51527
-
#39026 Nem semmi ez a pálya!A bányában jártatok?Nekem sikerült csak kijönni nem... -
K.András #39025 Nem vagy egyedül -
#39024 most mentem CUP-al rajta fast setuppal, teljesen jó :)))) -
#39023 Thornton???...elég klassz :) -
#39022 THX!!! -
#39021 nice :DDD -
IzI #39020 Nem csak o -
#39019 én is -
#39018 Leszedtem de meg nem volt idom megnezni. De kivancsi vagyok ra;) -
Toya #39017 A HSW-n említettünk egy új NR2003 pályát a tegnapi napon. Megnézte valaki?
Nekem nagyon tetszik, de azért érdekelne mások véleménye.
Ez olyan JuanG pálya :D -
Toya #39016 Én sem TV-ben nézem meg a sorozatokat és ennek egyik oka amit te említettél, a másik pedig, hogy a magyar TV adók évekkel vannak lemaradva általában.
Torrentről szinte minden ma futó sorozat beszerezhető reklámoktól mentesen és valóban idén is nagyon jó sorozatok indultak (Invasion, Prison Break, stb). -
#39015 3-ik képen álló helyzetben pörög a kereke? -
Valszeg csak en vagyok olyan dege, hogy teljes ido pocsekolasnak tartom a TV nezest:)) Bar biztos vannak jo sorozatok, de ami tavol tart, az az hogy akkor kell leulni amikor "OK" akarjak, es vegig kell varni/nezni/szenvedni a reklamokat:) Es ha az ember mar leult, akkor kepes olyat is megnezni amit amugy meg nem:)
Multkor vegig neztem az altalad ajanlott Lost-ot. Igazobol jo volt, csak a szokasos fogyasztoi-tarsadalom-tvsorozat-bosszantasok voltak benne;) De ez is csak ugy volt szamomra emesztheto, hogy eredeti nyelven neztem meg, es nem hetente egyet reklamokkal fuszerezve, hanem naponta 3 reszt egymasutan kozvetlenul DVD-rol;)))) -
Toya #39013 Még nincs :D
De abból csak az eredeti szériát szerettem, szóval Miamit vagy New York-ot tuti nem is csinálnék :) -
#39012 CSI-s festésed nincs? :P -
Toya #39011 Igen, mint a netezők nagyobbik része :D -
#39010 nini -
Gondolom Te valami nagy TV-sorozat nezo lehetsz (Lost, Stargate)?! :) -
#39008 létezik -
Toya #39007
-
#39006 helyes, mert ebből nem sok látszik :)))
tényleg, crew template (PSD)létezik valahol, mert én nem találtam... -
Toya #39005
Ha valakinek kellene a kocsi szóljon mert van számnélkül is. Holnap lesznek róla szemből is képek :) -
#39004 -
#39003 Már többen is gőzerővel dolgoznak a jövő évi festéseken az enyéim végre elkészültek.A szinek maradtak a régiek csak a felbontásom kicsi volt eddig hiszen év elején az utolsó pillanatban jöttem.Már rég szerettem volna kijavitani őket. -
#39002 -
#39001 A Monza sem rossz!Érdemes kipróbálni!Kedvcsinálónak ismét a filmrészlet -
#39000 """A szintén itt található egy Nürburgring 1970.A Schotten Ringet is ..."""
...a kedvenceim :))) -
#38999 Egy "érdekesség":
A Grand-Prix film kapcsán szóbakerült régi monzai (1 kör road/1 kör oval) pályára bukkantam Milano v1.0 néven.Nagyon érdekes van nappali és éjszakai változata is és rendkivül gyors pálya.A szintén itt található egy Nürburgring 1970.A Schotten Ringet is érdemes kipróbálni nagyon szépen megcsinált pálya. -
IzI #38998 Keddem hol es mivel fogunk korozni? -
#38997 Ez nagyon lehangoló szomoró hir... -
pasztor #38996 -
#38995 R.I.P.
pedig a multkor az írták, hogy sikeresen megműtötték:( -
#38994 Ez nagyon szőrnyű, főleg az, hogy ilyenkor deki igazán, hogy a tumorra egyáltalán nincs gyógymód, annak ellenére, hogy szinte mindennap kapunk híreket egyes sikerekről a rákkutatásban.
Nagyon sajnálom Richardot, mert nagyon szimpatikus versenyző volt, kiemelkedő vezetési tudással. -
#38993 :((((((( -
#38992 Megint elvesztettünk valakit... -
72TSanyi #38991 Jah, igazatok volt. Én emlékeztem rosszul. Az említett cikkben (cikk) is ezt írták. -
#38990 kicsit OFF:
A verseny előtt szóba kerültek a legrégebbi pályák (a legrégebbi speedway ahogyan már ott is kiderült (The Milwaukee Mile, 1903). A jelenleg aktív NASCAR Cup széria pályák közül pedig Martinsville, ahol a NASCAR első szezonjától (1949) megszakítás nélkül minden évben rendeznek versenyt, azaz eddig 114-et. -
#38989 Sajnos keson ertem haza, igy nem indultam. De valszeg vegig sem tudtam volna menni, mert ezen mindig golyozik a szemem es ido elott elszedulok:( Pedig jo buli, amugy szeretem:) -
#38988 HNR WINTER CUP, Bristol
- Eredmenyek
- Visszajatszas
- Report
-
#38987 Hm akkor nem tudom, sokkal jobbnak tűnt mint a múltkoriak :)