13587
-
giovanni85 #11345 És ez a torrentes verzió működik is????????? -
#11344 ezek vannak benne:
Files:
Rome_TotalWar_Alexander.exe
Torrent downloaded from Demonoid.com.txt -
#11343 mért, nem megy???? Én majd holnap letöltöm!
rámész a keresőnél csak simán a gamesre és 1 et kiad, sztem az!!!! -
#11342 Úgy értem működő:D -
#11341 Mielőtt vered a nyálad mutasd meg hogy ezek közül melyik a rome total war alexander expansion??? -
#11340 Sztem szedd le, mert exeben van, így nem nehéz:D!
A próblémám továbbra is fent áll, Azt írja telepítésnél, forduljak technikushoz, ilyernkor mi van? -
#11339 Tehát ennyi a kamuzásról ember!Csak keresni kellene! -
#11338 már Kedd reggel óta! -
#11337 most nem azért, de már isohunton fent van!!! isohunt -
#11336 azzal már végigmentem 3szor és semmi -
bgabor #11335 Ugye te sem gondolod, hogy bevesszük ezt? -
bgabor #11334 Nforce-on nincs és nem is volt kint, tehát nem jött ki. -
bad00 #11333 Nekem már meg van az rtw Alexander, de béna vaok és nem tom elindítani. Légyszi akinek sikerült írjon.
-
haxoror #11332 Elvileg már kijött az Alexander kieg, látta már vki torrenten vagy nforce-on? -
Yag #11331 Bocs !
Az Invasio Barbarorum:Flagellum Dei v5.02-höz természetesen RTW:BI v1.6 pach kell. -
Yag #11330 RYLEH:
De itt van még két másik MOD is ami nemrég készült el.
Nekem még nem volt időm kipróbálni őket de így messziről elnézve nem lehetnek rosszak :D
1. Invasio Barbarorum:Flagellum Dei v5.02 (1.5)
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=42802]here[/URL]
2. Iberia Total War v1.5
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=53979
Mindkét MOD ha minden igaz akkor már 1.5 pach alatt fut. Tehát a mozgások elég jók.
Ahogy elnézem az Invasio Barbarorum pont a BI-t tuningolja. Full uj egységek és nehézség. Ha bármelyiket is felrakod érdekelne a véleményed hogy mi hogy működik benne. Kiváncsi vagyok hogy a kritikusabb szemek mit vesznek észre rajta :D
Üdv Yag.
-
Yag #11329 Én egy ideig próbálkoztam a SPQR moddal 6os szériával.
Mivel rómával szoktam lenni az kicsit felcseszte az agyam hogy olyan agraeeszívra állították a környező országokat Gallok-Macedonok, hogy 100 egynéhány kör után már szinte lehetetlen volt fejlődni. Szal egyenlőre jegelem is. Szerintem az egyik legnehezebb MOD ami főleg a csata mániás hadvezéreknek fexik mert volt úgy hogy körönként egy két de volt hogy két három csatát is kellett vívni az ellenséges határokon lévő hadakkal. Ja és ráadásul nem is tápos egységek hanem 4-5 expert pontal rendelkeztek ... szal ha kihívást akarsz magadnak akkor ezt kipróbálhatod. Az RTS GURU- ról le tudod tölteni ha még nincs meg. Írtam is mellé egy kissebb leírást hogy mit tud a mod.
http://www.rtsguru.hu/download.php?view.47 -
OculusDei #11328 ajánlom a regcleaner használatát. ez nekem eddig mindig segített. a doksik közé is pakol egyébkent. -
#11327 Hali!!!
Na...a BI-kieg,illetve a RTR -en kivül tudtok ajánlani valami hasonlot..mod ot...amivel még kihuzom,az Alexanderig???....nem vok telhetetlen,de ezek már nem dobnak annyira fel....(de jok azééé:))))...)
Sajna az Age of Hellas nem lett befejezve.....kár érte.... -
giovanni85 #11326 Mikor jön ki úgy az alexaneder, hogy nem csak intereneten lehet "lefrissíteni"? -
#11325 de most téleg, akkor mit tudok csinálni?? -
#11324 ÁÁÁÁÁÁ.....mi ez a BI?????
Toltam a frankokkal,aztán reggeltől a szasszanidekkel,most a berberekkel......simán elérem a kitüzött célt,de nem ez a gáz!!!...hanem a játék elején van 1-2 összatüzésem,aztán olyan mintha csak én lennék a pályán....ellenséges területeken,tök mélyen sétálgatok....hopp:1 város...ok...ugyis max 2-3 egység van benne....hááát....ez valahogy nem az igazi....kell valami patch????....mert igy olyan mintha online gamában egyedül én lennék...de a BOT-ok is alszanak:)))) -
#11323 Én a frankokkal tolom...12 tartományom van ,közötte a 3 db ami kötelező db.Aztán beestek a hunok...de szerencsére megálltak(most) É olasz nál....igy még simán lenyomtam a mai Marsseie városát is....a szarmaták meg hol ráesnek a váramra..a frászt hozva rám,aztán a köv körben meg arrébbmennek...mindenesetre a romaiak nem voltak aktivak....sőt!!!szinte sétegalopp volt végigverni egész franciahont....mára elég....majd holnap folyt.köv:)))) -
#11322 Én először a Hunokkal nyomtam, frankón kiraboltam egész európát,d e amint letelepedtem, elfogyott a pénzem.
