NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajoati
na mindegy.

Endure, in enduring grows strong...

sajoati
nem mond el mindent.

egyáltalán nem biztos, hogy ha fent megyek, nincs baleset, ha lelassítok nincs baleset, vagyis nem elmagyarázni próbáltál valamit, hanem a saját véleményedet próbáltad igazságként beállítani. (ezt tettem én is, csak "bazd meg" nélkül.)

de ha legközelebb lerántom az ívrõl az apronra, akkor meg az lesz a baj.

Amúgy is birka türelemmel mentünk mögötted Prezsivel és nem mentünk bele semmi meggondolatlanságba, így amikor te minõsítettél engem erõszakosnak az eset után egy kicsit elmosolyodtam magamban.

Az meg, hogy felháborodtam azt hiszem érthetõ, fõleg ha valaki megnézi a replayt hogy lassabban autózol a versenytempónál az ideális íven úgy hogy senkit nem látsz.

De részemrõl már semmi gond csak kicsit bosszant, hogy egy jó(?) versenynek így lett vége.
Én már kidühöngtem magam 😊

Majd azért nézd meg a szerver oldali replayt is, mert ott jóval tovább látszottál és az elõzés is teljesen simának tünt ott csak egy pillanatra lagzottál be.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Ismétlem nem azzal van a gondom, hogy ütköztünk hanem azzal hogy mindez annak volt köszönhetõ hogy bár nem volt neted attól függetlenül autóztál mintha mi sem történt volna.
Nem tudom hogy képzelted ha visszajön majd a neted, akkor a kocsim egy ideig sérthetetlen lesz?

Nálam amúgy végig megvolt a kocsid, csak az elõzés pillanatában tünt el.

Nem is azzal van a gondom, hogy ütköztünk hanem inkább azzal hogy amikor mindezt próbáltam neked ott bent elmagyarázni - mármint ha mindenki eltûnik és egy autó éppen elõz akkor talán nem kellene lehúznod ideális ívre a kocsit, akkor megkaptam tõled a magamét és kijelentetted, hogy ez téged nem érdekel.

Ez úgy mindent elmond.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

sajoati
Nekem ma egy lag vetett véget a versenyemnek. Azt hittem, a szokásos: mindenki megkapta, és próbáltam nyugodtan menni, hogy ha néhány másodperc múlva visszajön a kép, ne legyen gond.
Lett; és a felháborodott harmincötös utóbb szexuális kapcsolat létrehozására buzdított saját véleményemmel -- no meg erõszakosnak minõsítettem, amiért védtem a helyemet.
Különben ennyit láttam...

Papailaca
hát, ennyi volt. elõször elment a 4esem,aztán az egyes, utána a kettes. Nem akartam tönkrevágni senki versenyét, úgyhogy kiléptem. De reszkessetek,mert jön Götzenburg!!!😊

Let\'s get ready to Rumble!

DTap
<#circling><#nevetes1><#vigyor2><#vigyor>

petesilver
Kéretik futam alatt is szétszórtnak lenni, és összevissza váltani! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
Koszi!
Amugy temerdek eszem van😊 Fent volt a HNR oldalon a Setup-ok kozott😊) Miutan meg bemasoltam, azt hittem nem jo, ujraraktam, de miutan viszaleptem, akkor jottem ra, hogy elozoleg a AFDelta palyan problatam kivalasztani a Bristol Fast2 setup-ot😉))))))))
<#zavart1><#zavart2><#wow3><#lama>
HaZso
Alex! Gyere ICQ-ra pls! Szerintem mehetünk a múltkori bristoli fast2-vel...

Met
Múltkor se volt?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Alexease
SZERVER ELINDITVA!
Nextel Cup, Bristol Night, 250 kor, Fixed Setup (FAST!)

Nincs fast2-es setup-om, igy normal fast-tel inditottam. Ha tud valaki valamit szoljon. THX!
köszi az infot!

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Tihy
ez egy 1995-ös Chevy Lumina, NASCAR Busch szériból

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

ez úgy néz ki mint egy Days of Thunder szériás kocsi...bár annyira nem vágom a témát😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

HaZso
Igen, nem volt könnyû 😊 Beszéltük is, ha ma estére nem cserélik ki a Trabi motort, nagy esélye van a végsõ gyõzelemre, mert a többiek nem sokat látnak a pályán :-)

HaZso
<#eljen><#vigyor><#eljen>

JuanG
elég jól ment azzal a trabant motorral, alig bírtad beérni 😄DD...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Metwork
Ki ez?😊

I will use google before asking stupid questions.

