Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megvan: birodalmi palota kell hozzá...
pff már mjadnem mindenépület fel van húzva de még igyse jön:SS pedig már vagy 60 területem van és én meg megakarom várni had picsázzam el az egyipteket

azt hiszem építeni kell hozzá valamit egy fejlettebb városban... talán fõiskolát?
elnézést urak a zavarásért, a BI-t szeretném magyarosítani, de nem enged a szokásos modon könyvtárat létre hozni?!...RTW/Bi/data/text..
vmit rosszul csinálok??..ha vki tud megoldást azt megköszönném..áve
Rögtön indulásnál is kapsz egy diplomatát

© ATX1

Ennyi önállóságot elvárhatnál már magadtól he !!!
Ha fel tudtad telepíteni akkor ez sem lehet bonyolultabb.
Egyébként a VÁROSBAN tudsz képezni követet is. HA van olyan épületed ami feljogosít rá. Mondjuk egy bõvített trade épület. Ez annyít jelent hogy max a második szint után tudsz követet képezni. Ez fõleg a foglalt városokra vonatkozik ha alap települést foglalsz el. De ha nem akkor ott már alapban lehet követet és ha szerencséd van kémet is képezni. Mellesleg ugyan úgy mint a tõbbi egységet.

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

marius reformjához mi kell????

Hogy képezek?,vagy hogyan?Ezekhez nemértek.
Segitenél nekem?
Ird le részletesebben,hogy tudjak,magam is ezt megteni,vagy csinálni.
Elöre is köszi.
Nem valami hatalmas áttörés de rengeteg dolgot javítottak, mindenképp megéri mert van már olyan mod ami a BI extráit (folyón átúszás, képezhetõ parancsnok, új formációk stb) átviszi sima RTW kampányba.

Képezz diplomatát aztán menj vele egy idegen városhoz vagy egységhez.

Diplomációt hol és hogy kössek ha nincs ikonja,vagyis ahol megkötném
Szivesen kötnénk,csak nemtudom hogy hogyan

Ha tud valaki segiteni ebben szivesen veszem

Köszi. RTR-t mondjuk nem használok, mondom, messze nem vagyok annyira megszállott.
Emellett tényleg érdekelnének élmények, tapasztalatok, vélemények is a legújabb patch-ekkel kapcsolatban.

hzsolt
Sajnos nem játszom mostanában az alapjátékkal, így nem tudom mi változott.
Viszont az RTR még most is csak az 1.2-es moddal megy.
Viszont itt a readme: http://www.totalwar.com/community/Romereadme.htm

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Köszi.
És, ha nem vagyok tolakodó, esetleg #10760 <#help>

hzsolt
Igen.
Viszont jobb itt keresni, mert a twonline oldalon még nincs fenn.
http://www.timurlenk.tvn.hu

Télleg, az 1.5-ös patch-csel is mûködik a magyarítás?

polcokon.... boltban?????

megvenni??? pénzért????

Ugyan az a játék csak pepitában szépen becsomagolva ...
Én lehet hogy kihagyom hisze megvan az eredeti és külön a BI.
Jó lesz az nekem két dobozban is 😄

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

hzsolt
Most írta egy srác a magyarítások fórumában:
"Éppen a mai napon kaptam meg a Gold Edition DVD-boritójának magyarositásához az anyagot. Lefordítják, én megcsinálom, a nyomda kinyomja, az Ecobit becsomagolja és elküldi mindenfelé. Szóval nemsokára a polcokon lesz az alapjáték és a Barbarian Invasion egyben..."

jah es egyaltalan nem volt problema kulcsokkal...
nyomtuk lanon is es nyomtuk neten is!
a hamachi nevu progival nyomtuk neten es ment siman!

problema nelkul :-)
ja,

http://wco.89.hu/

az "iso games" között keresd. 3 CD, + még ott van a kiegészítõ is a Barbariam Invansion + 1 cd. De a regisztrálás (24 órás) egy kemény 160 Ft-os sms-ért megy

Szasztok.Egy kérdés,kérés:tud Valaki olyan helyet,ahonnan le lehet tölteni az alapjátékot?Ha lehet,crack-ost.Köszi.

