51535

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Alexease
    Sot, meg az a bikinis karatejos faszsagot is lattam mar:(((((((((
  • FREAK
    jajajajaaaaaaaaaaaaaaaj
  • Jacek
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • FREAK
    hát bazzeg nem hiszem el, hogy az a hulladék C&C a csapból is folyik, a szimulátorok királya meg sehol...........
  • FREAK
    mentem egy futamot a demo-ban Talladega-n, 95% AI ellen

Jasper setuppal, amíg közvetlenül vagy max 30 méter távolságra haladtam a többiek mögött minden körben elértem a 198(!) MPH-t, aztán épphogycsak lekoccoltam a falat, lelassultam 188-ra, a többiek elhúztak 50 méterre, és már integethettem is nekik, draft nélkül, ugyanis 182 a vége.....

Érdekes, hogy mennyire kihegyezték a draft fontosságát, legalábbis 95% AI ellen a 2002-ben azt is meg tudtam csinálni, hogy első helyen elszakadtam a mezőnytől tök egyedül

Persze, így jobb, csak örülök a változásnak, alig várom már a multikat!!
  • Alexease
    Az a "jobb a grafika a barmilyen konzolon" sem igazan igaz. Az alabbi reszlet egy Codemaster riportbol van. Arrol faggattak oket, hogy mit fejleztenek tovabb a Colin3, es Race driver jatekokon. Milyen plusz lehetoseg van a PC-n.

"[...] What sort of technical advancements does the PC version offer?
    O'Donnell: Hi-resolution screens and textures are supported. Direct X 8.1-compatible graphics cards allow for increased draw distances and resolutions, limited only by the user's monitor and graphics card. [...]"
    "[...] From a technical perspective the PS2 and PC versions of the game are quite different and each format has to be approached in a certain way. The processing power of the PC (and Xbox) have allowed us to include quite a few features, such as having 20 cars on track in a race, that we were unable to include on the PS2 version. However, from a game design perspective the PS2 version taught us a lot and has allowed us to refine the game for the PC version. We have been able to spend even more time balancing the game, with elements like the game difficulty being tweaked for the PC version. [...]"
  • FREAK
    "Oh, you can get better graphics in Rallisport Challenge, Burnout 2, Whiteout, or just about any console racer. Explosions, cars, and tracks all look a little shinier and photorealistic on, say, Xbox. But on PC, you get a level of realism that is miles ahead of the competition. For a truly immersive experience, NASCAR Racing 2003 Season simulates real racing better than anything out there. "
  • Jacek
    ha meglenne mehetne egybol
  • Toya
    Őszintén...szarul, még fizetnénk is érte (persze mivel non-profit vagyunk, így nem túl sokat) de így sem tolonganak a jelentkezők.
  • FREAK
    ahogy megvan, nyomunk egy ünnepi fun race-t Daytona-ban, négyen-öten

mit szóltok?
  • Rigley
    jo lenne
  • Jacek
    Valahova gyurd fol:)))
  • FREAK
    IRC-n egyelőre nincs ISO
  • Rigley
    kiprobaltam a demo-t , nekem teccik :)... csak lenne már meg a teljes...
  • FREAK
    na, sehol semmi?
  • Alexease
    Tenyleg Toya, hogy all az oldalatok programozasa?
  • Toya
    Na már írni sem tudok...
  • dashed_
    szokasos szoveg :)
    ha tudtok adni gyors fxpzheto ftp-t akkot felnyomom szivessen..
  • Alexease
    Tudom, azert mondtam:))
    Es hogy aranyositsunk. Kint egy bebicsosznek, vagy bolti arupakolonak a napi fizetese.
    Itthon, 5 diplomas ovono napi fizetese:((((
  • Toya
    Csatlokozom
  • FREAK
    odakint egy napi fizu
  • Alexease
    Vagyis, levonva a konzekvenciat: adjatok egy linket
  • Alexease
    De nem is atlag emberek, atlag fizetessel, szerintem. Ertelmes ember nem ad ki, tobb mint egy heti fizetest jatekra. Persze aki beleszuletik a joba es megszokja, neki termeszetes, akkor nem erti a problemam:))
    Szerintem egy jo jatek, max. egy napi fizetesbe kellene hogy keruljon. Es aranyaban most, nincs ilyen "becsuletes" fizetes, munka.
    Persze az alamigazgatas, politika, media, "apuci munkahely", csokos, segges stb, hivatalosan mind becsuletes munka - csak aranytalan es unkorrekt!

Nahhh, kiduhongtem magam. :))))))
  • dashed_
    ok nemmondom
  • SE
    Ha a full-ról van szó, akkor ne mond meg, hogy honnan...!
  • dashed_
    be a gyogyszerem..
    Vajon mit??
  • SE
    mit?
  • dashed_
    mar szedem
  • Jacek
    Gratulalok nekik:)
  • SE
    Igen, el lehet. Konzol játékok 15e-20e ig vannak ált. és azokat is megveszik. Ne magadból indulj ki.
  • ÁjjLe BoBBi
    hi
    mikor dánlódolhatok ? :D
  • SE
    Nem jobb, de ki tudja, hogy mikor tudod megszerezni a full-t?!
  • Alexease
    Miert 14000-ert el lehet adni egy jatekot??
  • dashed_
    hat mar keso... amugy miert lenne jobb mint a teljes?
  • SE
    Nem sietnék én annyira...! Jó az a demo!
  • dashed_
    na.. pont most szedtem le a demot
    akkor az gyalu...
  • Jacek
    Barmilyen megoldast a letoltesre:)
  • SE
    Max. 14ezer de inkább 12, mert különben nem lehet eladni.
  • Alexease
    Basszus ez kint is 50$!! Itthon mennyi lesz? 20000 HUF??
  • Jacek
    :DDD