Még a nyugat római birodalommal könnyű. Hisz eleve bukásra vagy ítélve :D És sztem király ahogy a kezedben hullik szét a birodalom, most is ezt csinálom :) -
#11321 köszönöm!!!:))) -
#11320 ....\Rome - Total War\bi\Data\world\maps\campaign\imperial_campaign\descr_strat.txt-ban írd át a dolgokat:
; Custom campaign script generated by Romans Campaign Map Editor
campaign barbarian_invasion
playable
huns
goths
sarmatians
vandals
franks
saxons
alemanni
sassanids
empire_east
empire_west
romano_british
celts
burgundii
lombardi
roxolani
ostrogoths
slavs
berbers
end
unlockable
end
nonplayable
empire_east_rebels
empire_west_rebels
slave -
#11319 Hi....én csak most kezdem a BI-t...eddig elvoltam a Rtr-el.....
Itt is van minden nép jáchato modra valami ???..és mint kezdő BI-s nek mit ajánlotok??kikkel gyakoroljak??mert anno,amikor megjelent,ráadásul magyaritás sem volt még hozzá,hááttt....nekem anno elég durvának tünt....köszi:)))
Mindamellett a RTR nagyon sok kellemes napot,hetet adott!!:))) -
#11318 ha télleg ennyire nem jön össze,akkor rakj külön a játékoknak mindig 1 saját particiot,saját rendszerrel,,,,,én már régóta igy csinálom,főleg ha mod-okat,kiegeket rakok fel,vagy variálok....igy nem kell anyázni amikor ilyen van.....Nekem a TW nek külön van 10GB...ha letérdelne akkor is csak ezt kell csesztetni -
#11317 na, kipróbáltam (mindent töröltem), most már csak ezt írja ki:
Error:-1610 A termék beállítási adatai hibásak. Forduljon technikusokhoz.
Na ez azlért már durva, nem? -
#11316 ugyan az, a leírás nem is volt jó, mert már nincsenek is olyan nevű dolgok, ugyan úgy nem megy! Hogy lehet valaminek az uninstallját ennyire elcseszni? -
#11315 nem tűnik fel a programok listájában, mindenhonnan kigyilkoltam, de kész, nem megy
kipróbálom amit írt Yag -
#11314 Üdv minden harcosnak!!!
Baktria lenyomta a helyi lázadókat,Partusok már mulo emlék,most a szarmaták csesztettnek,de a szeleukidák már nem számottevő lények!!!..emellett az örmények baromira fel tudták hizni magukat...szoval m,egfelelö odafigyeléssel ez a nép is játszhato....(6.0 és iiiizi fokozat)....de tény...folyamatosan anyagi gondjaim vannak,és iszonyuak a távolságok!!! -
Yag #11313 Itten van a megoldás: nekem csont nélkül bejött. Régebben is próbáltam már és azsittem minednt törtöltem de akkor csak gépujrainstallal tudtam ujratelepíteni a játékot. Ha ez alapján uninstalltok akkor valószínű hogy csont nélkül eltünik a játék és ujra tudjátok tenni. Nekem bevált! Használjátok egészséggel.
http://rtw.heavengames.com/cgi-bin/forums/display.cgi?action=ct&f=3,3278,0,10 -
#11312 registryben törölj minden Rome total warra Barbarian Invasionre és Total Assembly-re vonatkozó bejegyzést. Azután már a telepített programok listájában sem szabad elvileg feltűnnie. Ezután lehet majd símán reinstalláálni (ja meg mentéseket mentsd el aztán töröld a könyvtárat ugye) -
#11311 igen registryben végig mentem, és rá is tudok menni az installra, de közben megkérdezi, hogy törölje e, de nincs mit töröljön, ezért megáll és keresi a fájt, NA ILYENKOR MI VAN? -
#11310 mivel a BI egy rakás dolgot felülír így a csonka RTW már nem használható semnmire.. reinstall a lelke... -
OculusDei #11309 törölj le manuálisan minden filét, takarítsd ki a registryt. restart és láss csodát... -
#11308 hell, segítsetek már:
leuninstaláltam a BI-t, de az alap játék is kilépett ezután, de nem engedi leuninstalálni mert hibát ír ki, de nem tudom újból feltenni se, nemtudom hogy kell, segítsetek légyszi!!
ERRE VÁLASZOLJATOK!!! -
#11307 kösz a tanácsokat. -
#11306 Mindig csinálj biztmásolatot a mentésekről...alapgaménál azért mert ujrainstallnál nem kell ujra lenyomni a kötelező tutorialt!!!!tehát ezt mindenképpen rakd el vhova!!!
A Total Realism valoban total átszabja a játékot,nem is nagyon tür meg más modot, az eredeti alapgamét meg teljesen felülirja.....Ha van helyed csinálj több foldert ennek a játék különbözö verzioinak ahogy nekem is ajánlották a #11293 bejegyzésben.
Én a real 6.0 ást tolom,mivel ehhez van magyaritás:))))
JA!! és a realism 1. inditása elött a preferenc filében ird át a FIRST_TIME_PLAY:TRUE-t FALSE-ra!!!meee enélkül total nem fog menni:)))
Kellemes gamét:)))