51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • PuMy
    Fast2-ot allitottam be.
  • IzI
    Fast2 tudtommal
  • Prezsi #38984
    Mivel mentünk ma fast v fast2?
  • 72TSanyi
    Nem mondtam, hogy csodálom! :D
  • IzI
    Csodalod ha 100-rol 0-ra lassitasz:)
  • 72TSanyi
    Bocsi érte. Már nem tudtam kellőképp lelassítani. De a poén az volt, hogy az utánam érkezők is megtolták még a sort! :D
  • IzI
    Bocs V8Man nem ertem mitortenthet az biztos hogy hibas voltam ha jol emlekszem meg satuztam is de nem segitett.Meg nehanyszor eltuntel elolem hihetetlen zavaro volt.Egyebkent ez mer van?
    Tsanyi szepen belenkjottel hatulrol :)
    Vege fele mar bal bokam teljessen elkeszult nem ereztem a feket szett is tortem a verdat:)
  • PuMy
    Az.
  • Giovanni #38978
    fixed?
  • PuMy
    Szerver elinditva.
  • Toya
    De mondjuk éppen ezért is váltottunk fix Fast-ra :)
  • Toya
    Vezethető az, csak nem úgy hogy beesek a székbe és már megy is :)
  • Alexease
    Nem erek megint haza idoben, legyszi aki tud inditson szervert! Koszi!
  • IzI
    Nekem mind1 hol es mennyit valtoztatunk de az biztos hogy az alap VH nem vezetheto
  • Toya
    Én úgy emlékszem a súlyal ennyit soha nem játszottunk. Sokkal finomabb módszerekkel hangoltuk anno a VH beállításokat, de erről Zso tudna neked bővebben beszélni.
  • IzI
    Igen elore de ha ezt nem talalod jonak akkor mondhatsz mast is nalam ezzel a beallitassal jovolt ennelkul viszont vezethetetlen.
  • petesilver
    Izé..! Nem a hátsóra? Vagy ennyire rég vezettem volna?
  • Toya
    4 kattintás előre? Akkor már az első lökhárítóra kell majdnem segéd súlyokat pakolgatni.
  • Metwork
    kérd el a modemet és csináld meg:)
  • IzI
    Felolem mehet de csak akkor ha sulyt elore visszuk vagy olyan dolgon javitunk amivel csokkentjuk az eselyet hogy a hatulja kimennyen a kanyarban.Texas VH setup pl nagyon rossz 4-et nyomtam elore es maris vezetheto volt.Szal en alap VH nem tamogatom 1-2* se:)
  • IzI
    Kar pedig minnel tobben vagyunk annal jobb :)
  • JuanG
    nem azért nem megyek, mert hogy dodzsem lenne vagy valami...egyszerűen nem élvezem rajta a vezetést (meg el is szédülök 5 kör után...élőben sem mennék rajta, nem hogy szimben :))))))
  • IzI
    Tet nelkuli futamok vannak es szerintem senki se fog a masikra megharagudni mert ot kilokte
  • petesilver
    IGEN! :)))))
  • Cowek
  • petesilver
    Szóval még mindig nincs netem. Másfél hónapja lett igényelve. Alapvető gond, hogy a főbérlő telefonszáma lett megadva, aki reklámstratégia manager, ergo meetingel 1000L, soha nem érhető el. Másik gond, hogy a lépcsőházat a birka szomszédok a kaputelefonos lehetőség ellenére mindig kulcsra zárják. Ennek ellenére sikerült 3hete bejutni a szerelőnek, üzenetet hagyni. Mire visszahívtam, kiderült, hogy 1 hete próbál bejutni, már visszaadta a munkalapot. Telefonok, ígéretek, szabadnap, ember mégsem jött. Újabb 2 hét telefonálás, időpontot kértek, adtam e hét keddre. Kedden vártuk, nem jött, telefon, ja, 1 hete próbál bejutni, visszaadta a munkalapot. Egyeztetés, telefonálás, visszakapja a munkalapot majd, és csütörtökön 10-11 között jön. Vártuk, de semmi. Felhívom, visszakapta a munkalapot, de átadta a kollegának. Kollegát hívom, du.4-ig semmi. Akkor felveszi, igen, kapott munkalapot, de ő ma orvosnál volt, ma nem is dolgozott.Szóval horror, most hétfőn szabadnap, elvileg hétfőn kijön, és beköti. Illetve nem is kell kötni, mindegyik mondta, hogy ja ha van már kábeltv, akkor egyszerű, csak egy modem, és csá! Mondom, ezt én tudom, de ha nem jönnek, ettől még nem lesz gyorsan netem!
