Highland warriors

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evil
nem beszeltem le rola, csak nekem nem jott be es NEKEM nem er annyit.
Udv

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

bizkit
Mennyit?

...úgy hogy...no comment!

bizkit
Segítsééég!

A Sectorról szedtem le a játékot és a második CD dev-high2.r18 -as file hibás!! Letörölték már a szerverröl!
Nincs meg egészen véletlenül valakinek?

bizkit
Egyenlõre az elsõ CD-rõl van szó!

bizkit
Hello!

Nektek is 820 ,megás a bin file amit letöltöttetek? Ezt milyen CD-re tudom felírni????

Sephi
Nah na. lehet megis jo valamire? nah nekiulok en gondosabban egy kicsit😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nekem is rohadtul tetszik

War. War never changes.

Sephi
Teccik? Marmint micsoda?
Mert ha a HW akkor te leszel az elso ember.

Atolvastam mas oldalakat is es senkineknem teccik kemeny 3/10 jegyet kapott ami eddigi leghezagosabb...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Impossible Creatures 😊

PREMIERE1
IC?

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Sephi
Nema hogy jaccatok is. Ennyire nem lehet lealacsonyodni! Inkabb jaccal IC-t mert az magasan veri eszt.

PREMIERE1
Atya-gatya! Ilyen programot kiadni! 😞

Kiábrándító.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

a.carkey
Most én vagyok béna, vagy w98 alatt nálatok is lefagy a tutorial?

A medve nem játék.

Sephi
Nem is ismerem.

a.carkey
Annak idején kinek tetszett a Braveheart c. game?

A medve nem játék.

Sephi
lap nem eri meg hidd el nekem....

gyraph
Megkiméltetek pár óra fölösleges töltögetéstõl... 😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Egyetértek
Sephi
Szoval. En egy dolgot mondok. Eszt a jatekot ha kiadtak volna 1998 ban se lett volna sikere. Ekkora szart reg nem lattam. 2 CD -es baromsag!

Ki a faszom akar skotokkal jaccani hout unalmas strategiai jatekot? Es amellet hogy igen nagy a gepigenye meg a grafika is szar.

Szoval ez van 😞

Sephi
Nah en most nezem meg... majd elvalik mi lesz.

Randal
én megnéztem, szép-szép, de valmié nem volt hangja...amúgy meg az n+1-dik stratégia...

Sephi
Lehet jo majd este kiderul.

Kiprobaltam es sztem egy rakas kaki😞(
Marmint szep csak nagyon uncsi sztem,olyan mint a sima strategiak mint warcraft meg stb. es abbol mar van eleg vagy nincs igazan semmi uj bennuk.

Szerintem meg Warrior King-re hasonlit de nagyon;-))

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

szerintem total war klón, nem? azért ha jo, irjátok meg

Sephi
Megeri letolteni? Kapek alapjan jol nez ki.

Mostmar mind1,2 ora es lejon😊Legfeljebb hamar megvallok tole.

zippofcy
Lowpolysok benne a hegyek, szvsz inkabb meg se nezd

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Milyen ez a jatek?A kepek alapjan latom jol nez ki meg diszno grafika de megeri letolteni,vagy olyan mint anno a braveheart ami sztem eleg gagyi volt?