NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
A bélyeg az Ly-s j... Sry...

Downhill!!

HaZso
Ezennel elindult két szavazás a HNR fórumban.
Az egyik a SETUP-ról szól, a másik pedig a TÖRÉS-rõl.
Aki szavazott, tegyen oda egy hozzászólást! Thx!

gordon 24
Rendben ebbe igazad van. De ebbe nem igazán szolhattok bele.. És szeretném hogy azért mert ilyen vagyok, és kimerem mondani amit gondolok. Minden téren, nem béjegeznétek meg.
Szóval az a lényeg hogy én a set-rõl egy szót nem szolok többet. A Politikát pedig hagyuk ki ebbõl.

Downhill!!

Alex talán arra próbált utalni, hogy a politikai nézeteid magánügynek tekinthetõk és nem is biztos, hogy helyes ezekkel megjelenni egy játék topicban.
De a te dolgod.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

gordon 24
Neharagudj Alex, de abba hogy mi van az aláirásomba nem szólhatsz bele.
Egyrészt semmilyen csunya durva szöveg nincsen benne. Csak 3 idézet. A 4-dik pedig egy vers elsõ két sora.

Az pedig hogy ilyen a hangnem az valóban nem jó és ezért elnézést kérek minden topik lakótól. Csak már nagyon idegesít ez a dolog azért irtam hogy leszarom mostmár. Mert nem foglalkozom vele többet. Eldöntöttétek-tük hogy mi lesz ennek kell lennie.

Szóval mégegszer bocs, és félig igazad van!

Downhill!!

Alexease
Ezt a hangnemet nem nagyon kellene eroltetni itt, eddig nem volt divat😞
Es az alairasodat is torolhetned...
Rossznak cimeztem valojaban "toya" szolt <#zavart1>
Mer es mit szeretnel hallani toluk?
gordon 24
Nem a tudásoddal van baj!! Mással. De leszarom mostmár tényleg!

Downhill!!

gordon 24
Tölem ment!!

Downhill!!

Daytona nem változott semmit.... Lehet, hogy a vezetõi tudásom sem? <#vigyor3>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Na én most értem haza és a parázs vitából szerencsére sikerült kimaradnom setup ügyben.
Azt azonban szeretném most csendben megemlíteni, hogy a vitázok nagyon kicsi százalékától érkezett egyáltalán vélemény setup ügyben.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

sajoati
eh, 2-szer kellett bootolni a gepet, jol lemaradtam. na miind1, megyek aludni, holnap huzos lesz.

ja, 18-tol van a verseny (Dayt RC 12h3)

Endure, in enduring grows strong...

Giovanni
Akinek esetleg nincs meg a festésem, az letöltheti innen

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Akkor az menni fogy....
Gondolom lehet egyben fizetni....
Az lfs azért nem ment mert nin cs bankkarim...=/

Alexease
OTP, posta, online bank, stb. Teljesen hagyomanyos, Magyar szamlaszam😉
Bank karis vagy számlás????

Ide többnyire fanatikusok járnak versenyezni. A szivatást meg kéztöréssel büntetjük! <#eplus2>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

gordon 24
Nem!! Mivel ez a server fizetõs. És az ip és a jelszó titok. Igy csak az tudja aki fizetett és megkapja ezt. És persze nem adjuk tovább.
Az hogy balesetek után mi van:
Hát van egy verseny biróság aki dönt az ügyben ha a versenyzõt bünösnek találják akkor pont levonás és versenytõl való eltiltás is lehet.
Szóval nem szivatjuk egymást! Viták voltak lesznek is. De mindannyian megpróbálunk figyelni a máskra.

Downhill!!

Alexease
Latom az LFS nem jott ossze😉)
Szandekos szivatas, baleset nincs es nem is volt! Ha lenne, azonnali kitiltas! Mielott folytatnam: FIZETOS A SZERVER...
És vannak olyan ok, hogy valaki bemegy azt szivat más versenyzõket???
Itt a fórumban voltak már balesetek miatt összeveszések???

gordon 24
Igen!! nekünk is zömében az van!

