NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DTap
miért???

ibronk
Már megtettem

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

DTap
de nem akarsz lemondani?

DTap
az de jó lenne!!!

ibronk
Egy versenybírói poszt szabad, lehet jelentkezni rá.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

HaZso
Megvárunk, szerintem mindenki ezt mondaná... ;)

Sajna jövõhéten nem tudok indulni :(

DTap
Jövõ héten ha lehet egy alkalommal a rajtnak 22.15-kor kéne lenni.(mára cseréltem Daytona miatt 24/16-ot melóztam)-szeretnék mindenképp indulni-de elöbb nem érek haza.

télleg <#hehe>

Giovanni
De zöld sem <#banplz>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Jo verseny volt, nem volt egy sarga sem! <#taps>

Papailaca
halsztás,halosztás, ja nem ,halasztás:)

Let\'s get ready to Rumble!

Papailaca
halsztás van

Papailaca
várj,már bezártam,mert nem jött senki,egyenlõre vita van a hogyan továbbról..

sajoati
egyelõre timeout miatt nem tudok csatlakozni :( még próbálkozom azért...

Endure, in enduring grows strong...

Alexease
Eloszor is sorry, hogy nem tudtam inditani idoben, most ertem haza...:(
De ha jol latom valami szerver gyiksag is van, mert lassu es/8vagy nem enged be?!
Papailaca
indítottam
próbáljuk ki,ha nem megy akkor legyen máskor

Papailaca
No tehát az ip cím: 81.182.117.217

atyka
jo estet mindenkinek, vegre ujra itt :) elore is elnezest :D

Met
letelt már?:)

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

HaZso
1 perc és megy a szerver! Thx Pumy!

sanzik
meg varok egy par futamot,hogy izgalmasabb legyen bekerulni a rajatszasba...
<#vigyor3>
te meg mikor jössz már nascarozni?

JuanG
ne szívjál már annyit légyszíves :DDD!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Metwork
jelents beteget:)

I will use google before asking stupid questions.

Alexease
SZERVER ELINDITVA!

Esetleg, ha valaki gyakorlolni akar es tud mar ilyenkor;)
Setup itt: Daytona-Night Fast2

En meg ugy nez ki beszivtam es nem fogok hazaerni versenyre:(
b-type
így van, :)
Azért hoztam elõre Flugplatz-ot, hogy legyen majd hely Hocheichen, és Quiddelbacher Hohe-nek :) Az enyémen már jó helyen van, csak ez fért fel a tárhelyre, térképnek ezt használom:
régi-új térkép
egyébként pecs ki van ezekkel a nevekkel.. :DDD

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

csatlakozom, nagyon jó a video, de pl a Flugplatz rossz helyen van kiírva (az fent van, amikor felérsz az emelkedö tetejére a gyors jobbos elött).

Itt van egy jó térkép, a legtöbb "híres" rész rajta van.

sajoati
vov, nekem is begyütt. mondjuk inkább néztem volna a carrera modot, de feliratok nélkül picit uncsi lett vóna :))

Endure, in enduring grows strong...

b-type
köszi :)
Nagy filózás volt, ha egy gyorsabb mod-dal csapatom meg, akkor kisebb a videó mérete, viszont a hosszabb infókat nem lehet elolvasni, olyan gyorsan átröpül az adott szakaszon, így viszont el lehet olvasni, de persze 10perc ez a verseny kör <#idiota>:)))
végül is jó a 147mod, mert fér még bele felírat, ha bele akarom rakni.
Azért az enyém verzió, ami 60mb, az jóval szebb.
sõt a legszebb, ahol nem trükköztem semmit, az 112mb. Ott nagyon szépek a fák, és az autók.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

sanzik
ez jo ez a video,tetszett a poenokkal egyutt :) <#eljen>
Hát szagértö nem vagyok, csak a GPL (NR2003) változatot ismerem jól, meg a kanyarok nevét, ahol mindig eldobtam a vasat (tudnom kellett név szerint átkozni öket). Este letöltöm a videót azért... <#integet2>

