51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • DTap
  • sanzik
    Boldog Új Évet Mindenkinek!
    Akinek meg szülinapja van annak azt is!
  • BMW PLaci
    Minden versenyzőnek!Nagyon sok boldogságot és sikerekben gazdag új évet kívánok!
  • 72TSanyi
    Sikeres Új Évet Mindenkinek!!!
  • JuanG
    BSZ TZ!!!

BUÉK!
  • Tihy
    Boldog Új Évet Kívánok, Mindenkinek!

és Boldog Szülinapot TZ!
  • HaZso
    Boldog Szülinapot TZ!

No és persze BÚÉK Mindenkinek!!!
  • Tihy
    - 1 mérföld alatt, azaz: Martinsville, Bristol, Richmond

- az NR-ben csak Daytona és Degát értik rajta (jobban mondva az RP pályákat)
  • sajoati
    a kezelhetőségről volt szó, btw tegnap én 4 hengerrel is küzdöttem, igaz, lejtőnek felfele, 30 centis hóban.

de amiért írok: Alex, néhány report hiányzik, ezeket pótoltam saját replayekből származó adatokkal.

viszont Tihy, vagy valaki, aki pontosan ismeri az NR-t, megmondhatná, hogy hány mi alatt minősül short tracknek egy pálya? Bristol, Martinsville... meg még??

Plusz Daytonán és Degán kívül melyik még SSW kategória? AI ratingekhez kellene...
  • petesilver
    Szerintem F1 mintára csökkentsük minden gyors modban a hengerek számát kettővel!!! :)))))) Így több esély lesz az előzésre. Vagy mi...:))))
  • sajoati
    Köszönöm! Btw utána néztem, és a legtöbb fórumon azt írják, a V8 mod PTA fizikával játszandó.

Így viszont elég transames a dolog (más kérdés, hogy jóval könnyebb kilátni a fülkéből, így egy fokkal egyszerűbb vezetni), de ezzel számomra a v8 eléggé "leszerepelt". ;-)

Ismét próbálkoztam azonban TPTCC-vel, és pontosan az ilyen autók kezelhetősége az, ami közelebb hozhatja a köridőket, és remek versenyszitukat eredményezhet.
    ehhez a modhoz vannak template-ek, setupok, minden, a v8 fanoktól kérdezném, hogy hogy állnak vele, mert köv. szezon alatt vmikor lehetne inkább ezzel a moddal vmi mini-kupát rendezni.

• Alexease
    Dover eredmenyek :)

THX! :)
  • Alexease
    Elsosorban SAJOATI keresere, de amugy meg mindenkinek akit erdekel vagy szuksege van ra egyben:

HNR Nextel Cup 2005 Report Files (RAR, 2.5Mbyte)
  • Toya
    Hát meg nem gyógyult, mondjuk inkább úgy hogy hol megy, hol pedig nem.
    Ja és ráadásul kétszer adtál itt most linket Indyre és California és Daytona is hiányzik :D
  • Alexease
    Meggyogyult a HSW, igy az elmaradt eredmenyek:

HNR Winter Cup, Dover:
    - Eredmenyek
    - Visszajatszas
    - Report

HNR Winter Cup, Indianaplis:
    - Eredmenyek
    - Visszajatszas
    - Report
  • Alexease
    Sajnos a HSW szerver nem megy, igy eredmenyt nem tudok produkalni, de ahogy beindul - es ha meg szabad lesz a szerver - akkor kiteszem oket. Sorry!
  • Ciccio
    nekem is bejön a 2x piteles. Kár hogy a bajnokságban így megyünk.
  • DTap
    Ez egy jó nyom!
  • Alexease
    Addig-addig szamolgattam es figyeltem a benyot, hogy a gumikrol elfelejtkezdtem, es kaptam egy jobb elso defektet:))) Hazsot majdnem elkaszaltam...:)

Amugy jo ez a ketszeres Piteles, foleg igy hogy nincs sarga:)
  • Met
    Akkor azthiszem elég egyértelmű, hogy mit kell tenniük azoknak akik eredetiben szeretnék a játékot:)
  • IzI
    1102 Bp. Szen laszlo ter 20.
    www.ntec.hu
    tel.:06-1-261-1219
  • Met
    Érdekes, hogy csak az Árkádban volt és csak pár darab.
    Zso nézd már meg légyszíves, hogy nincs e rajta a magyar forgalmazó elérhetősége.
  • petesilver
    Nos nem volt a westendes MM-ben, benéztem a tescoba hátha, de ott se volt:(
  • HaZso
    Hát így van :)
    Amúgy csak én hittem azt, hogy VH-val megyünk ma? :-D
  • sajoati
    floodolok már itt egy sort. nézek pár érdekes ligát...
    SORSracing
    itt például van versenyenkénti nevezési díj $5, ill. $10, de díjazás is, kb. $200- $300 összdíj per verseny.

plusz év végén tulajdonosi pontok alapján. elég profi kis cucc.
  • Toya
    Szerintem nincsenek template-ek ahhoz a modhoz, lévén soha nem lett befejezve.
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR Winter Cup, Indianapolis, 80 kor, Fixed Setup (FAST2), 2x PIT
  • sajoati
    OFF:
    ha esetleg nem lettem volna elég világos: _csak_ a setup.exe kellene, ahogy nézem.

ON:
    továbbra is kellenének V8 supercars modhoz template-linkek!!!!!
  • sajoati
    OFF:
    télleg elég off, de hátha... szóval nézelődtem a vinyómon, és rábukkantam az avp2-re (aliens vs pred 2). viszont a cd1 setup.exe-jét letöröltem, vagy fene tudja, így hívták-e, mindenesetre nincs egy db exe se az adott folderben.

nincs vkinek véletlenül kéz-/fiókközelben, s tenné föl nékem valahova? pretty please with sugar on the top. :) :) :)

btw majd ha meglesznek a reportok, akkor tudom csinálni a HNR 2005 AI erősség-állítást, persze ez csak offline-ban érdekes.

btw2: ha valaki parkolóházban akar nyomni egy kört (legalábbis olyan, átlag 40mph-s pályán), próbálja ki a MirageTv trekket. :)
  • Cowek
    Jelen!
  • Cowek
    Én sem tudok róla, de lassan már teljesen megértem annyiszor láttam
  • IzI
    :)
  • Met
    IzI a hibás mert nem vettem meg a többit is, vegyétek el az övét
  • Met
    én nem találtam, gondolkozok rajta, hogy feltöltöm a francia és spanyol feliratot a feliratok.hu-ra, hátha valaki lefordítja
  • DTap
    Sajnos HaZso barátja már csak egyet talált.
  • DTap
    Ez igy is müködik valójában ez az "ováltudomány" különlegessége ,gondolj bele milyen erők hatnak a pilótára a kanyarokban.Pl az indykocsikon emiatt jobboldalt fejtámaszt is alkalmaznak,amit használnak is.
  • 72TSanyi
    Tudtok arról, hogy az IMAX-es NASCAR 3D-hez létezne magyar felirat?
  • Roccso
    ááá bazee későn néztem be...
    de pont a Pólus és az Árkád között lakom, ha arra járok,megnézem...
  • Tihy
    ebben mi a vicces, ilyen minden normális setup ;)
  • IzI
    Ma estivel kapcsolatban.Eleg vicces az indy VH setup egyenesbe is jobbrakell tartanom hogy egyensen tudjak haladni meg ezaltal kanyarba eleg egyenesbe rakni a koramynt es fordul is mint a rossebb.:)