51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • IzI
    Pisti futamok mikor vannak escors ligaba ?
  • Met
    thx
    ez gyors volt:)
  • Toya
    Parancsolj
  • Met
    a tegnapi rajtbalesetet kivágná valaki nekem a replay-ből?
  • DTap
    Azt tuti kihagyom.Holnap lesz időm rá remélem és megcsinálom sajnos csak rosszkor jött és minden előjel nélkül azért bosszantott (ha levonom a körhátrányomat valahol a 4-6 körül lehettem volna).Persze ezt a szót el kell felejteni a "technikai" sportokban.
  • B Lori
    Te versenyzel az ESCORS-ba is? :))
  • B Lori
    Engem az dobbentene mag ha Tihy nem ilyen stílusba menne :DD
  • Toya
    Szerintem Tihy stílusát érdemes tanulmányozni, engem minden futamon megdöbbent hogy mennyire jól tud gazdálkodni az autóval és a gumival.
  • pasztor
    biztos benned van a hiba, Norbi is tudott vele gyözni megállás nélkül.

ja, és ne primadonnáskodjál, hogy nem jössz , hanem használj olyan íveket, hogy ne tolja annyira az elejét. a nascar erröl is szól, ha az egyik ív nem megy, próbálsz egy másikat. custom setuppal nagyon király, csak az 5 fös mezöny kurva unalmas. nincs mindenkinek ideje egész héten a beállításokkal szórakozni.

tipp: picit lemész az apron-ra rögtön megindul a hátulja, és már gyalulja is a hátsó gumikat. ha jól láttam Toya Darlingtonban végig ezt csinálta a T2 kimenetben.
  • HaZso
  • Papailaca
    Sztem most hagyd ki a szervizt,meg a garanciát, oszt Met bácsi segitségével do it yourself.
    Nekem is beszart pár hónapja, megcsináltam-Met elmagyarázta,mer egyszerű- azóta is kifogástalan.
  • DTap
    Hozzáteszem a kormány része rendkivül jó sztem,csak a pedál ne lenne ilyen gyenge.Tavaly ilyenkor volt a másikkal is gondom ami miatt 5 vagy 6 futamot kihagytam (garancia,szerviz,stb) a vége az lett hogy kicserélték.Eddig birta.
    Nevetséges,hogy ennyi pénzért az ember nem tud vele menni egy évet se hiba nélkül.Ráadásul ma 9 után jött elö a hiba-legrosszabbkor.
  • Toya
    Némi infó és a tervezett ár
  • B Lori
    Akkor jó hogy nem azt vettem.....ma volt az elso FFB-s versenyem,a kormány jó csak még meg kell szoknom :))
  • DTap
    Remélhetőleg jó is lesz a belseje.
  • B Lori
    Érdekes,nekem meg pont az elso korokben van problémám a setupal amikor tulkormányzott,én jobban szeretem ha tolja az elejét :))
  • IzI
    Kosz Toya,nem nez ki rosszul szerintem borsos ara lesz :)
  • HaZso
    Grat Toya! Megvolt a szülinapi ajándék ezek szerint
  • Toya
    Szerintem ez a szépsége az egésznek. Van ahol én is csak a távolodó autókat lesem és szomorúan gondolkodom rajta, hogy hogy a fenében tudnak még kopott gumikkal olyan tempókat autózni.
    Te Izi ráadásul pokolian gyors is vagy és mindig a maximumot próbálod kiautózni magadból. Érdemes tanulni mondjuk Tihytől aki lazán beszed az elején akár 20 mp-et is, majd bedarál mindent és mindenkit.

Más.
    A kormányról nem rakok képeket, mert megtalálhatjátok a fotókat az rFactor topicban a #14814 és #14815-ös hozzászólások alatt.

Más.
    Köszönöm a köszöntéseket!
  • IzI
    Tudod te is jol hogy mi volt ott.Ott is ue ez ment minden setup tolja az elejet ezt tudja mindenki.Tobbszor ugyse mondom el nem kell aggodni csak ismertettem a tenyeket :)
  • Redvin
    Most velem is igy volt. Vannak palyak ahol fekszik a setup, vannak ahol nem. Ez az utobbi koze tartozott :)
  • PuMy
    Bezzeg Darlington-ban jo volt a setup, mi?
  • DTap
    Miután kidühöngtem magam majd elfelejtem Boldog Szülinapot a Győztesnek!!!
  • DTap
    sz*rt drágán=MOMO pedál
  • petesilver
    Akkor had pörögjön tovább! Boldog Szülinapot Toya!!!!
  • IzI
    Ez alap
  • Met
    És most jön a szokásos évközben siránkozás a setup miatt
  • IzI
    Mai nappal telt be a pohar setup ugyileg.Egyszeruen vicc mennyire tolja az elejet.Biztos benne van a hiba mivel mas tud menni vele de akkor is annyira lelassul a kocsi par kor utan hogy mar elvezhetetlen a verseny.Jovore remelem lesz valtozas mert ezzel en jovore tuti nem megyek
  • gordon 24
    BSZ!!! Toya!!!!!
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR Nextel Cup, Dover, 200 kor, FAST2

• Met
    Boldog születésnapot
    Az esetleges ma esti futamgyőzelem nem tőlünk van
  • Alexease
    Boldog Szulinapot!!
  • morMi
    Boldog Születésnapot Toya!
  • pasztor
    Boldog Szülinapot Toya!
  • HaZso
    Boldog Szülinapot Toya!!!
  • sajoati
    BSZ Toya! (jók ezek a szülinapok, ilyenkor pörög a topik! :) )

btw GTP 1.1 Mazdával 1.36:6-nál tartok Glen GTP-ben :-//
  • Toya
    Köszönöm mindenkinek!
  • Ciccio
    A főszponzorom nevében is Boldog Születésnapot kívánok Toya!
  • Cowek
    Boldog Születésnapot Toya!
  • Cowek
    LOL