scipikkel vagyok enyém görög világ, afrika itt is neveztem ki a fõvárosomat kárthágót,itália borvidék de már majdnem az egész csak patavium és mendionálum kell , kis ázsia antióhiáig spanyolórszág már bányássza nekem a nemesfémeket szal elég nagy birim van de 213. évemet taposom de még nem jött a reform pedig unom mar a pretóriánusokat<#wilting><#wilting> (mi kell hozzá vagy mikor jön el a reform ?
na szal spanyolba vagyunk Oscaban amit már vagy 4-5x megvéttem a hóditó britek ellen (egész gallia az övék nagy gáz lesz arra nem is fogok terjeszkedni)
na eljön az ostrom ideje én sereg létszáma ösz visz 1500db katona a briteké pedig 2700😮 mondom bazdki honnan loptál ennyi katit sebaj megkémleltem hát látom hogy a 2700-as sereg fele szekér szal jól jönnek majd a triarik
kezdõdött a csata vagy 8 faltörõgéppel támadt én eközben vártam Osca hirhedt utcáin a támadó seregeket (én általában mindig a fõteret védem be kevesebb veszteség+kis helyet kell védeni)
északi keleti nyugati helyet védtem a fõtérnek gondoltam délrõl uccse fog támadni elsõ sorba a parasztok (ne hogy már a jó kis triarik fogjanak meghalni)
jön a brit sereg élükön királyal 😮 (elöbb túl akar esni a csatán)
közbe valahogy a házak között beszivárgott egy teljes kardforgató csapat és elkezdte a lovasokat csapkodni na pár perc múlva a fõteremen lelték pilummal a testükben a véres halált
eközben északról hatalmas szekér had jött a parasztoknak (na itt besz@artam sajnáltam szegény parasztokat ) a parasztokat beraktam defend-be és ugy szedték a kocsikat lefele hogy leesett az állam szekér had 3negyed felét paraszt nyírta ki 100 fõs veszteséggel😮OO
keleten éls nyugaton sorra vertem vissza a támadókat
délen pedig a maradék szekér had be akart jutni de hála a 409 fõs lovas katonáknak ez sem sikerült
már mindenhol menekülõ sereg várta a lovasaim véres bosszúját a sokat meggyötört városomért hatalmas rohammal lekaszabolták a britteket az utcák csak úgy kékeltek a sok söpredék brit sereg hullájától
végre amikor kikergettem a városból már a betört kapumon áthatolt az elsõ lovas század kilépett a gép <#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>
most már nem is szólok semmit csak mosolygok
és nézem a szép RTW-s képernyõt

Köszi Határvadász ! Már próbáltam különbözõ kulcsokkal, de mindegyik " invalid " volt.......Snipa, Te lanon , vagy neten nyomtad a multit ?? Ha neten, akkor milyen kulcsot használtál? Vagy honnan töltöttél?

Köszike
Egy ideje nem foglalkoztam ezzel a játékkal (bosszantottak a gyengeségei, hiányosságai, jóllehet nem vagyok nagy történész és stratéga).
Idõközben felfedeztem, hogy már az 1.5 patch-nél járunk. Nálam az 1.2-nél szakadt meg a fonál.
Kérdezném, hogy mennyit javult a játék mostanra az új patch-ekkel. Érdekelnének a játékmechanizmus, az MI és a teljestmény terén érezhetõ változások. Ha van kedvetek pár mondatban leírni, nagyon örülnék neki, de az is jó, ha egy forrást megadtok, ahol hiteles beszámolók találhatók.
Elõre is köszönöm, ha segítetek.

haverokkal

bocs
marhasokat multiztam par haverral!
tok jo volt
es mindenkinek tort! 😉
életemben nem multiztam a Rome-mal, mert nincs kivel 😞(((

de szerintem ne vedd meg !!! az pénzt vesz el a hétvégi bor-pénzbõl !!!!

van annyi kulcs a neten mint égen a csillag

Hello Mindenki !

KÉRNÉK SEGITSÉGET A MULTIPLAYERHEZ ! MEGVAN A ROMA+BI. DE NEM EREDETIEK..SZÓVAL AZT KÉRDEZEM: HA MEGVENNÉM EREDETIBEN A BI.-T , AKKOR ANNAK A CD-KULCSÁVAL LEHET MULTIZNI ???? VAGY CSAK AZ EREDETI ROMÁVAL??
FONTOS LENNE HA SEGÍTENE VLAKI, AKI TAPASZTALT, MERT NEM SZERETNÉM FÖLÖSLEGESEN MEGVENNI, AMI MÁR ÚGY IS MEGVAN....KÖSZIKE ELÕRE IS !

sorry, mégeccer megkérdezem, mert sûrgõs !!!!!
csak én vok béna de a bi magyarosítása letöltésére kattintva a sima roma magyaritása jön be😞..nem találom a 100%os forditást a bi-hez
Az RTW BI-t, az RTW könyvtárába teszi instaláláskor, és ott két EXE lesz egy az RTW-hez, egy az RTW BI-hez. Nyilvánvaló oda kell crack amlelyiket használni akarod.