Ma este Bristol lesz. Pete indulsz? Válasz:

😊))))))))))))))))

- Meg tudna mondani durvan mennyi penz van a bankszamlamon? - 20 ezer bazmeg!

Alexease
<#guluszem1><#eljen><#worship>
Sok hatranya van, hogy nem vagyok milliomos, de peldaul ez is... tuti megvennem, ha lenne penzem😉 Bar ha lenne penzem, lehet hogy barmikor lehetne venni barmilyet😉)))
HaZso
<#eljen>

DTap
Srácok,hogy miket nem lehet találni E-bayen?
ezaz

HaZso
EZT érdemes megnézni! PápaiLaca kocsijába beraktak egy Trabant motort este Bristolban, nem semmi, hogy megy vele :-) Én meg alig látok a pályán <#vigyor>

JuanG
ue. jutott eszembe

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Tihy
A vasárnapi közvetítés közben lesz is egy párperces bejátszás is.

Met
az elsõ kép olyan mintha montírozva lenne😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

DTap
ilyen off mindig jöhet!<#worship><#worship><#worship>

Tihy
na akkor én is egy ki OFF 😊

"Tasi válasz | megnéz | könyvjelzõ 2005.08.04 14:12:19 (11762)

Makai György, a fiatal hódmezõvásárhelyi autóversenyzõ, aki itthon jelenleg is vezeti a Shell V-Power Racing Reanult Clio kupát, másodszor is sikeresen tesztelt a NASCAR egyik csapatánál az Egyesült Államokban, Floridában.

Makait a júniusi elsõ tesztet követõen hívta vissza egy második erõpróbára az amerikai Green Light Racing elnevezésû csapat, mely a NASCAR Craftsman Truck sorozatában szerepel. A magyar autóversenyzõ július 27-en ült ismét amerikai versenyautóba � egy Ford Taurusba � és bizonyította tehetségét a floridai Lakelandben. Az USA International Speedwayen ezúttal alkalma volt egy ARCA típusú (a NEXTEL kupában futó kocsikkal mechanikailag teljesen megegyezô) versenyautóval is bizonyítani képességeit. A teszten egy másik autóversenyzõ is jelen volt, így Makai már versenykörülmények között gyakorolhatott. A 37 éves Johnny Chapman, aki korábban a NASCAR Nextel Kupájában, valamint a Busch és Craftsman Truck sorozatban is szerepelt és 2004-ben az IPOWER sorozat bajnoka volt, segítette a magyart, hogy felkészülhessen az igazi versenyekre. A két pilóta több órán át körözött az 1,2 km hosszúságú ovális pályán az elõzéséket és az úgynevezett �side-by-side� versenyzést gyakorolva.

�Nagyon élveztem ezt a napot, remek volt ismét együtt dolgozni a csapattal és a teszt alatt sokat tanultam Johnnytól. Alig várom a következõ tesztelést és természetesen az elsõ NASCAR versenyemet.� � számolt be lelkesen Makai a lakelandi vezetés után. A csapat fõnöke, Bobby Dotter is elégedetten nyilatkozott a nap végén: �Minden a tervek szerint halad, nagyon elégedett vagyok Makaival, ismét remek munkát végzett és felülmúlta az elvárásainkat.�

A lakelandi napot megelõzõen Makai látogatást tett a NASCAR fõhadiszállásán, Daytona Beach-en, ahol bemutatkozhatott a NASCAR versenysorozat vezetôségének. A csapat és a menedzsment azonban máris a következõ erõpróbára koncentrál. Az újabb megmérettetésre augusztus 16-án Kentuckyban kerül sor. A tervek szerint ezután következhet még egy augusztus végi teszt � szeptemberben pedig jöhet az elsõ verseny! Makai szeptember 10-én rajthoz állhat Chicagoban az ARCA RE/MAX sorozat egyik versenyén, amelyhez a szükséges ideiglenes engedélyt már megszerezte.

Gyuri a hazatérést követõen ismét teljes erõbedobással készül a jövõre, folytatja fizikai felkészülését és angol óráit, valamint edz a következõ, augusztus végi versenyére a Renault Clio Kupában. A magyar pilóta és menedzsmentje sûrû hónapok elé néz, a felkészülés és szervezés mellett fontos, hogy újabb szponzorokat találjanak, hiszen csak így válhat valóra az álom: magyar autóversenyzõért szoríthatunk a NASCAR versenyeken."

