NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papailaca
mit szólnátok a Hungaroringihez? Eznem jobb?

Let\'s get ready to Rumble!

A rankon 1 perc körüli idõk vannak.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Met
értelemszerûen elosztva annyival ahányan vagyunk😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

petesilver
Tud valaki egy idõt írni viszonyításkép gtp Roadatlantára?

Mission Impossible 2010: PRO Class

JuanG
és mennyibe kerül kb.???...amúgy igen!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

HaZso
Papailaca
mármint az élõ közvetítés a német rtl-en

Papailaca
már volt f1 idõmérõ😊

Kész vagyok. Jöhettek!

sajoati
más nem jön? TS most cseréli le a trekket a buheráltról a jóra, felbukkanhatna még 1-2 tag az f1 idõmérõig 😊

Endure, in enduring grows strong...

84.0.247.42 Akkor ugye GTP Road Atlanta?

Rögtön indítom!

sajoati
ha hosztolsz, már megyek is. setupom nincs sajna.

Papailaca
én megyek. ez 100%. szerintem.<#buck>

Az remek! Poén lesz, abban biztos vagyok! Met, van kedved körözni egyet a Road Atlantán manapság? Ha jönne valaki, akkor csinálnék szervert!

Met
elég széles mindenhol a pálya 2 gép kényelmesen elfér egymás mellett

Jó, persze! Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy a pálya ahol voltunk nem igazán alkalmas elõzgetésekre. Ezekre csak egy-egy visszafordítóban van ott lehetõség. Viszont ezen kanyarok után olyan szûk volt a pálya, hogy ott valakinek engedni kellett, mert két gokart nem fért el. De gondolom azon a budaörsi pályán ez nem igazán fog gondot okozni, ugye?

Met
nem kell leszorítani, el is lehet engedni a másikat

Mondjuk ez a menõver némi kontaktal járt! (Jó csattanóssal!) <#nevetes1>

Pete, egyébként nem szorítottátok le egymást egy-egy kanyarban? Mert itt a gyakorlat azt mutatta, hogy ha belsõ íven megérkeztél ez alõtted haladóhoz, akkor azt neki lehetett szorítani a falhoz, amit a gokartok rosszul viselnek!

Hát a gumifallal való talákozást kihagynám (gondolom uncsitesóm is). <#nyes>
Ahogy a budaringi pályrajzot és leírást olvastunk úgy láttuk, hogy lesz elég hely az elõzésre. Ebbõl indulunk ki! <#eljen>

Met
remélem az utóbbit😊

petesilver
A felcsavarodást, vagy a gokartozást??? 😊))

petesilver
Nem!!! 😊))) azt észre se vettem!!!! 😊))) Lezúztam a simply Roadatlantát!!! 😊)))) Megalol!!!!! 😊))))))

Egyik unokatesómmal, TJ-vel voltunk egyet gyakorolni a komáromi pályán júl. 3-ra. 20percet nyomtunk elsõ körön, de valamitõl el is fáradt a lábam kezem. És ami a legkelemetlenebb: sikerült rácsavarodi egy kiálló gumira, amitõl nekiestem a gokart kormányoszlopának. Ááááá, alig láttam csillagokat kapásból! <#nyes> Aztán vagy közel 3/4 órás szünet után nyomtunk még 20 percet, aminek féltávjánál unokatesóm amoritzálta le magát ugyanott, hasonló bukást bemutatva. Viszont õ kénytelen volt egy 'Get out of car'-t nyomni, mert kurva szarul volt tõle! <#szomoru1>
Szóval készüljetek, mert komolyan vesszük! <#nevetes1>

Tihy
petesilver
Sejtheted hogy nem a null IQ-s agyammal találtam ki az angol hibaüzenetet úgy, hogy angolul nem is tudok! Leszedtem, bemásoltam, nem indult, ezzel a cuccal viszont igen. Többet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki, mivel kizásrt dolog, mert nem tudom! Maximum holnap kicsiny családommal bemegyek a polgárjenõ hivatalba, hivatalhoz. 😊))

