NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HaZso
Gyönyörûszép volt a csapatmunka a külsõ íven, köszi azoknak, akik segítettek, különösen Cowek <#worship>

Aham az a durva, hogy amóta bele illesztettem a hangkártyám a gépem ha leálitom automatic rögtön úra indul, csak a hátsó fõkapcsolóval tudom lenyomni, ilyenrõl már hallotál?<#zavart1>
Cowek
Ilyen energy témát még sosem hallottam...
Szedd ki a kártyát, a chipre rá van vésve a pontos típus:
Itt egy kép, az embléma alatti két sor a fontos... úgy keress rá a driverre :-)

http://www.f1-info.hu/

Kösz a tippet!
BMW-t nem találtam ugyan de ráleltem a Ford Fusion-ra...szal mostmár happpy vagyok<#nyes>
Még egyszer thx JuanG!<#worship>
Sry ez lehet megin kicsit off-os de...
vettem egy CMI 8738-as 4 csatornás hangkártyát, és bár az XP észleli az új hardvert, nem fogad el semmilyen drivert hozzá.Leszedtem egy telepítõt hozzá az meg megál ott, hogy nemtalálja a hangeszközt.
Egy haverom szerint nem kap elég energy-t, de viszont nemigazán tom hol lehetne megoldani ezt a BIOS...
DTap

Cowek
SS átok: ha nem tartod az ívet véged van, ha a melleted levõ sem: nagyon véged van :-)

Roccso
rajtam van valami SS átok...Coca-Colán 3 körig jutottam<#falbav>

Hát ami a rájátszást illeti én sem gondoltam volna, hogy már megint balesetbe keveredem. És már megint hasonló szitu következtében, mint egy hete. Most egybõl 2 helyet estem vissza a tabellán! 😞

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

No comment a mai versenyre...Azt gondoltam, ha elöl végzek qual-on, akkor talán biztonságban leszek. Erre a mai futam igencsak rácáfolt...<#wilting><#szomoru1><#shakehead><#wow1>

Cowek
Kevesebb mint havi 300 Ft volt tavaly. Ez egy kicsit nevetséges manapság :-)
Nálunk még a parkolás is ennyi 2 órára :-) Itt meg a havi 7-8 3 órás futam ennyi :-)

vasko22
akko nem biztos hogy maradok!

Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb

vasko22
fizetni is kell mennyit??

Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb

Cowek
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Lemaradtam a sapkáról????????
<#wow1><#wow2><#confused><#wow1><#wow2>

HEEEELP :-)

Alexease
Meg kaptam! En fogom a valsz levelet hamarosan kuldeni a reszletekkel!

De addig is - ha meg nem tetted volna meg - reszletesen olvasd el a HNR oldalon a Szabalyzatot, a Jelentkezesi felteteleket es egyeb infokat.
Mivel a szerverdijak szeptember vegen lejarnak, az egyszeruseg kedveert, neked majd egybol egy 13 honapos fizetesi reszt kuldok.

De addig, irhatnal magadrol par sort (kedvenc reszunk;P). Miota jatszol az NR2003-al, kb. mennyi es milyen versenyeket mentel offline es online, esetleg mas ligakban is indulsz, mas szimulatorok, bajnoksagok (pl. F1C, GTR, LFS stb.). THX!
vasko22
jelentkeztem mikor használhatom a játékot??????

Ahh, sajnálom, hogy lemaradtam a sapiról 😞

HaZso
Ami ugyebár nem derült ki, hogy mikor lesz :-(

Majd a köv. gokartozás/találkozó alkalmával! 😄

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Papailaca
mé,fizetni is kell???????
:-D

Let\'s get ready to Rumble!

Gondolom akkor majd hozzád érkezik a csomag és értesítesz majd mindenkit hogy miként fizetheti ki/veheti át?

Papailaca
az én verdámat is én

az én verdámat tényleg én festettem!!!!<#boxer>
DTap
sajnos Juané az utolsó (egyre jelentkezett még 1 haverom),majd még figyelem az ebayt- korábban is volt ugyanilyen akkor sajnos lemaradtam róla.

JuanG
akkor nagyon olcsó 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Hát ha jól sejtem 45$/12 😊

JuanG
ööö pill. most akkor mennyi 1 db???

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
meg 1 ciccio-nak!!!

JuanG
én is 1-re!!!

Alexease
SZERVER ELINDITVA!
Mixed Cup, IROC, Talladega, 76 kor, Fast
DTap
rendben

Ha jól számolom, akkor eddig 9-nek van tulajdonosa. Jelentkeznék én is egy darabért, amennyiben lehetséges!

DTap
Emlékszel hány sapkát (CART) vettem a ringen?én is dupláznék szivesen mert ez bagó érte.Ha egyedül koptatnám el mindet is megérné.De hát egy csapat vagyunk!Persze ha marad gondolok rád!De vasárnap gyere mert 2 tonna könyvet viszek!<#vigyor2><#wow3><#nezze>

petesilver
Azért érdemes ezeket a festéseket megnézni! Fantasztikusan szépek szerintem!!!!
Janimox Cup Galéria

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Én elnéztem, azt hittem darabja 25 euro. Gondolom lesz vevõ mindegyikre sajnos,😊de ha nem, elsõként dupláznék! Tudod DTap, három az igazi: 1 hordani, 2 amikor elhasználodott az elsõ, 1 meg vitrinbe!!! DE hát NEKED mondjam? 😄DDDD

Mission Impossible 2010: PRO Class

DTap
Tehát eddig:
4 db TD (Öcsém-HaZsó-TSanyi-TD)
1 db Toya
1 db Silver
1 db Met
1 db PápaiLaca
1 db PálLaci

Elméletileg 45 USA dollár lesz.

DTap
Srácok nincs gond!Az ismerõsömet elértem Õ megvette nekünk!Elméletileg 12 a sapka boldog tulajdonosai lettünk!már csak ki kell várnunk mig megérkezik.Itt a fórumon akik jelezték abban a sorrendben kapnak-én azt tanácsolnám fejenként alapból egyet az inkább jusson "mindenkinek" alapon.Ha marad akkor lehet venni kettõt is.Ok?

Köszi, akkor már külön nem is jelezném! <#worship><#vigyor3>

DTap
(És a TSanyi is beleértve a 4db-ba.)

DTap
Nos 4 db-ot (beleértve 1 HaZsónak) meg is tartanék.Durván számolva is bõven 1000Ft-on belül lenne szerintem darabja.Azért is kérdeztem,hogy nincs-e olyan közöttünk aki meg tudná venni gyorsan?Ha nincs akkor szólok egy ismerõsömnek ha elérem.

PEDIG SAJÁT ALKOTÁS, CSAK NEM AZ ÖVÉK😊 JANIMOX ÉS JOHANN CSINÁLTA ANNO A LEGSZEBB BMW TEMPLATEKET, SZERINTEM NEKIK IS ABBÓL VAN😊

- Meg tudna mondani durvan mennyi penz van a bankszamlamon? - 20 ezer bazmeg!

Skacok!IROC festéseket gyüjtök,olyanokét akié nincs fenn a HNR oldalon és indulna este!<#worship>
8$? en 15-ot olvastam USA-n kivulre

"Shipping outside the u.s.a.is 15.00 payable through pay pal only!!!!!!!!!!!!!!!"

Janusz

1 nekem is kell!THX!!
Papailaca
nekem is

Metwork
akkor nekem is kell egy

I will use google before asking stupid questions.

az egész + a szállítás 8$.

Hi!Köszönöm mindenkinek a szülinapi jókivánságokat!<#taps>Remélem egy-két ajándék pozicióval is megajándékoztok a ma esti futamon!<#awink>

Sajnos nekem a gokart kimarad most,mert melóznom kell!<#rinya>
Metwork
30 dolcsi az egész vagy darabja?

I will use google before asking stupid questions.

MEG BIZONY! 1 DB STIPISTOPP!!! DE LEHET KETTÕT KÉNE, MAJD ELVÁLIK, HA NINCS JELENTKEZÕ, ÉS PÉNZEM IS LESZ A MÁSIKRA. DE 1 MINDENKÉPEN KELL 1!!

- Meg tudna mondani durvan mennyi penz van a bankszamlamon? - 20 ezer bazmeg!