Alexease
Extra OFF! 😊
Komplett bejarati ajtot kellene cserelnem, normalis biztonsagi ajtora, hevederzarral, beepitessel stb.
Ha van valakinek esetleg tapasztalata vagy valami megbizhatobb ceges infoja az megoszthatna velem, nem szeretnek valami barkacs embereket kifogni😊
Koszi!
DTap
Sajnos igen nekem is volt ilyen gondom korábban a Cupban és azthittem megvan a minimum pont de bizony nincs.

Tihy
legalábbis át kell haladni a rajtvonalon 😊

sajoati
asszem meg kell tenni 1 kört.

Hogy lehet, hogy én nem is vagyok benne az OFFICIAL STANDINGS-ben? Igaz, hogy kifagyott a gépem közvetlenül a rajtnál, lehet ezért nem szerepel a nevem? <#wilting>

HaZso
<#nyes>

Alexease
Sorry, tegnap keson ertem haza, nem tudtam indulni, szervert leallitani, eredmenyeket kirakni, stb.

Mixed Cup, AeroWar, EuroSpeedWay
- Eredmenyek
- Visszajatszas
- Report
DTap
Nekem sajnos nem hozott szerencsét,de tényleg Vki nem tudja hol lehet Bristol Motor Speedwayes sapkát venni? S.O.S Péntekig!<#phone><#fejvakaras><#ijedt>

HaZso
ÁÁÁ, igen, ez az a bizonyos sapka, amit Toya említett a gyakorlás alatt: GERMAN 500 Eurospeedway - Lausitzring, talán ez volt a kabala, ami hozzásegített a tegnapi gyõzelemhez, az utolsó helyrõl, na és némi szerencse <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

DTap

Én meg csak arra emlékszem, hogy mentem a PC mögött, és se elõttem, se mögöttem a mezõny. Az elején lezúztak, ablakig gyûrt motorháztetõvel 1 kör a pitig, he nem kiélezett a pontversenyem, én ugyan nem maradtam volna pályán!! Viszont így újra gyakorolhattam az elengedéseket, és meg kell állapítanom, még mindig lehet ésszerûen elengedni lekörözésnél az élmezõnyt.

- Meg tudna mondani durvan mennyi penz van a bankszamlamon? - 20 ezer bazmeg!

JuanG
peace <#alien>

Köszi! Remélem ez volt az utolsó ilyen gagyi szitu, aminek aktív része voltam. Manapság már úgy gondolom, hogy versenyzésemmel nem akadékoskodok a pályán, nem csinálok sárágákat önhibámból. Erre jön ez az eset, amivel fél mezõnyt beszopatom. Nem rossz tejesítmény.
(Hát ha jobban belegondolok nekem Code mondta, hogy álljak Roccsó mögé. Nem gondoltam hogy õ is tévedhet! <#nevetes1> /*poén akart lenni*/)

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Kitartás...Innen már csak felfele vezet az út.
Hogy egy okos (nem dakota) mondást idézzek: A padlónál lejebb már nem eshetsz 😊

Sajna közel sem a vártnak megfelelõen alakult a verseny így számomra. A hétvégén ill. még ma a futam elõtt is úgy gondoltam, hogy jó eséllyel Pete elõtt végezhetek a futamon, illetve elõzhetem õt a bajnoki tabellán is amennyiben sikerül egy-két pozícióval jobbat elérnem nála. Erre közel a verseny féltávjánál a 4. helyrõl ez az eset, a verseny végére Pete elõttem és ráadásul én vagyok a fõbûnös, hogy elõállt ez a helyzet. Remek élményekkel gazdagodtam! <#vigyor3>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

OK. Akkor úgy fogalmaznék, hogy aki profi már ez efféle helyzetek/játékbugok felismerésében.

Nem mint bíró üzentem.
Egyszerû játékosként, aki próbálta elkerülni a büntetést 😊

A valóságban természetesen ilyen nincs, de ilyenkor a vonallal illetve azon való áthaladással nem tud mit kezdeni a játék.

Belátom. Ez a része nem vita téma. Ezentúl nem fogom kétségbevonni egy versenybíró üzenetét. Nem gondoltam, hogy ez lesz belõle.

Olyan egyébként a valóságban (is) létezhet, hogy olyas valakinek kell a mezõnyt vezetnie, aki nem a verseny aktuális elsõ helyezettje?<#conf>

Roccso
én meg csak iszogattam a sárga alatt a kör hátrányban, nem is kerestem a pace cart <#idiota>

Ez egy bug ezzel az eredeti pályákon is lehet találkozni...
Na most éppen ezért érdemes oda állni ahova mondják az elõtted állók, mert egy pénteki futamon ilyenért vendettát csinálnának néhányan.