51519


\"Nascar\"
HNR
2003 - 2007
R. I. P.
 • Giovanni #51519
  Hát igen. Én is már vagy évek óta nem vettem elő a kormányom, pedig egy kis nosztalgiafutamban benne lennék :)
 • CodeRed
  #51518
  Szia ;) Csak kivancsi voltam a szabalyrendszerre ami az elozeseket, pit ki-behajtasokat meg ilyesmit erintett. De mindenre szamitottam csak arra nem, hogy meg maradt valami az oldalbol. Mint egy idoutazas basszus :) Szerintem mar annyi fele szeledtunk, hogy egy mission impossible lenne osszehozni egy ilyet. Van aki mar nem versenyzik, van aki mas platformra koltozott, van aki valtott a dobozos autokrol masra, es van aki mar az egiekkel versenyzik. De szep emlek volt az biztos.
 • Giovanni #51517
  Emlékbe kell, nosztalgia, vagy újra versenyzünk? :)
 • CodeRed
  #51516
  Istenkirály! Köszönöm!
 • Alexease
  #51515
  Elvileg igen:)) Talan meg mukodik is:
  HNR WEB ARCHIVE 2005 ;)
 • CodeRed
  #51514
  Szevasztok sracok. A regi HNR-esek kozul megvan meg valakinek a versenyszabalyzat?
 • gordon 24
  #51513
  Hát az! És 4 évig ment is vele a liga. Én is letoltam vagy 2-3 szezont vele. Nagyon jó volt szerettük. De amit beszéltünk a múltkor kizárt, hogy annyi embert össze tudsz lapátolni, hogy érdemes legyen online menni vele. Off néha néha én is megyek vele picit, mert még mindig jobb, mint az rf1-2 által Nascarnak hívott modok zöme. De hát na.. 2003 nem most volt sajna..
 • Borko
  #51512
  Értem. Sajnálom,pedig jó játék.
 • gordon 24
  #51511
  Én jelen vagyok, de hát ez a játék már 14 éves. Nagy tábora nincs sajna :-) Én sem játszom vele egyébként fent van a gépen, de inkább csak olvasgatom a topikot :-(
 • Borko
  #51510
  Van még itt valaki?
 • Borko
  #51509
  Hétvégente, de ha az otthoni gépemet megjavítják,akkor akár hétköznap is mehetünk. Mod,pálya, versenytáv,stb. meg akkor lesz megbeszélve.
 • gordon 24
  #51508
  Attól függ mikor, hogy. Én lehet jönnék néha.
 • Borko
  #51507
  Sziasztok,újra én, idén először :D

  Arról,hogy ligát csináljak,letettem, de arra gondoltam,hogy néha-néha kis funokat szerveznék, arra kinek lenne kedve jönni?Lehet kevesen lennénk, de akkor max teszünk be néhány AI-t,úgy talán érdekesebb is. :D

  Mit gondoltok?
 • Alexease
  #51506
  Volt hozza valami kamera editor program, de hat +13 eves a cucc.
  Bar ha rendes NASCAR, AI, online, szabalyok, fizika, akkor manapsag nem sok valasztas van...

  NASCAR-ra egyedul az rF2 ami erdemben hasznalhato lenne, abban vannak StockCar autok, palyak, szabalyok (ugy ahogy). Mas szimben nem foglalkoznak a NASCAR-ral.
  Persze ebben sem hivatalos, foleg nem teljes, de legalabb gyari es hasznalhato. • Borko
  #51505
  https://www.youtube.com/watch?v=qyxvPiOqEiE
  Ilyen stabil helyzetű kamerákat, mint amik a videóban vannak,hogy tudok esetleg beletenni a játékba? Mert bármelyik pályán megyek a kamera követ engem, és szerintem 1-2 ilyen feldobná a replayt,vagy ha esetleg feltöltöm valahova(pl. Talladegán, Daytonán vagy Michiganen)
 • gordon 24
  #51504
  Nincs mit! És ha csinálsz valamit írd be, hátha lesz időm.... (mod, pálya stb link is természetesen :-)
 • Borko
  #51503
  Értem. Ezt az Ai-val feltöltős dolgot érdemes meggondolni. Kösz a segítséget, azért remélem valami összejön,ha nem is komolyan,de fun race-nek legalább.
 • gordon 24
  #51502
  Ott vannak Nascar fanok, de tudod az a baj, hogy egy 2007 es játékról beszélünk. Még az újabb (igaz azok modok) játékokra (rfactor pl) sem tudtak 20 embernél többet összerakni. Pedig ott azért sokan vannak.

  Tehát ennek tudatában azt mondom, hogy ne bukj bele (persze ha akarod szíved joga) ligában semmi képen ne gondolkodj. Fun raceket lehet szervezni. Akár meg is osztom itt ott, talán egy két embert nyersz.

