51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • gordon 24
    Nem nem igen szoktunk ilyen korán felmenni. Kb 20:50-21 órától lesz mozgolódás. Addig csend és hullaszag van fent. Majd megyek én is csak van egy kis dolgom még.
  • Piski
    Jól látom hogy nincs senki a szerveren még?

Vagy nálam van valami hiba...
  • gordon 24
    uk Talladega
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR Nextel Cup, Talladega (eredeti!), FAST2 setup!
    Egyelore...
  • Alexease
    A HSW web es mail resze nem mukodik, a szerver megy. De a jatek masik szerveren van, igy azzal nincs gond. Vagyis lesz verseny, foleg ha kapok setup-ot:)))
  • Piski
    U.I.:Látom nem megy a HSW szerver, ez remlélem nem jelenti azt, hogy nem lesz futam..
  • Piski
    Sziasztok!

Szeretnék ma este én is indulni, mivel van végre netem.

Viszont nem tudok sem jelszót, sem usert, sem ip-t, semmit.

Valaki legyen olya kedves és küldje el priviben, vagy msn-en.

Köszi.
  • Alexease
    Szokas szerint (:D) szuksegem lenne az aktualis UK setupra (Talladega) :) THX!
  • CodeRed
  • robotnyk
    :DDDDDDD kész, leborultam a székről
  • sajoati
    csak jelzem, hogy most olvastam Cole Trickle nevet forditoprogrammal magyaritva... Karórépa Szivárog

egyaltan nem biztos, hogy ma ejjel fogok tudni aludni ezutan...
  • Alexease
    A HSW-s cimemre egyelore NE kuldjetek mail-t, mert nem muxik a szerver! De ha freemail-esre johet! THX!
  • pasztor
    Boldog Zsoltinapot!
  • HaZso
    Köszönjük szépen :-)
  • Alexease
    Nalam nem megy a HSW, valakinel valami?
    ui.: A komplett szerver nem megy:/
    uui.: Meg sem...:)
  • Alexease
    Happy Nameday! ;)
  • gordon 24
    Csatlakozom!
  • DTap
    Boldog névnapot minden HNR-es Zsoltinak! (ha jól számolom hárman is vannak)
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR CTS Cup, Dover, 80 kor, FAST
  • gordon 24
    Aha!! Köszönöm szépen az infót.. Akkor javítom a dolgot.
  • B Lori
    Ezt a készíto írta be rosszul és csak a célegyenes pit-nél jelentkezett ez a hiba,a forumukba volt a megoldás,ha kijavítod mujkodni kellene:
    http://www.saferbarrierproject.com
  • gordon 24
    Aha értem! Akkor ezek szerint hibás ez a része.. Valószinüleg most úgy müködik mintha a gyári lenne, és azt hiszi hogy a kerétésen kersezstül mész be ugye?

És ezt ha beirom a Track inibe megjavul?
  • B Lori
    Nem,itt úgy kell mint régen csak a rovid pit-et,a bejáratnál van a gond és minkét pályánál (Day,Night) a track ini-be kell javítani két számot,bocs hogy elfelejtettem de ez már elég régi pálya.

[ AppRuleEnterPits ]
    pit0_entrance_point0_dlat = 20.32 (így jó)
    pit0_entrance_point0_dlong = 769.59
    pit0_entrance_point1_dlat = 37.37 (így jó)
  • gordon 24
    Lori!!

A Safer...project Bristoli pályáján letoltam a Bristoli versenyt, de van egy érdekes dolog amit nem tudok hova tenni.

Ugye itthon is a felét játszom mint a HNR-be, most nem volt csak 2 sárga a 250 kör alatt mind pont pit időben, igy sárga alatt piteltem. Mind 2x end of the longest line büntit kaptam. És nem értem miért. Az első sárgánál én 4-dik voltam és a rövid pitet használva mentem be, de mivel ugye rövid pálya igy a pit elvégzése után még a mezöny hátsó része ment a kijárat elött. Megvártam amig zöld jelzést ad és kimentem szabályosan lent a vonal alatt és mögéjük erre egyből mondta hogy bünti End of.....

Most az a kérdésem
    hogy sárga alatt a hosszú pitet kell használni, és csak zöld alatt lehet a rövidet?
    Vagy mi a gáz?

Ha tudsz segíteni létszi..
    Egyébként nem volt igy sem nagy gáz 3-dik lettem.
  • sajoati
    hmm... senki tobbet harmadszor? lol.
  • sajoati
    a Bristol ota eltelt futamokbol (v. kb. onnantol szamitva) nem csinal vki egy jo kis videot? tegnap iszonyat mi ment olykor... :)
  • B Lori
    nascar.com-on elobe Busch Nashville-bol 50 kor van hátra :)
  • B Lori
    Nem,minden téren jó lett,részletes is és lehet menni a kulso íven mint a BR pályákon :)
  • 72TSanyi
    Igaz írják is a pályák plusz fícsörjeit, de ugye itt a pálya körüli ojjektumokat szeretjük/dícsérjük elsősorban. Az fps-t nem ette meg nagyon, mikor próbáltad?
  • JuanG
    nem néztem, csak meguntam mivel kevesen voltunk, végig úgymond a határaimat próbálgattam jobban mint máskor, így elég sokszor megforogtam, és úgy gondoltam elég volt :))
  • B Lori
    De nem adtam fel hanem kipróbáltam ezt a pályát csak ajánlani tudom,az AI is brutálisan megy kulso íven,már készítik Texas-t és Bristol-t is és remélem az osszes pályára sor kerul :))
  • B Lori
    Én meg gondoltam itt csak egy motorgond akadályozhatja meg hogy ne menjek végig de ezen a pályán akkorát esni moderate toréssel szinte lehetetlen,erre a restartnál gázt adok 3-asba váltok és csend
  • 72TSanyi
    Juan, te komolyabban sérültél, mikor egy balesetet követően sikerült összeütköznünk? Asszem mintha azután léptél volna ki a futamból.....
    Sorry, de ha jól emléxem nem maradt más válsztásom, mint balra rántani a kormányt.
  • JuanG
    ááá nem volt gond...játék volt, pláne így 9-en (csökken) ...
  • gordon 24
    Hát ez nagyon nehézkes egy verseny volt.

Sorry Ciccio és Juan, ha miattam távoztatok, de nagyon nem voltam ura ennek a sok pacinak ma. Szóval Sry.
  • sajoati
    omg, ez nem volt rossz! mindenkivel remeket csataztam, es egyszer sem loktuk ki egymast, meg 3 wide is akadt...

alig varom, h visszanezzem a replayt... volt par fustkerulgetos jelenet is, lol.
  • gordon 24
    Nincs mit!

Mi THX!
  • Alexease
    THX!

RESTART megvolt!
  • gordon 24
    UK Phoenix

Ezt szedtem le. Kettő van, ezt szedik többen, ezért ezt szedtem.
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR Nextel Cup, Phoenix 2005 Night, 156 kor, (egyelore) FAST setup, Moderate tores!