b-type
:)
..hát nem egyszerû pálya az biztos..Legszivesebben végiggyalogolnám.
Próbálom összeszedni az infókat, de a pontos helyeket nehéz beazonosítani, pl. a -Schwedenkreuz
itt van az Aremberg kanyar elõtt balos tövében, de a játékban csak egy tábla jelzi. :( pedig sztem nem sokból tartott volna betenni.
Szal kiváncsi lennék a pályára akár gyalog, vagy bringával is. (mármint már ott, odáig azért valami lazábbal közlekednék <#vigyor3> )

JuanG
ha egyszer kijutok oda, akkor magam megyek végig rajta <#alien><#awink>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Papailaca
<#eljen>
Nekem megvan a ringtaxi, azt hittem,ez is az. Azon Sabine Schmitz nyomja egy M5-tel a Nordschleifén, érdemes megnézni. Sajna nem tudom feltenni ,mert nagyon nagy méretû:(
Amúgy a szolgáltatás (mármint a Ringtaxi) a mai napig él, ha vki elmegy oda, kb. 350 EUR-ért viszi a csaj.
Sabine jól nyomja, amúgy 200 EUR felárért kikapcsolja a dsc-t is, akkor kezdõdik igazán túra..
Meg van egy olyanom is, amin Montoya nyomja egy M5-tel ugyanitt, na az sem gyenge...
Nekem elhihetitek<#smile>

JuanG
az is van, csak ott meg gurulni nem tudok nagyon az utakon :DDD

JuanG
ja már értem :)))

b-type
Ha vágod Nordschleife-t, akkor segíthatnél nekem..:)
-Nordschleife RingTaxi 42mb
Ez egy nyers darab, a végleges az 60mb, és sajnos a fájlméret korlátozás miatt még nem tudom felrakni, de vannak hiányosságok, pl. Quiddelbacher-Höhe, Schwedenkreuz pontos helye, mivel ezek nem szakaszok, és nem egyértelmû sajnos, ezért nem jelõltem. Valamint jó lenne még bármilyen infó..

b-type
Flugplatz az Nordschleife egy része :))

Cowek
Keress egy repülõgépszimulátort :-)

http://www.f1-info.hu/

Tihy
Nem lehet egy lapon említeni minõségileg a kettõt! Nem fogsz csalódni, nyugodtan szedheted:) Igen ez is Fox-os.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

JuanG
flugplatz? azt honnan lehet leszedni??

Tudtok esetleg olyan pályát, ahol jó nagyot lehet repülni/ugratni???

Köszönöm a sok segitõ tanácsot. Igérem amint tudom kipróbálom.
DE most készülnöm kell a holnapi futamra. Nem akarom cserbenhagyni a sok rajongomat!! <#taps>

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Tihy, mit tudsz az X-torrent.net-rõl leszedhetõ Dover-i futam minõségérõl? (ugyanolyan tróger a tömörítése, mint a múltkori Lowe's-i futamnak?)
Ja, és Foxsport féle közvetítés ez is?

Tihy
A player info-nál is a másodikba írtad? Mert az számít, nem ami az autónál van.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

OK!!Köszi, de már igy is próbáltam!!<#falbav>
De majd kirobálom újra!!

a Flugplatz a Ringen, a toyotával is lehet "kétkerekezni" <#worship>

JuanG
a név-nél az elsõ mezõt hagyd üresen, és a másodikba írd be hogy "Mikuc"

Én vagyok!! De már átirtam egy párszor de mindig csak 'M' látszodik. De majd a következõ GTP versenyen újra megpróbálom.

Addig is most koncentrálok a holnapi nagy versenyemre!! <#taps>

Grat Toya a Crashfan videoidhoz! Jókat lehet csemegézni belõlük a korábbi futamok eseményeibõl! <#eljen><#worship>