  • Prezsi #38960
    1x-2x legalább próbáljuk ki a VH-t.
  • DTap
    Köszi érte!Jó volt látni a két magyar kocsit!
    más:Holnap én is leszek multkor ugye nem értem haza időben 33 körrel nem volt sok értelme menni.Sztem ez az időszak tökéleten jó bármilyen kisérletre ,pálya setup mod az még nem jelenti automatikusan azt ,hogy jövöre változtatunk is.Legfeljebb az utolsó hetekben érdemes arra a setupra áttérni ami lesz a következő bajnokságban,hogy mindenki jól beálljon a szezonkezdetre.Setupügyben ugyis a többség szava dönt majd.De hasznos tapasztalatot tudunk gyüjteni.Én személy szerint nem tudok (csak minden második héten leszek majd a rajtnál mivel rossz idő esetén nem tudok 10 perc alatt hazaérnimeloból) mindig résztvenni a winter-cupában.Csak azt akarom ezzel kifejezné nekem teljesen mindegy,hogy hol mivel megyünk.
  • Alexease
    Nah, ezt irtam en is multkor, ezert aggodtam;)
    Valszeg az elso regio jol elhuzna es versenyezne, kozepen-hatul meg esne kellne mindenki;)
  • Met
    Az a baj a VH-val, hogy kihegyezett setup, az első 5-6 versenyzőnek nagyon feküdne, a hátsó régiónak meg nagyon nem. Megint az lenne mint a customnál, az első pár autó, pályától függően akár körökkel előrébb lenne mint a többiek.
    A fast2-ben az a jó, hogy csak a "teljesítményén" van módosítva, a menet tulajdonságok nem változnak (nagyon).
  • Cowek
    BullRun 1000 összefoglaló Videó (80MB)
  • JuanG
    én valszeg nem jövök mert nekem ez a pálya értelmetlen
  • IzI
    Vh csak akkor ha modositunk rajta meg pedig sulyt elore vinni 2-3al minimum:)
    2x szerintem meg maradjon legalabb ezzel is megtudjuk hogyan alakulnanak a dolgok.
  • Toya
    Maradjunk az eredeti elképzelésnél és ahogy elkezdtük.
  • Alexease
    Holnap Bristol Night. Jo lenne ha mar most gondolkodna mindenki mit is szeretne, mert az elozo verseny utan tobb visszajelzes is erkezett:
    - volt akinek rossz versenye volt, nem tetszett a 2x-es kopas, tankolas
    - volt aki mas setup-ot szeretne - kiprobalni - pl. VH.

A lenyeg, minel korabban deruljon ki:)
  • K.András
    Max gyorsan megváltoztatná a véleményét :P
  • 72TSanyi
    Vigyázz, hogy ilyen kijelentés után nehogy azt a 3 úriembert és/vagy autót lásd a házad előtt!
  • Cowek
    Sosem bírtam azokat akik a saját képüket rakják az autójukra
  • Giovanni #38948
    Na gyere ki a hóra wazze
  • Toya
    Nálam is majd készül egy új, de nem saját használatra hanem csak úgy :)
    Ezúttal a Stargate: Atlantis lesz az alaptéma :)