-info.hu/

Alexease
Akkor gondolom O volt a pit-ben a masik "aldozat"?!:/
Én versenybalesetnek veszem a dolgot, amiben most nem én húztam a rövidebbet. Belátom, ha elveszem a lábam a gázról, nincse ez a probléma. Viszont ha nagyobb íven ment volna a másik autó, akkor is elkerülhetõ lett volna a találkozás.

ibronk
Jo, nem a szerverrõl, a pályáról. Nehogy belekössön már valaki.

ibronk
Pete

Alexease
Kizavart ki?!?!?
Alexease
Semmit nem lattam, mert mellettem voltal😊) Amugy semmi gond, elofordul. Akkor en is batrabb voltam, mert elotte mindig felkusztam a falmelle, de lattam hogy frankon mesz lent, igy abban a kanyarban lejjebb engedtem a felezohoz, de akkor epp nem mentel annyira lent😉))))
ibronk
Egyébként meg való igaz, nem az én versenyem volt, de egyik balesetem se szándékos volt, és milimétereken múlt. Nem hiszem hogy bárkinek joga lenne ezekért kizavarni a szerverrõl. Érdekes martinsvilleben, meg a többi pályán mikor a sárga rekordokat döntöttékették bizonyos emberek senki nem szólt egy szót se, engem meg egypár után kizavarnak a szerverrõl?!

Cowek
Én már egy helikopterrõl figyeltem az eseményeket :-(
Pedig nagyon kellene a pont, mert már 2x önhibámon kívül végzek hátul

ibronk
Ja, az a valaki más ott állt jobbra, õt kerültem ki, téged már nem tudtalak.
Hazso meg pont elém járt ki, nem is láttam hogy elindult.

Alexease
Amugy verseny kozben, majdnem kuldtem neked egy "felkialtojelet", kezdtem a hajam tepni😊
Tul "szeles" volt az autod es non-stop kigyoba mentel😊))) Lehet hogy csak az autod hintazott vagy a draftot akartad fogni vagy mar a verseny elejen vedeni az iveket, de joparszor kellett lassitanom, fekeznem mert kenyelmesen jottel ram a kanyar be- es kijaratoknal😊 Nem volot gond, jol elszorakoztam😉 Aztan valakit elengedtem hatulrol, O batrabb volt, mogotte gyorsan el tudtam sasszezni en is meletted😉))
Akkor biztos a közelbe voltál! <#hehe>

Cowek
OFF:
A bithumenrõl lehet szedni a GTA-San Andreas-t, van 3 meghívóm, ha érdekel valakit.
OFF

Nézd meg a visszajátszást és utánna magyarázz!!! Bazz (hogy a szavaddal éljek) már álltam be!!! És akkor ez a megoldás??? Érdekes más eltudott menni jobbra!!
De amikor beálltál a boxba érdekeségképpen Hazsot is meglökted. Ö is utban volt???? Neked ma mindenki útban volt?? Legközelebb nekem is útban leszel!!!

Cowek
Azt én is láttam :-)

Alex, nem tudom hogy te hogy láttad a 33. körben történt balesetünket, sajnálom hogy ez lett belõle. <#szomoru1>

ibronk
De én, mert ketten szinte megálltak elõttem a boxutca közepén, de csak az egyiket tudtam kikerülni.

Alexease
Csak nem Te "nyarsaltad" fel?!😛
ibronk
Nem eltorlaszolni a boxot, pff

ibronk
Bazz, talán menni kéne, ha meg jön a boxod akkor beállni a belsõ sávba, hogy akinek hátrébb van el tudjon menni jobbra.

sajoati
a kvali körben nem kellett volna elvennem a gázt, úgy értettem. (bár a 2.-at amúgy is elgombáztam 😊 )

Endure, in enduring grows strong...

Kérném a versenybiroságot hogy az 51-körben történt balesetemet vizsgálja ki. A boxutcában egyszerüen felnyársaltak amikor álltam be a helyemre krékcserére. Pedig az ötödik helyen álltam!!!
Megnéztem a visszajátszást és sajnos nem értem ez mire volt jó??? Miért kell a boxotcában elözni igy? Juan tökéletesen kitudott kerülni. Igy még az se lehet, hogy utban voltam.
Egy ember versenyét sikerült tönkrevágnia!! De ha még csak az enyémet de úgynéztem három emberét is.

Draftban én is elvettem a gázt, de fékezni csak sárga alatt fékeztem 😄

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Papailaca
nem kell gázelvét?
én még fékeztem is😊

Let\'s get ready to Rumble!

sajoati
figy, ne bántson! (különben is, majdnem fullosan egybemaradt a kocsim, kár, hogy draftos pálya. 😊 ) elvagyok most mindenfélével, többet tudok aludni, stb 😊)

különben meg nekem kellett volna hamarabb beesni gyakorlásra, akkor rájöttem volna, hogy nem kell gázelvét a kanyarba, és nem happyn futok normális idõket, és akkor elöl mászkálhattam volna és akkor és akkor és akkor 😊)

sajoati
igazad van, csak az a baj, és szerintem b-type ezért írta, amit írt, hogy kb. 2m vagyok (199-201, attól függõen, hogy reggel van vagy este 😊 ), vagyis "palcikaember nem fer ra 250". 😊

de istenbizony, elmegyek a csávóhoz, megnézem, rá tudom-e tekerni magamat, aztán egy 400-ast is, mert télleg tartok a 600-astól.
és lehet benzinnel megy a motor, de ésszel is 😊)

Roccso
tényleg sorry sajoati!
qrvára bánt a dolog,általában nem szoktam kiütni senkit versenybõl... a practice után vhogy semmi nem jött össze😞
qual-on csak két kör van,na az elsõben föltettem a palánkra gumimelegités cimén<#mf1>

petesilver
Ahol ShyGuys dalokat vesznek fel, csak szépíti a dolgot!! 😊))