51527
-
Toya #248 Mintha valami hasonló problémáról olvastam volna egy másik lap fórumában is, de a megoldás ott sem igazán volt megtalálható.
A kedvedért betöltöttem Sears-t és Watkins-t is, de nálam minden a kettő tökéletesen futott...szóval valszeg valóban az Ati kártya lehet a ludas.
Próbáltad újra felrakni a programot ? -
Toya #246 Szóval mikor lehetne összehozni egy olyan tesztet amikor a lehető legtöbb játékos lenne egyszerre egy játékban ?
Igazából jó lenne tudni, mert akkor érdemes lenne egy bajnokságot is indítani ha megfelelő a sebesség... -
Toya #245 Nincs is kocsi ;) -
#244 szarjál már rá....:PP
mutasd -
#243 Kesz volt kb 10 perc alatt de inkabb nem rakom be mert kiskoruak is latogatjak a topicot:))))))) -
Toya #242 Mikor lesz kész ? -
#241 Toya majd nezd meg az enyem:DDDDDDDDDD -
Toya #240 Folyt.köv :D -
#239 nekem ez jobban bejön! -
Toya #238
Külön kocsi Daytona-Night-ra :)
Ezúttal Gusztáv helyett a Macskafogó egyik patkányával díszítve. -
#237 Nem a beperkolas, a kicsuszas:)) -
#236 Koszi:) Csak az a baj, hogy nem szandekos volt:( Ez verseny kozben is elofordul... -
Toya #235 Ügyi vagy :) -
SE #234 Ez szép volt...! -
#233 Itt van ket erdekes kep, es hozza a video (800kbyte, DivX 5.03, avi). Hogyan is kell be parkolni a Pit-be, szo szerint be:))
Pit.avi
-
#232 hujujujuj az smsweb akart lenni:) -
#231 sector amaweb vagy DC++ csak ezt tudom komolyan -
#230 ehh:)
te tréfa répet vacsoráztál ?
vagy moka rókát simogattál ? :DDD
na akkor télleg adjá má egy linket ehhez a gammához -
#229 ne 1 db link:) -
#228 hi népek
adtok egy linket ? -
#227 lol -
#226 ok megvan, mennek a modok, minden ok
Na N2003 téma.... Íme Sears Point amortizációs hatása hajnali 3 körül:
:))))))))))) -
#225 A Belmondon fent van az 1.73-as patch. (Nascar Heat, CRK) -
Toya #224 Azt hiszem az 1.5-ös javítás alapból kell, mert attól kezdve kezeli le a MOD-okat.
Amúgy nem tudom a megoldást, mert a Nascar Heat nem tartozik azon programok közé amivel sokat játszanék. -
#223 na Cart Heat elindult, de csak mert van saját launchere -
#222 izé, tudnál segíteni??
Nascar Heat alá pakolom a modokat, de egy sem működik................ -
Toya #221 Pedig az az igazi...
Úgy tényleg egyenlőek a feltételek. Mindenki ugyanazt látja, mindenkinek ugyanolyan füst van, stb... :)))) -
#220 semmi akadaja csak azert is rinyalt valaki eloszor ugy inditottam tegnap:) -
Toya #219 Kezdetnek tökéletes ez, mondjuk semmit nem ér az online játék ha otthon nem nyomjátok offlineban is ai ellen.
-
#218 ennyem mindenert rinyaltok:)))tolem mehet a hoszabb annak van ertelme:) -
Toya #217 Azért a hardcore módot majd illene bekapcsolni, akkor mindenki egyenlő feltételekkel versenyezne és csak a vezetési tudás és a setup döntene. -
#216 nem csak azokon megyek, Atlanta, Lowe's, California, Texas, a közepes pályák is bejönnek, de Bristol és társai grrrrrrrrrrr :)))
a 20% meg a Jacek ötlete :D -
Toya #215 Nekem az első 20 kör volt full gázas, amikor komoly volt a csata, egészen a kiugrásig...onnantól már csak mentem amíg valaki keresztbe nem állt előttem és a fékezés miatt belém nem rohantak hátulról.
Akkor az új rajt egy kicsit meredek volt, de onnantól már nem volt gond...szerencsére. -
#214 72108817
THX -
#213 hat ha tudok szolni!! dobj ICQ es kozlom mikor van menet:) -
#212 utolso ot kor alapjaraton volt de behoztam:DDDD -
#211 Ha volt baleset akkor meg talan en is beleferek:)) -
#210 Hat ahogy neztem 8-10 korul elvihet egy dsl akkor egy axelero kabel megjobb 10+ mehet:))
Azert volt ilyen rovid mert meg csak kostolgatas van:D -
Toya #209 Amúgy el kell mondanom igazi Fun race volt.
Ennyi kiperdült, falnak csapódott autóval 3-4 verseny alatt nem találkoztam még :D
Nagyon tetszett... -
Toya #208 De Jacek ADSL-es és ő volt a szerver, nem ?