  Illetve azt lehet (a NR 2003-nak elég korrekt az Ai-ja) hogy feltöltöd a rácsot mesterséges autókkal. Így van "forgalom" a pályán. De azért nyilvan nem olyan mintha mindenki ember lenne.
 • Borko
  #51501
  Valamint az ismerőseim körében szinte senki se ismeri a NASCAR-t vagy ha ismeri nem érti, és hülyeségnek tartja,ezért senkit se érdekel,hiába hívom őket.
  Utoljára szerkesztette: Borko, 2016.12.09. 21:17:45
 • Borko
  #51500
  A helyzet az,hogy nem vagyunk sokan, jó ideje keresek már embereket, akik jönnének,de alig találok. Láttam,hogy ti régebben ligáztatok,gondoltam megkérdezem,hátha lennének, akiket érdekelne. Nem tudom,hogy VSR-ben lenne-e akit érdekel,de nagyon örülnék,ha még jönnének emberek.
 • gordon 24
  #51499
  Hát igazából a HNR ben voltunk egy páran. De azért nagyon sokan nem. Nem tudom hogy egy 2007-es játék mennyi embert vonzana. Szerintem 10 ember alatt totál felesleges. A NASCAR lényege az is, hogy nem 2 kört megyünk. Ha egy 50% os versenytávot beraksz, az is nagyjából 2-2 és fél óra. Ennyi idő alatt lesz kieső, illetve ha 10 en vagytok kb találkozni nem fogtok.

  Szóval ha össze tudsz szedni, egy 20-25 embert akik nem csak hirtelen felindulásból akarnak menni akkor érdemes bármiben is gondolkozni.

  vannak jó setupok van ugye új autós mod, szép pályák bla bla. elég jól fellehet tunningolni.

  HA esetleg úgy van Én lehet el is indulnék egyébként benne. VSR ben én az egyik fő admin /szervező vagyok . Még ötleteim is lennének. Sőt ha annyira sok ember van, hogy tényleg el akarod indítani, akár szerver gépet is tudtok bérelni a VSR-től..
 • Borko
  #51498
  NA! Működik, rendesen tudtunk játszani, egy dolog hiányzott,de megvan.
  Mondtam,hogy szeretnék ligát csinálni, kérdésem az lenne,hogy van-e akit érdekel közületek?
 • Borko
  #51497
  Tegnap este megpróbáltuk,de sehogy se jött össze,pedig mindent úgy csináltunk,ahogy kellett. Azért köszi a segítséget.
  Azért lenne fontos,mert szeretnék ligát indítani, de ehhez meg ugye kéne szerver.
 • gordon 24
  #51496
  Huhh..

  Hát nagyon rég volt, de.. Bemész a multiba. van ugye egy join illetve egy host. A host fullre kattintasz. Beállítod a playert (mennyit engedjen fel) Majd adsz neki nevet, passt stb.. Megadod neki azt, hogy milyen csatlakozásod van modem stb stb..Hol vagy Budapest pl.

  Log chat engedélyezés. Meg pipáld be a másikat is. Start. Ekkor kidobja a pályákat. Itt beállítod a verseny adatokat (mint single racenel) és elindítod.

  Win tűzfalat nyisd meg, tehát engedélyezd a nascar 2003-nak hogy be illetve ki is tudjon kommunikálni. (ha ezt nem teszed, nem fogják látni a többiek)

  Ők:

  Joinra mennek, megkeresik ip alapján . (ezt te meg tudod adni, hiszen amikor indítod kiírja az ip címed) a szervert. Beírják a jelszót. Csatlakoznak és játszotok. Nagyjából ennyi, de nagyon rég indítottam szervert szóval, lehet valamit kihagytam.
  Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2016.12.07. 19:49:27
 • Borko
  #51495
  Sziasztok!
  Néhány barátommal szeretnénk multizni, de nagyon egyikünk se érti,hogyan kéne szervert csinálni. Valaki el tudná magyarázni,hogy mit hogyan kell csinálni? Nagyon megköszönném.
 • Giovanni #51494
  Köszi! Na majd ha lesz időm, kipróbálom :)
 • gordon 24
  #51493
  Hát ugye megcsinálod a szokásos dolgokat. NR 2003 fel, aztán update tudod, hogy fogadja a modokat pályákat stb.. Aztán No cd patch az updatehez. Amikor ez megvan akkor ezt csináld végig:


  1. Click Start
  2. Click All Programs
  3. Click Accessories
  4. Right Click on Command Prompt
  5. Left click on Run as Administrator
  6. Click the Allow button if it asks you for permission
  7. Type or copy and paste this into the command prompt window:

  bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff

  8. Hit enter and you should see the confirmation: Operation Completed Successfully
  9. Reboot and DEP should be off.


  És ez után hibátlanul működik. Van egy 2015 ös mod. Amihez a Team sbr -en megvannak a 2016 os autók. Pályák szintén vannak ha beírod a goggleba kidob annyit mint a szemét. Aztán mehet.