Hello Fiúk
Azt szeretném megkérdezni, hogy a BI-t hova kell telepiteni, a RTW fõkönyvtárába, vagy egy teljesen különálló könyvtárba?
Kell utána crack-ellni? És ha kell a RTW-t is vagy csak a BI-t?
<#eljen>

haxoror!

Természetesen.

Timur Lenk
hurráhurrrá!

Az 1.6 patchel is kompatibilis? <#help>

gratula nektek 😊

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Sziasztok!

Örömmel jelentem be, hogy a Rome: Total War és a Barbarian Invasion magyarítása elkészült!

http://twonline.jatekok.hu/

Jó játékot mindenkinek!

Timur Lenk
Hello Mindenki !

KÉRNÉK SEGITSÉGET A MULTIPLAYERHEZ ! MEGVAN A ROMA+BI. DE NEM EREDETIEK..SZÓVAL AZT KÉRDEZEM: HA MEGVENNÉM EREDETIBEN A BI.-T , AKKOR ANNAK A CD-KULCSÁVAL LEHET MULTIZNI ???? VAGY CSAK AZ EREDETI ROMÁVAL??
FONTOS LENNE HA SEGÍTENE VLAKI, AKI TAPASZTALT, MERT NEM SZERETNÉM FÖLÖSLEGESEN MEGVENNI, AMI MÁR ÚGY IS MEGVAN....KÖSZIKE ELÕRE IS !

Tuc valami megoldást találni?
amúgy hova írtad be? csak úgy a nagy semmibe....

<#ejnye1>

Sziasztok
Tudna valaki segiteni?
Cheat kodot hiában irom be egyszerüen nem reagál rá
bestbuy - katonai egységek 10% olcsóbbak
Nem kel még valamit elöször beirni hogy aktiváltan müködjön a Cheatsh
Ha tud valaki segiteni elöre megköszöném

Köszi elöre

Sziasztok!

Frissítettem a Julius krónikát. Új rész fog kezdõdni vaalmikor ajövõ héten. Ezt a részt lezártam. Még jönn majd úgy szerda felé egy terjeszkedési térkép a végére, és kész.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Ha egy csapattal közvetlen a (fõ)városa mellé állsz és akkor követeled a diplomatával a become protectoratet nagy eséllyel azonnal elfogadják

király bár még egy nép se fogadta el sajna, még olyan sem akinek az egyetlen városa maradt, és körbefogtam..igy maradt a büszke halál a frankoknak😊...
köszi, szal erre gondoltam hogy ugyanúgy a torkuknak ugorhatok kényem-kedvem szerint független attól mit ígértem nekik<#eplus2>..de persze õk is igy csinálják:
szövetséget kötök velük, erre a következõ körben rámrontanak....piszok idõk lehettek ezek, népek mentek, haltak, ármánykodás...
Ha te ajánlod egy másik népnek és az elfogadja akkor SOHA TÖBBET nem fog rádtámadni, mániásan betartja.
Ha neked ajánlják és elfogadod attól még a "nagykutya" bármikor meggondolhatja magát.

jolvan tehát aggodalomra semmi okom😊)..köszi
Zsolo007
Annyi hogy fogsz fizetni valamennyit annak akinek behódolsz. Tulajdonképp olyan lesz mint egy szövi, csak nem egyenrangúak vagytok.... Ezenk kívül bármit tehetsz, csakúgy mint máskor. Néha amúgy hasznos. Én használtam már fel így az ellent. Azthitte õ a nagy bivaly csávó, ajánlgatta körönként, elfogadtam. Aztán megszívta 😊. Szabadon jártam keltem..aztán meg "érdekes módon" elkezdtek fogyni a városai 😄. "Szegény" belülrõl fogyott el 😛

hadurak egy kérdés:
ha elfogadom egyszer, az oly sokszor az ellenség által fekínált protektoriátust , akko mi lesz?márminthogy mi változik?
azt látom hogy kiírja hogy szabad átvonulás stb, de hát az ilyeneket eddig is megcsinálta a gép által irányitott ellenség....
egyébként a bi-t játszom, és a longobárdokra esett a választásom, de valami gyilkos modon minden létezõ nemzet belémköt, megtámad, kb 10-12 ellenségem van, mire kiírtom az egyiket jön a másik..de még tartom magam😊..bár egyre nehezbb