51527
-
Toya #41754 Papyrus Nascar Racing 2003-al nyomjuk, nem játszunk az EA féle verzióval. -
BlitzFiles #41753 Hi!
Nagy nascar simracing fan vok!
Most bukkantam erre a topicra
Kérdés: NSR racing 2003-al toljátok multiban, vagy mással?
Akkor én is beszerezném... És lealáznék mindenkit :-)
Nah nem, de télleg fan vagyok....
Ui: Nem azért kérdeztem, mert sütemény vagyok, hanem mert késő van és ... hosszú a topic...
Köszi, ha vki válaszol, és esetleg dob némi infót a lehetőségekről, teendőkről... hogy együtt koptathassuk a gumikat :-)
felőlem mehet privibe is, te télleg érdekel minden infó...
Köszi!
-
72TSanyi #41752 Majd pénteken folytatás.... -
B Lori #41751 Tegnap a rajtnál elszált a 3-as így 4-esbe szenvedtem végig a versenyt,bocs akinek ezzel gondot okoztam.
TSanyi-csak akkor voltam gyorsabb ha elrontottad a kanyart és azért akartalak visszaengedni mert ha te mentél elol akkor gyorsabbak voltunk,a végén ez jól látszott és ahogy lassultunk el is mentél mert akkor már a kanyarokba nagyon kicsi volt a fordulatszám és igy még nehezebben gyorsítottam,egyébként ott én rontottam el mert rámentem egy kicsit a kerékvetore mivel probálta minel szukebben kanyarodni :) -
72TSanyi #41750 Még egy kérdés: hogy-hogy megint Pocono-ba volt verseny, ráadásul Aero88-al? Április 4-én ugyanez a párosítás volt.... -
#41749 Alex, gyere be a szerverre kicsit pls :-) -
#41748 PH-n van egy eladó Trustmaster nascar 2000 kormány, árat nemtudok de az eladó sem:D -
#41747 SZERVER ELINDITVA!
HNR Mixed Cup, AeroWar88, Pocono, 80 kor, FAST2 -
#41746 thx -
72TSanyi #41745 Javítom magam!
Mid-Ohio-t annyira nem sajnálom. (A kopár pályagrafika miatt nem lenne egy közönségkedvenc) -
72TSanyi #41744 Most vettem észre, hogy a korábban kiadott versenynaptárban 2 változás is bekerült, kérdés, hogy mikor?
Eltűnt a május 23-ai Mid-Ohio, illetve jún. 20 Bahrain-i futam....
Mondjuk az előbbit annyira sajnálom, ellenben az utóbbival.
A Spa TR pálya az melyik nyomvonal? Mert rémlik, hogy ott tavaly maradt el verseny, mert a pályát versenyen nem tudtuk használni.... -
#41743 nemsoká lesz magyarul is -
#41742 barkács -
#41741 Met: belinkelnéd a momo barkácsolást?!
köszi L-öre is! -
#41740 Köszi! -
#41739 http://startadsl.hu/zsweb/fast2_88mod_pocono.cts.sim
már ha ugyanazzal a setuppal megyünk, mint múlt hónapban -
#41738 Kellene majd egy fast2 a holnapi futamra. -
#41737 -
#41736 köszi! -
#41735 http://users.atw.hu/dtap/2006_013_Dover.zip -
#41734 -
IzI #41733 Ejnye bejnye -
#41732 A zenék a Days of Thunder-ből vannak. -
pasztor #41731 gözöm nincs -
IzI #41730 Pisti nalatok replay-et nem lehet leszedni vagy csak tagok tudnak ? -
pasztor #41729 nem rossz! -
#41728 Dtap csinált egy remek videót Norbi győzelméről, kellemes zene, és képek vannak fadelve egymás után, nagyon jó!!! Érdemes letölteni, megnézni!!!
Video link
Grat Dini!!! -
#41727 Sziasztok!
Lassan vége van az írásbeli érettséginek, és remélem a következő futamra már tudok egy kis időt szakitani, hogy ismét veletek körözek.
Üdv.: Gábor -
IzI #41726 http://gnc.vo-racing.de/
Itt,van cts is de az hetkoznapokent -
B Lori #41725 Én is spórolósan megyek de még a kozeledbe se tudok kerulni,úgyhogy ne szerénykedj :))) -
B Lori #41724 Nekem a valóságba is a CTS a kedvencem.....kicsit sajnálom hogy itt csak road pályákon megyunk vele,persze az Aerowar is CTS fizikával megy így csak vizuális élmény marad el :)) -
#41723 Köszi! Akkor nagyon elnéztem vmit... -
B Lori #41722 Már meg lehet nézni a HNR-en -
#41721 report mikorra várható? -
pasztor #41720 hol mész most? -
IzI #41719 Kosz de inkabb kovetkezo szezonba ugrok neki mivel meg ez csa elso szezonom vh setup-al es ott radasul realistic idojaras van szal nem art erteni a set-hez is :)Eleg egyenlore GNC liga az se piskota :) -
pasztor #41718 most van egy szabad auto cup-ban:
forum -
IzI #41717 Nekem pont szombatra kene egy verseny.Jovore megprobalom szerintem:) -
#41716 ne csináljátok, nincs itt semmi különleges dolog, lassabban megyek, így nem kopik annyira, meg figyelek, hogy az első meg a hátsó egyenletesen kopjon és kész. Akkor lenne ebben valami érdekes, ha még ez mellett gyors is tudnák lenni :) -
pasztor #41715 ja, nekem a cts a kedvencem (legalábbis az NR2003-ban :)), de nem találtam olyan európai ligát ami hétvégén megy. az ESCORS szerencsére ilyen. idén csak pár futamon megyek, nehéz bejutni.
a truck futamok vasárnap de 11-kor indulnak. cup meg gns szombaton van.