  Ennyire jól vezethető Nascar program nincs. Megvannak a Fast2 setupok is nekem, ha kell esetleg feldobom valahova. (tudod ezekkel mentünk a ligába anno)

  :-)
 • Giovanni #51492
  Lájk, és mi a megoldás? :) Hátha én is leporolnám
 • gordon 24
  #51491
  Megoldódott a dolog megy win 7 alatt.

  Úgyhogy felépítettem:-) Minden pálya csere, autók 2016 os pompában. Fast2 setupok élesítve. Márcsak idő kéne játszani vele :-)

  Brutál jó ez még mindig :-)
 • gordon 24
  #51490
  Jah igen. A setupokkal mindig ez volt. Az alap beállításokat használom Én is. A Ligában amikor még a HNR ment a fast2-t használtuk. Az egy kicsit módosított mint a fast. Megvan valahol cd-n Nekem. Ha nem találod neten megkeresem aztán feldobom.

  De a legkényelmesebb valóban az alap. Azért a fast2-nél is már ésszel kell fékezni kanyar előtt.
 • Hiuuz
  #51489
  Van egy két beállítás amik a letöltött pályákkal jöttek és nekem vezethetetlen. Szinte teljesen elveszem a gázt de a kanyarbejáratnál megy ki a segge. Az alap Fast és Jasper beállításokkal nincs gondom.
 • gordon 24
  #51488
  Én is próbálgattam, de sajna win 7 alatt nem fut. próbáltam indítani nem jött össze. Ez az új "mod" elég jónak tűnik. Fizikában nem sok difit éreztem régen sem. A Cup autok alá általában azt a fizikát teszik ami kb agyári.
 • Hiuuz
  #51487
  Srácok, azért remélem még néha becsüccsentek a volán mögé! Én 10 év után jutottam oda, hogy újra elővegyem ezt a gyöngyszemet!

  Azért így laza 13 év után is van élet a játék körül, külföldi oldalakon simán nyomják még a friss skineket modokat az aktuális szériákról.
  Nem nagyon bonyolítom a dolgot, EZ alapján lőttem be a kicsikét, simán megy és szerintem egyáltalán nem rossz a grafikája.

  A moddolással kapcsolatban mindig is szkeptikus voltam. Régebben sok igénytelen / félkész addonnal találkoztam más játékoknál. Itt is csak a gen6br15 amit pluszba felraktam. Nr5.exe vel kapcsolatban olvastam még érdekes dolgokat. Ezt ismeri valaki? Esetleg valaki aki ismeri egy kicsit behatóbban a játék lelkét?
 • CodeRed
  #51486
  Besírtam • Alexease
  #51485
  Nincs fent, pedig tuti eladnanak belole meg most is nehany 100-at vagy ezret:) Persze a jogdijak miatt eleve lehetettlen (Sierra, NASCAR, Papy stb).

  De a "masolgatos" verzio mukodik "rendesen".
 • MooneyR
  #51484
  Nem hinném, nem tudom a steam-es játékaimat használni "pillanatnyilag", ezért szedtem elő ezt, ehhez még szerencsére nem kellett semmilyen kliens :D
 • MooneyR
  #51483
  Teljesen "gépi" a support, kiválasztod a témát, aztán leírod mi bajod.. erre jön egy automatikus válasz persze egyből, hogy nézd át a gépedet vírus meg kémprogi van-e rajta, meg, hogy akkor bizonyítsd be, hogy a tiéd a fiók.. leírod mégegyszer.. aztán várok azóta is.
  A többi (Uplay, Rockstar) support patent, komolyan mondom a steamhez képest.. ott is így indul, de aztán kb 2nap múlva "élő" emberekkel leveleztem, kérdeztek, válaszoltak és nem sablon szövegek voltak.

  De ha tud esetleg valaki contactot a steamnél akinek lehet írni, azt megköszönöm : )
 • Giovanni #51482
  NR2003 fent van steam-en? Csak mert én nem találom, pedig akkor nyomnám én is :)
 • lac coo
  #51481
  Nálam ezek a régi címek már nem nagyon akarnak működni, laggol, szaggat, lefagy kilép .....
  nem bírják már az új Win-t ...
 • Alexease
  #51480


  Pedig regebben 1-2 nap alatt mukodot a support. nekem is egyszer lenyultak, bar az 5-6 eve volt, akkor gyorsan megoldottak.
  Milyen cimre irtal nekik? Az altalanos support vagy van valami konkret account helyreallitassal kapcsolatos cim (multkor, mintha lett volna)?