Downhill!!

És törrtel is jáchatok akkor???,
Csak mert utállom már a warezt...
Most épp a banneres dolgot nézem...

gordon 24
igen persze!! Csak megvenni sajnos már nem tudod. Torrent oldalakról tölds le gyekorolj egy kicsit. És jelentkezz!!!! Rákatt a bannerra és ott megtudsz mindent!!

Downhill!!

Hali, azt szeretném kérdezni, ha megveszem a gammát akkor mehetek versenyezni én is???

Ha még lehetséges változtatni akkor a Night-on mehetnénk mert azt még nem próbáltuk.

Vádá
Nem jött semmilyen mail 😞

Voodoo

Alexease
RESTART volt, UK Setup-pal!
Vádá
okés nézem is 😉

Voodoo

gordon 24
Gyak.. jövöhéten kezdõdik.

Downhill!!

Alexease
THX!
Giovanni
Tényleg, akkor a ma esti már bajnoki, vagy még csak gyak.?

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

HaZso
Alexease
Akkor kerek egy UK setupot, mert hiaba regisztraltam be, nem enged letolteni😉)
Met
úgy néz ki MSN-el többre mész 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Alexease
OK!
DTap
Alex UK settel kéne a próba miatt!

Alexease
B. Attila neven? Valaszoltam ra😊

Csak este tudok mail-t nezni es foglalkozni a jelentkezesekkel, ha napkozben jon vagy ejjel, akkor varni kell. Sajnos nem fomunkaidoben muvelem a dolgot😉))))))
Alexease
SZERVER ELINDITVA!
Nextel Cup, Daytona, 100 kor, FAST2!
Vádá
Még azt a szutykos icq-t is feltettem............. 😞

Voodoo

Yeltzin
detto....

HaZso majd számítok rád msn-en, mert otthon most épp a web böngészõim nem mûködnek (fél órán belül hazaérek)

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Vádá
Valamelyik emberke aki a jelentkezéssel foglalkozik ránézhetne néha a mail-re mert hiába küldtem el nem kapok választ :S

Voodoo

HaZso
Szóljatok msn-en, talán megpróbálhatok segíteni setup-ügyben...

Giovanni
Szombaton valamelyik kora délutáni szakaszt betudom vállalni, csak a setupot küldjétek el, köszi 😊

CodeRed
Úgy látom nem fogalmaztam meg elég jól a gondolataimat, mert a válaszokat elnézve én nem errõl beszéltem. Mind1 foglalkozzunk az esti futammal.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

gordon 24
velem mindn bizonnyal!!!

Downhill!!

Yeltzin
akkor a lényeg... nyolckor találkozunk Daytona aszfaltján? 😊

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

gordon 24
Ennek a set dolgnak az lesz a következménye. Hogy nyerünk két három embert aki a set váltás miatt jön. És lehet veszitünk ugyan ennyit vagy többet ugyan ezért!!!
Arról meg ne is beszéljünk ha egy uj ember akar jönni. Kb az lasz hogy a teszt versenyre benéz aztán elköszön!! Szóval ha Uk-lesz akkor nyugadtan meg lehet jósolni hogy többen már nem leszünk..
De mostmár tényleg befogom mert már magamat is idegesítem.. De ez nagy szopás szerintem....

Downhill!!

Met
Na a custom setup lenne a lehetõ legrosszabb megoldás, elöl 4-5 autó csatázik, aztán 1-2-3 autós "bolyok" alakulnak ki. Pályától függõen 4-5 körönként lekörözések, 8-10 körönként sárga az instabil rosszul megválasztott setup eredménye képpen.
Ez az autó eloszlás megvan a fast2-vel is de (ami fontos), hogy lényeges kisebbek a különbségek nagyobb a játék élmény.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae