51527
-
IzI #41714 Pisti futamok mikor vannak escors ligaba ? -
#41713 thx
ez gyors volt:) -
Toya #41712 Parancsolj -
#41711 a tegnapi rajtbalesetet kivágná valaki nekem a replay-ből? -
#41710 Azt tuti kihagyom.Holnap lesz időm rá remélem és megcsinálom sajnos csak rosszkor jött és minden előjel nélkül azért bosszantott (ha levonom a körhátrányomat valahol a 4-6 körül lehettem volna).Persze ezt a szót el kell felejteni a "technikai" sportokban. -
B Lori #41709 Te versenyzel az ESCORS-ba is? :)) -
B Lori #41708 Engem az dobbentene mag ha Tihy nem ilyen stílusba menne :DD -
Toya #41707 Szerintem Tihy stílusát érdemes tanulmányozni, engem minden futamon megdöbbent hogy mennyire jól tud gazdálkodni az autóval és a gumival. -
pasztor #41706 biztos benned van a hiba, Norbi is tudott vele gyözni megállás nélkül.
ja, és ne primadonnáskodjál, hogy nem jössz , hanem használj olyan íveket, hogy ne tolja annyira az elejét. a nascar erröl is szól, ha az egyik ív nem megy, próbálsz egy másikat. custom setuppal nagyon király, csak az 5 fös mezöny kurva unalmas. nincs mindenkinek ideje egész héten a beállításokkal szórakozni.
tipp: picit lemész az apron-ra rögtön megindul a hátulja, és már gyalulja is a hátsó gumikat. ha jól láttam Toya Darlingtonban végig ezt csinálta a T2 kimenetben. -
#41705 -
#41704 Sztem most hagyd ki a szervizt,meg a garanciát, oszt Met bácsi segitségével do it yourself.
Nekem is beszart pár hónapja, megcsináltam-Met elmagyarázta,mer egyszerű- azóta is kifogástalan.
-
#41703 Hozzáteszem a kormány része rendkivül jó sztem,csak a pedál ne lenne ilyen gyenge.Tavaly ilyenkor volt a másikkal is gondom ami miatt 5 vagy 6 futamot kihagytam (garancia,szerviz,stb) a vége az lett hogy kicserélték.Eddig birta.
Nevetséges,hogy ennyi pénzért az ember nem tud vele menni egy évet se hiba nélkül.Ráadásul ma 9 után jött elö a hiba-legrosszabbkor. -
Toya #41702 Némi infó és a tervezett ár -
B Lori #41701 Akkor jó hogy nem azt vettem.....ma volt az elso FFB-s versenyem,a kormány jó csak még meg kell szoknom :)) -
#41700 Remélhetőleg jó is lesz a belseje. -
B Lori #41699 Érdekes,nekem meg pont az elso korokben van problémám a setupal amikor tulkormányzott,én jobban szeretem ha tolja az elejét :)) -
IzI #41698 Kosz Toya,nem nez ki rosszul szerintem borsos ara lesz :) -
#41697 Grat Toya! Megvolt a szülinapi ajándék ezek szerint -
Toya #41696 Szerintem ez a szépsége az egésznek. Van ahol én is csak a távolodó autókat lesem és szomorúan gondolkodom rajta, hogy hogy a fenében tudnak még kopott gumikkal olyan tempókat autózni.
Te Izi ráadásul pokolian gyors is vagy és mindig a maximumot próbálod kiautózni magadból. Érdemes tanulni mondjuk Tihytől aki lazán beszed az elején akár 20 mp-et is, majd bedarál mindent és mindenkit.
Más.
A kormányról nem rakok képeket, mert megtalálhatjátok a fotókat az rFactor topicban a #14814 és #14815-ös hozzászólások alatt.
Más.
Köszönöm a köszöntéseket! -
IzI #41695 Tudod te is jol hogy mi volt ott.Ott is ue ez ment minden setup tolja az elejet ezt tudja mindenki.Tobbszor ugyse mondom el nem kell aggodni csak ismertettem a tenyeket :) -
Redvin #41694 Most velem is igy volt. Vannak palyak ahol fekszik a setup, vannak ahol nem. Ez az utobbi koze tartozott :) -
#41693 Bezzeg Darlington-ban jo volt a setup, mi? -
#41692 Miután kidühöngtem magam majd elfelejtem Boldog Szülinapot a Győztesnek!!! -
#41691 sz*rt drágán=MOMO pedál -
#41690 Akkor had pörögjön tovább! Boldog Szülinapot Toya!!!! -
IzI #41689 Ez alap -
#41688 És most jön a szokásos évközben siránkozás a setup miatt -
IzI #41687 Mai nappal telt be a pohar setup ugyileg.Egyszeruen vicc mennyire tolja az elejet.Biztos benne van a hiba mivel mas tud menni vele de akkor is annyira lelassul a kocsi par kor utan hogy mar elvezhetetlen a verseny.Jovore remelem lesz valtozas mert ezzel en jovore tuti nem megyek -
#41686 BSZ!!! Toya!!!!! -
#41685 SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, Dover, 200 kor, FAST2
-
#41684 Boldog születésnapot
Az esetleges ma esti futamgyőzelem nem tőlünk van -
#41683 Boldog Szulinapot!! -
morMi #41682 Boldog Születésnapot Toya! -
pasztor #41681 Boldog Szülinapot Toya! -
#41680 Boldog Szülinapot Toya!!! -
#41679 BSZ Toya! (jók ezek a szülinapok, ilyenkor pörög a topik! :) )
btw GTP 1.1 Mazdával 1.36:6-nál tartok Glen GTP-ben :-// -
Toya #41678 Köszönöm mindenkinek! -
Ciccio #41677 A főszponzorom nevében is Boldog Születésnapot kívánok Toya!
-
#41676 Boldog Születésnapot Toya!
-
#41675 LOL