51527
-
#39547 -
#39546 Boldog Új Évet Mindenkinek!
Akinek meg szülinapja van annak azt is! -
BMW PLaci #39545 Minden versenyzőnek!Nagyon sok boldogságot és sikerekben gazdag új évet kívánok! -
72TSanyi #39544 Sikeres Új Évet Mindenkinek!!! -
#39543 BSZ TZ!!!
BUÉK! -
#39542 Boldog Új Évet Kívánok, Mindenkinek!
és Boldog Szülinapot TZ! -
#39541 Boldog Szülinapot TZ!
No és persze BÚÉK Mindenkinek!!! -
#39540 - 1 mérföld alatt, azaz: Martinsville, Bristol, Richmond
- az NR-ben csak Daytona és Degát értik rajta (jobban mondva az RP pályákat) -
#39539 a kezelhetőségről volt szó, btw tegnap én 4 hengerrel is küzdöttem, igaz, lejtőnek felfele, 30 centis hóban.
de amiért írok: Alex, néhány report hiányzik, ezeket pótoltam saját replayekből származó adatokkal.
viszont Tihy, vagy valaki, aki pontosan ismeri az NR-t, megmondhatná, hogy hány mi alatt minősül short tracknek egy pálya? Bristol, Martinsville... meg még??
Plusz Daytonán és Degán kívül melyik még SSW kategória? AI ratingekhez kellene... -
#39538 Szerintem F1 mintára csökkentsük minden gyors modban a hengerek számát kettővel!!! :)))))) Így több esély lesz az előzésre. Vagy mi...:)))) -
#39537 Köszönöm! Btw utána néztem, és a legtöbb fórumon azt írják, a V8 mod PTA fizikával játszandó.
Így viszont elég transames a dolog (más kérdés, hogy jóval könnyebb kilátni a fülkéből, így egy fokkal egyszerűbb vezetni), de ezzel számomra a v8 eléggé "leszerepelt". ;-)
Ismét próbálkoztam azonban TPTCC-vel, és pontosan az ilyen autók kezelhetősége az, ami közelebb hozhatja a köridőket, és remek versenyszitukat eredményezhet.
ehhez a modhoz vannak template-ek, setupok, minden, a v8 fanoktól kérdezném, hogy hogy állnak vele, mert köv. szezon alatt vmikor lehetne inkább ezzel a moddal vmi mini-kupát rendezni.
-
#39536 Dover eredmenyek :)
THX! :) -
#39535 Elsosorban SAJOATI keresere, de amugy meg mindenkinek akit erdekel vagy szuksege van ra egyben:
HNR Nextel Cup 2005 Report Files (RAR, 2.5Mbyte) -
Toya #39534 Hát meg nem gyógyult, mondjuk inkább úgy hogy hol megy, hol pedig nem.
Ja és ráadásul kétszer adtál itt most linket Indyre és California és Daytona is hiányzik :D -
#39533 Meggyogyult a HSW, igy az elmaradt eredmenyek:
HNR Winter Cup, Dover:
- Eredmenyek
- Visszajatszas
- Report
HNR Winter Cup, Indianaplis:
- Eredmenyek
- Visszajatszas
- Report
-
#39532 Sajnos a HSW szerver nem megy, igy eredmenyt nem tudok produkalni, de ahogy beindul - es ha meg szabad lesz a szerver - akkor kiteszem oket. Sorry! -
Ciccio #39531 nekem is bejön a 2x piteles. Kár hogy a bajnokságban így megyünk. -
#39530 Ez egy jó nyom! -
#39529 Addig-addig szamolgattam es figyeltem a benyot, hogy a gumikrol elfelejtkezdtem, es kaptam egy jobb elso defektet:))) Hazsot majdnem elkaszaltam...:)
Amugy jo ez a ketszeres Piteles, foleg igy hogy nincs sarga:) -
#39528 Akkor azthiszem elég egyértelmű, hogy mit kell tenniük azoknak akik eredetiben szeretnék a játékot:) -
IzI #39527 1102 Bp. Szen laszlo ter 20.
www.ntec.hu
tel.:06-1-261-1219 -
#39526 Érdekes, hogy csak az Árkádban volt és csak pár darab.
Zso nézd már meg légyszíves, hogy nincs e rajta a magyar forgalmazó elérhetősége. -
#39525 Nos nem volt a westendes MM-ben, benéztem a tescoba hátha, de ott se volt:( -
#39524 Hát így van :)
Amúgy csak én hittem azt, hogy VH-val megyünk ma? :-D -
#39523 floodolok már itt egy sort. nézek pár érdekes ligát...
SORSracing
itt például van versenyenkénti nevezési díj $5, ill. $10, de díjazás is, kb. $200- $300 összdíj per verseny.
plusz év végén tulajdonosi pontok alapján. elég profi kis cucc. -
Toya #39522 Szerintem nincsenek template-ek ahhoz a modhoz, lévén soha nem lett befejezve. -
#39521 SZERVER ELINDITVA!
HNR Winter Cup, Indianapolis, 80 kor, Fixed Setup (FAST2), 2x PIT
-
#39520 OFF:
ha esetleg nem lettem volna elég világos: _csak_ a setup.exe kellene, ahogy nézem.
ON:
továbbra is kellenének V8 supercars modhoz template-linkek!!!!! -
#39518 OFF:
télleg elég off, de hátha... szóval nézelődtem a vinyómon, és rábukkantam az avp2-re (aliens vs pred 2). viszont a cd1 setup.exe-jét letöröltem, vagy fene tudja, így hívták-e, mindenesetre nincs egy db exe se az adott folderben.
nincs vkinek véletlenül kéz-/fiókközelben, s tenné föl nékem valahova? pretty please with sugar on the top. :) :) :)
btw majd ha meglesznek a reportok, akkor tudom csinálni a HNR 2005 AI erősség-állítást, persze ez csak offline-ban érdekes.
btw2: ha valaki parkolóházban akar nyomni egy kört (legalábbis olyan, átlag 40mph-s pályán), próbálja ki a MirageTv trekket. :) -
#39517 Jelen! -
#39516 Én sem tudok róla, de lassan már teljesen megértem annyiszor láttam -
IzI #39515 :) -
#39514 IzI a hibás mert nem vettem meg a többit is, vegyétek el az övét -
#39513 én nem találtam, gondolkozok rajta, hogy feltöltöm a francia és spanyol feliratot a feliratok.hu-ra, hátha valaki lefordítja -
#39512 Sajnos HaZso barátja már csak egyet talált. -
#39511 Ez igy is müködik valójában ez az "ováltudomány" különlegessége ,gondolj bele milyen erők hatnak a pilótára a kanyarokban.Pl az indykocsikon emiatt jobboldalt fejtámaszt is alkalmaznak,amit használnak is. -
72TSanyi #39510 Tudtok arról, hogy az IMAX-es NASCAR 3D-hez létezne magyar felirat? -
#39509 ááá bazee későn néztem be...
de pont a Pólus és az Árkád között lakom, ha arra járok,megnézem... -
#39508 ebben mi a vicces, ilyen minden normális setup ;) -
IzI #39507 Ma estivel kapcsolatban.Eleg vicces az indy VH setup egyenesbe is jobbrakell tartanom hogy egyensen tudjak haladni meg ezaltal kanyarba eleg egyenesbe rakni a koramynt es fordul is mint a rossebb.:)