HaZso
<#vigyor>
Na felhívtam õket. Úgy van, hogy 13:00-tól lehet bérelni a pályát. Egyszerre 10, de maxx 12 gokart tud menni...
Csináljatok légyszi egy szavazást, hogy ki az aki tuti jönne, ki az aki tuti nem és ki az, aki talán :-) (Sorry, rohanok melózni, éjjel azért felnézek ide) 😊 Ja és 1 óra 98000Ft(+áfa). Az utóbbi szerintem elhanyagolható 😛

Met
kb. úgy mint ahogy a multkor odaértünk, persze leszámítva Pete hamburgeres különszámát 😄

HaZso
Persze. Hány órától béreljük ki a pályát?

Tihy
Nem tudom ti mit szedtetek le, de ez simán megy GTP alatt, nem kell hozzá semmi.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

sajoati
thx! hülyültem egyet 96%-os Ai ellen transemben. hát.. nagy fun, de eleinte csak forogtam a TransAm Jaggel 😊
szerencsere eleg pite a 96%, lehetett ellenuk jol versenyezni. frame rate 16-20 korul 😞

ha ilyen lesz a GTP is, passzolom tovabbra is

petesilver
Javítás, update, ini+setups RoadAtlanta GTP-hez. Most találtam, ezzel már elindul GTP alatt: http://tundra1.oneplace.com/gtp_tunlanta_v1.zip

petesilver
Nekem sem, Could not load the track. Mégis kell neki szerintem az ini+ GTP dat.

sajoati
nekem roadatlanta nem megy gtp alatt. hogy gtp-síthetõ?

petesilver
Na bumm, gyorsan megszervezünk egy háziversenyt, körforgásos, mindenki ugyanannyit meg rendszerrel.

DTap
Még nem kizárt,hogy TÁ is ott lesz.<#vigyor2>

Hát arra semmi esély! <#nyes>
Viszont hogy TD-vel vagy TJ-vel, az annál biztosabb! <#vigyor3>

Van kedvetek egyet versenyezni manapság valamelyik pályán? (Mondjuk V8mod-dal, esetleg Trans-AM-el)

Papailaca
Zso megtennéd,hogy megkérdezed,hogy hányan lehetünk egyszerre?
Nehogy aztán a múltkori után átessünk a ló túloldalára😊

sajoati
és gondolom egy TT-ben jöttök 😊))

(Toya (vagy vki), a roadatlanta palya (a linkelt NR trackek kozotti) megy GTP alatt siman??)

Oks. Akkor biztos ott lesz TD, TJ, TS (ez én vagyok) és ha öcsém épp nem dolgozik akkor TZ is! <#nyes>

Met
meg kellene tudni, hány üzemképes járgányuk van

petesilver
Neem, közénk is mindíg beengedtek még embereket. Szerintem ha kibéreljük egy órára, akkor kusé van nekik, bemegyünk, aztán toljuk, tizenvalamennyien tuti amatõrök is bent lehetnek eccerre, hát még mi profik!!! 😊)

Srácok, a Budaringen meg van szabva, hogy egyszerre mennyi autó lehet a pályán? (Mert ha belefér, akkor unkokatesómat is magammal vinném.)
Vagy csak HNR tagok voltak múltkor is a pályán?

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

petesilver
Igen, ez az ott van valahol a sumályhomály mert nem találom. Sejtettem, hogy ez kell, de nem találom!

Ott van a HNR oldalon a GTP Day és Night Tracks mappa vagy valami hasonló. Azt kell egyszerûen letölteni és kicsomagolni a megfelelõ helyre.
Sem inire, sem más hókusz-pókuszra nincs szükség.

petesilver
A keddi Road Atlanta GTP pálya hogy van? Nem kell spec ini hozzá valahonnan, csak simán bemásolom a trackaddons-ból letöltött Pályát, aztán gyia??? Csak mert kéne lassan setupolni rá.

ibronk
Mert úgy érzem a bajnokságban én nem tölthetek be ilyen vezetõ pociziót.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"